Tuncay Özilhan

Tuncay Özilhan

Son dakika tuncay özilhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuncay özilhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuncay özilhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuncay Özilhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuncay özilhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 405 tuncay özilhan haberi bulunmuştur. Tüm tuncay özilhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Ataman'ın yeni takımı da ilk transferi de belli oldu
Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Ataman'ın yeni takımı da ilk transferi de belli oldu Anadolu Efes ile üst üste iki sezon EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman bu sezon ise Avrupa'da beklentileri karşılayamadı. Ataman'ın sezon sonunda ayrılması beklenirken yeni adresi de netlik kazanmaya başladı. Ergin Ataman'ın yeni takımındaki ilk transferi de belli oldu.
23.04.2023 Basketbol
Ergin Ataman bombası! Yeni takımı belli oldu
Ergin Ataman bombası! Yeni takımı belli oldu Turkish Airlines Euroleague'de Anadolu Efes ile geçen başarısız sezon sonrası takımdan ayrılması beklenen koç Ergin Ataman'ın yeni adresi netleşmek üzere... Tecrübeli çalıştıcının yeni takımında transferler dahi hazırlanmış durumda.
19.04.2023 TBL
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, şimdiden sınırları aştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın teslim edilen ilk Togg T10X’lerin ardından ikinci teslimat Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de tamamlandı.
4.04.2023 Dünya
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te kurulan Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret etti. Varank, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tören ile seri üretim bandından indirilen Togg’un mart ayının sonuna doğru yollara çıkacağını söyledi.
9.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 'Togg'un üretim bandı yok' iddialarına cevaben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Ekim'de Togg fabrikasını gezdiği anları paylaştı.
8.11.2022 Siyaset
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Devletimle gurur duyuyorum
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Devletimle gurur duyuyorum TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Dün üretemezsin diyenler, bunu dünyaya satamazsın diyorlar. Sayın Cumhurbaşkanım sizin huzurunuzda milletimizin şahitliğinde bir söz daha veriyoruz. Önce Avrupa’ya sonra tüm dünyaya Türkiye’nin otomobilini satacağız” dedi.
29.10.2022 Ekonomi
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri! Türkiye’nin vizyon projesi Togg, ilk aracını banttan indirecek. Yüzde 51 yerlilik oranıyla dikkat çeken, 2025’e kadar yüzde 65 yerlilik oranına ulaşacak Togg seri üretime başlayacağı Gemlik Fabrikasını açıyor. Tasarımı, renkleri ve logosuna kadar her detayın anlamı Türkiye’yi yansıtıyor. Yerli şirketlerin ortaklığı ile Cumhuriyet’in 90’ıncı yılına armağan olarak sunulan Togg’da başta yönetim kurulu olmak üzere ortak şirketler ve hisse oranları merak ediliyor. Peki, Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
29.10.2022 Ekonomi
Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? TÜSİAD'ın yeni Başkanı hakkında merak edilenler!
Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? TÜSİAD'ın yeni Başkanı hakkında merak edilenler! TÜSİAD başkanı kim oldu, Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Türkiye Sanayici ve İş insanları Derneği'nde (TÜSİAD) başkan değişti. TÜSİAD'ın yeni başkanı TÜRKOFED Başkanı Orhan Turan oldu.
29.03.2022 Ekonomi
Rusya’ya SWIFT darbesi! Yaptırımının sonuçları ne olacak?
Rusya’ya SWIFT darbesi! Yaptırımının sonuçları ne olacak? Rusya, Kiev sokaklarında özel kuvvetleriyle savaşadursun Batı’dan ağır bir darbe geldi. Rus bankaları küresel para transferi sistemi SWIFT’ten çıkarılacak. Rusya ile neredeyse tüm ticareti bitirecek hamle, ülkeyi uluslararası alanda yalnız bırakacak.
28.02.2022 Dünya
Yerli otomobil TOGG'dan flaş gelişme! Avrupa'da ilk olacak
Yerli otomobil TOGG'dan flaş gelişme! Avrupa'da ilk olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100'ncü yılında seri üretime geçmesi planlanan Türkiye'nin Otomobili'ne (TOGG) güç verecek ortak batarya şirketi Silk Road Temiz Enerji Çözümleri (SiRo) heyetini kabul etti.
27.10.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Anadolu Efes'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Anadolu Efes'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY Euroleague'de ve Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Anadolu Efes'in yönetici, teknik heyet ve sporcularını İstanbul Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.
12.06.2021 Basketbol
Yeni dönem 1 Haziran'da başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı, düğünler, okullar, kafe ve restoranlar...
Yeni dönem 1 Haziran'da başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı, düğünler, okullar, kafe ve restoranlar... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından 1 Haziran sonrası normalleşme adımlarını açıkladı. Yeni normalleşme kararlarına göre, Haziran boyunca sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi ve cumartesi günü için akşam 22:00 ile sabah 05:00 arasında devam edecektir. Bu sınırlama cumartesi 22 ile pazartesi 5 arasında yani pazar günün tam kapsayacak şekilde uygulanacak. Restoranlar ise sabah 07.00 ile akşam 21.00 arasında masaya servis yapılabilecek. Pazar günleri ise sadece paket servisi yapabilecek...
31.05.2021 Gündem
Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi…
Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi… Anadolu Efes, THY EuroLeague'de Barcelona'yı 81-86 yenip, Avrupa'nın en büyüğü olunca Anadolu Efes Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan hakkında yapılan aramalar da arttı. Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan’ın biyografisi…
31.05.2021 Gündem
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin?
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin? Gelen son dakika haberine göre; İş dünyasına evden çalışma konusuna nasıl baktığını soruldu. Koç Holding’in 35 bin çalışanı için uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirmesi, iş yaşamında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. TİSK “Hak kaybı olmayacak” derken, Türk-İş uzmanlara rapor hazırlattırıyor. Patronların kafası ise bu konuda henüz net değil.
30.01.2021 Çalışma Hayatı
Dev market zincirinde büyük satış!
Dev market zincirinde büyük satış! Süpermarketler zinciri Migros'un ortakları hisselerini kurumsal yatırımcılara satmak için harekete geçti.
22.11.2019 Ekonomi
İş dünyası bankalara çağrıda bulundu: Merkez’in faiz indirimi...
İş dünyası bankalara çağrıda bulundu: Merkez’in faiz indirimi... Merkez Bankası’nın son indirimiyle gösterge faiz yüzde 14’e geriledi. Ama konut, taşıt, ihtiyaç ve ticari kredi faizleriyle gösterge arasında makas açık.
30.10.2019 Ekonomi
Beşiktaş'ta tehlike kapıda
Beşiktaş'ta tehlike kapıda Beşiktaş için Ekim ayı dert ayı! Yeni yönetimin gelir gelmez elini cebine atması gerek. Alacaklılara bu ayın sonuna kadar ödenecek meblağ 100 milyon TL'ye yakın. 2-3 aylık paraları içeride olan futbolculardan da borçsuzluk kağıdı alınması lazım.
2.10.2019 Beşiktaş
Rusya’dan Türk iş insanlarına imtiyaz
Rusya’dan Türk iş insanlarına imtiyaz Rusya’dan, Türk iş insanlarına imtiyazlı şartlar oluşturulduğuna dair sinyal geldi.
9.07.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'cülere dünyayı dar ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'cülere dünyayı dar ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yurt dışında elimizdeki tüm diplomatik, hukuki ve istihbari imkanları kullanarak FETÖ'cülere dünyayı dar ediyoruz' dedi.
16.05.2019 Gündem
TÜSİAD'ın yeni başkanı belli oldu
TÜSİAD'ın yeni başkanı belli oldu TÜSİAD'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Simone Kaslowski seçildi.
20.02.2019 Ekonomi
Bakan Selçuk: Eğitim yapısal bir dönüşüme tabi olmadı
Bakan Selçuk: Eğitim yapısal bir dönüşüme tabi olmadı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ''Türkiye'ye baktığımızda aslında ekonomide bir takım yapısal reformlar yapıldı. Bankacılıkta, iletişim dünyasında, sağlık sisteminde ve birçok yerde yapısal dönüşüm yapıldı ve çokta güzel noktalara geldik. Ancak eğitim bu anlamda yapısal bir dönüşüme tabi olmadı'' dedi.
7.12.2018 Gündem
TÜSİAD heyeti Cumnurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
TÜSİAD heyeti Cumnurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) heyeti bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.
12.09.2018 Gündem
Kuşatmaya karşı 8 maddelik tedbir
Kuşatmaya karşı 8 maddelik tedbir Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yeni ekonomik modelin şifrelerini verdi. Yeni modelde kamuda tasarruf, buna vatandaşın da uyumu ve yerli malı kullanımının teşviki, kayıt dışı ile amansız bir mücadele, Merkez Bankası’nın bağımsızlığından ödün vermeden piyasada güven ortamını sağlayacak tedbirler ve uygulamalar yer alıyor.
10.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tuncay Özilhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuncay özilhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.