Trump Tower

Trump Tower

Son dakika trump tower haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trump tower ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trump tower haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trump Tower

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trump tower gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 trump tower haberi bulunmuştur. Tüm trump tower haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Eski ABD Başkanı Trump ve 3 çocuğuna dolandırıcılık davası açıldı
Eski ABD Başkanı Trump ve 3 çocuğuna dolandırıcılık davası açıldı Eski ABD Başkanı Donald Trump ve 3 çocuğu Donald Trump Jr, Ivanka Trump ve Eric Trump hakkında Trump Organization'da dolandırıcılık yaptıklarına ilişkin dava açıldı.
21.09.2022 Dünya
Trump, New York Başsavcılığındaki sorgusunda susma hakkını kullandı
Trump, New York Başsavcılığındaki sorgusunda susma hakkını kullandı Eski ABD Başkanı Donald Trump, mülklerinin değerleri konusunda açılan soruşturma çerçevesinde New York Başsavcılığında yemin altındaki sorgusunda ABD Anayasasının 5’inci ek maddesi bağlamında kendi aleyhine tanıklık etmeyi reddettiğini ifade etti.
10.08.2022 Dünya
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman...
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman... ABD'nin en büyük taksi patronu olma yolunda ilerleyen, hem endüstrinin New York'taki şişirilmiş yükselişini hem de ezici mali çöküşünü simgeleyen Gene Freidman, Manhattan'da yaşamını yitirdi. Freidman, henüz 50 yaşındaydı.
10.11.2021 Dünya
Ava Premium için dolandırıcılık açıklaması! Siteleri kapattılar paralarla kayıplara karıştılar...
Ava Premium için dolandırıcılık açıklaması! Siteleri kapattılar paralarla kayıplara karıştılar... Son dakika haberine göre; İnternet üzerinden bir vurgun daha ortaya çıktı. 2020 yılında Ava Premium olarak lanse edilen ve yatırımcılarına haftalık kazanç sağladığını iddia edilen şirket kapandı. Ne internet sitesi ne de telefonlarına iletişim sağlanamazken Sermaye Piyasası Kurulu olaya el koydu. Kurul Ava Premium’la bağlantılı Melike Polatel, Yaşar Tursun ve Ali Tatar hakkında nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.
28.05.2021 Ekonomi
Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? Trump ve Bidon tartışması ne zaman?
Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? Trump ve Bidon tartışması ne zaman? ABD başkanlık ve kongre seçimlerine gün sayıyor. Amerikalılar, ABD'yi dört yıl yönetecek başkan için oy kullanacak. İki parti arasında geçecek olan seçimde Cumhuriyetçiler ile Demokratlar en çok oyu almak için halkın karşısına çıkıyor. Peki, ABD seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? İşte ABD seçimleri ile ilgili merak edilenler...
29.09.2020 Gündem
Trump'tan Grönland mesajı: Söz veriyorum bunu yapmayacağım
Trump'tan Grönland mesajı: Söz veriyorum bunu yapmayacağım ABD Başkanı Donald Trump, satın almak istediği, Danimarka'ya bağlı özerk bölge Grönland'la ilgili Twitter mesajında adanın ortasına bir "Trump Tower" fotoğrafı kondurarak "Söz veriyorum bunu Grönland'a yapmayacağım" dedi.
20.08.2019 Dünya
ABD'de helikopter gökdelene çarparak düştü
ABD'de helikopter gökdelene çarparak düştü ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesindeki bir gökdelenin en üst katına çarpan helikopterin pilotunun hayatını kaybettiği ve olayın bir terör saldırısı olmadığı açıklandı.
11.06.2019 Dünya
Michael Cohen, Kongre’de ifade verecek
Michael Cohen, Kongre’de ifade verecek Daha önce Kongre'ye yalan söylediğini itiraf eden avukat Cohen, Rusya soruşturmasının seyrini değiştirebilir. Trump'ın tepkisini çeken avukat, iki kadına sus payı ödemesi yapıldığını da açıklamıştı.
11.01.2019 Dünya
Trump Tower toplantısına katılan Rus avukata dava
Trump Tower toplantısına katılan Rus avukata dava ABD Başkanı Donald Trump’ın 2016 yılında gerçekleşen seçim çalışmaları sırasında, kampanya yetkilileri ile görüştüğü açığa çıkan Rus avukat Natalia V. Veselnitskaya hakkında dava açıldı.
8.01.2019 Dünya
"Trump beni Bruce Wayne sandı, ben de bozmadım"
"Trump beni Bruce Wayne sandı, ben de bozmadım" İngiliz aktör Christian Bale, Donald Trump'ın başkan seçilmeden önce, kendisini Batman filmindeki karakteri Bruce Wayne sandığını söyledi.
12.12.2018 Dünya
Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia!
Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia! Moskova'da yapılması planlanan Trump Oteli'nin üst katının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teklif edildiği öne sürüldü
30.11.2018 Dünya
Ve resmen kabul etti: Trump'a şok
Ve resmen kabul etti: Trump'a şok ABD Başkanı Donald Trump'ın eski avukatı Michael Cohen, hakkındaki "Rusya soruşturmasında Kongreye yanlış beyanda bulunma" suçlamasını kabul etti.
29.11.2018 Dünya
Sonunda itiraf etti
Sonunda itiraf etti ABD lideri Trump, oğlunun eski başkan adayı Hillary Clinton’ın ‘kirli çamaşırlarını’ öğrenmek için Rus avukat Natalia Veselnitskaya ile New York’ta gizlice buluştuğunu aylar sonra kabul etti
6.08.2018 Dünya
Trump oğlunun Rus avukatla görüştüğünü kabul etti
Trump oğlunun Rus avukatla görüştüğünü kabul etti ABD Başkanı Donald Trump, oğlu Donald Trump Jr'nin, Kremlin bağlantılı Rus avukat Natalia Veselnitskaya ile Haziran 2016'ta "bir rakip hakkında bilgi almak için" görüştüğünü kabul etti. Ancak Trump görüşmenin yasal olduğunu savundu.
6.08.2018 Dünya
Trump’ı sırtından bıçaklayacak
Trump’ı sırtından bıçaklayacak ABD lideri Donald Trump’ın eski avukatı Michael Cohen, FBI’ın Rusya soruşturmasını yürüten özel yetkili savcı Mueller’e ifade vermeye hazır olduğunu açıkladı. Cohen Mueller’e, Trump’ın seçim kampanyası döneminde ekibinin Ruslarla buluşmasına onay verdiğini söyleyecek
27.07.2018 Dünya
Trump iyice köşeye sıkışıyor!
Trump iyice köşeye sıkışıyor! ABD liderinin eski avukatı Cohen, Trump'ın seçim kampanyası sürerken gerçekleşen Rus avukat Veselnitskaya ile yapılan görüşmeyi onayladığını söyledi. Cohen ayrıca Rusya soruşturmasını yürüten özel savcı Mueller'e ifade vermeye hazır.
27.07.2018 Dünya
Ivanka'nın adı da karıştı!
Ivanka'nın adı da karıştı! ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası sırasında, kızı Ivanka Trump’ın ailenin kişisel avukatı ve adı bir süredir skandallarla anılan Michael Cohen’i Rus olimpik halterci ile çalışmaya zorladığı iddia edildi.
9.06.2018 Dünya
Aldatan eşten bir darbe daha!
Aldatan eşten bir darbe daha! Eşi Ali Küçükbalçık'ın Lübnanlı bir kadınla aşk yaşadığı ve servetini kumarhanelerde harcadığı için haciz şokuyla burun buruna gelen şarkıcı Kibariye, bu kez de 3 milyon euroluk evinin borcunu ödeyemediği için hacizlik oldu.
23.05.2018 Magazin
Son dakika... Ortalık bu skandalla çalkalanıyor! ABD ile Katar...
Son dakika... Ortalık bu skandalla çalkalanıyor! ABD ile Katar... Katarlı eski diplomat, Michael Cohen'in ABD'de muhtemel bir Katar yatırımıyla ilgili konuşma hizmetleri için 1 milyon dolarlık bir ücret talep ettiğini iddia etti.
17.05.2018 Dünya
ABD Başkanı Trump’un gökdeleninde yangın
ABD Başkanı Trump’un gökdeleninde yangın New York'ta ABD Başkanı Donald Trump'ın evinin ve ofislerin bulunduğu Trump Tower binasında yangın çıktı.
8.04.2018 Dünya
Facebook'ta yetişti!
Facebook'ta yetişti! Çiftlik Bank’la 77 bin kişiyi dolandırıp kaçan Mehmet Aydın’ın tezgâhını, eşi Sıla Aydın anlattı: “Çay bahçesinde asgari ücretle çalışıyor, Facebook’ta FarmVille oynuyordu. Sonra Fame Game oyununu kurdu, çiftlik kiraladı. Uruguay, Arjantin ve BAE’den geçici vatandaşlık aldı. İşi bu üçgende sürdürüyordu” dedi.
25.03.2018 Gündem
Son dakika... Trump Tower'da yangın!
Son dakika... Trump Tower'da yangın! NBC ve CBS News, ABD'nin New York kentindeki Manhattan bölgesinde bulunan Trump Tower'da yangın çıktığını son dakika olarak duyurdu.
8.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Trump Tower ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trump tower haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.