Türkiye'nin Otomobili

Türkiye'nin Otomobili

Son dakika Türkiye'nin Otomobili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye'nin Otomobili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye'nin Otomobili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye'nin Otomobili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye'nin otomobili gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 türkiye'nin otomobili haberi bulunmuştur. Tüm türkiye'nin otomobili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg ile ilgili detaylar belli oldu! Üstün malzeme kalitesi! İşte merakla beklenen özellikler
Togg ile ilgili detaylar belli oldu! Üstün malzeme kalitesi! İşte merakla beklenen özellikler Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Togg'un üretiminin yapılacağı fabrika resmen açıldı ve üretim başladı. İlk etapta üretilecek otomobiller teste gönderilecek ve Mart 2023'ten itibaren C-SUV segmentindeki araçlar satışa çıkacak. Togg'un iç donanımında da dikkatlerden kaçmayan noktalar yer aldı. Lüks olarak sınıflandırılan otomobillerdeki donanımlara sahip olarak Togg'da üstün malzeme kalitesi öne çıkıyor. Torpido üzerinde yer alan şoföre odaklı parçaya ilişkin meraklar da netlik kazandı.
30.10.2022 Gündem
TOGG ilk kez dünya sahnesinde! Türkiye'nin otomobili böyle tanıtıldı
TOGG ilk kez dünya sahnesinde! Türkiye'nin otomobili böyle tanıtıldı TOGG, Dünyanın en büyük teknoloji fuarında sergileniyor. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş ABD'nin Las Vegas eyaletinde gerçekleştirilen CES'de (Consumer Electronics Show) Türkiye'nin otomobilini tanıttı.
5.01.2022 Ekonomi
Yerli otomobil TOGG'la ilgili flaş hamle: Resmen kuruldu
Yerli otomobil TOGG'la ilgili flaş hamle: Resmen kuruldu Yerli otomobil TOGG'la ilgili son dakika gelişmesi. Resmen açıklandı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), SIRO Silk Road Temiz Enerji Çözümleri San. ve Tic. AŞ'yi kurdu.
29.09.2021 Ekonomi
TOGG için flaş hamle! Faaliyete geçti
TOGG için flaş hamle! Faaliyete geçti Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (TOGG) teknolojilerinin inceleneceği, test edilip deneyimleneceği Kullanıcı Laboratuvarı'nın (User Lab) Bilişim Vadisi'nde faaliyete geçtiği bildirildi.
22.06.2021 Ekonomi
Bakan Varank: Türkiye'nin otomobili, dönüşen endüstride işaret fişeği projesi
Bakan Varank: Türkiye'nin otomobili, dönüşen endüstride işaret fişeği projesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Özellikle elektrikli otomobillerin gündeme gelmesiyle birlikte hem yan sanayi hem de ana sanayide büyük değişim ve dönüşüm rüzgarları esiyor. Tabii ki Türkiye dış pazardaki rekabetçiliğini koruyabilmesi için 30 milyar doların üzerindeki ihracatını koruyabilmesi için bu dönüşen otomotiv endüstrisine kendini uyarlaması gerek. İşte biz Türkiye'nin otomobili projesiyle aslında bu dönüşen endüstride adeta işaret fişeği olan bir projeyi başlatmış olduk" dedi.
31.05.2021 Ekonomi
Türkiye meydan okuyor! Dünya şirketlerinde yerli otomobil korkusu
Türkiye meydan okuyor! Dünya şirketlerinde yerli otomobil korkusu Almanya'nın günlük gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung'da (FAZ) yer alan haberde, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) üreteceği elektrikli otomobilin tek bir şarjla 500 kilometreden fazla gitmeyi ve “akıllı” olmayı garanti ederek, Tesla, Volkswagen ve diğer tüm potansiyel rakiplere meydan okuyacağı belirtildi.
7.04.2021 Dünya
Sürpriz TOGG paylaşımı! Saat verdiler, Türkiye'nin gözü oraya çevrildi...
Sürpriz TOGG paylaşımı! Saat verdiler, Türkiye'nin gözü oraya çevrildi... Türkiye'nin Otomobili TOGG'un tanıtılmasından bu yana bir yıl geçti. TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda "27 Aralık saat 11:00’i bekleyin" denildi.
26.12.2020 Otomobil
Türkiye'nin Otomobili'nin üretim tesisinde çalışmalar hızla sürüyor! Son hali görüntülendi...
Türkiye'nin Otomobili'nin üretim tesisinde çalışmalar hızla sürüyor! Son hali görüntülendi... Yerli otomobil TOGG'un üretileceği TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.
18.11.2020 Otomobil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Salgının ortaya çıkardığı değişim süreciyle dünyayla birlikte Türkiye de yeni bir döneme giriyor. Ülkemiz yatırımın, üretimin ve ticaretin yükselen merkezlerinden biri olarak gösteriliyor. İnşallah ülkemiz hazırlık devrini geride bırakıp, artık şahlanış dönemine giriyor" dedi.
18.11.2020 Siyaset
Türkiye'nin Otomobili'ne meteorolojik destek
Türkiye'nin Otomobili'ne meteorolojik destek Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Türkiye'nin Otomobili'ne meteorolojik veri desteği sağlayacak.
6.11.2020 Bilim ve Teknoloji
TOGG'da üretimin başına Murat Akdaş geldi
TOGG'da üretimin başına Murat Akdaş geldi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nda (TOGG) üretimden sorumlu isim Murat Akdaş oldu. Murat Akdaş, bugünden itibaren TOGG'da inşaat proje yönetimi ve üretim sorumluluğu pozisyonlarında görev yapacak
21.09.2020 Otomobil
TOGG fiyatları açıklandı mı? TOGG araba fiyatı belli oldu mu? TOGG'dan fiyat açıklaması...
TOGG fiyatları açıklandı mı? TOGG araba fiyatı belli oldu mu? TOGG'dan fiyat açıklaması... Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) seri üretime geçilecek elektrikli yerli otomobiller için sosyal medyada paylaşılan fiyat bilgileri hakkında açıklamada bulundu. Peki, TOGG fiyatları açıklandı mı? TOGG araba fiyatı belli oldu mu? TOGG'dan fiyat açıklaması...
13.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin Otomobili'den yeni paylaşım!
Türkiye'nin Otomobili'den yeni paylaşım! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından "Her adım bir sonrakinin başlangıcı olmaya ve heyecanımızı tazelemeye devam ediyor. #YeniLigeYolculuk'un bir sonraki adımı hazır" ifadeleriyle bir paylaşım yapıldı.
9.07.2020 Gündem
TOGG'dan Türkiye'nin Otomobili'ne ilişkin yeni paylaşım
TOGG'dan Türkiye'nin Otomobili'ne ilişkin yeni paylaşım Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından "Her adım bir sonrakinin başlangıcı olmaya ve heyecanımızı tazelemeye devam ediyor. #YeniLigeYolculuk'un bir sonraki adımı hazır" ifadeleriyle bir paylaşım yapıldı.
9.07.2020 Gündem
Yerli otomobille ilgili flaş gelişme! Kabul edildi
Yerli otomobille ilgili flaş gelişme! Kabul edildi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubunun (TOGG) Gemlik'te Elektrikli Otomobil Üretim Tesisi Projesi ile ilgili askeri alan olan söz konusu yerin plan değişikliği Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.
2.03.2020 Ekonomi
Teknik eleman yetiştirecek okulda "Türkiye'nin Otomobili" heyecanı
Teknik eleman yetiştirecek okulda "Türkiye'nin Otomobili" heyecanı Fabrikası Gemlik'te kurulacak Türkiye'nin Otomobili'nin üretiminde ihtiyaç duyulacak teknik elemanın yetiştirilmesi için Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin seçilmesi, öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından heyecanla karşılandı
8.01.2020 Bilim ve Teknoloji
TOGG'dan yerli otomobille ilgili 'bulmacalı' paylaşım!
TOGG'dan yerli otomobille ilgili 'bulmacalı' paylaşım! Yerli otomobilin tanıtılmasından sonra Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım geldi.
5.01.2020 Ekonomi
Rekor 'Türkiye'nin Otomobili' ile taçlanacak
Rekor 'Türkiye'nin Otomobili' ile taçlanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Makineler arası iletişim uygulamaları arasında yer alan 'bağlantılı ve akıllı araç' kavramlarının bilinirliği, Türkiye'nin Otomobili'nin tanıtımıyla arttı." dedi.
2.01.2020 Otomobil
Yerli otomobilde yeni gelişme! Vatandaşla buluşacaklar
Yerli otomobilde yeni gelişme! Vatandaşla buluşacaklar Türkiye'nin Otomobili'nin ön gösterim aracı tanıtımı ve Bilişim Vadisi'nin açılış töreni organizasyonunu gerçekleştiren YRD İstanbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Karadeniz, Türkiye'nin Otomobili'nin ön gösterim araçlarının henüz vatandaşlarla buluşması için erken olduğunu belirterek, "Marka lansmanı daha sonraki bir aşama ve marka lansmanıyla birlikte bildiğim kadarıyla araçlar 7 bölgeyi dolaşacak ve vatandaşlarla buluşturulacak." dedi.
1.01.2020 Ekonomi
Son dakika: Yerli otomobilin adı ve fiyatı ne olacak? TOGG CEO'su Karakaş'tan açıklama
Son dakika: Yerli otomobilin adı ve fiyatı ne olacak? TOGG CEO'su Karakaş'tan açıklama CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına katılan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, yerli otomobilin özelliklerini ve üretim süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin otomobilinin markasının önümüzdeki yılın ortalarında belli olacağını belirten Karakaş, "Özgüvenli, güçlü ve samimi bir kimliği var. Markanın kimliğini yansıtan bir ismi olmalı" ifadesini kullandı.
28.12.2019 Ekonomi
Ve yerli otomobil yollarda... İşte ilk görüntü
Ve yerli otomobil yollarda... İşte ilk görüntü Türkiye'nin Otomobili'den heyecanlandıran bir paylaşım daha geldi.
26.12.2019 Gündem
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan togg için ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını duyururken otomobilin fiyatına ilişkin ise "Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak ürünün fiyatının bugünden ilanı hem doğru hem de mümkün değildir. Ön satışın başlayacağı Şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Gündem
Yeni nesil Sabancı 3 yılda oluşacak
Yeni nesil Sabancı 3 yılda oluşacak Sabancı Holding’in yeni CEO’su Mehmet Göçmen, 3 yıla yayılacak bir süreçte ellerindeki ‘big data’yı ve beşeri sermayeyi daha iyi değerlendiren, belirsizliğin yeni normal olduğunu kabul edip yatırımlara ara vermeden devam eden bir gruba dönüşeceklerini söyledi
23.05.2017 Ekonomi
Türkiye’nin en pahalı otomobili yola çıkıyor
Türkiye’nin en pahalı otomobili yola çıkıyor Sınırlı sayıda üretilen en hızlı ve en pahalı Ferrari, Türk sahiplerine kavuşuyor...
23.03.2014 Otomobil
'Kardeşlerimi kurtaramadı'
'Kardeşlerimi kurtaramadı' Selin vurduğu Canik’i ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu minik Zeynep'in kurtuluş öyküsünü dinledi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye'nin Otomobili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye'nin otomobili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.