Tuba Peksayar

Tuba Peksayar

Son dakika Tuba Peksayar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuba Peksayar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuba Peksayar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuba Peksayar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuba peksayar gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 tuba peksayar haberi bulunmuştur. Tüm tuba peksayar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aldatılmaya dayanamadı
Aldatılmaya dayanamadı Önceki gün DJ ve aranjör Ozan Doğulu ile boşanan Ece Doğulu’nun, artık aldatılmaya dayanamadığı için bu kararı aldığı iddia edildi. Ozan Doğulu’nun ismi birçok güzelle anılmıştı.
8.06.2018 Magazin
Ozan Doğulu eşinden fırça yedi
Ozan Doğulu eşinden fırça yedi Ozan-Ece Doğulu önceki gün yemek yedikleri yerde görüntülenince rahatsız oldu. Eşi Ozan Doğulu'ya hep senin yüzünden diye kızdı
29.04.2017 Magazin
Ozan Doğulu ve Ece Doğulu'nun suratları beş karış!
Ozan Doğulu ve Ece Doğulu'nun suratları beş karış! İhanet haberleriyle gündeme gelen Ozan Doğulu, eşi Ece Doğulu ile oy kullandı. İkisinin de moralsiz ve birbirlerine soğuk durduğu görüntülendi.
18.04.2017 Magazin
Kenan Doğulu evliliğini kurtardı!
Kenan Doğulu evliliğini kurtardı! Ozan Doğulu geçtiğimiz günlerde bir barda Tuba Peksayar ile hayli samimi bir şekilde objektiflere yansımıştı. Ozan'ın evliliğini kardeşi Kenan Doğulu kurtardı.
2.04.2017 Magazin
Tövbe sapıklığa girer!
Tövbe sapıklığa girer! Tuba Peksayar, evli müzisyen Ozan Doğulu ile bir mekanda yakınlaştığı iddialarına yanıt verdi: “Ozan benim 20 yıllık arkadaşım. Ne öpüşmesi. Tövbe sapıklığa girer!”
22.03.2017 Magazin
Anlık bir yanlış!
Anlık bir yanlış! Kenan Doğulu, Tuba Peksayar ile hayli samimi bir halde objektiflere yakalanan ağabeyi Ozan Doğulu’yu savundu: “Yılların arkadaşlığı ve anlık yanlış bir fotoğraf karesi o. Kimse inanmasın.”
16.03.2017 Magazin
Ozan Doğulu'dan 'ihanet' açıklaması!
Ozan Doğulu'dan 'ihanet' açıklaması! Ozan Doğulu, dün sabaha karşı Arnavutköy’deki bir mekanda Tuba Peksayar’la objektife yakalanmıştı. Ozan Doğulu'dan açıklama geldi.
16.03.2017 Magazin
Ozan fena yakalandı
Ozan fena yakalandı 10 yıllık evli müzisyen Ozan Doğulu, sosyetenin tanınmış simalarından Tuba Peksayar’la öpüşürken görüntülendi
15.03.2017 Magazin
Kişiye özel uzman
Kişiye özel uzman Marella Nişantaşı Mağazası, ‘Classy Ladies’ koleksiyonunu tanıttı...
26.02.2016 Magazin
Sürpriz doğum günü buluşturdu
Sürpriz doğum günü buluşturdu Gülbin Simitçioğlu, yeni yaşını Rixos Pera’da kutladı...
4.10.2015 Magazin
Erkekler mutfağa!
Erkekler mutfağa! Cemiyet hayatının ünlü erkekleri, Doors Akademi Arçelik mutfağında birbirinden lezzetli yemekler pişirmek için buluştular ve hünerlerini ortaya koydu...
29.03.2015 Magazin
Sosyete hırsızı bakın kim çıktı!
Sosyete hırsızı bakın kim çıktı! Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Tuba Peksayar Şimayli’nin Beşiktaş Ortaköy Portakalyokuşu’ndaki evi, 20 Ağustos’ta soyuldu.
17.11.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tuba Peksayar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuba peksayar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.