Tuğrul Türkeş

Tuğrul Türkeş

Son dakika tuğrul türkeş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuğrul türkeş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuğrul türkeş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğrul Türkeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğrul türkeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 470 tuğrul türkeş haberi bulunmuştur. Tüm tuğrul türkeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resmen duyurdu: Tanımıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resmen duyurdu: Tanımıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a gelen Ukrayna lideriyle Huber Köşkü'nde kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kırım'ın ilhakını tanımama kararımızı teyit ettik." dedi. Erdoğan, Karadeniz'de gerilim istemediklerini vurgulayarak, "Karadeniz'in bir barış, huzur ve iş birliği denizi olmaya devam etmesi temel hedefimizdir." ifadelerini kullandı. Zelenskiy ise, "Türkiye'nin egemenliğimize desteği önemli" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
10.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Alparslan Türkeş'in vefat yıl dönümünde  taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Alparslan Türkeş'in vefat yıl dönümünde taziye telefonu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in vefat yıl dönümü dolayısıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş'i arayarak taziyelerini ifade etti.
4.04.2020 Siyaset
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
"Türkiye kardeş ve dost bir ülkedir"
"Türkiye kardeş ve dost bir ülkedir" Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, Türkiye'nin Kırgızistan için kardeş ve dost bir ülke olduğunu ifade etti.
23.07.2019 Dünya
Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı
Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla TİKA tarafından müze haline getirilen MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğduğu evin açılışını yaptı.
21.07.2019 Gündem
Alparslan Türkeş'in evi müzeye çevirildi
Alparslan Türkeş'in evi müzeye çevirildi Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) kurucusu ve merhum genel başkanı Alparslan Türkeşin, doğduğu ve 8 yaşına kadar yaşadığı Lefkoşadaki evi müze haline getirildi.
21.07.2019 Gündem
20 Temmuz 1974! Kıbrıs'a tarihi harekatın 45. yılı kutlanıyor
20 Temmuz 1974! Kıbrıs'a tarihi harekatın 45. yılı kutlanıyor Binlerce insan Türk askerinin adaya ayak bastığı Girne'deki plajda şafak nöbeti tuttu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay adaya uçtu, bu sabah KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.
20.07.2019 Gündem
Fuat Oktay: Kıbrıs Barış Harekatı'nın 45. yılında sizi bir kez daha saygı ile anıyoruz
Fuat Oktay: Kıbrıs Barış Harekatı'nın 45. yılında sizi bir kez daha saygı ile anıyoruz Kıbrıs Barış Harekatı'nın 45. yıl dönümü etkinlikleri KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı.
20.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkeş'in ölüm yıldönümü dolayısıyla Bahçeli'yi aradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkeş'in ölüm yıldönümü dolayısıyla Bahçeli'yi aradı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP’nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş’in vefat yıldönümü dolayısıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi telefonla arayarak taziyede bulundu.
4.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Müzeye dönüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Müzeye dönüşecek Milliyet Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu ve merhum genel başkanı Alparslan Türkeşin, doğduğu ve 8 yaşına kadar yaşadığı Lefkoşa'daki evi müze haline getirilecek.
4.02.2019 Gündem
Eski bakan koruması Karlov şüphelisi
Eski bakan koruması Karlov şüphelisi Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un Ankara'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianamede şüpheliler arasında alan Sefa Kurnaz'ın Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in yakın koruması olarak görev yaptığı belirtildi.
25.11.2018 Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü kutlanıyor
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü kutlanıyor Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımında resmi tören düzenlendi.
20.07.2018 Dünya
Enerji Bakanı Berat Albayrak Meclis'te yemin etti
Enerji Bakanı Berat Albayrak Meclis'te yemin etti 27. Dönem Parlamentosu, milletvekillerinin yemin töreni için saat 14.00'te toplandı. Renkli görüntülere sahne olan TBMM'deki tarihi günde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da Meclis kürsüsüne çıkarak yeminini etti
7.07.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sabuncubeli Tünelleri'nin açılış töreninden sonra programa katılan Yıldırım, "Kandil operasyonunun nihai hedefinin PKK terör örgütünü Türkiye'ye bir daha zarar vermeyecek şekilde tamamen etkisiz hale getirmek olduğunu belirterek, "Bizim başkalarının topraklarında herhangi bir gözümüz yok. Bizim amacımız sınırlarımız dışında ülkemizi taciz eden, insanlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden terör örgütünü yok etmek." dedi.
11.06.2018 Siyaset
A takımı sahaya indi
A takımı sahaya indi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet 600 kişiden oluşan milletvekili aday listelerini dün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin milletvekili adayları belli oldu
Son dakika: AK Parti'nin milletvekili adayları belli oldu AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerindeki milletvekili adayları belli oldu. Liste YSK'ya teslim edildi. AK Parti'nin listesini Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun teslim etti. AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, İzmir 1. bölge 1. sıra, Enerji Bakanı Berat Albayrak İstanbul 1. bölge 1. sırada, Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu Adana'dan 1. sıradan aday gösterildi.
21.05.2018 Siyaset
Zeytin Dalı Harekatı AKPM Genel Kurulunda tartışıldı
Zeytin Dalı Harekatı AKPM Genel Kurulunda tartışıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Suriye'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Genel Kurulunda düzenlenen oturumda tartışıldı.
24.01.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ile bu sabah telefonda görüştüğü bildirildi.
25.11.2017 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ünal, MKYK sonrası açıklama yaptı
AK Parti Sözcüsü Ünal, MKYK sonrası açıklama yaptı AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sonrası açıklamalarda bulundu.
28.07.2017 Siyaset
‘Türkeş’ atışması hız kesmiyor!
‘Türkeş’ atışması hız kesmiyor! MHP lideri Bahçeli ile eski başbakan Davutoğlu arasında başlayan polemik, AK Parti Sözcüsü Ünal’ın açıklamasına MHP’li Yalçın’ın sert yanıtıyla sürdü
29.09.2021 Gündem
Kabine değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı
Kabine değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı Bakanlar Kuruluna yapılan atamalar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
5 Başbakan Yardımcısından 4'ü değişti
5 Başbakan Yardımcısından 4'ü değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Külliye'deki sürpriz görüşmesinin ardından kabinede değişikliğe gidildi. 5 Başbakan Yardımcısından 4'ü değişti.
19.07.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tuğrul Türkeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğrul türkeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.