Uçak Yolculuğu

Uçak Yolculuğu

Son dakika uçak yolculuğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçak yolculuğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçak yolculuğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçak Yolculuğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçak yolculuğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 uçak yolculuğu haberi bulunmuştur. Tüm uçak yolculuğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024 Dünya
Bakanlık rakamları paylaştı! En pahalı uçuş belli oldu
Bakanlık rakamları paylaştı! En pahalı uçuş belli oldu Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verilerine göre hava ulaşımında hizmet verilen yolcu sayısının 2023'ün 7 aylık döneminde bir önceki yıla kıyasla yüzde 22,65 artarak 118 milyon 679 bine ulaştığı görülüyor. Çevrim içi seyahat platformu Turna.com ise uçak bileti satışlarından yola çıkarak 2023’ün ilk 7 ayının seyahat karnesini açıkladı. Buna göre yılın en pahalı uçuşu tek yönde 66 bin 600 TL ile İstanbul’dan Çin’e yapıldı.
25.08.2023 Ekonomi
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı...
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı... Güney Afrika'da özel bir uçuş gerçekleştiren uçakta yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Uçağa nasıl girildiği henüz belirlenemeyen yılan hem pilota hem de yolculara havada dehşeti yaşattı.
6.04.2023 Dünya
Sarıyer'de arama kurtarma köpeği Proteo'nun heykeli dikilecek
Sarıyer'de arama kurtarma köpeği Proteo'nun heykeli dikilecek Depremlerde hayatını kaybedenler ve 2011 Van depreminde yardım gönüllüsü olarak geldiği Van'da hayatını kaybeden Atsushi Miyazaki için Sarıyer'de anma töreni düzenlendi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Meksikalı yardım ekibiyle geldiği Adıyaman'daki çalışmalar sırasında ölen arama-kurtarma köpeği 'Proteo'nun parka heykelinin dikileceğini açıkladı.
21.02.2023 Yaşam
2022’nin en pahalı uçuşu İstanbul’dan Avustralya’ya yapıldı
2022’nin en pahalı uçuşu İstanbul’dan Avustralya’ya yapıldı Çevrimiçi seyahat platformu Turna.com ziyaretçilerinin uçak bileti satışlarından kaydettiği bilgilerden hareketle 2022’nin seyahat karnesini açıkladı. Buna göre en pahalı tek yön uçak bileti 104 bin 797 TL’ye İstanbul- Canberra yolculuğu için satılırken, en pahalı gidiş- dönüş uçuşu ise 87 bin 449 TL’ye İstanbul- New York arasında gerçekleştirildi. İç hatlarda nisan, dış hatlarda ise ekim ayında en çok uçak yolculuğu yapıldı.
12.01.2023 Ekonomi
Evcil hayvanı olan herkesi ilgilendiriyor! Cezası var
Evcil hayvanı olan herkesi ilgilendiriyor! Cezası var Son yıllarda Türkiye'de evinde kedi köpek besleyen kişi sayısı arttı. Büyük hayallerle alınan evcil hayvanlar, bir süre sonra sokağa bırakılıyor. Hediye olarak alıp daha sonra sıkılıp hayvanlarından vazgeçenlerin önüne geçmek için de bir uygulama başlıyor. Patili dostlarımızı istenmeyen olaylara karşı korumak amacıyla yeni yönetmelik sayesinde evcil hayvanların mikroçipler ile koruma altına alınması amaçlanıyor. Türkiye'de evde bakılan kedi, köpek ve gelinciklere mikroçip takma zorunluluğu geliyor. Bunu gerçekleştirmeyenlere de cezai yaptırımlar uygulanıyor.
16.11.2022 Gündem
Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli!
Simge Ünal: Ünlü iş insanları yazıyor, hepsi de evli! Geçtiğimiz yıl "Fakir biriyle sevgili olmam" açıklamasıyla magazin gündemine gelen Simge Ünal'a, bu konudaki düşüncesinin değişip değişmediği soruldu. Son açıklamasında özel hayatıyla ilgili "Hayatımda birisini istemiyordum ama düşüncem değişti sanırım. Aşık olmak istiyorum" diyen ünlü 27 yaşındaki model, bir kez daha dikkat çeken sözlere imza attı.
15.11.2022 Magazin
Her 12 kadından biri meme kanseri! Yaşayanlar süreci anlattı: '5 dakika ağladım, onlara bunu yapamam'
Her 12 kadından biri meme kanseri! Yaşayanlar süreci anlattı: '5 dakika ağladım, onlara bunu yapamam' Kimi kıyafetini giyerken fark etti, kimi tesadüfen aile hekimini değiştirince öğrendi. Tedavisi devam eden de var, iyileşip yoluna devam eden de… Meme kanseri kadınlarda en sık görülen kanser türü olarak 12 kadından birini etkiliyor. Türkiye’de son 20 yılda meme kanseri görülme sıklığı 2 katına çıktı. Görülme sıklığı giderek artsa da erken tanıyla iyileşme oranları çok yüksek. Ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı. Kanseri yaşayan kadınlar anlattı.
15.10.2022 Sağlık
Kurban bayramı öncesi otobüs biletlerine büyük zam!
Kurban bayramı öncesi otobüs biletlerine büyük zam! Otobüs biletlerine büyük zam geldi. Otobüs biletlerinin fiyatı vatandaşı isyan ettirdi. Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar sonrası Ramazan Bayramı'ndan bu yana otobüs bilet fiyatları ortalama yüzde 65 zamlandı. Otobüs firmaları 1,5 ile 2 saat arasında değişen mesafeler için 120 TL ücret alınırken, 20 saat ve üzeri yolculuklar için firmalar 650 TL ile 750 TL arasında ücret alıyor. Öte yandan otobüs biletleriyle ilgili yeni dönem başladı. Otobüs biletleri artık taksitle satılacak.
20.06.2022 Ekonomi
Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Artış sonrası yeni dönem başladı
Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Artış sonrası yeni dönem başladı Otobüs bileti alacaklara kötü haber geldi. Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam geldi. Tatile gidecek vatandaşlar diğer alternatif yolculuk seçeneklerine yöneldi. Son zamlarla otomobille İstanbul-Bodrum arası gidiş dönüş yolculuk tutarı benzin, otoban ve köprü geçiş ücretleri eklenince 4.000 TL’ye yaklaşıyor. İstanbul-Bodrum arası gidiş-dönüş 2 kişilik uçak bileti 2.827 TL iken 2 kişilik gidiş-dönüş otobüs bileti ise 2.120 TL tutarında. Öte yandan otobüs biletleriyle ilgili yeni dönem başladı. Otobüs biletleri artık taksitle satılacak. Yaz sezonu boyunca en çok otobüs bileti alınan ilk 5 destinasyon Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Adana olarak açıklandı. Seyahat severlerin satın alma eğilimleri göz önüne alındığında otobüs yolcularının %81’i tek başına seyahat etmeyi tercih ediyor. Ancak motorinin litresinin 30 lira civarına çıkmasıyla otobüs bileti fiyatları da uçağa yaklaşıyor. Bazı otobüs firmaları alım gücü fiyatlara yetişemeyen yolcular için taksitli satışlara başladı. Önümüzdeki Kurban Bayramı için gidiş dönüş bileti almak isteyenlere sadece tek yön bileti satılıyor.
19.06.2022 Ekonomi
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk'
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk' Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisi ve Alice Müzikali'nin ardından komedyen Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan dizisinde de birlikte rol alan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta zor anlar yaşadı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusu nedeniyle çok sıkıntılı bir yolculuk geçiren ikiliden Mola, sosyal medyada yayınladığı videolar ile o anları paylaştı.
10.06.2022 Magazin
Uçaklarda yeni dönem resmen başladı!
Uçaklarda yeni dönem resmen başladı! Uçak yolculuğu yapacakları çok yakından ilgilendiren karar! Uzun süredir devam eden uygulamaya son verildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 'hastaneler dışında maske zorunluluğu kalktı' açıklamasının ardından uçaklarda maske kullanım zorunluluğu da kaldırılıyor. 
30.05.2022 Gündem
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde ve kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden sokaklara taştı. Ankara'da 23 Nisan törenleri başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, başkanlık ettiği heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene, TBMM Başkanı Şentop’un yanı sıra AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu ve diğer yetkililer katıldı. Şentop, anıta çelenk koydu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2022 Gündem
Mike Tyson hayranını uçakta öldüresiye dövdü!
Mike Tyson hayranını uçakta öldüresiye dövdü! Efsane boksör Mike Tyson skandal bir harekete imza attı. Kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyen hayranını kırmayan dünyaca ünlü boksör, daha sonra yolcunun kendisini sürekli rahatsız etmesinin ardından hayranını öldüresiye dövdü.
21.04.2022 Spor Magazin
Depresif dönemde ortaya çıkıyor! Yaşam kalitesini etkiliyor!
Depresif dönemde ortaya çıkıyor! Yaşam kalitesini etkiliyor! Dünyada en önemli toplum sağlığı sorunları sıralamasında altıncı sırada yer alan ve yaşam boyu devam eden bir psikiyatrik rahatsızlık olan bipolar bozukluk, bireyin yaşam kalitesini etkiliyor. Aile, hasta ve doktor iş birliğinin önemine işaret eden uzmanlar, bu iş birliğindeki aksamanın tedaviyi, hastanın iyilik halini ve yaşam kalitesini çok ciddi anlamda etkileyebileceğine dikkat çekiyor.
28.03.2022 Sağlık
Uçuşlar iptal mi, uçak seferleri durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş sorgulama ekranı!
Uçuşlar iptal mi, uçak seferleri durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş sorgulama ekranı! Lodos, hayatı olumsuz etkileyince uçak seferlerinin durumu sorgulanmaya başlandı. Uçak yolculuğu yapacak olanlar aram motorlarına ve havayolu şirketlerinin sitelerine yönelerek olumsuz hava şartlarından dolayı uçuşların iptal olup olmadığını araştırıyor. Peki, uçuşlar iptal mi? Lodos nedeniyle uçuk seferleri durduruldu mu?
29.11.2021 Gündem
ABD'de rahatsızlanan Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye  kaldırıldı
ABD'de rahatsızlanan Fener Rum Patriği Bartholomeos hastaneye kaldırıldı Fener Rum Patriği Bartholomeos'un ABD ziyareti kapsamında bulunduğu Washington DC’de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
24.10.2021 Dünya
Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş açıklama! Pandemide patladı
Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş açıklama! Pandemide patladı Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme. Daha ucuz ve hızlı internet bağlantısı, mevsimlik kombi bakımı, geri alınacak kredi kart ücretleri ya da en kötüsü "Kimlik bilgileriniz teröristlerin eline geçti!" Her gün milyonlarca insan bu tür sahte gerekçelerle aranıyor, dolandırılıyor. Üstelik bu sorun sadece ülkemizde değil tüm dünyada hızla büyüyor. Birçok insan kaybını telafi etmek için hukuk kanallarına başvuruyor.
9.10.2021 Ekonomi
Gebelikte güvenli seyahat ve tatile dair her şey
Gebelikte güvenli seyahat ve tatile dair her şey Anne adayları için güvenli seyahatin yollarını anlatan Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü Doç. Dr. Lebriz Hale Aktün, “Gebelikte riskli bir durum yok ve seyahat süresinde belli önlemler alınırsa anne adaylarının tatile çıkmalarında bir sakınca yoktur” dedi.
3.08.2021 Sağlık
Uçak yolculukları sonrası kulak rahatsızlıklarına dikkat
Uçak yolculukları sonrası kulak rahatsızlıklarına dikkat Tatil sezonunun başlamasıyla ulaşımda havayolunu tercih edenlerin kulak sağlığı konusunda dikkatli olması gerekiyor. Özellikle yaz aylarının gelişiyle birlikte tatil için uçak yolculuğunu tercih edenlerin kulak sağlığına dikkat etmesi ve seyahat öncesi alınacak bazı önlemlerle olası risklerden kaçınması öneriliyor. Odyolog Seda Başkurt, konu hakkında bilgi verdi.
30.07.2021 Sağlık
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü...
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü... Londrada gerçekleşen olay tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. Bundan iki yıl kadar önce İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı: Genç bir adam binlerce fit yüksekte seyir halindeki bir uçaktan düştü. Bugün hala aydınlatılamayan bu olayla ilgili aşağıdaki satırları okuyunca ağzınız açık kalacak.
20.04.2021 Dünya
Orta kulak iltihabı çocuklarda daha sık görülüyor!
Orta kulak iltihabı çocuklarda daha sık görülüyor! Çocukların yüzde 80’inde orta kulak iltihabı görülüyor. Kulak ağrısının bir çok nedeninin olacağını söyleyen Op. Dr. Özgül Gergin Tinay, "En sık karşımıza çıkan sebep enfeksiyonlardır. Yetişkinlerde bu daha çok kendini dış kulak yolu enfeksiyonu şeklinde belirtirken çocuklarda orta kulak enfeksiyonları daha sık görülür" dedi.
15.02.2021 Sağlık
Uzmanından filtreli maske uyarısı; ortama virüs yayıyor
Uzmanından filtreli maske uyarısı; ortama virüs yayıyor Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin uçak içinde ventilli (filtreli) maske kullanımının yasaklandığını belirtmesinin ardından bir uyarı da uzmanlardan geldi. Bu maskeyi kullanan kişinin ortama virüs yayabileceğini belirten Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hacer Ofluoğlu, “Maskeyi takan kişi dış ortamdan kendisine doğru gelecek kimyasalları, virüsleri, virüs partiküllerini, bakterileri kendisini koruyacak şekilde süzgeçliyor. Fakat kendi bünyesindeki virüsleri dışarıya gönderiyor” dedi. Ofluoğlu, bu maskelerin üstüne ince de olsa bir cerrahi maske takılmasını önerdi.
13.01.2021 Sağlık
Bu maskeler için çok önemli uyarı! Ortama virüs yayıyor...
Bu maskeler için çok önemli uyarı! Ortama virüs yayıyor... Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin uçak içinde ventilli (filtreli) maske kullanımının yasaklandığını belirtmesinin ardından bir uyarı da uzmanlardan geldi. Bu maskeyi kullanan kişinin ortama virüs yayabileceğini belirten Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hacer Ofluoğlu, “Maskeyi takan kişi dış ortamdan kendisine doğru gelecek kimyasalları, virüsleri, virüs partiküllerini, bakterileri kendisini koruyacak şekilde süzgeçliyor. Fakat kendi bünyesindeki virüsleri dışarıya gönderiyor” dedi. Ofluoğlu, bu maskelerin üstüne ince de olsa bir cerrahi maske takılmasını önerdi.
13.01.2021 Gündem
Huzursuz bacak sendromu tedavi edilebilir!
Huzursuz bacak sendromu tedavi edilebilir! Huzursuz bacak sendromu nörolojik bir bozukluktur. Huzursuz bacak sendromu; bacakları hareket ettirmek için güçlü bir dürtü ile birlikte bacaklarda hoş olmayan hislere neden olur. Çoğu insan için rahatladığında veya uyumaya çalışırken bu dürtü daha yoğundur.
8.01.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Uçak Yolculuğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçak yolculuğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.