Transformers

Transformers

Son dakika Transformers haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Transformers ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Transformers haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Transformers

haberleri sayfasında son dakika yaşanan transformers gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 transformers haberi bulunmuştur. Tüm transformers haberleri aşağıda listelenmiştir.
Megan Fox sörf dersi veriyor!
Megan Fox sörf dersi veriyor! 'Transformers' serisindeki 'Mikaela Banes' rolüyle ünlenen, dünyaca ünlü yıldız Megan Fox, deniz kenarında verdiği iddialı pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
1.08.2023 Magazin
Emine Erdoğan: Atık üretmeyen yaşam modelini dünyada yaygınlaştırmalıyız
Emine Erdoğan: Atık üretmeyen yaşam modelini dünyada yaygınlaştırmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler Sıfır Atık Danışma Kurulunun ilk toplantısına başkanlık etti. Emine Erdoğan, Sıfır Atık Hareketi için küresel çağrıda bulunarak, "Temizlemekten ziyade kirletmemeyi esas almalı, atık üretmeyen bir yaşam modelini tüm dünyada yaygınlaştırmalıyız" açıklamasını yaptı.
27.07.2023 Gündem
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı?
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı? Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlıyor, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi başladı mı? Migros her yıl 23 Nisan’a özel oyuncak indirimi yapıyor. 2021 yılında da birçok üründe Migros indirime gitmişti. 23 Nisan’a az bir süre kala Migros’un bu yılkı kampanyası merak ediliyor. İşte 23 Nisan Migros indirimi ile ilgili merak edilenler…
18.04.2022 Ekonomi
Hikaye anlatıcılığında ‘sanal gerçeklik’ devri
Hikaye anlatıcılığında ‘sanal gerçeklik’ devri Hollywood ve oyun dünyasının önemli görsel efekt uzmanlarından Benjamin Radcliffe, Simülasyon Sistemlerinde Güncel Animasyon Uygulamaları webinar’ında önemli açıklamalarda bulundu.
25.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe, Hasbro markasıyla anlaşma imzaladı
Fenerbahçe, Hasbro markasıyla anlaşma imzaladı Fenerbahçe, global oyun ve eğlence şirketi Hasbro firmasıyla marka ortaklığı yaptı.
19.12.2018 Fenerbahçe
Rosie Huntington-Whiteley sahilde defile yaptı
Rosie Huntington-Whiteley sahilde defile yaptı İngiliz aktör Jason Statham’ın sevgilisi Rosie Huntington-Whiteley, sahili podyuma çevirdi.
16.11.2018 Magazin
Tesla Semi'ye yeni rakip: Thor Trucks Et-One!
Tesla Semi'ye yeni rakip: Thor Trucks Et-One! Tesla'nın nakilyat sektöründe çığır açan kamyonu Tesla Semi'ye yeni bir rakip çıktı. Thor Trucks adlı şirket yeni elektrikli kamyonuyla pazara ortak olmayı hedefliyor.
14.12.2017 Bilim ve Teknoloji
En çok kazanan aktör! Tam 68 milyon dolar...
En çok kazanan aktör! Tam 68 milyon dolar... Son olarak 'Transformers 5' filminde rol alan ABD'li yıldız Mark Wahlberg, "2017 yılının en çok kazanan aktörü" oldu.
24.08.2017 Kültür Sanat
Ünlü oyuncudan skandal sözler! 'Eşinin fantezilerini...'
Ünlü oyuncudan skandal sözler! 'Eşinin fantezilerini...' Geçtiğimiz günlerde kamu düzenini bozmaktan tutuklanan ünlü oyuncu Shia LaBeouf'un skandal görüntüleri ortaya çıktı. Oyuncu ırkçı söylemlerde bulunurken bir polis memurunun eşi hakkında hakaretler yağdırdı.
13.07.2017 Dünya
Zirvenin adı Örümcek Adam
Zirvenin adı Örümcek Adam Türkiye gişe verilerine göre 7-9 Temmuz hafta sonu box office listesinin zirvesinde yeni süper kahraman macerası ‘Örümcek-Adam: Eve Dönüş’ yer aldı.
11.07.2017 Magazin
Shia LaBeouf tutuklandı
Shia LaBeouf tutuklandı ‘Transformers’ serisindeki Sam Witwicky karakteriyle şöhreti yakalayan Shia LaBeouf, kamu düzenini bozma suçundan tutuklandı
11.07.2017 Magazin
Shia LaBeouf'a gözaltına alındı!
Shia LaBeouf'a gözaltına alındı! Shia LaBeouf, Georgia eyaletinin Savannah kentinde kamu düzenini bozmaktan gözaltına alındı.
10.07.2017 Magazin
Transformers 5’den görsel şov
Transformers 5’den görsel şov Transformers serisinin devam filmi ‘Transformers 5: Son Şövalye’nin (Transformers 5: Last Knight) iki yeni IMAX afişi yayınlandı.
6.06.2017 Magazin
Transformers 5: Son Şövalye'den 3. fragman
Transformers 5: Son Şövalye'den 3. fragman Merakla beklenen Transformers: The Last Knight’ın (Transformers 5: Son Şövalye) üçüncü fragmanı yayınlandı.
18.05.2017 Sinema-Dizi
Man Down filmini 3 kişi izledi!
Man Down filmini 3 kişi izledi! 'Indiana Jones' ve 'Transformers' filmleriyle ünlenen Shia LaBeouf'ün son filmi 'Man Down', İngiltere'de geçen hafta vizyona girdi.
11.04.2017 Kültür Sanat
Devam filmlerinin yılı
Devam filmlerinin yılı 2017 adeta devam filmlerinin yılı olacak...
2.01.2017 Magazin
Terminatör gerçek oldu!
Terminatör gerçek oldu! Güney Kore’de geliştirilen 4 metre uzunluğundaki ve 1 buçuk ton ağırlığındaki avatar robot ilk adımlarını attı. ‘Method-2’ isimli robotun dünyanın ilk insanlı ve iki ayaklı robotu olduğu belirtildi.
17.06.2021 Dünya
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz?
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz? Yeni bir yıla girerken vizyon heyecanı bekleyen filmler de birer birer ortaya çıkıyor. Önümüzdeki yıl vizyon şansı bulacak gişe rekortmeni filmler...
11.12.2016 Magazin
Popüler kültürün geleceği nasıl olacak?
Popüler kültürün geleceği nasıl olacak? Hollywood yıldızlarıyla tatile, izlediğiniz filmin içerisinde yer almaya hazır mısınız? Popüler kültürün geleceğini konusunun uzmanı futüristler aydınlatıyor.
22.10.2016 Arşiv
Türk yapımı Transformers Letrons görücüye çıktı
Türk yapımı Transformers Letrons görücüye çıktı Türk şirket Letvision'ın ürettiği Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip yerli Transformers otobot Letrons, görücüye çıktı
29.09.2021 Gündem
Transformers’ın göz bebekleri
Transformers’ın göz bebekleri Çekimleri Küba’da başlayan Londra’da devam eden ‘Transformers: The Last Knight’ filminden yeni set fotoğrafları comingsoon...
14.09.2016 Magazin
En çok kazanan modeller!
En çok kazanan modeller! Forbes dergisi podyumların en çok kazanan mankenlerini açıkladı...
1.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Transformers ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki transformers haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.