Ece Doğulu

Ece Doğulu

Son dakika Ece Doğulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Doğulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Doğulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Doğulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece doğulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 ece doğulu haberi bulunmuştur. Tüm ece doğulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğulu kızları
Doğulu kızları 11 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran Ozan-Ece Doğulu çiftinin kızları yeni öğretim yılına başladı.
10.09.2018 Magazin
Boşansak da beraberiz!
Boşansak da beraberiz! Ünlü müzisyen Ozan Doğulu iki ay önce boşandığı, üç çocuğunun annesi Ece Doğulu ile aile yemeğinde görüntülendi.
15.08.2018 Magazin
Aldatılmaya dayanamadı
Aldatılmaya dayanamadı Önceki gün DJ ve aranjör Ozan Doğulu ile boşanan Ece Doğulu’nun, artık aldatılmaya dayanamadığı için bu kararı aldığı iddia edildi. Ozan Doğulu’nun ismi birçok güzelle anılmıştı.
8.06.2018 Magazin
Sürpriz boşanma!
Sürpriz boşanma! MÜZİSYEN Ozan Doğulu 11 yıldır evli olduğu 3 çocuğunun annesi Ece Doğulu ile dün tek celsede boşandı.
6.06.2018 Magazin
Ozan Doğulu ve Ece Doğulu tek celsede boşandı!
Ozan Doğulu ve Ece Doğulu tek celsede boşandı! 2007 yılında evlenen Ozan-Ece doğulu çifti boşandı.
6.06.2018 Magazin
Aile saadeti
Aile saadeti Müzisyen Ozan Doğulu, eşi Ece Doğulu ve kızları Arya, Lila Doğulu ile önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı.
21.05.2018 Magazin
Beren'siz kutlama
Beren'siz kutlama Kenan ve Ozan Doğulu kardeşler, önceki akşam kız kardeşleri Canan Doğulu’nun doğum gününü Etiler’deki Da Mario’da kutladı.
5.05.2018 Magazin
İşte Murat Dalkılıç'ın yeni aşkı! Eser Yenenler iş başında...
İşte Murat Dalkılıç'ın yeni aşkı! Eser Yenenler iş başında... Merve Boluğur'dan boşanan popçu Murat Dalkılıç, Emirgan'daki gece kulübünde sosyetik güzelle eğlendi.
5.10.2017 Magazin
Aile  tatili
Aile tatili Ozan Doğulu eşi Ece Doğulu, kızları Arya, Lila ve Elya ile Yalıkavak Moon Beach’te objektiflere takıldı.
8.08.2017 Magazin
Ailece alışveriş keyfi
Ailece alışveriş keyfi Müzisyen Ozan Doğulu, önceki gün 10 yıllık eşi Ece Doğulu, ve çocuklarıyla birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
4.06.2017 Magazin
Ozan Doğulu eşinden fırça yedi
Ozan Doğulu eşinden fırça yedi Ozan-Ece Doğulu önceki gün yemek yedikleri yerde görüntülenince rahatsız oldu. Eşi Ozan Doğulu'ya hep senin yüzünden diye kızdı
29.04.2017 Magazin
Gayet mutluyuz
Gayet mutluyuz Ozan Doğulu, evliliğinin çatırdadığı söylentilerinin aksine eşi Ece Doğulu ve annesi Serpil Doğulu ile Arnavutköy’deki Hudson’da eğlendi
26.04.2017 Magazin
Ozan Doğulu ve Ece Doğulu'nun suratları beş karış!
Ozan Doğulu ve Ece Doğulu'nun suratları beş karış! İhanet haberleriyle gündeme gelen Ozan Doğulu, eşi Ece Doğulu ile oy kullandı. İkisinin de moralsiz ve birbirlerine soğuk durduğu görüntülendi.
18.04.2017 Magazin
Kenan Doğulu evliliğini kurtardı!
Kenan Doğulu evliliğini kurtardı! Ozan Doğulu geçtiğimiz günlerde bir barda Tuba Peksayar ile hayli samimi bir şekilde objektiflere yansımıştı. Ozan'ın evliliğini kardeşi Kenan Doğulu kurtardı.
2.04.2017 Magazin
Anlık bir yanlış!
Anlık bir yanlış! Kenan Doğulu, Tuba Peksayar ile hayli samimi bir halde objektiflere yakalanan ağabeyi Ozan Doğulu’yu savundu: “Yılların arkadaşlığı ve anlık yanlış bir fotoğraf karesi o. Kimse inanmasın.”
16.03.2017 Magazin
Ozan fena yakalandı
Ozan fena yakalandı 10 yıllık evli müzisyen Ozan Doğulu, sosyetenin tanınmış simalarından Tuba Peksayar’la öpüşürken görüntülendi
15.03.2017 Magazin
Mutlu aile tablosu
Mutlu aile tablosu Müzik sektörünün önde gelen isimlerinden Ozan Doğulu, önceki gün eşi Ece Doğulu ve kızları Arya, Lila ve Elya ile Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi...
4.12.2016 Magazin
Kenan’ın çocuk özlemi
Kenan’ın çocuk özlemi Minik Kalplerle Elele Derneği, 6...
27.05.2016 Magazin
Aile eğlencesi
Aile eğlencesi Ozan Doğulu, eşi Ece Doğulu’yla geçtiğimiz gece Harbiye’de bulunan Klein gece kulübünde eğlendi...
17.04.2016 Magazin
Ece Seçkin kimdir?
Ece Seçkin kimdir? Ece Seçkin ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk olacak. Kanal D ekranlarının yıllardır Cuma akşamları vazgeçilmez programı haline gelen Beyaz Show'da Ece Seçkin'in sergileyeceği performans merak ediliyor. Peki,Ece Seçkin kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...
31.03.2016 Magazin
Peri masalı gecesi
Peri masalı gecesi Slava Polunin’in sahneye koyduğu aile şovu ‘Slava’s Snowshow’, Zorlu PSM organizasyonu ile üçüncü gününde de izleyicisiyle buluştu...
29.02.2016 Magazin
‘Saat’li bomba
‘Saat’li bomba Müzisyen Ozan Doğulu’nun eşi Ece Doğulu önceki akşam Etiler trafiğinde objektiflere takıldı...
5.10.2015 Magazin
Kayınvalidesi çok sert çıktı!
Kayınvalidesi çok sert çıktı! Aileme zarar veriyorsun
23.07.2015 Magazin
‘Duygu’ yüklü mesaj!
‘Duygu’ yüklü mesaj! Geçen hafta Duygu Çetinkaya ile bir kulüpte yakınlaştığı iddia edilen müzisyen Ozan Doğulu bu söylentilere fotoğraflı yanıt verdi...
16.03.2015 Magazin
Panik oldular!
Panik oldular! 3. defa baba olan Ozan Doğulu ve Survivor'un asi kızı Duygu....
14.03.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Doğulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece doğulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.