Toprak Sağlam

Toprak Sağlam

Son dakika Toprak Sağlam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Toprak Sağlam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Toprak Sağlam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toprak Sağlam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toprak sağlam gelişmeleri de dahil olmak üzere 408 toprak sağlam haberi bulunmuştur. Tüm toprak sağlam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalı Çapkını Pelin'in annesini kim oynuyor? Toprak Sağlam kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Pelin'in annesini kim oynuyor? Toprak Sağlam kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Pelin'in annesi rolünü oynayacak olan oyuncu Toprak Sağlam hakkında araştırmalar da başladı. Dizide tepki çeken Pelin karakterinin annesini oynayacak Toprak Sağlam kimdir?
28.04.2023 Televizyon
El Kızı dizisi nerede çekiliyor? Elkızı dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Elkızı konusu ve karakterleri!
El Kızı dizisi nerede çekiliyor? Elkızı dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Elkızı konusu ve karakterleri! Elkızı ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanıyor. FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı”nın yeni bölümü bu akşam ekranlara geliyor. Peki, El Kızı dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? İşte El Kızı dizisi oyuncuları ve karakterleri...
23.10.2021 Gündem
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı…
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı… Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak olan FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı”nın şarkısı merak konusu oldu. Ezo’nun “Soyadımı katil babamdan aldım ama insanlığımı annemden, ben annemin kızıyım” demesiyle dikkatleri üzerine çeken dizide çalan “Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur” sözleri araştırılıyor. El kızı melek mi olur sözleri nedir? El kızı şarkısı kimin, Kundurama Kum Doldu şarkısı nereye ait? El Kızı şarkısı…
23.10.2021 Gündem
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında?
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? Zemheri 1. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzleyiciler dizide Ayaz’ı canlandıran Alperen Duymaz’ın hayatını merak ediyor. Arama motorlarında yoğun olarak Zemheri dizisi Ayaz’ı Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? şeklinde sorularla yoğun bir şekilde aratılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?
Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir? Güvercin dizisi sete çıktı ve ilk fotoğrafları yayınlandı. Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse gibi isimleri bir araya getiren Güvercin filmi, Zeugma ‘’Çingene Kızı’’ hikayesinden derlenmiştir. Peki, Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?
17.10.2019 Yaşam
İzmir’in başı dertte
İzmir’in başı dertte Bir Selami Şahin Müzikali ‘Seninle Başım Dertte’, yaz turnesinin son ayağını 87. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında, Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi.
14.09.2018 Magazin
Albüm adını onlarla birlikte belirleyecek
Albüm adını onlarla birlikte belirleyecek Bir Selami Şahin Müzikali ‘Seninle Başım Dertte’ yaz turnesi kapsamında Bodrum’da izleyiciyle buluştu. Selami Şahin’inde müzikali izleyenler arasında yerini aldı.
27.08.2018 Magazin
Çukur'da öldü fenomen oldu! Yeni dizisi...
Çukur'da öldü fenomen oldu! Yeni dizisi... Çukur'un Emrah Komiseri Alperen Duymaz dizinin sezon finalinde ölmüş ve hayranlarını şok etmişti. Peki Emrah Komiser hangi dizide oynayacak?
14.08.2018 Magazin
Babası daha çok heyecanlandı!
Babası daha çok heyecanlandı! Lider Şahin ve Toprak Sağlam’ın başrolünde olduğu ‘Bir Selami Şahin Müzikali’ müzikali önceki gün KüçükÇiftlik Park’ta sahnelendi. Selami Şahin “Oğlum Lider sahnede, ben ondan daha çok heyecanlıyım” dedi.
22.07.2018 Magazin
Bodrum’dan İstanbul’a müzik rüzgarı
Bodrum’dan İstanbul’a müzik rüzgarı Bu hafta sonu yine konserlerle dopdolu. Bodrum Chill-Out Festival ile şenlenirken, İstanbul 1968 kuşağının efsanevi sanatçısı Amerikalı Joan Baez’in veda turnesiyle buluşacak.
20.07.2018 Arşiv
Serel Yereli kimdir?
Serel Yereli kimdir? Serel Yereli kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Güzel ve başarılı oyuncu Serel Yereli'nin hayatına dair bilgiler merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Serel Yereli'nin yaşı, eğitimi, kariyeri gibi detaylar...
26.04.2018 Gündem
Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölümünde neler yaşandı? Yeni fragman...
Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölümünde neler yaşandı? Yeni fragman... Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Konusu ve oyuncularıyla oldukça dikkat çeken Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölümde neler yaşandı? Son bölümün hemen ardından Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yaşanacaklar...
21.03.2018 Gündem
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin 2. fragmanı yayınlandı!
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin 2. fragmanı yayınlandı! Kanal D'nin büyük bir merakla beklenen yeni dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İşte büyük bir merakla beklenen dizinin ilk iki fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu...
22.02.2018 Magazin
'Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yayın tarihi belli oldu!
'Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yayın tarihi belli oldu! Fatih Sultan Mehmet’i Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı iddialı proje merakla bekleniyor.
9.10.2017 Televizyon
'Fatih' dizisindeki partneri bakın hangi isim oldu?
'Fatih' dizisindeki partneri bakın hangi isim oldu? Kanal D’nin yeni dizisi “Fatih”te Bizans İmparatoriçesi Teodora rolünü kimin oynayacağı belli oldu.
28.09.2017 Televizyon
Eğlenceli bir düğün hikayesi: Düğüm Salonu
Eğlenceli bir düğün hikayesi: Düğüm Salonu Çekimleri İzmir’de devam eden 'Düğüm Salonu' filminin ekibi, sette yerel basını ağırladı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın evsahibi olduğu basın toplantısında, filmin yönetmeni Hakan Algül ve kalabalık oyuncu kadrosu ile renkli kareler ortaya çıktı.
27.09.2017 Kültür Sanat
Fatih dizisine sürpriz isim!
Fatih dizisine sürpriz isim! Kanal D'nin merakla beklenen Fatih dizisinde Teodora rolünün sahibi sonunda belli oldu.
18.09.2017 Televizyon
İrem Derici hastaneye kaldırıldı!
İrem Derici hastaneye kaldırıldı! Program çekiminde kuliste fenalaşan şarkıcı İrem Derici hastaneye kaldırıldı.
1.08.2017 Magazin
'Bodrum Masalı'nın 3. albümü hazır!
'Bodrum Masalı'nın 3. albümü hazır! 'Bodrum Masalı' dizisinin 9 parçadan oluşan 'Bodrum Masalı Vol. 3' müzikleri albümü dijital platformlardaki yerini aldı.
15.05.2017 Kültür Sanat
Müzik hep hayatımdaydı
Müzik hep hayatımdaydı Toprak Sağlam, Emrah Demiralp prodüktörlüğünde ‘Can Yarası’ adlı şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.
16.03.2017 Magazin
Nejat İşler Bodrum Masalı ile dizilere geri döndü!
Nejat İşler Bodrum Masalı ile dizilere geri döndü! Başarılı oyuncu Nejat İşler 4 yıl önce rol aldığı İntikam dizisinden sonra dizilere ara vermişti. Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisine katılan Nejat İşler, ekranlara geri döndü. Peki Nejat İşler hangi rolde yer alacak? İşte tüm ayrıntılar...
30.01.2017 Magazin
Sesi ile de iddialı
Sesi ile de iddialı Kanal D’nin her Pazar yayınlanan Bodrum Masalı dizisi kendi yıldızlarını da çıkardı. Toprak Sağlam, dizide Gözde karakteri ile adından söz ettirdi. Sağlam, dizide şarkıları beğenilince yakın zamanda bir albüm çıkaracağının müjdesini verdi
27.11.2016 Magazin
Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanında Ateş'in hayatı tehlikede!
Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanında Ateş'in hayatı tehlikede! Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanında olaylar şiddetleniyor. Ateş Cahit'e yumruk attığı için Cahit Ateş'i hapse attırmaya karar veriyor. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Ateş'in hapse girmemesi için tek bir yol vardır... Bodrum Masalı bu akşam Kanal D'de...
29.09.2021 Gündem
'Bodrum Masalı'nın single'ı dijital platformlarda!
'Bodrum Masalı'nın single'ı dijital platformlarda! TMC'nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe’nin rol aldığı 'Bodrum Masalı' dizisinin 3 parçadan oluşan single’ı dijital platformlardaki yerini aldı.
14.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Toprak Sağlam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toprak sağlam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.