Uğur Işılak

Uğur Işılak

Son dakika Uğur Işılak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uğur Işılak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uğur Işılak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Işılak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur ışılak gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 uğur ışılak haberi bulunmuştur. Tüm uğur ışılak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eyüpsultan'da seçim şarkısı çalan araca saldırı iddiası
Eyüpsultan'da seçim şarkısı çalan araca saldırı iddiası Eyüpsultan'da gece saatlerinde eşi, 18 aylık kızı ve 2 yeğeni ile ilerleyen Mehmet Asan'ın aracı, iddiaya göre seçim müziği çaldığı gerekçesiyle saldırıya uğradı. Asan'ın aracı saldırı sonucu hasar görürken, olaya karışan 3 kişi sokaktan uzaklaştı. Eşi ve çocukların korku yaşadığı o anları görüntüleyen Asan, saldırganlardan şikayetçi oldu.
16.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul'da riskli yapı bırakmayacağız
Bakan Kurum: İstanbul'da riskli yapı bırakmayacağız Üsküdar'da vatandaşlara seslenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Bugün itibariyle İstanbul'umuzda yüzyılın dönüşümünde tam 640 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. Üsküdarlı kardeşlerimiz de bu kampanyamıza teveccüh gösteriyor. Sizlere, Üsküdarlı kardeşlerimize geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sözümüzdür. Bu şehirde hiçbir vatandaşımız güvensiz yapılarda oturmayacak. Bu şehrin hangi ilçesinde, hangi sokağında, hangi caddesinde olursa olsun tek bir riskli yapı dahi bırakmayacağız" dedi.
10.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Buraya bir mesaj vermeye geldik
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Buraya bir mesaj vermeye geldik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da düzenlenen "Gençlik Şöleni" öncesi stadın önünde toplanan halka seslendi. "Buraya, siyaset simsarlarına mesaj vermeye geldik" diyen Erdoğan, "Bu vatanı kaostan beslenenlere bırakmayacağız" dedi.
21.05.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: Bize düşen güçlü olmak, masum ve mağdur insanlara destek olmaktır
Binali Yıldırım: Bize düşen güçlü olmak, masum ve mağdur insanlara destek olmaktır AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve milletvekilleriyle birlikte Sarıçam ilçesi, Mustafalar Mahallesi'nde düzenlenen Uluslararası Çukurova Yörük Türkmen ve Sanat Şenliği'ne katıldı. Şenlikte kurulan çadırları gezip, Yörük Türkmenlerle sohbet eden Yıldırım, yöresel kıyafetler giyip 'Toy Beyi' seçildi.
8.05.2022 Siyaset
Ünlü isim Yusuf Polatoğlu koronadan hayatını kaybetti
Ünlü isim Yusuf Polatoğlu koronadan hayatını kaybetti Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde yaşayan ve koronavirüse (Covid-19) yakalanan Erzurumlu halk ozanı Yusuf Polatoğlu, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.03.2021 Dünya
Mehmetçik'ten Uğur Işılak'a jest
Mehmetçik'ten Uğur Işılak'a jest Şarkıcı Uğur Işılak, Afrin'de bulunan Mehmetçiklerimiz için 'Adım Mehmet' şarkısına operasyon görüntülerinden oluşan bir klip çekmişti. Afrin'de bulunan askerlerimiz de Uğur Işılak'ın klibine selam gönderdi.
27.01.2018 Magazin
"Teröre 300 milyar dolar harcamak zorunda kaldık"
"Teröre 300 milyar dolar harcamak zorunda kaldık" Ünlü Yazar ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, "Bugün, Türkiye’nin teröre harcamak zorunda kaldığı para 300 milyar dolar. Eğer bu para harcanmasaydı Türkiye şu an üç katı büyüklüğünde olacaktı" dedi.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü davası başladı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü davası başladı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin haklarında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan 135'i tutuklu 143 sanığın yargılanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor!
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor! Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı.
14.09.2017 Televizyon
15 Temmuz şehitleri anılıyor! İşte il il program
15 Temmuz şehitleri anılıyor! İşte il il program FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimine karşı Türk halkının kahramanca verdiği mücadelenin birinci yılında 81 ilde programlar düzenlenecek.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan açıkladı! Proje tamam AKM yıkılacak
Erdoğan açıkladı! Proje tamam AKM yıkılacak Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine yapılacak opera binası için hazırlıkların bittiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıkıp orayı yeniden çok güzel bir eseri İstanbul’umuza kazandıracağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara müjde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı ve sporcularla iftar programında konuştu
12.06.2017 Siyaset
Uğur Işılak’tan bağlama resitali
Uğur Işılak’tan bağlama resitali Beyazıt Meydanındaki Ramazan Etkinlik Alanında sahne alan Uğur Işılak, hayranlarına bağlama resitali sundu.
12.06.2017 Kültür Sanat
Mustafa Ceceli'den darbuka şov!
Mustafa Ceceli'den darbuka şov! Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında, Mustafa Ceceli konser verdi. Mustafa Ceceli, sahnede darbuka ile şov yaptı.
29.05.2017 Kültür Sanat
İbrahim Erkal'dan acı haber! Hayati tehlike sürüyor
İbrahim Erkal'dan acı haber! Hayati tehlike sürüyor Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve yoğun bakıma alınan İbrahim Erkal, geçirdiği beyin kanamasından dolayı ciddi bir ameliyata alınmıştı. Ameliyattan çıkan İbrahim Erkal, hala yoğun bakımda ve hayati tehlikesi sürüyor. İşte İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili güncel açıklama...
13.04.2017 Magazin
İbrahim Erkal'dan kötü haber! Kritik süreç başladı
İbrahim Erkal'dan kötü haber! Kritik süreç başladı Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, yoğun bakıma kaldırıldı. Baygın halde bulunan İbrahim Erkal'ın durumu ciddiyetini korurken olayın nasıl gerçekleştiği araştırılıyor. Hastaneden açıklama geldi. İşte İbrahim Erkal ile ilgili haberin detayı...
12.04.2017 Magazin
Uğur Işılak: Evet diyenleri cahillikle...
Uğur Işılak: Evet diyenleri cahillikle... Şarkıcı Uğur Işılak, Esenler’de verdiği konserde söylediği vatan ve memleket türküleriyle dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
11.04.2017 Kültür Sanat
Safiye Soyman açılışta gelin oldu!
Safiye Soyman açılışta gelin oldu! Safiye Soyman-Faik Öztürk, büyük bir sürpriz yaparak nikah masasına oturdu.
6.03.2017 Magazin
Uğur Işılak'ın acı günü
Uğur Işılak'ın acı günü Eski AK Parti İstanbul Milletvekili sanatçı Uğur Işılak, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden kuzeni Ersin Ünver'in cenaze törenine katıldı.
22.12.2016 Magazin
Tüm yurtta 'demokrasi nöbeti' sürüyor
Tüm yurtta 'demokrasi nöbeti' sürüyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki için 81 kentin meydanlarında toplanan vatandaşlar 'demokrasi nöbeti'ni sürdürüyor.
29.09.2021 Gündem
Uğur Işılak'tan halka çağrı
Uğur Işılak'tan halka çağrı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası “Milli iradeye kasteden, adeta bir virüs gibi olan hainlerin planlarını bozmaya devam edeceğiz...
29.09.2021 Gündem
İptal haberleri peş peşe geldi
İptal haberleri peş peşe geldi İstanbul Atatürk Havalimanı'nın Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla bütün yurtta ve dış temsilciliklerde bir günlük ulusal yas ilan edilmesinin ardından, bir çok etkinlikten peş peşe iptal haberleri geldi.
29.09.2021 Gündem
Almanya'da Türkler Ermeni iddialarını protesto etti
Almanya'da Türkler Ermeni iddialarını protesto etti 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının Federal Meclis'te gündeme alınması Almanya’daki Türkler tarafından protesto ediliyor
1.06.2016 Dünya
AK Parti kongresinde koreografi!
AK Parti kongresinde koreografi! AK Parti'nin 2014 yılı seçim şarkısı olan Uğur Işılak'ın yazdığı 'Recep Tayyip Erdoğan' şarkısı eşliğinde Gençlik Kolları'nın hazırladığı Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri tribünlerde gösterildi. Posterleri gören partililer, uzun süre slogan atarak alkışladı.
22.05.2016 Haber
AK Parti'de kongre günü!
AK Parti'de kongre günü! AK Parti, bugün yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongre sonrası, yeni Genel Başkanını ilan ediyor. Başbakan Davutoğlu veda konuşmasında "Seçimden kısa bir süre sonra yeni bir kongre için karşınıza çıkmak benim arzu ettiğim bir şey değildi. Yüzde 49,5 oy aldıktan sonra olağanüstü kongre kararı alıp, görevi devretme kararımın arkasındaki yegane gerekçe partimizin birlik ve bütünlüğüne verdiğim değer ve AK Parti hareketinin zarar görmesinden duyduğum endişedir" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Işılak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur ışılak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.