Tuğba Hezer

Tuğba Hezer

Son dakika tuğba hezer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuğba hezer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuğba hezer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Hezer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba hezer gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 tuğba hezer haberi bulunmuştur. Tüm tuğba hezer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatice Hezer öldürüldü! MİT'ten nokta operasyon...
Hatice Hezer öldürüldü! MİT'ten nokta operasyon... PKK/KCK’nın sözde yürütme konseyi üyesi Hatice Hezer, MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye kentinde düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.
28.07.2022 Gündem
Türkiye'nin sert tepkisi sonuç verdi! Alman Polisi, HDP sözcülerini konuşturmadı
Türkiye'nin sert tepkisi sonuç verdi! Alman Polisi, HDP sözcülerini konuşturmadı Almanya'nın, siyasi partilere yönelik getirdiği toplantı yasağına rağmen, Köln kentinde 'HDP'ye destek mitingi' için izin vermesi çok tartışılmıştı. Gelişmeler sonucunda Almanya, HDP mitingine izin verdi ama HDP sözcülerine konuşma izni vermedi.
26.05.2018 Dünya
AYM, HDP'li vekillerin başvurusunu reddetti
AYM, HDP'li vekillerin başvurusunu reddetti Anayasa Mahkemesi vekillikleri düşürülen HDP'li Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer'in bireysel başvurusunu reddetti.
29.09.2021 Gündem
İşte vatandaşlıktan çıkarılacak 130 kişi
İşte vatandaşlıktan çıkarılacak 130 kişi 130 kişi hakkındaki "Yurda dön" çağrısında süre doldu. Bu kişilerin vatandaşlıktan çıkarılmaları konusunda haklarında Bakanlar Kurulu kararı ile işlem yapılabilecek.
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak Kanun Hakkında Kararname (KHK) ile haklarında soruşturma bulunan ancak yurtdışında olanlara tanınan 3 aylık süre doldu. Aralarında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, milletvekillikleri düşürülen HDP'li Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız, FETÖ'nün kara kutusu Kozanlı Ömer kod adlı Osman Hilmi Özdil gibi isimler var.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Öztürk ve Sarıyıldız'ın milletvekilliklerinin düşürülmesi Resmi Gazete'de!
HDP'li Öztürk ve Sarıyıldız'ın milletvekilliklerinin düşürülmesi Resmi Gazete'de! HDP Van Milletvekili Öztürk ve Şırnak Milletvekili Sarıyıldız'ın milletvekilliklerinin düşürülmesine ilişkin TBMM kararları, Resmi Gazete'de yer aldı
1.08.2017 Siyaset
Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız'ın vekilliği düşürüldü
Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız'ın vekilliği düşürüldü HDP'li Tuğba Hezer Öztürk ve Faysal Sarıyıldız'ın milletvekilliği devamsızlıktan düşürüldü.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Sarıyıldız'ın milletvekilliğinin düşürülmesi kararı alındı
HDP'li Sarıyıldız'ın milletvekilliğinin düşürülmesi kararı alındı Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın milletvekilliğinin düşürülmesi talebini onaylayarak Meclis Genel Kurulu'na sevk etti. .
21.07.2017 Siyaset
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi 31 milletvekiline ait 43 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu. Böylece Meclise gelen dosya sayısı 246'ya ulaştı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li ismin vekilliği düşürüldü!
HDP'li ismin vekilliği düşürüldü! TBMM Anayasa ve Adalet komisyonlarının üyelerinden kurulu Karma Komisyon, HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk'ün "devamsızlık nedeniyle" milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde oy çokluğu ile karar verdi.
29.09.2021 Gündem
Haftanın gündemi zeytinlik alanlar
Haftanın gündemi zeytinlik alanlar TBMM 22 Haziran’a kadar aralıksız çalışacak...
29.09.2021 Gündem
130 isim vatandaşlıktan çıkarılıyor! Aralarında öyle isimler var ki...
130 isim vatandaşlıktan çıkarılıyor! Aralarında öyle isimler var ki... İçişleri Bakanlığı aralarında FETÖ lideri Fethullah Gülen'in de olduğu 130 kişi için vatandaşlıktan çıkarılma ilanı yayınladı. İlanda Tuğba Hezer Öztürk ve Faysal Sarıyıldırz da var. Listedekiler 3 ay içinde yurda dönmezse vatandaşlıktan çıkarılacaklar. Listede FETÖ, PKK ve DEAŞ'tan aranan isimler olduğu belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
TBMM firari HDP'liler için kararını verdi
TBMM firari HDP'liler için kararını verdi HDP'nin firari vekilleri Tuğba Hezer Öztürk ile Faysal Sarıyıldız'ın izin, ödenek ve yolluk talepleri reddedildi. İki vekile yapılan ödemeler de geri alınacak
29.09.2021 Gündem
Yeni eş başkan seçimi yapılacak
Yeni eş başkan seçimi yapılacak HDP, Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ’ın parti üyeliğinin düşürülmesi nedeniyle eş genel başkan seçimi için 20 Mayıs’ta kongreye gidecek.
29.09.2021 Gündem
İşte Hollanda'nın ikiyüzlülüğü! "Hayır kampanyalarına" izin verildi
İşte Hollanda'nın ikiyüzlülüğü! "Hayır kampanyalarına" izin verildi Eski AK Parti Milletvekili Şener, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu ve kaçak HDP'li Öztürk, Hollanda'da sorunsuz bir şekilde "hayır" kampanyası yürüttü.
29.09.2021 Gündem
Brüksel'de terör örgütü PKK gösterisi
Brüksel'de terör örgütü PKK gösterisi Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden otobüslerle getirilen terör örgütü PKK yandaşları, Brüksel'de AB kurumlarının bulunduğu bölgede gösteri düzenledi
17.06.2021 Dünya
Kaçak HDP'liler Avrupa Parlamentosu'nda
Kaçak HDP'liler Avrupa Parlamentosu'nda Haklarında gözaltı kararı bulunan HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk ve HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalistler ve Demokratlar Grubu Başkanı Gianni Pittella ile görüştü.
29.09.2021 Gündem
Kaçak HDP'liler Brüksel'de görüntülendi
Kaçak HDP'liler Brüksel'de görüntülendi Haklarında gözaltı kararı bulunan HDP milletvekilileri Öztürk ve Sarıyıldız, Brüksel'de PKK'lıların gösterisine katıldı
29.09.2021 Gündem
HDP'li 11 milletvekili çağrı kağıdını kabul etmiş
HDP'li 11 milletvekili çağrı kağıdını kabul etmiş İfade vermeye gitmedikleri gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen HDP'li 15 milletvekilinden 11'inin çağrı kağıtlarını teslim aldıkları ortaya çıktı. Cumhuriyet başsavcılıkları, CMK'nın 146'ncı maddesi gereği ifadeye gelmeyen milletvekillerinin zorla getirilmelerine hükmetti
29.09.2021 Gündem
İşte HDP'li vekillerin gözaltılarının gerekçeleri
İşte HDP'li vekillerin gözaltılarının gerekçeleri Diyarbakır, Şırnak, Hakkari, Van ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan HDP'li milletvekillerinin terör suçlarıyla ilgili çok sayıda fezlekesi bulunuyor
29.09.2021 Gündem
HDP'ye terör operasyonu!
HDP'ye terör operasyonu! Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine yönelik operasyon başlatıldı. Son gelen bilgilere göre; HDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Nursel Aydoğan, Gülser Yıldırım, Selma Irmak, Leyla Birlik, HDP Şırnak Milletvekili Encu ve HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan tutuklandı. Ziya Pir, Sırrı Süreyya Önder ve İmam Taşçıer ise savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
HDP’li vekillere 7 gün süre verilecek
HDP’li vekillere 7 gün süre verilecek Dokunulmazlık fezlekelerinin savcılıklara ulaşmasının ardından ilk çağrı kâğıtları, HDP Eş Genel başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ hakkında Van’da hazırlandı. Çağrılar pazartesi adrese gönderilecek
29.09.2021 Gündem
O vekiller şimdi yandı
O vekiller şimdi yandı HDP Eş Genel Başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 9 HDP milletvekili hakkındaki 25 fezleke, Van Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı. Savcılık tarafından işleme konulan fezlekeler arasında Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştiren terörist için kurulan taziye çadırını ziyaret eden HDP Van Milletvekili Öztürk hakkında hazırlanan dosya da yer alıyor
29.09.2021 Gündem
Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer nerede?
Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer nerede? Dokunulmazlık tartışmalarında öne çıkan isimler olan HDP'li Faysal Sarıyıldız ile Tuğba Hezer bir buçuk aydır bulundukları Avrupa'dan henüz dönmediler...
29.09.2021 Gündem
Economist: HDP yüzde 10 barajını aşamaz
Economist: HDP yüzde 10 barajını aşamaz İNGİLTERE'de haftalık yayımlanan The Economist dergisi son sayısında, Türkiye'de Kürt Sorunu'nda gelinen noktayı değerlendirdi. Demirtaş için 'Köşeye sıkıştı' yorumu yapan dergi, olası bir erken seçimde HDP'nin baraj altında kalacağını yazdı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Hezer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba hezer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.