Kenan Doğulu

Kenan Doğulu

Son dakika Kenan Doğulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kenan Doğulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kenan Doğulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kenan Doğulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kenan doğulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.170 kenan doğulu haberi bulunmuştur. Tüm kenan doğulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kenan Doğulu 'Gençlik Marşı' davasını kazandı! Kullanılmayacak
Kenan Doğulu 'Gençlik Marşı' davasını kazandı! Kullanılmayacak Kenan Doğulu, ‘Gençlik Marşı (1999)’ isimli albümünü izinsiz şekilde dijital mecralarda kullandığı iddiasıyla Bay Müzik şirketine açtığı davayı kazandı. Mahkeme, davalı şirketin yayınladığı eserlerin dijital mecralarda kullanmasının durdurulmasını hükmetti.
15.03.2024 Magazin
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak?
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve KTTC başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Magazin
Beren Saat - Kenan Doğulu boşandı mı? Çarpıcı açıklama geldi
Beren Saat - Kenan Doğulu boşandı mı? Çarpıcı açıklama geldi Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, iki yıllık birlikteliğin ardından Temmuz 2014'te Los Angeles'ta dünyaevine girdi. Bir dönem "evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberleriyle" magazin gündeminden düşmeyen çiftten Kenan Doğulu, boşanma iddiaları hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
2.01.2024 Magazin
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Melis Sezen atalarını öğrenmek için DNA testine başvurmuştu! Oyuncuya DNA testi sonucu soruldu
Melis Sezen atalarını öğrenmek için DNA testine başvurmuştu! Oyuncuya DNA testi sonucu soruldu Kenan Doğulu'nun konserine gelen Melis Sezen burada muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sezen'in sevgilisi Atilla Bingöl, ABD'de bir hayli meşhur olan tükürük örneği ile kişinin atalarını belirleyen DNA kitini doğum gününde hediye etmişti. Ünlü oyuncuya DNA testi sonucu soruldu.
30.08.2023 Magazin
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi!
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi! Bir süre önce Miray Daner'den ayrılan Oğulcan Engin yeni bir aşka yelken açtı. İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı. Çift, sarmaş dolaş halde kameralara yansıdı.
17.07.2023 Magazin
Beren Saat'in son hali hayranlarını korkuttu!
Beren Saat'in son hali hayranlarını korkuttu! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Beren Saat, önceki gün eşi Kenan Doğulu ile birlikte çıktıkları tatilin ardından İstanbul’a döndü. Uçakta indikten sonra görüntülenen Beren Saat hayranlarını endişelendirdi.
14.07.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını söylediler.
4.06.2023 Galatasaray
Yaz konserleri başlıyor!
Yaz konserleri başlıyor! Haziran ayı boyunca yıldız isimler İstanbullulara müzik zevki yaşatacak. Kenan Doğulu’dan, Gazapizm’e, Yıldız Tilbe’den Murda’ya, Monolink’ten, Tom Odell’a uzanan dev isimler açıkhavada sahne alacak.
24.05.2023 Kültür Sanat
Fadik Sevin Atasoy: Kenan Doğulu bursuyla okudum!
Fadik Sevin Atasoy: Kenan Doğulu bursuyla okudum! Fadik Sevin Atasoy, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. 2011 yılındq vefat eden oyuncu Sönmez Atasoy'un kızı olan Atasoy, Amerika'daki kariyerini anlatırken, Kenan Doğulu"nun bursuyla okuduğunu söyledi.
28.01.2023 Magazin
Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera Aslan’ın boy farkı gündem oldu
Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera Aslan’ın boy farkı gündem oldu Kenan Doğulu’nun abisi DJ Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan’ın yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada eleştirilere sebep oldu. Ozan Doğulu ve sevgilisinin arasında boy farkı gözlerden kaçmadı.
28.12.2022 Magazin
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Geçen Ağustos ayında üçüncü kez anne olan top model Adriana Lima, ailesinin en küçük üyesini sonunda sosyal medyadaki takipçileriyle tanıştırdı. Ünlü model hamilelik kilolarıyla da eleştirilerin hedefindeydi.
11.12.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri...
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri... Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Özgür Can Çoban oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Özgür Can Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli?
3.12.2022 Televizyon
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi?
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi? Ünlü model Adriana Lima mesleği nedeniyle fiziksel görünümüne her zaman özen gösterdi. Daha önceki iki hamileliğinin ardından kısa sürede formuna kavuşan Lima da bu kez aynı durum tekrarlanmadı. Ünlü model kilolarıyla tartışma konusu oldu.
2.12.2022 Magazin
Beren Saat'in konuşması eşi Kenan Doğulu'yu ağlattı!
Beren Saat'in konuşması eşi Kenan Doğulu'yu ağlattı! Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat, dün akşam bir ödül törenine katıldı. Kenan Doğulu, 'Yılın İkonu' seçildi. Ünlü şarkıcı ödülünü eşi Beren Saat'in elinden aldı. Beren Saat'in ödülü eşine verdiği anda yaptığı konuşma Doğulu'yu sahnede ağlattı.
2.12.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı!
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı! Geçtiğimiz şubat ayında şarkıcı Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Gökçe Bahadır'ın, Alaçatı'da sahibi olduğu evi satarak, Bodrum'da başka bir ev aldığı ortaya çıktı. Yeni evinin değeri dudak uçuklatan oyuncunun, İstanbul'da olmalarının gerekmediği zamanlarda eşiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde yaşayacakları öğrenildi.
14.11.2022 Magazin
Manga konserinde Kenan Doğulu sürprizi! Ayakta alkışlandı
Manga konserinde Kenan Doğulu sürprizi! Ayakta alkışlandı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda ilk konserini veren maNga, iki saat boyunca sahnede kaldı. Ünlü müzik grubu, sevilen parçalarını konser alanını dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi.
8.09.2022 Magazin
Kenan Doğulu konserini polis bastı
Kenan Doğulu konserini polis bastı Sarıyer'de Kenan Doğulu'nun konserinde polis, organizatöre telif baskını yaptı. Konsere polis eşliğinde gelen MESAM ve MSG temsilcisi, konseri düzenleyen organizatörler eşliğinde tespit yaptı.
6.08.2022 Magazin
TOGG ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! 'Dünyanın da yıldızı olacak'
TOGG ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! 'Dünyanın da yıldızı olacak' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Emin olun TOGG, bu yıl sonunda trafiğe çıktığında sadece ülkemizin değil, dünyanın da yıldızı olacak. Sıfır karbon emisyonuyla, iklim değişikliğiyle mücadeledeki en büyük kozlarımızdan biri olacak" dedi.
30.03.2022 Ekonomi
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
İbrahim Selim'den ani bir kararla ayrılan Selin Şekerci'den çocuk açıklaması!
İbrahim Selim'den ani bir kararla ayrılan Selin Şekerci'den çocuk açıklaması! İbrahim Selim ile ilişkisi ani bir şekilde bitiren Selin Şekerci yaptığı açıklama “Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım.” dedi.  
18.03.2022 Magazin
Ebru Yaşar'dan şaşırtan açıklama: Hayatımın film olmasını istemem
Ebru Yaşar'dan şaşırtan açıklama: Hayatımın film olmasını istemem Ebru Yaşar, önceki akşam alışveriş yaparken görüntülendi. Ünlü şarkıcı, hayatının Film olmasını istemediğini söyledi.
18.03.2022 Magazin
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte...
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte... Cem Yılmaz, yeni projesi “Erşan Kuneri”de rol alan 27 yaşındaki genç oyuncu Rüya Demirbulut’la birlikte görüntülendi.
18.03.2022 Magazin
Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e övgü dolu sözler: Ona hayranım!
Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e övgü dolu sözler: Ona hayranım! Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti önceki akşam Etiler Da Mario’da oyuncunun annesi Ayla Saat’e sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
18.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kenan Doğulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kenan doğulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.