Türk Okulu

Türk Okulu

Son dakika türk okulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk okulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk okulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Okulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk okulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.520 türk okulu haberi bulunmuştur. Tüm türk okulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye-Cezayir arasında 15 anlaşma, bir ortak bildiri imzalandı
Türkiye-Cezayir arasında 15 anlaşma, bir ortak bildiri imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun arasında Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 1. Toplantısı Ortak Bildirisi imzalandı. Ayrıca Türkiye ile Cezayir arasında siyasi, askeri, ekonomik, ticari, kültürel, turistik alanlarda iş birliğini içeren 15 anlaşma imzalandı.
16.05.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer, Katar’daki Türk okulunu ziyaret etti
Milli Eğitim Bakanı Özer, Katar’daki Türk okulunu ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, beraberindeki heyetle birlikte Katar'ın başkenti Doha'daki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Türk Okulunu ziyaret etti.
11.04.2022 Gündem
Suudi Arabistan'dan Türk okullarıyla ilgili flaş karar
Suudi Arabistan'dan Türk okullarıyla ilgili flaş karar Suudi Arabistan yönetiminin, başkent Riyad ve diğer vilayetlerde faaliyet gösteren Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı 8 Türk okulunu 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı sonunda kapatma kararı aldığı bildirildi.
28.04.2021 Dünya
'FETÖ eğitim sahasından tamamen temizlendi'
'FETÖ eğitim sahasından tamamen temizlendi' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin ardından örgütün yurt dışı yapılanmasına karşı sürdürülen kararlı mücadele kapsamında Türkiye Maarif Vakfına (TMV) devredilen okullar, bilim yuvasına dönüşüyor.
30.08.2019 Gündem
"Fransa Eğitim Bakanının ifadeleri kabul edilemez ve üzücü"
"Fransa Eğitim Bakanının ifadeleri kabul edilemez ve üzücü" Türkiye'nin Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Fransız basınında büyükelçilik destekli Türk okulu açılmasına ilişkin yer alan iddialar ve Fransa Eğitim Bakanı Jean Michel Blanquer'in açıklamalarının "kabul edilemez ve üzücü" olduğunu söyledi.
14.05.2019 Dünya
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan Doha'daki Türk okuluna ziyaret
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan Doha'daki Türk okuluna ziyaret Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Katar temasları kapsamında başkent Doha'daki Türk okulunu ziyaret etti.
4.03.2019 Eğitim
ABD’de ilk resmi Türk okulu açıldı
ABD’de ilk resmi Türk okulu açıldı ABD’de temaslarda bulunan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, New Jersey’de devlet destekleriyle yapılan Maarif Okulunun açılışına katıldı.
26.09.2018 Dünya
Milli Eğitim Bakanı: 20 bin öğretmen alacağız
Milli Eğitim Bakanı: 20 bin öğretmen alacağız Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz öğretmen adaylarına müjdeyi verdi. 20 bin öğretmen alımı yapacağız dedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün yurt dışı okulları yakın markajda
FETÖ'nün yurt dışı okulları yakın markajda Türkiye Maarif Vakfı'nın kuruluşunun üzerinden geçen 5 ay içerisinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantılı toplam 688 okulun bulunduğu 113 ülkeden 11'indeki okulların devri için mutabakata varıldı. Bu kapsamda, Somali, Gine, Nijer'de FETÖ ile iltisaklı tüm okullarda ve Cerablus'ta açılan 3 yeni Türk okulunda eğitime başlandı, Senegal, Moritanya, Çad, Gabon, Sao Tome, Burkina Faso, Pakistan ve Afganistan'daki okulların devir teslim işlemlerine ilişkin anlaşmaya varıldı.
29.09.2021 Gündem
İşte Katar’daki Türk üssü
İşte Katar’daki Türk üssü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir günlük Katar ziyareti kapsamında Türkiye Büyükelçiliğine bağlı Türk Okulu ve Türkiye’nin yurt dışındaki ilk askeri üssü olan Doha’daki üssü ziyaret etti...
29.09.2021 Gündem
"Birçok ülke FETÖ okullarını bize devretmek istiyor"
"Birçok ülke FETÖ okullarını bize devretmek istiyor" Katar'da konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "FETÖ'nün elindeki okullarını birçok ülke bize devretmek istiyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda bunları devralmaya devam edeceğiz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Katar'da ilk "Türk Okulu" açılıyor
Katar'da ilk "Türk Okulu" açılıyor Okul Müdürü Mehmet Ali Karatosun, bugün faaliyete geçecek Türk Okulu'nun Katar'da ikamet eden ailelerin burada daha uzun kalmalarına ve aynı zamanda daha fazla ailenin Katar'a yerleşmesine olanak sağlayacağına işaret etti...
17.06.2021 Dünya
Erdoğan'dan Maarif Vakfı'na 3 talimat
Erdoğan'dan Maarif Vakfı'na 3 talimat Cumhurbaşkanı, Maarif Vakfı’na 3 hedef gösterdi: FETÖ ‘170 ülkede varız’ diyor...
29.09.2021 Gündem
Öğrenci sayısı az deyip Türk okullarını kapattılar
Öğrenci sayısı az deyip Türk okullarını kapattılar Okulların bugün açıldığı ülkede öğrenci sayısının yetersizliğini gerekçe gösterilerek 60 azınlık okulunun kapısına kilit vuruldu, kapatılanlar arasında dokuz Türk okulu var. Ayrıca azınlık liselerinde Türkçe ders saatleri azaltıldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ okullarına ‘Türk okulu’ denilmesi engellenecek
FETÖ okullarına ‘Türk okulu’ denilmesi engellenecek Yurtdışındaki FETÖ okullarının Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ait bir okul olduğu algısıyla mücadele etmek için yetkili kurum ve kuruluşlarla iletişime geçilmesi kararlaştırıldı
17.06.2021 Dünya
ABD'den sonra yuvalandıkları ikinci ülke Kanada
ABD'den sonra yuvalandıkları ikinci ülke Kanada Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ABD'den sonra en büyük yapılanmasının olduğu Kanada'da FETÖ'yle bağlantılı çok sayıda vakıf, dernek ve birlik faaliyet gösteriyor.
29.09.2021 Gündem
Bahçeşehir’e büyük eğitim yatırımı!
Bahçeşehir’e büyük eğitim yatırımı! 21. yüzyıl eğitim anlayışı kapsamındaki öncü ve özgün programlarıyla hem Türkiye’de hem de yurtdışında farkındalık oluşturan Vizyon Koleji ikinci kampüsünü Bahçeşehir’de açıyor.
10.02.2015 Eğitim
Ali Rıza Efendi’nin evi bugün açılıyor
Ali Rıza Efendi’nin evi bugün açılıyor Atatürk’ün babası Ali Rıza Efendi’nin Makedonya’daki evinin restorasyonu tamamlandı. Başbakan Erdoğan bugün canlı bağlantıyla açılışını yapacak
29.09.2021 Gündem
Gülen'den Baykal tweet'i!
Gülen'den Baykal tweet'i! Baykal Fas ziyaretinde Türk okulunu ziyaret etti.
29.09.2021 Gündem
Arınç'a şiir sürprizi!
Arınç'a şiir sürprizi! Yemen'de temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a şiir sürprizi
29.09.2021 Gündem
'En büyük asker bizim asker'
'En büyük asker bizim asker' Özel, Riyad'da Türk okulunu ziyaret etti
29.09.2021 Gündem
Durumdan şikayetçi değiller!
Durumdan şikayetçi değiller! Türk esnaf ‘kefalet’ ödüyor Suudiler...
4.11.2012 Ekonomi
Bilkent'ten müthiş başarı
Bilkent'ten müthiş başarı 'THE' dergisinin dünyanın 50 yaş altı en iyi üniversiteleri listesinde tek Türk okulu yer aldı
1.06.2012 Yaşam
Paris'e 'soykırım' mektubu
Paris'e 'soykırım' mektubu Türkiye'deki Fransız liselerinden Paris'e 'soykırım' mektubu
21.12.2011 Arşiv
‘Beni cemaate hedef göstermek istiyorlar’
‘Beni cemaate hedef göstermek istiyorlar’ Kozinoğlu’nun, sır gibi saklanan savunması ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Okulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk okulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.