Top Atışı

Top Atışı

Son dakika top atışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan top atışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını top atışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Top Atışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan top atışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.141 top atışı haberi bulunmuştur. Tüm top atışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran lideri Reisi ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran lideri Reisi ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya gelen İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi Beştepe'de törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile baş başa görüştü
24.01.2024 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçit töreni! İstanbullular tarihi anlara şahitlik etti
Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçit töreni! İstanbullular tarihi anlara şahitlik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri’ne katıldı. Türk Yıldızları'nın İstanbul semalarında gerçekleştirdiği gösteri büyük beğeni topladı. O anlar ise CNN TÜRK canlı yayınında ekranlara geldi.
29.10.2023 Gündem
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçik tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için hazırlanan klibi paylaştı.
28.10.2023 Gündem
Türkmenistan Başkanı Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı
Türkmenistan Başkanı Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek olan Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov, Beştepe'de törenle karşılandı
26.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı resmi törenle karşıladı.
25.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni" gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'ye girerken 101 pare top atışı yapıldı. Törene 78 ülkeden üst düzey temsilci katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Erdoğan’ın yemin ve göreve başlama törenlerine, aralarında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de aralarında bulunduğu 20 dünya lideri, çok sayıda bakan ve temsilci katılacak.
3.06.2023 Gündem
101 pare top atışı nedir? Neden yapılır? Cumhurbaşkanı Erdoğan için 101 pare top atışı neden yapılıyor?
101 pare top atışı nedir? Neden yapılır? Cumhurbaşkanı Erdoğan için 101 pare top atışı neden yapılıyor? 101 pare top atışı neden yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni için birçok şehirde yapılan 101 pare top atışı yapılıyor. Osmanlı İmparatorluğu döneminden kalma bir gelenek olan 101 para top atışı nedir?
2.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak'ı resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak'ı resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak'ı resmi törenle karşıladı.
29.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Irak Başbakanı Muhammed Şiya Es Sudani'yi resmi törenle karşıladı.
21.03.2023 Gündem
Brunei Sultanı Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı
Brunei Sultanı Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Brunei Darusselam Sultanı Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah’ı resmi törenle karşıladı.
7.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Bermudez’i resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Bermudez’i resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez’i resmi törenle karşıladı.
23.11.2022 Siyaset
28 Ekim saat kaçtan sonra tatil? 29 Ekim tatili kaç gün 2022, saat kaçta başlar?
28 Ekim saat kaçtan sonra tatil? 29 Ekim tatili kaç gün 2022, saat kaçta başlar? 28 Ekim’de tatil saat kaçta başlıyor, 29 Ekim tatili saat kaçta başlar? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı'nın yaklaşmasıyla tatil araştırması da başladı. 29 Ekim milli bayram olduğundan tatil olacak. Cumhuriyet Bayramı’ndan bir gün önce ise yarın gün tatil edilecek.
27.10.2022 Gündem
28 Ekim resmi tatil mi, 28 Ekim yarım gün mü? Okullar, hastaneler, kamu kurum ve kuruluşlar öğleden sonra tatil mi?
28 Ekim resmi tatil mi, 28 Ekim yarım gün mü? Okullar, hastaneler, kamu kurum ve kuruluşlar öğleden sonra tatil mi? 28 Ekim tatil mi, yarım gün mü? Cumhuriyet Bayramı heyecanla bekleniyor. 29 Ekim’in resmi tatil olması vatandaşların 28 Ekim'in de tatil olup olmadığını sorgulamasına neden oldu.
24.10.2022 Gündem
Kore Yarımadası'da adım adım savaşa! Kuzey Kore'den Güney Kore deniz sınırına 250 top atışı
Kore Yarımadası'da adım adım savaşa! Kuzey Kore'den Güney Kore deniz sınırına 250 top atışı Kuzey Kore'nin Kore Yarımadası'nın doğu ve batısına doğru 250 top atışı gerçekleştirdiği bildirildi. Top mermileri deniz sınırı olarak belirlenen tampon bölgenin Kuzey Kore tarafına düşerken, Güney Kore ordusu Pyongyang'ı bombardımanları durdurmaya çağırdı.
19.10.2022 Dünya
Kız Kulesi tadilatında son durum ne? Kız Kulesi restorasyonu neden yapılıyor? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi’nin son hali nasıl olacak?
Kız Kulesi tadilatında son durum ne? Kız Kulesi restorasyonu neden yapılıyor? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi’nin son hali nasıl olacak? İstanbul’un simge yapılarından Kız Kulesi’nde bir süredir restorasyon çalışmaları devam ediyordu. Sosyal medyada Kız Kulesi'nin yıkıldığına yönelik paylaşımlar üzerine Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nden bir açıklama yapıldı. Peki, Kız Kulesi tadilatında son durum ne? Kız Kulesi restorasyonu neden yapılıyor? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi’nin son hali nasıl olacak? Kız Kulesi ne zaman yapıldı? İşte detaylar…
4.09.2022 Gündem
30 Ağustos hangi güne denk geliyor? 30 Ağustos resmi tatil mi?
30 Ağustos hangi güne denk geliyor? 30 Ağustos resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı kutlanıyor. Başkumandan Zaferi olarak bilinen 30 Ağustos Zafer Bayramı’na kısa bir süre kala pek çok kişi tarihin hangi güne denk geldiğini ve resmi tatil olup olmadığını araştırıyor. Peki, 30 Ağustos hangi güne denk geliyor? 30 Ağustos resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı tatil mi? 30 Ağustos işyerleri tatil mi? 30 Ağustos'ta bankalar çalışıyor mu? İşte detaylar…
21.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Pahor’u resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Pahor’u resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u resmi törenle karşıladı.
10.08.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud'u resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud'u resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'u resmi törenle karşıladı.
6.07.2022 Siyaset
İtalya Başbakanı Draghi Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı
İtalya Başbakanı Draghi Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan İtalya Başbakanı Mario Draghi’yi resmi törenle karşıladı.
5.07.2022 Siyaset
Veliaht Prens Muhammed bin Selman Ankara’da!
Veliaht Prens Muhammed bin Selman Ankara’da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı.
22.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni hedefi duyurdu! Pakistan ile 7 anlaşma imzalandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni hedefi duyurdu! Pakistan ile 7 anlaşma imzalandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile görüştü. Görüşme sonrası iki ülke arasında 7 anlaşmaya imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada "Pakistan ile savunma sanayii alanında son dönemde geliştirilen somut iş birliği projelerinden memnuniyet duyuyoruz." diyerek ticaretteki yeni hedefi açıkladı. Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ise Türkiye'nin düşmanı her zaman Pakistan'ın da düşmanıdır" sözlerini kullandı.
1.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazak mevkidaşını resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazak mevkidaşını resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'i resmi törenle karşıladı.
10.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Top Atışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki top atışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.