Gazete Vatan Logo
Magazin Nejat İşler Bodrum Masalı ile dizilere geri döndü!

Nejat İşler Bodrum Masalı ile dizilere geri döndü!

Başarılı oyuncu Nejat İşler 4 yıl önce rol aldığı İntikam dizisinden sonra dizilere ara vermişti. Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisine katılan Nejat İşler, ekranlara geri döndü. Peki Nejat İşler hangi rolde yer alacak? İşte tüm ayrıntılar...

Nejat İşler Bodrum Masalı ile dizilere geri döndü!

Kanal D’nin, yapımını TMC’nin yaptığı pazar günleri ekrana gelen sevilen dizisi Bodrum Masalı kadrosuna Nejat İşler dâhil oldu. İzleyici karşısına Gözde’nin (Toprak Sağlam) baba bir, anne ayrı kardeşi Bora karakteri ile çıkacak olan başarılı oyuncu, sinema filmlerinden sonra dizi setlerine yaşadığı şehir olan Bodrum’da döndü. Çocukluğundan kalma travma ile kardeşi Gözde’yi aramayan Bora, bir yeğeni olacağını öğrenir ve bu olay hayatını tümü ile değiştirir. Kendi gibi istenmeyen çocuk olacak yeğeni için Bora artık Bodrum’dadır. Nejat İşler ayrıca 2002 yılında Gülbeyaz dizisinde beraber kamera karşısına geçtiği Şevval Sam ile de uzun zaman aynı projede olacak.

NEJAT İŞLER KİMDİR?

1972 yılı İstanbul Eyüp doğumlu olan Nejat İşler, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Pek çok dizi ve sinemada rol alan İşler, telvizyon dünyasında adını Gülbeyaz dizisiyle duyurdu. Ünlü ve başarılı oyuncu İşler, daha sonra Aliye, Çemberimde Gül Oya, Bıçak Sırtı, Parmaklıklar Ardında, Kapalı Çarşı ve Behzat Ç gibi dizi projelerinde de yer alarak oldukça ün kazandı. Son olarak 4 yıl önce İntikam dizisinde oynayan İşler, uzun süredir ekranlarda yer almıyordu. Bodrum Masalı ile tekrar dönüş yaparak sevenlerine müjdeyi verdi.

Haberin Devamı