Trablus

Trablus

Son dakika trablus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trablus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trablus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trablus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trablus gelişmeleri de dahil olmak üzere 945 trablus haberi bulunmuştur. Tüm trablus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Libya Başbakanı Dibeybe ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Libya Başbakanı Dibeybe ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Trablus’ta Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile görüştü.
7.02.2024 Gündem
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli? Kaç yaşında, kiminle evli, eşi kim? Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenler...
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli? Kaç yaşında, kiminle evli, eşi kim? Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenler...  Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, kaç yaşında olduğu, aslen nereli olduğu deprem yayınları sonrası merak edildi. Peki Mehmet Akif Ersoy kimdir, nerede çalışıyor, evli mi? 
24.02.2023 Gündem
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Suriye-Rusya arasında gerçekleştirilmesini beklenen üçlü görüşmeye ilişkin, "Şubat ayı başında görüşme olabilir" dedi.
12.01.2023 Gündem
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu’nda bütçe sunumunda açıklamalarda bulunuyor. Enflasyondaki son duruma ilişkin konuşan Bakan Nebati, "Önümüzdeki dönemde, küresel emtia fiyatları, döviz kuru gelişmeleri ve beklentilerde görülecek iyileşmelerle birlikte gerek tüketici gerek üretici enflasyonunda düşüşler devam edecektir. Her ay bu düşüşler gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı. Öte yandan Nebati EYT'deki son duruma ilişkin olarak ise, "EYT ile ilgili çalışmayı da tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak titizlikle yürütüyoruz. Çalışmanın detayları Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zamanı gelince kamuoyuna açıklanacaktır." dedi.
12.12.2022 Ekonomi
Arka Sokaklar'ın komiser Murat'ı Uğur Pektaş ekranlara dönüyor!
Arka Sokaklar'ın komiser Murat'ı Uğur Pektaş ekranlara dönüyor! Oyuncu Uğur Pektaş, Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı komiser Murat rolüyle hafızalara kazındı. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Pektaş, Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisi ile yeniden ekranlara dönüyor. Uğur Pektaş'ın son halini görenler şaşkınlık yaşadı.
6.10.2022 Magazin
Bakan Çavuşoğlu dünyaya duyurdu: Türkiye ve Libya arasında hidrokarbon alanında mutabakat muhtırası imzalandı
Bakan Çavuşoğlu dünyaya duyurdu: Türkiye ve Libya arasında hidrokarbon alanında mutabakat muhtırası imzalandı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün resmi ziyaret kapsamında beraberindeki heyetle geldiği Trablus'da Libya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Necla Manguş ile ortak basın toplantısı düzenledi.
3.10.2022 Dünya
MSB'den tahıl sevkiyatı açıklaması! 5-6 gün içinde...
MSB'den tahıl sevkiyatı açıklaması! 5-6 gün içinde... Milli Savunma Bakanlığı, Lübnan'a 27 bin ton mısır taşıyan ve sabah saatlerinde Odessa Limanı’ndan ayrılan Sierra Leone bayraklı geminin seyrine devam ettiğini duyurdu. Öte yandan Ukrayna’dan tahıl taşıyan ilk gemi olan Razoni’nin 5-6 gün içinde Lübnan’ın Tripoli Limanı’na varması bekleniyor.
1.08.2022 Gündem
Libya'da tribün çöktü: Çok sayıda yaralı var
Libya'da tribün çöktü: Çok sayıda yaralı var Libya’da şampiyonluk kutlamaları sırasında tribün çöktü. Olayda çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.
31.07.2022 Dünya
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş hamle! Fiyatlar düşüyor! Benzin motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş hamle! Fiyatlar düşüyor! Benzin motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarını düşürecek hamle geldi. ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), ticari ham petrol stoklarının geçen hafta bir önceki haftaya göre 700 bin varil arttığını bildirdi. Ayrıca Libya'ya da kritik petrol sahalarında üretimin yeniden başlaması çağrısında bulunuldu. Bu durumda dünya genelinde petrol fiyatlarının düşmesi bekleniyor. Bu düşüşün Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarını da dolaylı yoldan etkilemesi bekleniyor. Öte yandan İstanbul'da motorin litre fiyatı 22.01 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 19 liradan satılıyor. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.04.2022 Ekonomi
PKK'ya büyük darbe! 33 bin 584 terörist öldürüldü
PKK'ya büyük darbe! 33 bin 584 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı, 1 Ocak’tan itibaren 5’i büyük, 13’ü orta çaplı olmak üzere 18 operasyon icra edildiğini ve 316 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık ayrıca, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil toplam 33 bin 584 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
10.02.2022 Gündem
Libya Başbakanı Dibeybe, başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu  yaptı
Libya Başbakanı Dibeybe, başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu yaptı Libya Ulusal Birlik Hükümeti (UBH) Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, ülkede 24 Aralık'ta gerçekleştirilmesi planlanan başkanlık seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu.
21.11.2021 Dünya
MİT ve Katar istihbaratından ortak kurtarma operasyonu
MİT ve Katar istihbaratından ortak kurtarma operasyonu Libya'da 2 yıldır alıkonulan 7 Türk vatandaşı Milli İstihbarat Teşkilatı ve Katar'ın ortak operasyonuyla yurda getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda getirilen vatandaşlarla telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
21.11.2021 Gündem
TSK'da kimyasal silah bulunduğu iddiasıyla ilgili Bakan Akar'dan açıklama!
TSK'da kimyasal silah bulunduğu iddiasıyla ilgili Bakan Akar'dan açıklama! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar TSK'da kimyasal silah bulunduğu iddiasıyla ilgili konuşarak, "TSK envanterinde kesinlikle ve asla herhangi bir şekilde gaz kimyasal silah yok. Böyle bir şey söz konusu değil. Ne alındı ne saklı ne gizli. Böyle bir şey yok. Bu kimyasal silahların nerden alındığı, nereye gittiği takibi çok kolaydır. TC’nin TSK’nın son derece onurlu ve şeffaf bir şekilde yaptığı terörle mücadeleyi lekelemek için bu tür iddialar periyodik olarak tekrarlanıyor." ifadelerini kullandı.
16.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'in serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'in serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Kurumu'nun programında konuştu. Erdoğan, "Biz ABD'de BM binasının tam karşısında Türkevi inşa ettik. Ve orada adeta birilerine mesajımızı da en güzel şekilde verdik. Gazi Mustafa Kemal'in bu serencamı bugünkü Türkiye'nin yol haritasıdır." dedi.
10.11.2021 Siyaset
Macron'un Erdoğan takıntısı yaktı! Fransa'nın Mağrip'te Türkiye korkusu...
Macron'un Erdoğan takıntısı yaktı! Fransa'nın Mağrip'te Türkiye korkusu... Orta Doğu uzmanı Fransız tarihçi Jean-Pierre Filiu, Le Monde gazetesinde "Fransa'nın Mağrip'te Türkiye'ye yönelik garip takıntısı" başlıklı blog yazısı yayımladı.
18.10.2021 Dünya
İbrahim Kalın'dan flaş Ermenistan açıklaması: Normalleşmeye sıcak bakıyoruz
İbrahim Kalın'dan flaş Ermenistan açıklaması: Normalleşmeye sıcak bakıyoruz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan son dakika Ermenistan açıklaması. Kalın, Ermenistan'la normalleşmeye sıcak bakıldığını belirterek, "Barış anlaşması bütün bölgeye barış getirecek. Bu gidişat da aslında iyi. Sayın Aliyev'de müteaddit kez ifade etti. Bu olumlu karşılıklı mesajlar son derece iyi. En kısa zamanda bu barış anlaşması da imzalanırsa, mayın haritası gibi teknik konular da çözülürse süreci hızlandırır" ifadelerini kullandı.
28.09.2021 Gündem
Muammer Kaddafi'nin oğlu Sadi Kaddafi serbest bırakıldı
Muammer Kaddafi'nin oğlu Sadi Kaddafi serbest bırakıldı Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Sadi Kaddafi serbest bırakıldı.
5.09.2021 Dünya
Libya'daki Türk bayrağına yönelik çirkin eylemi kınandı!
Libya'daki Türk bayrağına yönelik çirkin eylemi kınandı! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Libya'nın Tobruk kentinde düzenlenen bütçe görüşmeleri sırasında Temsilciler Meclisi geçici binası önünde Türk bayrağını hedef alan çirkin eylemi şiddetle kınadı.
6.07.2021 Dünya
Bakan Akar: Afganistan için alınmış bir karar yok
Bakan Akar: Afganistan için alınmış bir karar yok Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afganistan'daki Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'nın güvenliğine ilişkin, "ABD teknik heyeti bugün bakanlığımıza geldi, görüşmeler yapıyoruz. Şu an için alınmış herhangi bir karar yok. Mevcut personelimiz dışında bölgeye giden personelimiz bulunmamaktadır" dedi.
24.06.2021 Siyaset
Katar'dan flaş Libya hamlesi! Yeniden açılacak
Katar'dan flaş Libya hamlesi! Yeniden açılacak Libya Dışişleri Bakanı Necla el-Menguş, Katar'ın Trablus'taki elçiliğinin yakında yeniden açılacağını bildirdi.
23.05.2021 Dünya
Libya'dan flaş Mısır hamlesi! Yıllar sonra yeniden başladı
Libya'dan flaş Mısır hamlesi! Yıllar sonra yeniden başladı Libya Dışişleri Bakanlığı, yaklaşık 8 yıllık aradan sonra Mısır ile ortak konsolosluk komitesinin çalışmalarına yeniden başladığını ilan etti.
5.05.2021 Dünya
Bakan Akar duyurdu! 54 terörist öldürüldü
Bakan Akar duyurdu! 54 terörist öldürüldü Milli Savunma Hulusi Akar, "Terör belasından asil milletimizi kurtarmak için yapılması gereken ne varsa hepsini yaptık, yapmaya devam ediyoruz. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar da devam edeceğiz. Şu ana kadar 54 terörist etkisiz hâle getirildi. Bütün mağaralara, inlere girildi." ifadelerini kullandı.
4.05.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Anastasiadis’e sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Anastasiadis’e sert tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik Rum lider Anastasiadis'in açıklamalarıyla ilgili olarak, "KKTC eşit egemenlik hakkını talep ettiği için büyük bir çılgınlık içinde bu konuşmaları yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC'ye yaptığı bu saygısızlığı aynen iade ediyoruz." dedi.
3.05.2021 Siyaset
Milli Savunma Bakanı Akar, Libya'ya gitti
Milli Savunma Bakanı Akar, Libya'ya gitti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Libya'nın başkenti Trablus'a gitti.
3.05.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Trablus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trablus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.