Türk Kızılayı

Türk Kızılayı

Son dakika türk kızılayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk kızılayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk kızılayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Kızılayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk kızılayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 626 türk kızılayı haberi bulunmuştur. Tüm türk kızılayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum"
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum" Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, azalan kan stoklarıyla ilgili vatandaşları kan bağışına çağırarak, "Türkiye’nin 300 noktasında canlı operasyon yönetiyoruz. Kan sürekli ve acil bir ihtiyaç. Ramazan Bayramı’nda Allah muhafaza bir kaza olması durumu ya da hastanelerde yapılan operasyonlar için stokumuz olması gerekiyor" dedi.
6.04.2024 Adana
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı Erzurum'da mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş'ın (43) satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yaptıkları dikkat çekti.
14.03.2024 Gündem
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar Erzurum'da toptan mobilya pazarlamacılığı yapan Adem Kızıltaş'ın telefonuna su kaçması sonucu bozuldu. Yeni telefon aldı, kurulumunu yaptı ve uykuya daldı. Dolandırıcılar 02.30 ile 03.00 saatleri arasında Kızıltaş'ın hesabından 509 bin lira çekti, 50 lira da Kızılay'a bağış yaptılar.
14.03.2024 Gündem
Vali Köşger’den kan bağışı kampanyasına destek
Vali Köşger’den kan bağışı kampanyasına destek Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından “Birbirimize candan bağlıyız” sloganıyla düzenlenen kan bağışı etkinliğine destek oldu.
25.01.2024 Adana
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama İsrail savaş uçakları Türk - Filistin dostluk hastanesini bombalayarak hastanenin üçüncü ve son katında ağır hasara yol açtı. Ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) “İsrail, Gazze’de AFAD binasını vurdu” iddialarını yalanladı. AFAD yaptığı açıklama Gazze’de depolarının olmadığını belirtti.
30.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılay mesajı: Siyasi çıkar hesabıyla yıpratılmaması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılay mesajı: Siyasi çıkar hesabıyla yıpratılmaması gerekiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay' 85 milyonun sahip çıkması gerektiğini hatırlatarak, "Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay'ın yıpratılmaması gerekiyor" dedi.
9.07.2023 Gündem
Mehmet Güllüoğlu kimdir? Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
Mehmet Güllüoğlu kimdir? Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yakın zamanda yeni kabinenin duyurulması beklenirken, ismi konuşulanlar arasında Mehmet Güllüoğlu da girdi. Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu hakkında merak edilenler arttı. Peki, Mehmet Güllüoğlu kimdir? Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
31.05.2023 Gündem
Kızılay günde 500 çadır üretiyor
Kızılay günde 500 çadır üretiyor Türk Kızılay, deprem mağdurları için çadır üretim kapasitesini iki katına çıkardı.
13.02.2023 Gündem
Binali Yıldırım: Masalar kuruluyor, masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir hizmeti paylaşmanın gururunu yaşıyoruz
Binali Yıldırım: Masalar kuruluyor, masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir hizmeti paylaşmanın gururunu yaşıyoruz AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, muhalefet partilerinin yer aldığı 6’lı masayı işaret ederek, “Bazıları toplanıyor, dağılıyor, masalar kuruluyor, masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir projeyi, yeni bir hizmeti milletimizle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bu hafta içerisinde okullarımız açıldı. Hemen arkasından Cumhurbaşkanımız 105 tane yurt binasının toplu açılışını yaptı. Bununla da yetinmedi tarihin en geniş toplu konut projesinin duyurusunu gerçekleştirdi” dedi.
16.09.2022 Siyaset
Söke'de çıkan orman yangını kısa sürede yayıldı! 5 gece görüşlü helikopter bölgeye sevk edildi
Söke'de çıkan orman yangını kısa sürede yayıldı! 5 gece görüşlü helikopter bölgeye sevk edildi Aydın’ın Söke ilçesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını rüzgarın şiddeti ile büyürken, 5 adet gece görüşlü yangın söndürme helikopteri bölgeye sevk edildi.
25.07.2022 Gündem
MEB resmen duyurdu! Tamamen değişti, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık...
MEB resmen duyurdu! Tamamen değişti, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık... Okullarda yeni dönem başladı. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararın ayrıntılarını paylaştı. Uzun süredir bekleniyordu. 6 Eylül itibarı ile başlayan yüz yüze eğitim süreci kesintisiz olarak devam ediyor. Salgının seyrine göre zaman zaman yüz yüze eğitime ara verileceğine dair iddialar gündeme gelse de, Bakan Özer her fırsatta okullarda yüz yüze eğitimin kararlılıkla devam edeceğine vurgu yapıyor. Ancak okullardaki koronavirüs tedbirlerinde değişiklik yapıldı. Salgın ile ilgili Bilim Kurulu toplantısının ardından açılanan kararlar öğrencileri de kapsıyor. Maske zorunluluğu esnetildi. Birçok alanda artık maske kullanımı zorunlu olmayacak. Bu kapsamda okulların bahçelerinde de maske kullanılmayacak. Fakat okulların kapalı alanlarında maske kullanımı devam edecek. Ayrıca okullarda 2 vaka çıkması durumunda sınıfın kapatılması uygulamasına da son veriliyor. Sıfırlarda sadece pozitif çıkan öğrenci izole edilecek. Okullarda başlayan yeni dönem ile ilgili Bakan Özer önemli değerlendirmelerde bulundu. Özer, "2020 yılından beri sosyal etkinliklere ara vermiştik, 81 ilde sosyal etkinliklere sağlık tedbirlerini alarak serbest bırakıyoruz. Valiliklerimizin koordinasyonda tüm illerimizde bu etkinlikler gerçekleştirilecek. Yine açık alanlarda maske kullanımını Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kaldırdı, artık okul bahçelerinde öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idari personelin, maske kullanma zorunluluğu da kaldırıldı. Bu dönemin sonuna kadar hiçbir sınıfı yüz yüze eğitime ara vermeden, okul değil; herhangi bir sınıfta da ara vermeden yüz yüze eğitimle bu dönemi tamamlayacağız." diye konuştu.
4.03.2022 Eğitim
İstanbul'a girişleri yasak! TIR, kamyon, yolcu otobüsleri...
İstanbul'a girişleri yasak! TIR, kamyon, yolcu otobüsleri... İstanbul'daetkili olan kar yağışı nedeniyle TEM ve D-100 kara yollarının Bolu Dağı kesiminden yolcu otobüsleri ile TIR ve kamyonların geçişine izin verilmiyor.
25.01.2022 Yaşam
İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkması yasaklandı
İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkması yasaklandı İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalanlar geceyi araçlarında geçirdi. Yağışların bugün de devam etme ihtimaline karşı özel araçların trafiğe çıkması kısıtlandı, uçuşlar durduruldu, otobüslerin terminallerden çıkış süresi uzatıldı.
25.01.2022 Gündem
Kerem Kınık: 5.5 milyon kurban konservesi, ihtiyaç sahiplerine ulaşacak
Kerem Kınık: 5.5 milyon kurban konservesi, ihtiyaç sahiplerine ulaşacak Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Kurban Bayramı faaliyetleri kapsamında, toplam 5.5 milyon ihtiyaç sahiplerine kurban konservesi ulaştıracaklarını söyledi.
12.07.2021 Gündem
Türk Kızılayı o altınların sahibi arıyor
Türk Kızılayı o altınların sahibi arıyor Türk Kızılayı'na hayırseverlerin gönderdiği yardım paketin içinden altınlar çıktı. Türk Kızılayı şimdi her yerde o altınların sahibini arıyor.
4.05.2021 Gündem
Kan stoklarımız, kırmızı alarm veriyor
Kan stoklarımız, kırmızı alarm veriyor Türk Kızılayı Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı, Türk Kızılayı’nın kan stoklarında ciddi oranda azalma olduğunu belirterek, “Bolu’da son iki gün içerisinde, sadece 6 adet kan bağışı yapılmış. Kan stoklarımız, ciddi anlamda kırmızı alarm vermeye başladı" dedi.
15.04.2021 Sağlık
Yardım için gönderilen elbiseleri pazarda sattılar!
Yardım için gönderilen elbiseleri pazarda sattılar! Yardım için toplanan mont, kazak, pantolon gibi giysileri pazarda satmakla suçlanan 13 kişi hakkında dava açıldı. İddianamede, tutuklu bulunan Türk Kızılayı Sancaktepe Şubesi’nin eski koordinatörü Emrah Aytar’ın giysi dolu 100’ü aşkın yardım TIR’ını, pazarcı olan babası ile birlikte kiraladığı depolara yönlendirdiği kaydedildi.
9.01.2021 Gündem
Koronavirüsü yendi, plazmasıyla 8 kişiyi hayata bağladı
Koronavirüsü yendi, plazmasıyla 8 kişiyi hayata bağladı Antalya'nın Manavgat ilçesi devlet hastanesinde Covid-19 hastalarının tedavilerinin sürdüğü yoğun bakım servisinde temizlik görevlisi olarak çalışırken hastalığa yakalanan Hasan Denizli (34), 17 günün sonunda iyileşince aynı serviste çalışmaya devam etti. Hasan Denizli, iyileştikten sonra 8 kez plazma bağışlayarak, 8 hastanın da iyileşmesine yardımcı oldu.
1.01.2021 Sağlık
Mehmet Güllüoğlu kimdir? Darüsselam Büyükelçiliği görevine getirilen Mehmet Güllüoğlu nereli, kaç yaşında?
Mehmet Güllüoğlu kimdir? Darüsselam Büyükelçiliği görevine getirilen Mehmet Güllüoğlu nereli, kaç yaşında? AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Türkiye'nin Tanzanya'daki Darüsselam Büyükelçiliği görevine getirildi. Mehmet Güllüoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?
8.12.2020 Gündem
Türk Kızılayı'na tam destek verdiler!
Türk Kızılayı'na tam destek verdiler! Edirne Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Türk Kızılayı'nın kan bağışı çağrısını kayıtsız bırakmadı. Göç İdaresi Müdürlüğü yöneticileri ve personelleri uzun kuyruklar oluşturarak, kan vermek için adeta birbirleri ile yarıştı.
9.11.2020 Sağlık
AFAD bağış nasıl yapılır? İzmir yardım kampanyası!
AFAD bağış nasıl yapılır? İzmir yardım kampanyası! İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alandaki ihtiyaçların karşılanması için AFAD Koordinasyon Merkezi'nde 28 çalışma grubu görev yapıyor. Deprem sonrasında alandaki ihtiyaçların karşılanması ve anlık müdahale için yürütülen faaliyetleri koordine ediyor. AFAD tarafından, İzmir'de ihtiyaç sahibi afetzedelere dağıtılmak üzere şu an için sadece standart gıda kolisi ve yeni battaniyeye ihtiyaç olduğu duyuruldu. Vatandaşlar da İzmir'deki depremzedelere destek olmak amacıyla AFAD nasıl bağış yapacağını araştırıyor. Peki, AFAD'a bağış nasıl yapılır? İşte detaylar...
1.11.2020 Gündem
AFAD: Sadece gıda kolisi ve yeni battaniyeye ihtiyaç var
AFAD: Sadece gıda kolisi ve yeni battaniyeye ihtiyaç var İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı'nca, İzmir'de ihtiyaç sahibi afetzedelere dağıtılmak üzere şu an için sadece standart gıda kolisi ve yeni battaniyeye ihtiyaç olduğu duyuruldu.
31.10.2020 Gündem
Binali Yıldırım: 'İzmir'deki depremde 20 civarında yıkılan bina var'
Binali Yıldırım: 'İzmir'deki depremde 20 civarında yıkılan bina var' Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "İzmir'de meydana gelen depremde yapılan tespitlere göre, 20 civarında yıkılan bina var. Artçılar da olmaya devam ediyor. Ben de şimdi İzmir'e hareket ediyorum. Oradaki çalışmaları yerinde takip edeceğiz. Geçmiş olsun." dedi.
30.10.2020 Gündem
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır?
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır? Bedava tablet, bilgisayar ve laptop için yapılan aramalar devam ediyor. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere destek olmak ve fırsat eşitliğine hizmet etmek isteyen birçok kurum ve kuruluş ücretsiz bilgisayar dağıtacak. Acun Ilıcalı tarafından Haydi Şimdi ismiyle başlayan ücretsiz bilgisayar desteğine başta BAYKAR ve kurucu ortakları olmak üzere pek çok kurum ve belediyelerden de destek geldi. Peki, bedava tablet, bilgisayar ve laptop nasıl alınır?
1.10.2020 Gündem
Türk Kızılayı: Yalan ve iftiralar bizi hizmetten alıkoyamayacaktır
Türk Kızılayı: Yalan ve iftiralar bizi hizmetten alıkoyamayacaktır Türk Kızılay'ınca, Twitter'da bazı hesaplar tarafından kurumu zan altında bırakacak, bağışçıların güven duygusunu yok etmeyi amaçlayan paylaşımlar yapıldığı belirtilerek, "Yalan ve iftiralar bizi insanlığa hizmetten alıkoyamayacaktır" açıklaması yapıldı.
26.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Kızılayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk kızılayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.