Alparslan Türkeş

Alparslan Türkeş

Son dakika alparslan türkeş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alparslan türkeş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alparslan türkeş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alparslan Türkeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alparslan türkeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 604 alparslan türkeş haberi bulunmuştur. Tüm alparslan türkeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkeş'in kabrine ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkeş'in kabrine ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alparslan Türkeş'in vefatının 27. yılında kabrini ziyaret etti.
4.04.2024 Gündem
Öğrenciler geleceğe nefes oldu! Çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluştu
Öğrenciler geleceğe nefes oldu! Çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluştu Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsünde düzenlenen “Geleceğe Nefes” fidan dikme etkinliğine katılan öğrenciler çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluşturdu.
28.03.2024 Adana
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 'Büyük İstanbul Mitinginde konuşan AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul bizim sevdamız. İstanbul bizim ortak geleceğimiz. Ve bu geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. Barışın şehri İstanbul'da, barış içinde yaşayacağız. Buradan İstanbul'umuzun güzel insanlarına sesleniyorum. 31 Mart'ta gelin, gerçek belediyecilikten yana olun. 31 Mart'ta gelin, İstanbul'un geleceğinden yana olun. 31 Mart'ta gelin, sağlam İstanbul'dan yana olun. Her oy bir tohumdur. Hizmet görürse yeşerir, emek verilirse fidan olur, karşılık bulursa orman olur. Haydi İstanbul şehrine oy ver. Şehrine oy ver ki, İstanbul; hizmet bulsun. Huzur bulsun. Mutluluk bulsun. Sen yaparsın, sen cesursun. Çünkü sen İstanbul'sun. Çünkü sen İstanbullusun" dedi.
24.03.2024 Gündem
Adana’da 50 bin fidan toprakla buluştu! "Orman varlığını arttırmak gerek"
Adana’da 50 bin fidan toprakla buluştu! "Orman varlığını arttırmak gerek" Adana'da 50 bin fidan, 10 farklı dikim sahasında toprakla buluştu. Kökçüoğlu, yeşil vatan için herkesin üzerine düşen sorumluluk olduğunu belirtti.
22.03.2024 Adana
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024! Üniversitelerde hangi bölümler açılacak, yapay zeka mühendisliği hangi üniversitelerde var? Yeni üniversite bölümleri
Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024! Üniversitelerde hangi bölümler açılacak, yapay zeka mühendisliği hangi üniversitelerde var? Yeni üniversite bölümleri Üniversitelerde açılacak yeni bölümler ile ilgili açıklama YÖK’ten geldi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, yapay zeka ile ilgili yeni üniversite bölümleri açılacağını duyurdu. Yapay zeka ile ilgilenenler ve eğitim almak isteyenler, yeni bölümlerin neler olduğunu ve hangi üniversitelerde açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, yeni üniversite bölümleri neler? İşte Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024…
8.03.2024 Gündem
55’inci Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Adana'da başladı! "Büyük  umut veriyor"
55’inci Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Adana'da başladı! "Büyük umut veriyor" 55’inci Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları, Adana Alparslan Türkeş Bilim Teknoloji Üniversitesi’nde (ATÜ) düzenlenen program ile başladı.
6.03.2024 Adana
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
Adana'da Türkiye'nin 6. 'Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu' kuruldu
Adana'da Türkiye'nin 6. 'Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu' kuruldu Adana’da Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu kuruldu. İstasyon çalışanları Alper Gezeravcı’nın da içerisinde olduğu Uluslararası Uzay İstasyonu’nu ve bütün uyduları 24 saat izleyip bilimsel çalışmalar gerçekleştiriyor. Bilim adamları Alper Gezeravcı'ya uluşmaya çalışıyor.
30.01.2024 Adana
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından, koreograf, dansçı, oyuncu ve oyun yazarı Alparslan Türkeş Karaduman, vefat etti.
3.10.2023 Kültür Sanat
Ehliyeti olmadığı için ortalığı birbirine kattı! Filmleri aratmayan olay...
Ehliyeti olmadığı için ortalığı birbirine kattı! Filmleri aratmayan olay... Adana'da polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil, 70 kilometrelik kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı. Şahıslar kaçarken araç içinden polislere taş attı, polis aracının camı zarar gördü. Sürücünün ehliyeti olmadığı için kaçtığı öğrenilirken araçta bulunan 5 kişi gözaltına alındı.
15.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj: KKTC'yi bir an evvel tanıyın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj: KKTC'yi bir an evvel tanıyın Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Resmi Töreni’nde konuştu. Erdoğan, dünyaya KKTC'nin tanınması için çağrı yaparak "BM kürsüsünden yaptığım tarihi çağrıyı tekrarlıyorum. Gelin adadaki gerçeklere sırtınızı dönmeyin KKTC'yi bir an evvel tanıyın" dedi.
20.07.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi MHP lideri Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Bahçeli ziyaretin ardından yaptığı açıklamada terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ı övdüğü için tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ'ın serbest bırakılmasını isteyen Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
28.06.2023 Gündem
Duyanlar inanamıyor! 73 yaşında 7’nci yüksek lisansına geçti
Duyanlar inanamıyor! 73 yaşında 7’nci yüksek lisansına geçti Adana’da yaşayan 73 yaşındaki İnşaat Mühendisi Resul Duran, bir lisans, 6 yüksek lisans bitirdi. Şu anda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde 7’nci yüksek lisans eğitimini sürdüren Duran, eğitim hayatıyla herkese örnek oluyor.
19.06.2023 Yaşam
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Ankaralılar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankaralılar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin töreni nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
3.06.2023 Gündem
Polisten kaçtı, tabanca ve el bombasıyla yakalandı!
Polisten kaçtı, tabanca ve el bombasıyla yakalandı! Adana'da asayiş uygulaması yapan polislerden kaçan şüpheli, üzerinde ruhsatsız tabanca ile yakalandı. İsminin Y.K. (23) olduğu ve terör örgütü PKK'dan çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirlenen şüphelinin kaçış güzergahında inceleme yapan ekipler, bahçeye atıldığı belirlenen el bombası ele geçirdi.
17.05.2023 Gündem
Adana'da AK Parti ve CHP 5'er, İYİ Parti ve MHP 2'şer, Yeşil Sol Parti 1 vekil çıkardı
Adana'da AK Parti ve CHP 5'er, İYİ Parti ve MHP 2'şer, Yeşil Sol Parti 1 vekil çıkardı Adana'da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 5, İYİ Parti 2, MHP 2 ve Yeşil Sol Parti 1 vekil çıkarttı.
15.05.2023 Gündem
YÖK yeni kararı duyurdu! Yüzde 25 ek depremzede kontenjanı ayrılacak
YÖK yeni kararı duyurdu! Yüzde 25 ek depremzede kontenjanı ayrılacak Yükseköğretim Kurulu, depremden etkilenen illerde ikamet eden adaylara kendi illerindeki üniversitelere yerleşirken genel kontenjanda herhangi bir eksiltmeye gitmeden yüzde 25 ek depremzede kontenjanı ayrılmasını kararlaştırdı. Depremzede öğrencilere ayrıca vakıf üniversitelerinde de her bir programda 1’er kontenjan ayrılacak.
10.05.2023 Eğitim
Bahçeli: 3 Mayıs ruhuna her zamankinden fazla ihtiyacımız var
Bahçeli: 3 Mayıs ruhuna her zamankinden fazla ihtiyacımız var MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "3 Mayıs ruhuna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Türk milliyetçiliğini istismar etmeye, alenen şirret planlarına malzeme yapmaya heves eden kozmopolit, köksüz, kimliksiz ve kötürüm çevrelere, inanıyorum ki fırsat verilmeyecektir" dedi.
3.05.2023 Gündem
Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü açıldı:! Erdoğan: Ülkemize yılda 286 milyon lira tasarruf ettirecek
Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü açıldı:! Erdoğan: Ülkemize yılda 286 milyon lira tasarruf ettirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yaklaşık 2,3 milyar liralık yatırım olan proje Adana ve ülkemize yakıt ve vakitten yılda 286 milyon lira tasarruf ettirecek karbon salınımını da 4 bin tondan fazla azaltacaktır" dedi.
28.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alparslan Türkeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alparslan türkeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.