Tuğçe Sarıkaya

Tuğçe Sarıkaya

Son dakika tuğçe sarıkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuğçe sarıkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuğçe sarıkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğçe Sarıkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğçe sarıkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 tuğçe sarıkaya haberi bulunmuştur. Tüm tuğçe sarıkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Bebek düşünüyoruz ama pandemi var'
'Bebek düşünüyoruz ama pandemi var' Geçtiğimiz ocak ayında Fas'ın başkenti Rabat'ta dünyaevine giren Türkiye eski güzellerinden Tuğçe Sarıkaya ile Güven Dağıstan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.
19.08.2020 Magazin
'Birinci yıl dolmadan olmaz'
'Birinci yıl dolmadan olmaz' Tuğçe Sarıkaya ile Güven Dağıstan, tatil için gittikleri Alaçatı’da objektife takıldı.
19.07.2019 Magazin
'Ağlamaktan yüzüm şişti resmen'
'Ağlamaktan yüzüm şişti resmen' Şarkıcı Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı City's AVM'deki mahalle katında objektiflere takıldı.
15.01.2019 Magazin
Kardeşler podyumda
Kardeşler podyumda MERT Erkan, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında ‘Aşk Diyarı’ adını verdiği İlkbahar-Yaz 2019 koleksiyonunu tanıttı.
15.09.2018 Magazin
Kız kardeşler alışverişte
Kız kardeşler alışverişte Ebru Polat, modellik yapan kardeşi Tuğçe Sarıkaya ile önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaptı.
2.07.2018 Magazin
Kardeşler Ibiza yolcusu
Kardeşler Ibiza yolcusu EBRU Polat ile kız kardeşi Tuğçe Sarıkaya önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
31.05.2018 Magazin
'Ters Manyel' rekora koşuyor!
'Ters Manyel' rekora koşuyor! Youtube'da yayınlanmaya başlayan Türkiye’nin ilk internet sitcomu "Ters Manyel" büyük ilgi gördü.
31.05.2018 Televizyon
Komik Tuğçe tuttu
Komik Tuğçe tuttu Model ve oyuncu Tuğçe Sarıkaya, yeni projesiyle sevenleriyle buluştu.
26.05.2018 Magazin
Artık kapıları ve şartları zorluyorum
Artık kapıları ve şartları zorluyorum Ters Manyel dizisiyle internet dizi furyasına katılan Tuğçe Sarıkaya, çağı internet dizisiyle yakaladığını, bundan uzak kalmak istemediğini söylüyor.
19.05.2018 Arşiv
'Beni keşfeden Yılmaz Güney'dir'
'Beni keşfeden Yılmaz Güney'dir' Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye kazanan 'Yol' filminde rol alan Güngör Bayrak, "Beni keşfeden Yılmaz Güney oldu" dedi.
16.05.2018 Magazin
Para için her rolü oynamam
Para için her rolü oynamam Model ve oyuncu Tuğçe Sarıkaya, oyunculukta rol seçmediğini söylüyor ama uyarıyor, “Rol seçmem dedim ama sırf para kazanmak için boşu boşuna faso fiso, vasıfsız roller istemem. Çünkü beni tatmin etmez” diyor.
21.07.2017 Arşiv
Biz sadece şeyiz!
Biz sadece şeyiz! Mehmet Ali Erbil (61) önceki gece oyuncu Tuğçe Sarıkaya (27) ile yakalandı. Panikleyen yeni sevgililer, “Çekmeyin biz sadece şeyiz” diyerek kaçtı
25.05.2017 Magazin
Sunuculuğu sevdi
Sunuculuğu sevdi Oyunculuğu ve mankenliği başarılı bir şekilde yürüten Tuğçe Sarıkaya, sunuculukta da iddialı.
21.02.2017 Magazin
Tuğçe Sarıkaya sunuculuğu sevdi!
Tuğçe Sarıkaya sunuculuğu sevdi! Oyunculuğu ve mankenliği başarılı bir şekilde yürüten Tuğçe Sarıkaya, sunuculukta da iddialı.
21.02.2017 Magazin
Melek yüzlerin kariyer zamanı
Melek yüzlerin kariyer zamanı İstihdam garantili ‘Down Şefler Mesleki Eğitim ve İstihdam Projesi’ İstanbul’da start aldı
7.02.2017 Magazin
Pürüzsüz cildinin sırrı Türk kahvesi telvesi!
Pürüzsüz cildinin sırrı Türk kahvesi telvesi! Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan model Tuğçe Sarıkaya, instagram'ın canlı yayın özelliğini kullanarak, takipçileriyle bir gününü paylaştı.
1.02.2017 Sağlık
Sırrı Türk kahvesi
Sırrı Türk kahvesi Model Tuğçe Sarıkaya, Instagram’ın canlı yayınında hayranları ile buluştu...
31.01.2017 Magazin
Uzak doğu kaçamağı
Uzak doğu kaçamağı Geçtiğimiz yaz dizi çekimleri nedeniyle tatil yapamayan Tuğçe Sarıkaya, Uzak doğu tatiline çıktı...
9.01.2017 Magazin
Seksilik zekadan geliyor
Seksilik zekadan geliyor Tuğçe Sarıkaya çekimleri yeni başlayan ‘İçimdeki Ses’ filminde bir şizofreni hastasını oynuyor. Sarıkaya rolüne psikolog yardımıyla hazırlandığını söylüyor...
16.12.2016 Arşiv
Kitap kurdu
Kitap kurdu Hem mankenlik hem de oyunculuğu bir arada yürüten Tuğçe Sarıkaya, ‘İçimdeki Ses’ isimli filmde şizofreni hastası bir kızı canlandıracak...
5.12.2016 Magazin
Şizofren hastasını canlandıracak
Şizofren hastasını canlandıracak Tuğçe Sarıkaya, şizofren bir kız olarak kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor...
15.11.2016 Magazin
Şizofren bir kızı canlandıracak
Şizofren bir kızı canlandıracak Bugüne kadar birbirinden farklı birçok karakteri canlandıran Tuğçe Sarıkaya, 'İçimdeki Ses' adlı filmde, şizofren bir kız olarak kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor...
15.11.2016 Magazin
Tuğçe’den tam destek
Tuğçe’den tam destek Cumhurbaşkanlığı himayesinde, ‘100 Engelli 100 Ayak’ sloganıyla Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu’nda ünlülerle bedensel engelli basketbolcular arasında düzenlenen basketbol maçına model Tuğçe Sarıkaya da katıldı...
2.10.2016 Magazin
Bakü ve Tiflis heyecanı
Bakü ve Tiflis heyecanı Ünlü manken Tuğçe Sarıkaya, Hatice Aydeniz’in ‘Hadije’ markası için Bakü’ye gidecek...
26.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğçe Sarıkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğçe sarıkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.