Faysal Sarıyıldız

Faysal Sarıyıldız

Son dakika faysal sarıyıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan faysal sarıyıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını faysal sarıyıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faysal Sarıyıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faysal sarıyıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 194 faysal sarıyıldız haberi bulunmuştur. Tüm faysal sarıyıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü!
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü! Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak’ın HDP’deki yakın çalışma arkadaşı Mazlum Tekdağ operasyonla yok edildi. Tekdağ terörden hapis cezası alınca kaçtığı Kandil’deki yerini İHA’lar belirledi. F-16’ların nokta atışı PKK’lı teröristin sonu oldu. PKK'nın Mazlum Tekdağ'ın ölümünü 8 ay gizlediği de ortaya çıktı.
30.06.2020 Gündem
PKK propagandası yaptığı iddia edilen akademisyen tutuklandı
PKK propagandası yaptığı iddia edilen akademisyen tutuklandı Fransa'nın Lyon şehrinde eski HDP Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın konuşmalarını anında Fransızca'ya çeviren akademisyen Balıkesir'de polis tarafından yakalandı.
11.05.2019 Gündem
HDP'li vekiller hakkındaki suçlamalar neler?
HDP'li vekiller hakkındaki suçlamalar neler? HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde olması nedeniyle seçim propagandası yapamamasını eleştirenler var. Peki Demirtaş ve diğer HDP'li milletvekilleri hakkında hangi soruşturmalar var? Nelerle suçlanıyorlar?
16.06.2018 Siyaset
Teröristler buralardan sızmış! Teslim oldu, sızma noktalarını itiraf etti
Teröristler buralardan sızmış! Teslim oldu, sızma noktalarını itiraf etti Şırnak’ta Irak tarafından gelerek güvenlik güçlerine teslim olan ‘Demhat Andok’ adlı terörist itirafçı olarak bütün bildiklerini anlattı.
8.05.2018 Gündem
HDP'li eski vekilden Afrin yalanı
HDP'li eski vekilden Afrin yalanı Vekilliği düşürülen HDP'li Faysal Sarıyıldız'ın DEAŞ ve El Kaide'nin Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiği yalanıyla paylaştığı karenin, 2015'te İdlib'de çekildiği ortaya çıktı.
5.03.2018 Gündem
HDP'li vekil PKK'nın bomba eğitim kampında ortaya çıktı
HDP'li vekil PKK'nın bomba eğitim kampında ortaya çıktı Güvenlik güçlerine teslim olan PKK’lılar, HDP’nin Şırnak eski milletvekili Faysal Sarıyıldız’ın ağustos-eylül aylarında Gare’de bomba eğitimi aldığını itiraf etti!
21.02.2018 Gündem
Beytüşşebap eski Kaymakamı Kadir Güntepe de ihraç edildi
Beytüşşebap eski Kaymakamı Kadir Güntepe de ihraç edildi Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi eski Kaymakamı olan ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanarak yargılaması devam eden Kadir Güntepe de 695 sayılı KHK ile ihraç edildi.
29.09.2021 Gündem
AYM, HDP'li vekillerin başvurusunu reddetti
AYM, HDP'li vekillerin başvurusunu reddetti Anayasa Mahkemesi vekillikleri düşürülen HDP'li Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer'in bireysel başvurusunu reddetti.
29.09.2021 Gündem
İşte vatandaşlıktan çıkarılacak 130 kişi
İşte vatandaşlıktan çıkarılacak 130 kişi 130 kişi hakkındaki "Yurda dön" çağrısında süre doldu. Bu kişilerin vatandaşlıktan çıkarılmaları konusunda haklarında Bakanlar Kurulu kararı ile işlem yapılabilecek.
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak Kanun Hakkında Kararname (KHK) ile haklarında soruşturma bulunan ancak yurtdışında olanlara tanınan 3 aylık süre doldu. Aralarında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, milletvekillikleri düşürülen HDP'li Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız, FETÖ'nün kara kutusu Kozanlı Ömer kod adlı Osman Hilmi Özdil gibi isimler var.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Öztürk ve Sarıyıldız'ın milletvekilliklerinin düşürülmesi Resmi Gazete'de!
HDP'li Öztürk ve Sarıyıldız'ın milletvekilliklerinin düşürülmesi Resmi Gazete'de! HDP Van Milletvekili Öztürk ve Şırnak Milletvekili Sarıyıldız'ın milletvekilliklerinin düşürülmesine ilişkin TBMM kararları, Resmi Gazete'de yer aldı
1.08.2017 Siyaset
Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız'ın vekilliği düşürüldü
Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız'ın vekilliği düşürüldü HDP'li Tuğba Hezer Öztürk ve Faysal Sarıyıldız'ın milletvekilliği devamsızlıktan düşürüldü.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Sarıyıldız'ın milletvekilliğinin düşürülmesi kararı alındı
HDP'li Sarıyıldız'ın milletvekilliğinin düşürülmesi kararı alındı Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın milletvekilliğinin düşürülmesi talebini onaylayarak Meclis Genel Kurulu'na sevk etti. .
21.07.2017 Siyaset
HDP'li ismin vekilliği düşürüldü!
HDP'li ismin vekilliği düşürüldü! TBMM Anayasa ve Adalet komisyonlarının üyelerinden kurulu Karma Komisyon, HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk'ün "devamsızlık nedeniyle" milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde oy çokluğu ile karar verdi.
29.09.2021 Gündem
Haftanın gündemi zeytinlik alanlar
Haftanın gündemi zeytinlik alanlar TBMM 22 Haziran’a kadar aralıksız çalışacak...
29.09.2021 Gündem
130 isim vatandaşlıktan çıkarılıyor! Aralarında öyle isimler var ki...
130 isim vatandaşlıktan çıkarılıyor! Aralarında öyle isimler var ki... İçişleri Bakanlığı aralarında FETÖ lideri Fethullah Gülen'in de olduğu 130 kişi için vatandaşlıktan çıkarılma ilanı yayınladı. İlanda Tuğba Hezer Öztürk ve Faysal Sarıyıldırz da var. Listedekiler 3 ay içinde yurda dönmezse vatandaşlıktan çıkarılacaklar. Listede FETÖ, PKK ve DEAŞ'tan aranan isimler olduğu belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
TBMM firari HDP'liler için kararını verdi
TBMM firari HDP'liler için kararını verdi HDP'nin firari vekilleri Tuğba Hezer Öztürk ile Faysal Sarıyıldız'ın izin, ödenek ve yolluk talepleri reddedildi. İki vekile yapılan ödemeler de geri alınacak
29.09.2021 Gündem
HDP'li isimlerle ilgili flaş adım!
HDP'li isimlerle ilgili flaş adım! TBMM Başkanlık Divanı, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ve Van Milletvekili Tuğba Hazer Öztürk'ün milletvekilliklerinin düşürülmesi için Anayasa ve Adalet Karma Komisyonuna sevkine karar verdi.
24.05.2017 Siyaset
Yeni eş başkan seçimi yapılacak
Yeni eş başkan seçimi yapılacak HDP, Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ’ın parti üyeliğinin düşürülmesi nedeniyle eş genel başkan seçimi için 20 Mayıs’ta kongreye gidecek.
29.09.2021 Gündem
Faysal Sarıyıldız Fransa’da onur vatandaşı oluyor
Faysal Sarıyıldız Fransa’da onur vatandaşı oluyor Türkiye'den kaçarak Fransa'ya sığınan HDP Cizre milletvekili Faysal Sarıyıldız Champigny kenti komünist belediye başkanı tarafından şehrin "Onur Vatandaşı" yapılacak.
17.06.2021 Dünya
AB, terör örgütü PKK'yla mücadelede başarısızlığını kabul etti
AB, terör örgütü PKK'yla mücadelede başarısızlığını kabul etti AB Komisyonu Sözcüsü Kocijancic: "PKK’yı terör örgütleri listesine eklemek, terörle mücadele etmek için aldığımız önlemlerden biri. Bu mücadele maalesef hala devam ediyor"
17.06.2021 Dünya
AB'nin tutmadığı sözler! Çökme tehlikesi kapıda
AB'nin tutmadığı sözler! Çökme tehlikesi kapıda AB, Türkiye'ye verdiği sözleri tutmadığı için 29 Kasım ve 18 Mart'ta varılan anlaşmalar çökme tehlikesi ile karşı karşıya...
17.06.2021 Dünya
Brüksel'de terör örgütü PKK gösterisi
Brüksel'de terör örgütü PKK gösterisi Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden otobüslerle getirilen terör örgütü PKK yandaşları, Brüksel'de AB kurumlarının bulunduğu bölgede gösteri düzenledi
17.06.2021 Dünya
Kaçak HDP'li AB Komisyonunda
Kaçak HDP'li AB Komisyonunda Yürütülen terör soruşturmalarında ifade vermeye gitmediği için hakkında gözaltı kararı alınan ve terör örgütü PKK'ya silah taşıdığına dair görüntüleri ortaya çıkan HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, AB Komisyonunda ağırlandı.
29.09.2021 Gündem
Ömer Çelik: En mantıksız iş kullandıkları dil
Ömer Çelik: En mantıksız iş kullandıkları dil AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik AB ile müzakere sürecini değerlendirdi. Çelik, 'Türkiye'ye karşı kullanılan dil kabul edilemez' dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Faysal Sarıyıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faysal sarıyıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.