Türk Kalp Vakfı

Türk Kalp Vakfı

Son dakika Türk Kalp Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk Kalp Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk Kalp Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Kalp Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk kalp vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 türk kalp vakfı haberi bulunmuştur. Tüm türk kalp vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prof. Dr. Ahmet Ercan kimdir? Deprem Bilimci Ahmet Ercan’ın İzmir depremi açıklaması!
Prof. Dr. Ahmet Ercan kimdir? Deprem Bilimci Ahmet Ercan’ın İzmir depremi açıklaması! İzmir’de meydana gelen depremin şoku devam ediyor. Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 257 kişi yaralandı. Türkiye İzmir depreminin ardından deprem yorumlarını takip ederken Deprem Bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan geçtiğimiz haftalarda Ege Denizi’nde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin 7 büyüklüğündeki depremin ayak sesleri olduğunu belirttiği yorumlara denk geldi Çanakkale, İzmir, Balıkesir, Edirne kıyı kesiminin de depremden etkilenebileceğini aktaran Ahmet Ercan kimdir?
30.10.2020 Gündem
Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Banu Noyan kimdir? Banu Noyan’ın hayatı ve kariyeri
Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Banu Noyan kimdir? Banu Noyan’ın hayatı ve kariyeri Doya Doya Moda yarışmasıyla gündeme gelen Banu Noyan ile ilgili merak edilenler arttı. Gülsah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ile birlikte Doya Doya Moda yarışmasında jüri olan Banu Noyan kimdir?
25.11.2019 Yaşam
"Türkiye'de kalp hastalıkları artıyor!"
"Türkiye'de kalp hastalıkları artıyor!" Türk Kalp Vakfı (TKV) Başkanı Kenan Güven, kalp hastalıklarından hayatını kaybedenlerinin oranının yüzde 41 olduğunu belirtti. Güven, bulaşıcı olmayan hastalıklar arasında en fazla ölüme neden olan hastalıkların kalp ile ilişkili olduğunu belirtirken TKV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Serdar Fak ise fiziksel aktivitenin arttırılmasının ve sigara kullanımından uzak durulmasının kalp hastalıklarından korunmada en önemli etken olduğunu belirtti.
22.03.2019 Sağlık
Nazire Dedeman Çağatay hayatını kaybetti
Nazire Dedeman Çağatay hayatını kaybetti Umut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Nazire Dedeman Çağatay yaşamını yitirdi.
5.02.2019 Gündem
Kalp dostları iftarda buluştu
Kalp dostları iftarda buluştu Türk Kalp Vakfı yararına düzenlenen geleneksel iftar daveti, iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımıyla Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti
1.06.2018 Magazin
Çok gözyaşı döktüm
Çok gözyaşı döktüm Perran Kutman, Türk Kalp Vakfı tarafından 30’uncusu düzenlenen ‘İyi Kalpli Ol’ ödül törenine katıldı.
30.03.2018 Magazin
Kalp için tenis oynadılar
Kalp için tenis oynadılar 6. Uluslararası Geleneksel Türk Kalp Vakfı Tenis Turnuvası, Exotic isim sponsorluğunda 11-21 Mayıs tarihleri arasında Akatlar Club Sporium tesislerinde gerçekleşti
22.05.2017 Magazin
Podyumda heyecanlandım
Podyumda heyecanlandım Ünlü modacı Cemil İpekçi, 2017 koleksiyonunu Türk Kalp Vakfı’nın gerçekleştirdiği gala yemeğinde tanıttı.
9.02.2017 Magazin
Podyuma çıkacak
Podyuma çıkacak Nükhet Duru, Türk Kalp Vakfı yararına düzenlenecek Cemil İpekçi defilesinde podyuma çıkacak.
1.02.2017 Magazin
Türkan Saylan için muhteşem Doodle! Peki Türkan Saylan kimdir?
Türkan Saylan için muhteşem Doodle! Peki Türkan Saylan kimdir? Türkan Saylan için bugüne özel doğum günü sürprizi yapıldı. Dünya devi Google Türkan Saylan'ı unutmayarak onun için güzel bir Doodle hazırladı. Peki Türkan Saylan kimdir? İşte detaylar...
17.06.2021 Dünya
Deniz Seki’ye dostlarından özel hediye
Deniz Seki’ye dostlarından özel hediye Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde kalan Deniz Seki'ye sanatçı dostlarından özel sürpriz...
2.11.2016 Magazin
'Şarkı söylemek çok özel bir yetenek'
'Şarkı söylemek çok özel bir yetenek' Türkiye Kalp Vakfı yararına hazırlanan '12 Kalp' isimli albümde Neşet Ertaş'ın 'Niye Çattın Kaşlarını' türküsünü söyleyen oyuncu Oktay Kaynarca, "Şarkı söylemek çok özel bir yetenek" dedi.
20.10.2016 Magazin
Kozlarını paylaştılar
Kozlarını paylaştılar Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenen 17...
30.09.2016 Magazin
Çocuklarım yerli malı kullanıyor
Çocuklarım yerli malı kullanıyor Gülben Ergen, eğitime verdiği destek nedeniyle layık görüldüğü ‘İyi Kalpli Ol’ ödülünü önceki gün aldı...
10.04.2016 Magazin
Çifte kutlama
Çifte kutlama Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy’a önce çalışanları ve daha sonra Türk Kalp Vakfı yönetim kurulu doğum gününü kutladı...
16.02.2016 Magazin
Kayahan’ın hatırı için konuşmayacağım
Kayahan’ın hatırı için konuşmayacağım Merhum Kayahan’ın büyük kızı Beste Açar ile mahkemelik olan İpek Açar, “Haksız olduğum için değil, Kayahan’ın hatırası için konuşmayacağım” dedi.
15.12.2015 Magazin
Sanatçılar Türk Kalp Vakfı’na destek için stüdyoya girdi!
Sanatçılar Türk Kalp Vakfı’na destek için stüdyoya girdi! Her şey KALP için Oyuncular, Türk Kalp Vakfı’na destek için stüdyoya girdi. Her oyuncunun kendi seçtiği bir şarkıyı seslendirdiği özel albüm, önümüzdeki günlerde DMC etiketiyle çıkacak.
30.04.2015 Magazin
'O aptalca hareketi kınıyorum'
'O aptalca hareketi kınıyorum' Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, silahlı saldırı olayıyla ilgili tekrar konuştu.
9.04.2015 Galatasaray
'Dördüncü yıldıza odaklandık'
'Dördüncü yıldıza odaklandık' Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Özbek, şampiyonluğa seçimden daha fazla odaklandıklarını söyledi.
9.04.2015 Galatasaray
Türk Kalp Vakfı’ndan doğum günü sürprizi!
Türk Kalp Vakfı’ndan doğum günü sürprizi! Yılmaz Ulusoy Holding’in patronu işadamı Yılmaz Ulusoy 74’üncü yaşını Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenen bir doğum günü partisiyle kutladı...
16.02.2015 Magazin
Yıldırım'dan futbolcuları şoke eden ceza!
Yıldırım'dan futbolcuları şoke eden ceza! Etkinlikte rol alan oyuncuların evlerine 20’şer bin dolarlık ceza tebligatı gitti.
24.12.2014 Fenerbahçe
‘Ben de by-pass geçirdim’
‘Ben de by-pass geçirdim’ Türk Kalp Vakfı’nın geleneksel iftar yemeğine katılan Orhan Gencebay, “Sizinle bir sırrımı paylaşayım...
30.06.2014 Magazin
Yok artık dedirten haber!
Yok artık dedirten haber! Yüzbaşı "Geri zekâlı ben sana demedim mi" dedi ve...
17.08.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Türk Kalp Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk kalp vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.