Turhal

Turhal

Son dakika turhal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turhal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turhal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turhal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turhal gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 turhal haberi bulunmuştur. Tüm turhal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremde hasar gören düğün salonunun asma tavanı çöktü
Depremde hasar gören düğün salonunun asma tavanı çöktü Turhal ilçesinde yaşanan deprem nedeniyle ilçe merkezinde özel bir düğün salonunun ters tavanı düştü. O esnada ise düğünde bulunanlar panik halinde düğün salonunu boşalttılar. Yaşanan olayda yaralanan olmadı.
21.04.2024 Vatan TV
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024?
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024? Türkşeker 390 sürekli işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi. Açıklama ardından Türkşeker "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı duyuru ile detaylar paylaşıldı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker sürekli işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tokat geldi. Tokat yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tokat Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tokat'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tokat yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Vatandaşlara korku yaşattı avcılar yakaladı: Tam 459 kilo ağırlığında
Vatandaşlara korku yaşattı avcılar yakaladı: Tam 459 kilo ağırlığında Vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan yaban domuzu avcıları şaşkınlığa uğrattı.
15.11.2023 Gündem
12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın katili cinayetin sebebini açıkladı
12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın katili cinayetin sebebini açıkladı Bisikletiyle gezmeye çıkan 12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın cesedi dün aramalar sonucunda bulunmuştu. Tokat'ın Turhal ilçesinde Dursun Efe Andıç'ı (12) öldüren ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Umut Göçgen (21) ifadesinde, "Küfürlü konuştuğu için uyardım. Bana da küfür edince tartıştık. Böyle olmasını istemezdim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Korkunç kaza! 2 otomobil kavşakta çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Korkunç kaza! 2 otomobil kavşakta çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Tokat'ta iki otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
24.07.2023 Gündem
Otomobil tarlaya devrildi: 1 ölü, 4 yaralı
Otomobil tarlaya devrildi: 1 ölü, 4 yaralı Tokat'ta, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil tarlaya devrildi. Kazada Zarife Kurt (46) öldü, 4 kişi yaralandı.
23.06.2023 Gündem
Şırnak'ta 2 terörist etkisiz hale getirildi; 3 asker şehit oldu
Şırnak'ta 2 terörist etkisiz hale getirildi; 3 asker şehit oldu Şırnak'ta Bestler Dereler bölgesinde arazi araması esnasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 güvenlik korucusu ağır yaralandı. Operasyonlarda 3 terörist etkisiz hale getirildi.
16.05.2023 Gündem
Sokak ortasında dehşet! Eski eşini öldürüp intihar etti
Sokak ortasında dehşet! Eski eşini öldürüp intihar etti Tokat’ın Turhal ilçesinde Ahmet Göktaş (39), 5 yıl önce boşandığı Ebru Güneş’i (32) sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürüp, intihar etti.
25.04.2023 Yaşam
Eski eşini öldürüp, intihar etti! Sokak ortasında vahşet
Eski eşini öldürüp, intihar etti! Sokak ortasında vahşet Tokat’ın Turhal ilçesinde Ahmet Göktaş (39), 5 yıl önce boşandığı Ebru Güneş’i (32) sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürüp, intihar etti.
25.04.2023 Gündem
2 çocuk annesi ahırda asılı bulunmuştu! Ağabeyine her şeyi itiraf etti
2 çocuk annesi ahırda asılı bulunmuştu! Ağabeyine her şeyi itiraf etti 2 çocuk annesi Dürdane Özkan aylar önce ahırda asılı halde bulunmuştu. Yıllarca eşinden şiddet gören Dürdane Özkan’ın intihar ettiğine inanmayan ailesinin şikâyetiyle ‘şüpheli ölüm’e ilişkin soruşturma başlatıldı. Ailenin avukatı, Özkan’ın cansız bedeninde gözlenen izlere dikkati çekti, esas otopsi raporunun 5 aydır beklendiğini söyledi. Öte yandan Özkan yıllar önce abisine evde yaşananları bir bir anlatmış. İşte haberin detayları...
7.01.2023 Gündem
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları?
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan şarkıcı ve sinema oyuncusu Tüdanya’nın hakkında yapılan aramalar arttı. Yıllar sonra ilk kez parçalarını seslendiren Peki, Tüdanya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Tüdanya gerçek adı mı, gerçek adı ne? İşte Zor günler geçiren Tüdanya hakkında merak edilenler…
24.12.2022 Televizyon
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Tokat ve Bayburt TOKİ kura çekilişleri ne zaman, saat kaçta?
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Tokat ve Bayburt TOKİ kura çekilişleri ne zaman, saat kaçta? TOKİ Sosyal Konut projesinde 19 Aralık kura çekilişi yapılacak iller belli oldu. 19 Aralık tarihinde Tokat’ta, merkez, Erbaa, Turhal, Pazar, Artova ve Yeşilyurt ile Bayburt merkez, Demirözü, Aydıntepe’de 1.752 konutun ev sahipleri belirlenecek. Peki, 19 Aralık TOKİ kuraları hangi illerde çekilecek? Tokat ve Bayburt TOKİ kura çekimi ne zaman? İşte detaylar…
18.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Cerebrum Tech, Ankara’da Ar-Ge ve inovasyon merkezi açtı
Cerebrum Tech, Ankara’da Ar-Ge ve inovasyon merkezi açtı Cerebrum Tech’in Web3, Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi, global girişimcilik ve startup yarışması ‘GITR’le açıldı
19.09.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan, Gastronomi Festivali'nde Tokat mutfağını gezdi
Emine Erdoğan, Gastronomi Festivali'nde Tokat mutfağını gezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Tokat'ta düzenlenen "Gastronomi Festivali" etkinlikleri çerçevesinde "Bereket Hasadı" programına katıldı.
27.08.2022 Siyaset
MEB Murat Ağar kimdir, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü DR. Murat Ağar kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı, evli mi?
MEB Murat Ağar kimdir, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü DR. Murat Ağar kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı, evli mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre,  Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Murat Ağar, atandı. Peki, MEB Murat Ağar kimdir, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü DR. Murat Ağar kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı, evli mi?
19.08.2022 Eğitim
CHP Amasya Gençlik Kolları Başkanı kazada hayatını kaybetti
CHP Amasya Gençlik Kolları Başkanı kazada hayatını kaybetti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya Gençlik Kolları Başkanı Emre Can Bağ (28), Tokat'ın Turhal ilçesinde otomobiliyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
31.05.2022 Gündem
Yeni Tokat Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız
Yeni Tokat Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin bugün yaşanan ekonomik sıkıntının da üstesinden geleceğini belirterek, "Sağlık krizinin tetiklediği ekonomik sarsıntı henüz dinmemişken Ukrayna- Rusya savaşı ile krizin nasıl derinleştiğine de beraberce şahit olduk. Türkiye güçlü altyapısı sayesinde nasıl salgının üstesinden geldiyse, küresel enerji ve emtia fiyatlarındaki artışın etkisiyle yaşadığı hayat pahalılığı sorunu da kısa sürede aşacaktır" dedi.
25.03.2022 Siyaset
Parkta karşılaştığı husumetlisini tabancayla öldürdü
Parkta karşılaştığı husumetlisini tabancayla öldürdü Tokat'ın Turhal ilçesinde husumetlisi Coşkun Y. (52) tarafından parkta silahlı saldırıya uğrayan Reşit Savaş (36), hayatını kaybetti.
30.01.2022 Yaşam
Posalı beslenme kanser tedavisini olumlu etkiliyor!
Posalı beslenme kanser tedavisini olumlu etkiliyor! Araştırmalar, yüksek posalı gıdaların kanser hastalığının tedavisine olumlu katkı sağladığını gösteriyor. Son yapılan çalışmaya göre, posalı gıda verilen 37 melanom hastasının ortalama hastalıksız sağ kalımının posalı gıda almayan 91 hastaya kıyasla daha iyi olduğu saptandı. Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serdar Turhal, kanser hastaları üzerinde yapılan çalışmanın sonuçlarını değerlendirdi.
27.01.2022 Sağlık
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Turhal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turhal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.