Türk Malı

Türk Malı

Son dakika türk malı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk malı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk malı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Malı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk malı gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.581 türk malı haberi bulunmuştur. Tüm türk malı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balda şeker hilesine AB önlemi
Balda şeker hilesine AB önlemi Farklı ülkelerden Avrupa Birliği’ne (AB) giden balların yarısında uygunsuzluk tespit edilmesi üzerine kontroller artırılıyor. Türk bal üreticileri ve ihracatçılarının gerekli hazırlıkları yapması istendi.
13.04.2024 Gündem
'Emniyet mensubuyum' deyip trafikte terör estirdi! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
'Emniyet mensubuyum' deyip trafikte terör estirdi! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Şişli’de korna çalma meselesi yüzünden iki sürücü arasında tartışma çıktı. Otomobilden inen sürücü, kendisine korna çalan cip sürücüsüne tepki gösterdi. Cipe yumruk atan sürücü otomobilini emniyet şeridine çekerek geri geldi. Trafik polisinin yanında cipin kaput bölümüne basan sürücü trafik polisinin araya girmesiyle olay yerinden uzaklaştı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görüntülerdeki saldırganın yakalandığını, şahsın emniyet mensubu değil sivil olduğunu duyurdu.
22.03.2024 Gündem
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
Artık e-Devlet şifresiyle işlem yapılabilecek! Bakanlık tarafından devreye alındı
Artık e-Devlet şifresiyle işlem yapılabilecek! Bakanlık tarafından devreye alındı Ticaret Bakanlığı, piyasaya sunulacak ürünlerin denetiminde kullanılan 'Dış Ticarette Risk Esaslı Kontrol Sistemi'ne (TAREKS) girişte ve başvuru işlemlerinde e-Devlet şifresinin kullanımını devreye aldı.
24.05.2023 Ekonomi
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir...
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir... Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra tüm gözler ve dikkatler olası Marmara depremi için İstanbul'a çevrildi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için yeni bir uyarıda bulundu. 'Bu işin şakası yok' diyen Görür, "İstanbul'da şu an kanalizasyon sisteminin, kimi barajların depreme hazır olmadığını biliyoruz" dedi.
3.04.2023 Gündem
Türk malı Formula 1 otomobili 3 saniyede 0'dan 100'e çıkacak! Üniversiteli öğrenciler çevre dostu olarak üretiyor...
Türk malı Formula 1 otomobili 3 saniyede 0'dan 100'e çıkacak! Üniversiteli öğrenciler çevre dostu olarak üretiyor... 3 saniyede 0'dan 100'e çıkacak ve tamamen çevre dostu Formula 1 otomobilini Türk öğrenciler üretiyor. Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, ağustos ayında Romanya’da katılacakları yarışma için Formula 1 prototipi otomobil üretiyor. Emisyon değeri olarak doğayı daha az kirleten bir araç tasarlanırken, aynı zamanda da yüksek performanslı olması için çalışmalar sürüyor. Takımın en büyük hedefi ise üretilen otomobilin 3 saniyede 0’dan 100’e çıkabilmesi.
3.04.2023 Gündem
Evlerde kullanılan tuza standart geliyor
Evlerde kullanılan tuza standart geliyor Yemeklik tuz için hazırlanan yeni standarda göre tuz ambalajları, ağzı açıldığında tekrar kapatılmayacak veya tekrar kapatıldığında kapatıldığı belli olacak şekilde olacak. Paketlerde tuzun iyot içeriği ve tavsiye edilen tüketim tarihi zorunlu olacak. Yemeklik tuzda; kilogram başına 0.1 miligrama kadar civa, 2 miligrama kadar kurşun, 0.5 miligrama kadar arsenik bulunabilecek.
1.04.2023 Gündem
Sultangazi'de hafriyat kamyonuna çarpan kamyonet, taksiyi altına aldı!
Sultangazi'de hafriyat kamyonuna çarpan kamyonet, taksiyi altına aldı! Sultangazi, Habipler Yolu'nda seyir halindeki kamyonet, yol kenarında park halinde bulunan hafriyat kamyonuna çarptı. Aynı yönde arkadan gelen taksi, çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonetin altında kaldı. Kazada, taksi ve kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Habipler Yolu, 1 saat boyunca araç trafiğine kapandı. 
28.03.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. 6 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğramasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstismar iddiaları tam bir faciadır" açıklamasında bulundu. Yıllık enflasyonun birkaç ay içinde yüzde 40'lara ineceğini söyleyen Erdoğan, "Herkes hesabını 2023'te yüzde 20'ler seviyesinde enflasyona göre yapsın" dedi. Başarılı öğrencilere teşvik verileceğini de açıklayan Erdoğan, "Üniversite öğrencilerinin kredi burs miktarını 850 TL'den 1250 TL'ye çıkarıyoruz" dedi.
13.12.2022 Siyaset
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü!
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü! Ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya, hayatını kaybetti. 1969 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden Yılın Gazetecisi Ödülü'nü alan Mustafa Kaya’nın cenaze programı henüz netleşmedi.
19.11.2022 Magazin
Bakan Muş: Turguality' kapsamında 308 firma desteklenmekte
Bakan Muş: Turguality' kapsamında 308 firma desteklenmekte Ticaret Bakanı Mehmet Muş, devlet destekli markalaşma programı olan 'Turguality' kapsamında, 308 firmanın desteklendiğini söyledi.
7.09.2022 Ekonomi
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
500 metrede kazı yapabilecek su altı arkeoloji gemisi, denize iniyor
500 metrede kazı yapabilecek su altı arkeoloji gemisi, denize iniyor Akdeniz'de su altı araştırmaları için Antalya'da yaklaşık 1 yıl sonunda inşası tamamlanan 38 metrelik 'UPL' adlı su altı arkeoloji gemisi, denize indirilmek için rıhtıma taşındı. Akdeniz Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan Öniz'in, dünyanın en yenisi ve moderni olarak tanımladığı 'UPL', 500 metre derinlikten görüntü alabilme ve indirdiği robotlarla kazı yapabilme özelliğine sahip.
24.08.2022 Kültür Sanat
AK Partili Turan: Bu ülkenin birlik ve beraberliğine hep beraber omuz vermek zorundayız
AK Partili Turan: Bu ülkenin birlik ve beraberliğine hep beraber omuz vermek zorundayız AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu ülkenin beraberliğine, birliğine, ekonomisine hep beraber omuz vermek zorundayız" dedi.
12.08.2022 Siyaset
Otoyolda korkunç olay! Önce kamyonet sonra otomobil...
Otoyolda korkunç olay! Önce kamyonet sonra otomobil... İzmit'te lastiği patladığı için emniyet şeridinde duran otomobilinin bagajından yedek lastiği çıkaran Cahit Özen (67) aracına kamyonetin çarpması sonucu yola savrulurken, bir otomobilin de üzerinden geçmesiyle hayatını kaybetti. 
31.07.2022 Yaşam
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti Gri listede aranırken PKK’dan kaçan Merdan Rüştü Ovalıoğlu, ifadesinde, 7 Haziran 2015 seçimlerinde HDP’nin milletvekili listesinin Kandil’de hazırlandığını, adaylarla burada tek tek görüşüldüğünü söyledi. Ovalıoğlu, 12’si halen milletvekili 17 kişiyle ilgili tanıklıklarını ayrıntılarıyla anlattı.
22.07.2022 Gündem
PKK elebaşı Cemil Bayık'ın Selahattin Demirtaş'a 16 milyon dolar gönderdiği iddiası!
PKK elebaşı Cemil Bayık'ın Selahattin Demirtaş'a 16 milyon dolar gönderdiği iddiası! Terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim olan ve Kobani soruşturmasında 'gizli tanık' olarak ifade veren 'Leheng Dersim Adil' kod adlı Merdan Rüştü Ovalıoğlu, PKK elebaşı Cemil Bayık'ın Selahattin Demirtaş'a eş başkanken HDP’nin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere 16 milyon dolar gönderdiğini söyledi.
21.07.2022 Gündem
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak Son olarak 'Hep Yek 4: Bela Okuma Altan' (2021) filminde rol alan komedyen Şafak Sezer, geçtiğimiz gece eşi Esra Sezer ile Kuruçeşme'de bir mekana girerken objektiflere yansıdı.
3.07.2022 Magazin
LGS 2022 puan hesaplama motoru var mı, 2022 LGS puan hesaplama nasıl yapılır, baraj puanı kaç? Sözel sayısal net LGS puan hesaplama!
LGS 2022 puan hesaplama motoru var mı, 2022 LGS puan hesaplama nasıl yapılır, baraj puanı kaç? Sözel sayısal net LGS puan hesaplama! 2022 LGS puan hesaplama motoru, robotu sonuçlar açıklanmadan puanını öğrenmek isteyenle tarafından yoğun rağbet görüyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği sınavın ardından LGS puan hesapla için yapılan aramalar arttı. Merkezi sınavda yayımlanan soru ve cevaplara göre kendi puanlarını ve yüzdelik dilimlerini hesaplamak isteyen öğrenciler kaç net çıkardığını öğrenmeye çalışıyor. Peki, LGS 2022 puan hesaplama motoru var mı, 2022 LGS puan hesaplama nasıl yapılır, baraj puanı kaç? İşte Sözel sayısal net LGS puan hesaplama…
6.06.2022 Eğitim
Lise taban puanları 2022! Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022? Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi!
Lise taban puanları 2022! Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022? Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi! Lise taban puanları açıklandı mı, hangi lise kaç puanla alıyor? Lise taban puanları araştırmaları hızlandı. LGS sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yarın yapılacak. Sözel ve sayısal olmak üzere toplamda 90 soru sorulacak sınavda ilk oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacak. Peki, Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022, kaç puanla hangi liseye gidilir? İşte Lise taban puanları 2022 ile Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi!
4.06.2022 Eğitim
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’in o sözlerine cevap: Daha çok ekmek yemesi lazım
Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’in o sözlerine cevap: Daha çok ekmek yemesi lazım Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Kerem Bürsin, “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" demişti. 'Sıdıka', 'Baskül Ailesi', 'Reyting Hamdi', ve 'Türk Malı' dizileri, 'Kutsal Damacana' ve 'Kolpaçino' filmleriyle tanınan Şafak Sezer, meslektaşının olay yaratan sözlerini değerlendirdi.
2.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türk Malı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk malı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.