Tülay Kumaşçı

Tülay Kumaşçı

Son dakika Tülay Kumaşçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tülay Kumaşçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tülay Kumaşçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tülay Kumaşçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tülay kumaşçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 tülay kumaşçı haberi bulunmuştur. Tüm tülay kumaşçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tülay Kumaşçı’nın paylaşımı şoke etti!
Tülay Kumaşçı’nın paylaşımı şoke etti! Organize silahlı suç örgütü kurduğu ve yönettiği iddiasıyla yargılanan Adnan Oktar’a 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezası verilmesinin ardından Instagram’da 91 bin takipçisi olan ‘kedicik’ Tülay Kumaşçı’nın paylaşımı gündem oldu.
14.01.2021 Gündem
Kartal'daki villadan çıkan "kedicik" konuştu
Kartal'daki villadan çıkan "kedicik" konuştu KARTAL'da bir villada kalan kadınlardan örgüt içinde 'Bacı ' olarak tanınan Tülay Kumaşçı DHA'ya konuştu. Villa havadan görüntülendi.
17.12.2019 Gündem
Adnan Oktar Örgütü Davası'nda tahliye kararı!
Adnan Oktar Örgütü Davası'nda tahliye kararı! Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, 91 sanığın tahliyesine karar verildi.
13.12.2019 Gündem
‘Kara Kedi’ yakalandı
‘Kara Kedi’ yakalandı Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyonda evine yapılan baskında bulunamayan kediciklerinden Tülay Kumaşcı 4 gün sonra yakalandı
16.07.2018 Gündem
‘Bacılar’ ve ‘cariyeler’i ‘turnike’ye sokmuş!
‘Bacılar’ ve ‘cariyeler’i ‘turnike’ye sokmuş! Önceki gün gözaltına alınan Adnan Hoca ve ‘kedicik’leriyle ilgili, mide bulandırıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Oktar’ın ‘bacılar ve cariyeler’ adlı yapılanmayla, genç kızları nasıl fuhuş tuzağına çektiği, seks kasetleriyle de kaçmalarını engellediği mağdur ifadeleriyle gözler önüne serildi Adnan hoca ve örgütüne ‘Çocuklara tacizden askeri casusluğa’ kadar 30 ayrı suçlama yöneltildi. Türkiye tarihinde ilk kez bir örgüt bu kadar çeşitli suçtan sorumlu tutuldu. Tecavüze uğradığını iddia eden 35 kişi şikayetçi oldu. Aralarında iki CEO’nun kızlarının da olduğu belirtiliyor.
13.07.2018 Gündem
Adnan Oktar'ın en bilinen 'kedicikleri' kaçtı
Adnan Oktar'ın en bilinen 'kedicikleri' kaçtı Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar dün yapılan büyük bir operasyonla gözaltına alınmıştı. Operasyonun hedefinde 106’sı kadın 235 kişi vardı. 'Kedicik' denen kadınlardan çoğu dün gözaltına alındı ama bir kısmının kaçtığı iddia edildi.
12.07.2018 Gündem
Gözaltı haberini böyle kutladı
Gözaltı haberini böyle kutladı Adnan Oktar'ın en ünlü kediciklerinden biri olarak tanınan ve olaylı bir şekilde Adnan Oktar ve ekibinden ayrılan Ceylan Özgül, yapılan operasyona "Bugün Güneş daha bir güzel doğdu" yorumunu yaptı.
11.07.2018 Magazin
Kedicikler birbirine düştü
Kedicikler birbirine düştü Adnan Oktar'ın kediciklerinden Ceylan Özgül'ün kaçması kankalarını fena kızdırdı. Oktar'ın son dönemdeki gözdesi Tülay Kumaşçı eski arkadaşı için "Ajan" imasında bulundu.
20.03.2018 Magazin
En gözde 'Kedicik' 'yok artık' dedirtti!
En gözde 'Kedicik' 'yok artık' dedirtti! Sosyal medyayı aktif kullanan Adnan Oktar'ın gözde kediciği Tülay Kumaşcı, şimdilerde cesur tatil pozuyla adından söz ettiriyor.
4.10.2017 Magazin
Adnan Oktar'ın kediciği bikinili poz verip rest çekti
Adnan Oktar'ın kediciği bikinili poz verip rest çekti Adnan Oktar'ın Kediciklerinden Tülay Kumaşçı, bikinili fotoğraf paylaşıp altına "Kıyafetime karışma" etiketiyle gönderi paylaştı.
23.07.2017 Magazin
Adnan Oktar'ın kediciği Tülay Kumaşçı'nın videosu olay yarattı!
Adnan Oktar'ın kediciği Tülay Kumaşçı'nın videosu olay yarattı! Adnan Oktar'ın kediciği olarak tanınan Tülay Kumaşçı sosyal medya paylaşımlarıyla olay yaratmaya devam ediyor. İşte kedicik Tülay Kumaşçı'nın o paylaşımları...
19.07.2017 Magazin
Adnan Oktar'ın kediciği Tülay Kumaşçı'nın videosu olay yarattı!
Adnan Oktar'ın kediciği Tülay Kumaşçı'nın videosu olay yarattı! Adnan Oktar'ın kediciği olarak tanınan Tülay Kumaşçı sosyal medya paylaşımlarıyla olay yaratmaya devam ediyor
21.01.2022 Magazin
Adnan Oktar'ın kediciğinin üstsüz pozu sosyal medyayı salladı
Adnan Oktar'ın kediciğinin üstsüz pozu sosyal medyayı salladı Adnan Oktar'ın gözde kediciklerinden Tülay Kumaşçı'nın "Seviyorum seni yaz" notuyla paylaştığı üstsüz fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı. İşte Tülay Kumaşçı sosyal medyanın gündemine oturan son paylaşımı...
7.07.2017 Magazin
Adnan Oktar'ın iftar davetinde sürpriz isimler
Adnan Oktar'ın iftar davetinde sürpriz isimler Adnan Oktar'ın her sene gerçekleştirdiği iftar davetine bu sene yine birçok isim katıldı...
24.06.2016 Magazin
Kadınlar Günü paylaşımı pes dedirtti!
Kadınlar Günü paylaşımı pes dedirtti! Adnan Oktar'ın kediciklerinden Tülay Kumaşçı'nın Kadınlar Günü mesajıyla birlikte paylaştığı kare ağızları açık bıraktı...
8.03.2016 Magazin
Adnan Hoca kediciklere 'komando marşı' söyletti
Adnan Hoca kediciklere 'komando marşı' söyletti Kedicikleriyle yaptığı sohbetle dikkat çeken Adnan Oktar, bu kez kediciklerine 'komando marşı' söyletti.
25.02.2016 Sinema-Dizi
Adnan Hoca'nın kediciğinden olay video
Adnan Hoca'nın kediciğinden olay video Adnan Oktar'ın programlarına katılan ve sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Tülay Kumaşçı yine ilginç bir paylaşımla sosyal medyanın diline düştü.
21.01.2022 Magazin
Kedicikler Instagram fotoğrafları kısa sürede beğeni rekoru kırdı
Kedicikler Instagram fotoğrafları kısa sürede beğeni rekoru kırdı Adnan Oktar'ın kedicikleri sınır tanımıyor! Fenomen haline gelen kedicikler, son olarak çektiği pozlar Instagram'da paylaşmasıyla kısa sürede beğeni rekoru kırdı. İşte Kedicikler'den yep yeni fotoğraflar...
27.11.2014 Magazin
'Kedicik'ten olay yaratacak poz!
'Kedicik'ten olay yaratacak poz! Tülay Kumaşçı, gecelikle çekilen fotoğrafını sosyal medya platformu instagram üzerinden takipçileriyle paylaştığı fotoğrafı olay yarattı
11.11.2014 Magazin
Kedicikten 'maşallah'lık poz
Kedicikten 'maşallah'lık poz Adnan Hocanın kediciklerinden Tülay Kumaşçı'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraf olay yarattı!
5.03.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tülay Kumaşçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tülay kumaşçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.