Kedicik

Kedicik

Son dakika kedicik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kedicik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kedicik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kedicik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kedicik gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 kedicik haberi bulunmuştur. Tüm kedicik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Oktar Belgeseli nerede yayınlanıyor? 140Journos Adnan Oktar Belgeli hangi platformda, nereden izlenir? (Adnan Oktar belgeseli izle detayları)
Adnan Oktar Belgeseli nerede yayınlanıyor? 140Journos Adnan Oktar Belgeli hangi platformda, nereden izlenir? (Adnan Oktar belgeseli izle detayları) 140Journos'un Ekim ayında yayınladığı 'kedicik' belgeselinin ikinci bölümü olan 'Adnan' belgeseli yayınlandı. 140Journos, Adnan Oktar suç örgütünde yaşanan iğrençlikleri 'kedicik' belgeselinde ortaya çıkarmıştı. 'Gurbetçi bir baba, çocuklarını boşandığı eşinin yanına Türkiye’ye tatile gönderir. Kısa süre sonra çocuklarıyla iletişimleri zayıflamasından şüphelenen babanın dünyası, eski eşi ve çocuklarını Adnan Oktar’ın kanalında görmesiyle değişir. Peki, Adnan Oktar Belgeseli nerede yayınlanıyor? 140Journos Adnan Oktar Belgeli hangi platformda, nereden izlenir?
12.02.2024 Gündem
Devremülkte aşk oyunu! Paraları pavyonda yediler
Devremülkte aşk oyunu! Paraları pavyonda yediler Ankara’da, kadınlardan oluşturdukları grupla devremülk sahiplerini “yüksek fiyattan satacağız” vaadiyle kandırarak paravan şirketler üzerinden 50 milyon liralık vurgun yapan çete çökertildi.
27.11.2022 Gündem
Adnan Oktar’ın ‘kedicikleri’ rahat durmuyor! Serap Akıncıoğlu’na şok: Hemen polisi aradı
Adnan Oktar’ın ‘kedicikleri’ rahat durmuyor! Serap Akıncıoğlu’na şok: Hemen polisi aradı Son dakika haberi... Adnan Oktar suç örgütü üyelerinden Serap Akıncıoğlu, İstanbul Sancaktepe'de MHP İlçe Başkanlığına giderek, siyasi destek istedi. Suç örgütünü savunan Akıncıoğlu, mağdur olduklarını iddia etti. Kendisi gibi kadın olan MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ise polis çağırdı ve suç örgütünü öven, propagandasını yapan kedicikten şikayetçi oldu. Gözaltına alınan kedicik hakkından soruşturma başlatıldı.
28.11.2021 Gündem
Adnan Oktar davasında flaş gelişme! İstismar, dayak...
Adnan Oktar davasında flaş gelişme! İstismar, dayak... Adnan Oktar’ın bir kediciği daha itirafçı oldu. 1989’daki ÖSYM sınavında birinci olan ve Boğaziçi Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık Bölümü’nü bitiren Müge Ögütçü, “Adnan Oktar bana 3 kez tecavüz etti, dayak attı” diyerek etkin pişmanlıktan faydalanmak istedi.
29.04.2021 Yaşam
Tülay Kumaşçı’nın paylaşımı şoke etti!
Tülay Kumaşçı’nın paylaşımı şoke etti! Organize silahlı suç örgütü kurduğu ve yönettiği iddiasıyla yargılanan Adnan Oktar’a 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezası verilmesinin ardından Instagram’da 91 bin takipçisi olan ‘kedicik’ Tülay Kumaşçı’nın paylaşımı gündem oldu.
14.01.2021 Gündem
Gülen videosu Adnan Oktar'ın başına dert açtı!'Şaka yaptım...'
Gülen videosu Adnan Oktar'ın başına dert açtı!'Şaka yaptım...' Adnan Oktar suç örgütüne yönelik davada elebaşı Oktar’ın bu kez, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e övgüler dizdiği video başına bela oldu. Davadaki son dakika gelişmesine göre Oktar, mahkemede izlenen videodaki sözleri için şaka yaptığını, kinayeli konuştuğunu savundu. Oktar’ın avukatı ise üzerinde 2013 tarihi olan bir video izleterek Oktar’ın bu videoda darbe girişimleri öncesinde FETÖ’yü yeren sözleri olduğunu öne sürdü. Ancak mahkeme başkanı, videoda Oktar’ın "Bak Zaman gazetesi ne hale geldi" dediğine dikkat çekerek bu videonun 17 Aralık sonrasına ait olduğuna, videonun üzerine sonradan 2013 yazılmış olabileceğine dikkat çekti.
15.10.2020 Gündem
Kedicikler başına bela oldu! 46 kedicik istismar...
Kedicikler başına bela oldu! 46 kedicik istismar... Adnan Oktar suç örgütünü deşifre eden eski mürit Özkan Mamati’nin kediciklerle başı dertte. Kediciklerin kendisini yıldırmak ve davadan caydırmak için her yolu denediğini anlatan Özkan Mamati, “46 kadın taciz, iftira, tehdit gibi suçları isnat ederek hakkımda 63 uzaklaştırma kararı çıkardı. Hakkımda Çince bile iftira sitesi kurdular” dedi.
13.10.2020 Gündem
Mahkemede ‘cinsel güç’ sorusuna şoke eden cevap!
Mahkemede ‘cinsel güç’ sorusuna şoke eden cevap! Adnan Oktar ve grubuna yönelik 76'sı tutuklu 226 sanık hakkında açılan davaya devam edildi.
12.10.2020 Gündem
Adnan Oktar ve kediciklerin kaçış anının görüntüleri ortaya çıktı
Adnan Oktar ve kediciklerin kaçış anının görüntüleri ortaya çıktı Suç örgütü lideri Adnan Oktar ve yanında bulunan kadınların, yakalanmadan hemen önce villadan çıkarak gizli bir geçitten kaçtıkları anlaşıldı. Kaçış anı görüntüleri de ortaya çıktı. Detayları CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ aktardı.
8.09.2020 Gündem
Duruşmada kediciklerden Adnan Oktar'a övgüler yağdı
Duruşmada kediciklerden Adnan Oktar'a övgüler yağdı Adnan Oktar’ın da bulunduğu 238 sanığın yargılandığı davanın dünkü duruşmasına, sanıkların şovu damga vurdu. Mavi takım elbise altına kırmızı gömlek giyen Oktar’ın saçlarını uzattığı, siyaha boyadığı ve lastik toka taktığı görüldü. ‘Kedicik’ olarak tabir edilen kadın sanıklar, Adnan Oktar’a övgü yağdırdı.
7.07.2020 Gündem
Kartal'daki villadan çıkan "kedicik" konuştu
Kartal'daki villadan çıkan "kedicik" konuştu KARTAL'da bir villada kalan kadınlardan örgüt içinde 'Bacı ' olarak tanınan Tülay Kumaşçı DHA'ya konuştu. Villa havadan görüntülendi.
17.12.2019 Gündem
Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmadı
Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmadı Organize suç örgütü kurmak ve yönetmek suçundan tutuklu bulunan Adnan Oktar'ın, cezaevinde etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan bazı kadın sanıklara mektup gönderdiği belirlendi. Mektuplarında şiir, karikatür ve ayetlere yer veren Oktar'ın, üyelerini motive eden cümleler kullanarak örgütteki çözülmeleri önlemeye yönelik çabası dikkat çekti.
21.11.2019 Gündem
Adnan Oktar'dan mahkemede şok ifadeler...
Adnan Oktar'dan mahkemede şok ifadeler... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Adnan Oktar suç örgütüne yönelik hazırlanan iddianame kapsamında açılan dava, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediyor. Hakkında casusluk, terör örgütüne yardım etmek, öldürmeye teşebbüs, "Nitelikli cinsel saldırı", "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı", şantaj ve tehdit gibi 22 ayrı suçtan toplamda 420 yıldan 871 yıla kadar hapis cezası istenen organize suç örgütü elebaşı Adnan Oktar, hakkındaki suçlamaları reddettiği savunmasında, yargılanmasının İngiliz derin devletinin oyunu olduğunu anlatıp bütün kadınlara aşık olduğunu beyan eden içeriklere yer verdi.
2.10.2019 Gündem
Adnan Oktar davasında olay ifade! 'Yayına neden dekolteli kadınlar çıkarıldı?'
Adnan Oktar davasında olay ifade! 'Yayına neden dekolteli kadınlar çıkarıldı?' Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik soruşturma sonucunda haklarında dava açılan ve örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, 3 kardeşiyle birlikte tutuklu olan sanık Tarık Koç savunma yaparak, müşteki olan ağabeyi Emin Koç'un kendilerine iftira attığını öne sürdü.
1.10.2019 Gündem
Adnan Oktar davasında şok sözler! 'İnsan çamaşırını saklar'
Adnan Oktar davasında şok sözler! 'İnsan çamaşırını saklar' Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik aralarında örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, sanıkların savunmalarının alınmasına devam ediliyor.
24.09.2019 Gündem
Adnan Oktar Örgütü’ne perde operasyonu
Adnan Oktar Örgütü’ne perde operasyonu Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’ne yönelik iddianamenin ardından her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Çarpıcı bir detay da örgütün iki numarası Tarkan Yavaş ile ilgili. Firariyken çektiği videoları inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri, Tarkan Yavaş’ı yakalamak için arka fonu oluşturan perdenin peşine düştü, mağazalarda iz sürüp başarıya ulaştı.
25.07.2019 Gündem
FETÖ firarisi Tarık Toros'un eşi Oktar grubuna bağlı çıktı
FETÖ firarisi Tarık Toros'un eşi Oktar grubuna bağlı çıktı FETÖ firarisi Tarık Toros’un eşi Banu’nun, Oktar grubunun içinde bulunduğu belirtildi. Kod isminin ise “Maviş Banu” olduğu iddia edildi.
26.11.2018 Gündem
Bunlar da FETÖ’nün kedicik imamları!
Bunlar da FETÖ’nün kedicik imamları! Adnan Oktar soruşturmasında örgüt üyelerinin telefonlarını mercek altına alan polis, kediciklerin irtibatlı olduğu FETÖ imamlarını ortaya çıkardı. İşte o kedicikler ve imamları!
23.11.2018 Gündem
Her kediciğe kaçak 1+0
Her kediciğe kaçak 1+0 Adnan Oktar ve grubuna yönelik başlatılan operasyonda; Kandilli’de kaldıkları binaların kaçak olduğu saptandı ve yıkım işlemi gerçekleştirildi 25 ünitenin bulunduğu 3 dönüm arazide 23 kaçak bina dozerlerce yıkıldı. Binaların örümcek ağı gibi birbiriyle bağlantılı olduğu ve kediciklerin burada kaldığı saptandı
21.10.2018 Gündem
Kara kutu da itirafçı oldu
Kara kutu da itirafçı oldu Adnan Oktar Suç Örgütü’nün üst düzey yöneticileri çözülmeye başladı. Daha önce örgütün avukatı ve 2 ‘kedicik’ itirafçı olmuştu. Son olarak Adnan Oktar’ın en yakın ismi ve ‘kara kutu’su Ece Koç, etkin pişmanlıktan faydalanıp tahliye oldu
26.09.2018 Gündem
‘Bacılar’a imam nikahı kıymış!
‘Bacılar’a imam nikahı kıymış! Adnan Oktar grubunda yer alan ve 'Bacılar' diye adlandırılan gruba dahil edilen kadınların Oktar ile imam nikahı kıydığı ortaya çıktı.
18.09.2018 Gündem
30 yıllık kedicik itirafçı oldu
30 yıllık kedicik itirafçı oldu Adnan Oktar örgütündeki "bacılar" grubunun en kıdemlisi Ayça Pars, örgüte ait tüm bilinmeyenleri anlattı, şok itiraflarda bulundu.
17.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kedicik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kedicik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.