Uğur Acar

Uğur Acar

Son dakika Uğur Acar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uğur Acar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uğur Acar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Acar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur acar gelişmeleri de dahil olmak üzere 347 uğur acar haberi bulunmuştur. Tüm uğur acar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi…
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın ameliyatını Antalya'dan İstanbul'a giden Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Peki, Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli?
24.10.2022 Gündem
Türkiye'nin ilk yüz naklinin üzerinden 10 yıl geçti
Türkiye'nin ilk yüz naklinin üzerinden 10 yıl geçti Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk yüz naklinin üzerinden 10 yıl geçti. Yıl dönümünü pasta keserek yüz nakilli Uğur Acar ve Turan Çolak ile kutlayan Prof. Dr. Ömer Özkan, "Uğur, beni nakilden 6 ay önce ziyaret etti. Bazı sorular sorup, biraz sinirlendirdi. Naklini biraz öteledik ama sonrasında düşündük bu kadar önemli nakil için bu türden soruların sorulması çok normaldi" dedi.
21.01.2022 Yaşam
Diş hekimi evinde ölü bulundu
Diş hekimi evinde ölü bulundu Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde görev yapan Araştırma Görevlisi Uğur Açar banyoda ölü olarak bulundu.
31.12.2021 Yaşam
Müsilaj için "kod" yazdılar! Yayılması...
Müsilaj için "kod" yazdılar! Yayılması... Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Manisa Celal Bayar Üniversitesinden (MCBÜ) harita mühendisi bir grup akademisyen, Marmara Denizi'nde müsilajın (deniz salyası) yayılımını izlemek üzere Google Earth Engine platformunda kullanılan "kod" yazdı.
13.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın konuştuğu 'ilklerin doktorları' Özkan çifti
Dünyanın konuştuğu 'ilklerin doktorları' Özkan çifti "Türkiye'nin ilk yüz ve çift kol, dünyada kadavradan ilk rahim nakli"ni gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ve eşi Prof. Dr. Özlenen Özkan çifti, başarılarıyla dünyada adından söz ettiriyor.
27.11.2019 Sağlık
Türkiye'nin ilk yüz naklini yapan Prof. Dr. Özkan, o anları anlattı
Türkiye'nin ilk yüz naklini yapan Prof. Dr. Özkan, o anları anlattı Türkiye'nin ilk yüz nakli ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Özkan, "Yüz nakli operasyonunda eski yüzü çıkartıp tümörü temizleyip, yeni yüzü yerleştirdiğimizde bambaşka bir insanla karşılaştık. Tüm ekip o an birkaç saniye durakladık. Kendimizi çok farklı hissettik. Karşımızda başka bir insan vardı" diyerek, ameliyatta yaşananları anlattı.
11.10.2017 Yaşam
İlk yüz nakilli Uğur Acar'a 'cinayet' davasından beraat
İlk yüz nakilli Uğur Acar'a 'cinayet' davasından beraat Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar ve 2 arkadaşı, 2 yıl önce yanarak yaşamını yitiren Ramazan Kaya'nın ölümüyle ilgili haklarında 'kasten adam öldürmek' suçundan açılan davadan beraat etti.
29.09.2021 Gündem
Ömür boyu hapis yatabilir
Ömür boyu hapis yatabilir Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar ve 2 arkadaşının, Ramazan Kaya'nın ölümüyle ilgili ömür boyu hapisle yargılandığı davada savcı, esas hakkında mütalaasını vermek üzere süre istedi.
13.01.2017 Yaşam
Yüz nakli yapılan Uğur Acar'a cinayet suçundan dava açıldı
Yüz nakli yapılan Uğur Acar'a cinayet suçundan dava açıldı Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan hastası olan Uğur Acar hakkında 2 yıl önce yanarak ölen Ramazan Kaya’nın ölümüyle ilgili “kasten adam öldürmek” suçundan dava açıldı.
28.10.2016 Yaşam
‘Yeni sol kolumun işaret parmağını oynatabiliyorum’
‘Yeni sol kolumun işaret parmağını oynatabiliyorum’ Çift kol nakledilen Mustafa Sağır ilk kez basın karşısına çıkarıldı. Bakan Müezzinoğlu da sağır’ı ziyaret edip operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan’a teşekkür etti. Sağır, sol kol işaret parmağını hissedebildiğini söyledi
19.02.2016 Yaşam
14 yaşındayken evlendirilmek istenince...
14 yaşındayken evlendirilmek istenince... 14 yaşındayken evlendirilmek istenince av tüfeğiyle yüzüne ateş eden 21 yaşındaki Fadime Doğan, yüz nakli için Antalya'ya geldi.
17.05.2015 Yaşam
Eşek sırtında organ bağışının önemini anlatıyorlar!
Eşek sırtında organ bağışının önemini anlatıyorlar! AKDENİZ Böbrek Hastaları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği(AKBÖHONDER)Başkanı ve ilk böbrek nakilli hastalardan Mehmet Şahan, ilk yüz nakilli Uğur Acar ile birlikte organ bağışının önemini anlatmak için Türkiye’yi geziyor...
10.01.2015 Yaşam
Uğur Acar'dan büyük sürpriz!
Uğur Acar'dan büyük sürpriz! TÜRKİYE’nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar, üç yıl önce geçirdiği nakil operasyonundan sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gelerek kendisini ziyaret eden sanatçı İsmail YK ile klip çekmeye hazırlanıyor.
1.01.2015 Yaşam
Korkunç ölüm! Yere düşen sigara sonu oldu
Korkunç ölüm! Yere düşen sigara sonu oldu Antalya'da yolda arıza yapan otomobilini yakarken üzerine dökülen benzin alev alan 33 yaşındaki Ramazan Kaya'nın vücudunun yüzde 60'ı yandı...
7.10.2014 Yaşam
Ben de eşim de yüzümüzü bağışladık
Ben de eşim de yüzümüzü bağışladık Çift kol nakli, dünyada kadavradan ilk rahim nakli, Türkiye’deki beş yüz naklinden üçünü gerçekleştirerek dünya tıp literatüre giren bir hekim Prof...
28.07.2013 Arşiv
Türkiye bunu konuşuyor!
Türkiye bunu konuşuyor! 5. yüz naklinin ardından bir dram ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
5. yüz nakli turistten!
5. yüz nakli turistten! Muğla’da ölen Polonyalı turist Andrzej Kucza’nin yüzü Recep Sert’e nakledilecek
18.07.2013 Yaşam
Müthiş rekor!
Müthiş rekor! Çin'i bile geride bıraktık
29.09.2021 Gündem
Yüzde yüz kutlama
Yüzde yüz kutlama Tanıdınız mı? Onlar da yılbaşına böyle girdiler
1.01.2013 Yaşam
2012 böyle geçti!
2012 böyle geçti! 2012 yılında gündemi en çok meşgul eden konu ve olaylar hangileri oldu? İşte, yılın en çok konuşulan olayları!
28.12.2012 Bilim ve Teknoloji
O üçlü buluştu!
O üçlü buluştu! Türk tıp tarihine geçmişlerdi...
14.12.2012 Yaşam
Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı? Müthiş bir değişim hikayesi
7.11.2012 Yaşam
Tanınmayacak hale geldi!
Tanınmayacak hale geldi! Uğur Acar'daki büyük değişim
7.11.2012 Haber
Yüz nakline temkinli yaklaşım!
Yüz nakline temkinli yaklaşım! Nakillerde yarış temkinli olmaya itti
29.09.2021 Gündem
Bir kez daha bıçak altına yatıyor!
Bir kez daha bıçak altına yatıyor! Yüz nakli ameliyatı ile tıp tarihine geçen Uğur Acar’a...
17.10.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Acar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur acar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.