Toplu Mezar

Toplu Mezar

Son dakika toplu mezar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplu mezar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplu mezar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplu Mezar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplu mezar gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 toplu mezar haberi bulunmuştur. Tüm toplu mezar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karabağ’da Azerbaycanlılara ait yeni toplu mezar bulundu
Karabağ’da Azerbaycanlılara ait yeni toplu mezar bulundu Azerbaycan'ın Hocavend şehrinde Ermenilerin katlettiği 12 Azerbaycanlıya ait yeni bir toplu mezar bulundu.
4.10.2022 Dünya
Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na sosyal konut tepkisi! 'İstemeseniz de yapacağız'
Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na sosyal konut tepkisi! 'İstemeseniz de yapacağız' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya hesabından verdiği yanıtta, “Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projemizi açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekun reddediyorsunuz. Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları yapacağız!” dedi.
18.09.2022 Magazin
Kanada Başbakanından toplu mezar açıklaması: Vahşetlerin hesabı sorulmalı!
Kanada Başbakanından toplu mezar açıklaması: Vahşetlerin hesabı sorulmalı! Kanada Başbakanı Justin Trudeau yaptığı açıklamada, Ukrayna'da bulunan toplu mezarların Rusya'nın işlediği savaş suçlarının kanıtı olduğunu ifade ederek, Rusya’nın bu konuda hesap vermesi gerektiğini vurguladı.
18.09.2022 Dünya
Zelenskiy: İzyum'daki toplu mezarda 400'den fazla ceset bulundu
Zelenskiy: İzyum'daki toplu mezarda 400'den fazla ceset bulundu Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusundan geri alınan İzyum kentinde toplu mezar bulunduğunu duyurarak, "İzyum'daki toplu mezarda 400'den fazla ceset bulundu" dedi.
16.09.2022 Dünya
Gaziantep’te şehitlikte 'toplu mezar' iddiasına gözaltı
Gaziantep’te şehitlikte 'toplu mezar' iddiasına gözaltı Gaziantep'te, sosyal medya hesabı üzerinden Asri Mezarlık içerisindeki şehitlikte, toplu mezar kazıldığını iddia eden M.H., gözaltına alındı. Şüphelinin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
10.09.2022 Gündem
Bucha'da adım adım infaza! Katliamın görüntüleri dünyayı sarstı...
Bucha'da adım adım infaza! Katliamın görüntüleri dünyayı sarstı... Rus ordusunun Bucha kentindeki sivil katliamı dünyayı şok etmişti. New York Times, Rus işgalcilerin Ukraynalı sivilleri ölüme doğru sürüklerken çekilmiş video kaydını yayınladı. Son kez hayattayken kayda alınan sekiz erkek, işgalcilerin karargah olarak kullandıkları binanın arka bahçesinde kurşuna dizildi.
20.05.2022 Dünya
Rus kuşatması altındaki Azovstal fabrikasından kurtulanlar Zaporijya’ya ulaştı: Bizi canlıyken toplu mezara gömdüler...
Rus kuşatması altındaki Azovstal fabrikasından kurtulanlar Zaporijya’ya ulaştı: Bizi canlıyken toplu mezara gömdüler... Ukrayna-Rusya savaşoında dünyanın gözü Azovstal fabrikasındaydı. Rusya güçlerinin kontrolü ele geçirdiği Mariupol'de, Putin'in 'sinek uçmasın' dediği fabrikada kuşatılmış Ukraynalıların çaresizce kurtarılmayı beklediler… Mariupol'den kurtulanlar Zaporijya'da güvenli noktalara getirildi. Sivillerin günlerce yaşadığı çaresizlikleri ve umutlu bekleyişleri de bugün tüm dünyada gazete manşetlerinin birinci sırasına yerleşti.
4.05.2022 Dünya
Mariupol’de yeni toplu mezar
Mariupol’de yeni toplu mezar ABD merkezli uydu görüntüleme şirketi Planet Labs’ın, Mariupol’de çektiği uydu fotoğrafı ile yeni toplu mezar tespit edildi.
23.04.2022 Dünya
Bucha’da 320 cansız bedenin olduğu toplu mezarlar bulundu
Bucha’da 320 cansız bedenin olduğu toplu mezarlar bulundu Ukrayna’nın Bucha kenti Belediyesi, 320 kişinin cansız bedeninin yer aldığı 4 toplu mezarın bulunduğunu duyurdu.
7.04.2022 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Bucha'daki katliama tepki: Üzüntü verici, sorumluların ortaya çıkması gerekiyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Bucha'daki katliama tepki: Üzüntü verici, sorumluların ortaya çıkması gerekiyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti MKYK'sının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çelik Ukrayna-Rusya savaşı ile ilgili olarak, 'Türkiye’nin NATO içerisindeki rolü tartışılamaz. AB’de Türkiye’siz bir Ukrayna zirvesinin yapılmasının anlamsız olduğunu görüyoruz..' dedi. Çelik Bucha'daki sivil katliamı ile ilgili olarak da 'Facianın sorumluları ortaya çıkarılmalı.' ifadelerini kullandı.
5.04.2022 Siyaset
Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki'nin Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a söylediği sözler dünya gündemine bomba gibi düştü!
Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki'nin Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a söylediği sözler dünya gündemine bomba gibi düştü! Rus ordusunun Bucha'daki katliamı tüm dünyayı şok etmişti. Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesi yapan Fransa Cumhurbaşkanı Macron çok sert bir tepki ile karşılaştı. Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki'nin Macron'a hitaben söylediği sözler tabiri caizse gündeme bomba gibi düştü.
5.04.2022 Dünya
Artvin'in Yusufeli ilçesinde mezarlarıyla beraber taşınıyorlar...
Artvin'in Yusufeli ilçesinde mezarlarıyla beraber taşınıyorlar... Artvin'in, Yusufeli Barajı nedeniyle 152 yıllık tarihinde 7'nci kez taşınmaya hazırlanan Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yerinde hazırlıklar sürüyor. 72 yıllık yerleşim yerlerine veda edecek olan ilçe halkı, su altında kalacak yakınlarının mezarlarının nakli için belediyeye başvuruyor. Görevliler de mezarlardan alınan kalıntıları yeni yerleşim alanındaki toplu mezar alanlarına naklediyor. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, 450 dolayında mezarın taşınma işleminin sürdüğünü belirtti.
12.01.2022 Gündem
Toplu katliam dünyanın kanını dondurdu! Çukurdan cesetler çıktı...
Toplu katliam dünyanın kanını dondurdu! Çukurdan cesetler çıktı... Myanmar ordusunun Temmuz ayında sivillere yönelik bir dizi toplu katliam gerçekleştirdiğini ve bu katliamlarda insanlara ölene kadar korkunç işkenceler yaptıklarını BBC'nin yaptığı araştırma ortaya çıkardı. Görgü tanıklarının anlattıkları ise tüyler ürperticiydi.
20.12.2021 Dünya
Libya'da sıcak gelişme! Kent resmen toplu mezarlığa döndü, yüzlerce ceset...
Libya'da sıcak gelişme! Kent resmen toplu mezarlığa döndü, yüzlerce ceset... Libya hükümeti, Haziran 2020'de ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislerden kurtarılan Terhune kentinde üç mezar daha bulunduğunu duyurdu.
7.11.2021 Dünya
Van'ın arkeolojik keşif! Böylesine ilk kez rastlandı
Van'ın arkeolojik keşif! Böylesine ilk kez rastlandı Van'ın Gürpınar ilçesindeki Çavuştepe Kalesi'nde 5 yıldır devam eden kazı çalışmaları sırasında Urartular dönemine ait iki mezar bulundu. Ortaya çıkarılan nekropolde ulaşılan mezarlarda, daha önce görülenlerden daha farklı bulgular elde edildi.
19.09.2021 Gündem
Afrin'de PKK vahşeti: 35 sivilin cansız bedeni bulundu
Afrin'de PKK vahşeti: 35 sivilin cansız bedeni bulundu Afrin'de toplu mezarda çuvallar içerisine konulmuş, PKK/YPG/PYD terör örgütü tarafından infaz edilen 35 sivilin cansız bedeni bulundu.
14.07.2021 Gündem
Pakistan şokta! 10 yıl sonra korkunç halde bulundular
Pakistan şokta! 10 yıl sonra korkunç halde bulundular Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde 16 kişinin cesedinin gömüldüğü toplu mezar bulundu. Emniyet yetkilileri, eyaletin Kohat bölgesinde dağlık bir alanda toplu mezar belirlendiğini bildirdi.
9.04.2021 Dünya
Irak'ta 20 kişinin gömülü olduğu toplu mezar bulundu
Irak'ta 20 kişinin gömülü olduğu toplu mezar bulundu Irak'ta DEAŞ tarafından infaz edildiği düşünülen 20 kişinin gömülü olduğu toplu mezar bulundu.
6.03.2021 Dünya
Meksika'da gizli mezarlarda 113 ceset bulundu
Meksika'da gizli mezarlarda 113 ceset bulundu Meksika'nın batısında yer alan Jalisco eyaletinde toplu mezar bulunduğu bildirildi.
25.11.2020 Dünya
Libya’da 5 toplu mezar daha bulundu
Libya’da 5 toplu mezar daha bulundu Libya'nın Terhune kentinde 5 toplu mezar daha bulundu.
18.10.2020 Dünya
Japonya'da toplu mezar bulguları 1800'lerdeki bir  salgına işaret ediyor
Japonya'da toplu mezar bulguları 1800'lerdeki bir salgına işaret ediyor Japonya’nın Osaka kentinde arkeologlar gerçekleştirdikleri kazıda, 19. yüzyıl sonundaki bir salgın esnasında öldüğü ve toplu mezara gömüldüğü tahmin edilen insan kalıntıları buldu.
26.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bosnalı kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bosnalı kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı'nın 25. yılı dolayısıyla bugün yapılan anma programına video mesaj ile katıldı.
11.07.2020 Gündem
Ölüm çiçekleri ve mavi kelebeklerin Srebrenitsa sırrı
Ölüm çiçekleri ve mavi kelebeklerin Srebrenitsa sırrı Avrupa'da 2'nci Dünya Savaşı'nın ardından yaşanan en büyük insanlık trajedisi olarak nitelendirilen Srebrenitsa Soykırımı'nın yarası hala kapanmadı. Srebrenitsa Soykırımı, aradan 25 yıl geçmesine rağmen unutulmuyor. Yakın tarihin en büyük soykırımlarından biri olan 8372 sivil Boşnak erkeğinin Sırplar tarafından katledildiği Srebrenitsa katliamında görülen “Ölüm çiçekleri ve mavi kelebekler” dilden dile anlatılan bir hikaye oldu. Peki, Ölüm çiçekleri ve mavi kelebeklerin Srebrenitsa sırrı nedir? İşte Srebrenitsa'da yaşananlar, ölüm çiçekleri ve mavi kelebeklerin sırrı...
11.07.2020 Gündem
Libya'da toplu mezarlardan 5 ceset daha çıkarıldı
Libya'da toplu mezarlardan 5 ceset daha çıkarıldı Libya ordusunun 5 Haziran'da ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter’e bağlı milislerden kurtardığı Terhune şehrinde bulunan toplu mezarlardan 5 ceset daha çıkarıldı.
30.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Toplu Mezar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplu mezar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.