Tony Blair

Tony Blair

Son dakika Tony Blair haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tony Blair ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tony Blair haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tony Blair

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tony blair gelişmeleri de dahil olmak üzere 759 tony blair haberi bulunmuştur. Tüm tony blair haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti Dünyanın en genç başbakanı unvanına sahip Ardern'in istifasını uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti. Görevinin birinci yılında bebek sahibi olan Ardern, özellikle Christchurch'teki terör saldırılarının ardından sergilediği tavırla hafızalara kazındı.
19.01.2023 Dünya
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
16.10.2021 Siyaset
Dünya turizminin kalbi Bodrum'da attı
Dünya turizminin kalbi Bodrum'da attı Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Turizm Forumu Bodrum Zirvesi'ne yerli ve yabancı önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Zirvenin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, "Bugün itibarıyla 10 binin üzerinde sertifikalı turizm paydaşı var. 5 binin üzerinde otelimiz sertifika almış durumda. Bunu kalıcı hale getireceğiz" dedi.
11.06.2021 Ekonomi
Hürmüz Boğazı'ndaki gemi krizi büyüyor! Rusya şüphesi...
Hürmüz Boğazı'ndaki gemi krizi büyüyor! Rusya şüphesi... İran'ın Hürmüz Boğazı'nda İngiltere'ye ait petrol tankerine el koymasının ardından kriz büyüyor. İngiliz istihbaratı, İran ve İngiltere arasındaki tanker krizine Rusya’nın dahil olma ihtimalini değerlendiriyor. Öte yandan ABD, Basra Körfezi'nde gözetleme ve istihbarat çalışmalarına başlayacağını duyurdu.
23.07.2019 Dünya
Emine Erdoğan'a Dünya İnsaniyet Forumu'ndan "Fark Yaratan" ödülü
Emine Erdoğan'a Dünya İnsaniyet Forumu'ndan "Fark Yaratan" ödülü Dünya İnsaniyet Forumu'nca (World Humanitarian Forum) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, insani yardımlara ilham verici çalışmalarından dolayı, Londra'da düzenlenecek törenle "Changemaker" (Fark Yaratan) ödülü verilecek.
15.04.2019 Gündem
İngiltere'de kader haftası!
İngiltere'de kader haftası! İngiliz parlamentosu ülkenin Avrupa Birliği (AB) üyeliğinden ayrılma (Brexit) sürecine ilişkin 3 kritik oylamaya hazırlanırken, siyasi kriz derinleşme potansiyeli taşıyor. İngiliz parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarasında bu hafta Brexit sürecinin kaderini belirleyecek 3 kritik oylama yapılacak.
11.03.2019 Dünya
İngiltere'de yarın kritik gün
İngiltere'de yarın kritik gün İngiliz parlamentosu hükümetin AB ile vardığı Brexit anlaşmasını yarın oylayacak.
14.01.2019 Dünya
'İngiltere AB'ye yeniden üyelik başvurusu yapabilir'
'İngiltere AB'ye yeniden üyelik başvurusu yapabilir' AB Brexit müzakerecisi Michel Barnier, "İngiltere Brexit'ten sonra AB'ye yeniden üyelik başvurusu yapabilir." açıklamasında bulundu.
6.11.2018 Dünya
Olay sözler: "İngiltere ruhunu Suudilere sattı, yazıklar olsun"
Olay sözler: "İngiltere ruhunu Suudilere sattı, yazıklar olsun" İngiltere'de yayımlanan Guardian gazetesinin yazarlarından Owen Jones, "İngiltere ruhunu Suudi hanedanına sattı. Yazıklar olsun" başlıklı bir makale yazdı.
25.10.2018 Dünya
İngiltere'de Brexit krizi!
İngiltere'de Brexit krizi! Önceki yıl yapılan referandumla Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) kararı alan İngiltere’de süreç belirsizliğini korurken, ikinci bir referandumdan AB'den anlaşmalı bir şekilde ayrılmaya ya da yeni bir erken seçime kadar bir dizi kriz senaryosu ülkenin gündemini işgal ediyor.
20.09.2018 Dünya
Tony Blair: Brexit planı parlamentoda reddedilecektir
Tony Blair: Brexit planı parlamentoda reddedilecektir Eski İngiltere Başbakanı Tony Blair Euronews’a Brexit’teki son durumu değerlendirdi ve Brexit’in ‘başarısız olmaya mahkum’ bir süreç olduğunu ileri sürdü.
3.09.2018 Dünya
Ortaya çıktı! 57 milyon lira karşılığında...
Ortaya çıktı! 57 milyon lira karşılığında... İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair'in Suudi Arabistan'a danışmanlık yaptığı ortaya çıktı.
23.07.2018 Dünya
İngiliz bakana şok: 18 dakika konuştu ancak...
İngiliz bakana şok: 18 dakika konuştu ancak... İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'un telefonda kendini Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan olarak tanıtan bir kişiyle 18 dakika boyunca Rusya, Suriye ve Salisbury'deki zehirlenme olayını konuştuğu ortaya çıktı.
24.05.2018 Dünya
İngiltere kararını verdi! ABD ve Fransa'nın yanında yer alacak
İngiltere kararını verdi! ABD ve Fransa'nın yanında yer alacak İngiltere Başbakanı Theresa May'in acil çağrısıyla bugün gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından Başbakanlık ofisi "10 Numara"dan toplantıya ilişkin açıklama yapıldı.
12.04.2018 Dünya
‘Başkan seçileceğine kendisi bile inanmadı’
‘Başkan seçileceğine kendisi bile inanmadı’ ABD’de piyasaya çıkacak olan ‘Ateş ve Öfke’ adlı kitap, Başkan Trump’ın Beyaz Saray hayatına ilişkin çarpıcı iddialar içeriyor. İddiaya göre Trump’ın seçimlere girerken tek amacı ünlü olmaktı, kazanacağını hiç düşünmemişti
4.01.2018 Dünya
Hindistan sokakları Ivanka Trump için temizlendi
Hindistan sokakları Ivanka Trump için temizlendi Küresel girişimcilik zirvesine katılmak için Hindistan'ın Haydarabad kentine giden ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump için dilenciler ve evsizler bakımevlerine yerleştirildi, şehirdeki üst geçitler ve bazı binalar boyandı, trafik yoğunluğunun engellenmesi için okullar kapatıldı.
28.11.2017 Dünya
İngiltere'de Tony Blair’in yargılamasına ret!
İngiltere'de Tony Blair’in yargılamasına ret! İngiltere’de Londra Yüksek Mahkemesi, eski başbakanlardan Tony Blair’in Irak’ın işgalindeki rolü dolayısıyla yargılanmasının önünü açabilecek davayı reddetti.
31.07.2017 Dünya
Referandumda sonucu onlar belirleyecek!
Referandumda sonucu onlar belirleyecek! Siyaset bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, referandumun en önemli belirleyicileri parti sadakati zayıf hareketli seçmenlerin tutumu ve MHP seçmeninin stratejik oyları 16 Nisan’da sonuçta etkili olacak.
7.03.2017 Siyaset
İngiltere şokta! Kendini havaya uçurmadan önce...
İngiltere şokta! Kendini havaya uçurmadan önce... İngiltere’de gündem Musul’da bombalı araç saldırısı düzenleyen İngiliz IŞİD militanı. Zira saldırıdan hemen önce kameralara gülümseyen militanın 2 yıl süreyle Guantanamo’da esir tutulduğu ve serbest kalmasının ardından İngiliz hükümetinden 1 milyon pound tazminat aldığı ortaya çıktı. Eleştirilerin hedefinde ise İngiltere Başbakanı May var.
23.02.2017 Dünya
Terör mağdurundan DEAŞ bombacısına
Terör mağdurundan DEAŞ bombacısına Musul’da pazartesi günü düzenlenen bombalı araç saldırısını, Blair hükümetinin Guantanamo’da haksız yere hapis tutulduğu için 1.25 milyon dolar tazminat ödediği İngiliz kökenli Cemal Udin el Harit’in düzenlediği ortaya çıktı
22.02.2017 Dünya
'May ile Trump'ın dansı AB'nin saçların diken diken ediyor'
'May ile Trump'ın dansı AB'nin saçların diken diken ediyor' İngiltere Başbakanı Theresa May'in ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmeye geniş yer veren İngiliz basınında, iki ülkenin ilişkileri ve geleceğine dair endişeler öne çıktı.
17.06.2021 Dünya
May: İngiltere ve ABD yeniden dünyaya liderlik edebilir
May: İngiltere ve ABD yeniden dünyaya liderlik edebilir ABD Başkanı Trump’la Beyaz Saray’da bugün yapacağı görüşme öncesinde Cumhuriyetçilerle bir araya gelen İngiltere Başbakanı May, iki ülkenin ‘yeniden birlikte dünyaya liderlik edebileceğini’ ancak bunun geçmiştekine benzer şekilde olmayacağını söyledi.
17.06.2021 Dünya
Yok böyle itiraf: IŞİD'in güçlendiğini gördük, müdahale etmedik!
Yok böyle itiraf: IŞİD'in güçlendiğini gördük, müdahale etmedik! ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Suriyeli muhaliflerle gerçekleştirdiği bir toplantının ses kaydı sızdırıldı. Kerry burada, IŞİD'in yükselişini farkettiklerini ancak bunun Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad üzerinde baskı kuracağını düşündükleri için müdahale etmediklerini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Abdullah Gül son noktayı koydu: Aktif siyaseti bıraktım
Abdullah Gül son noktayı koydu: Aktif siyaseti bıraktım 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni parti kurarak aktif siyasete atılacağı iddialarının neden olduğu tartışmada son noktayı koydu. Gül, yeni bir siyasi parti kurma niyetinin olmadığını açıklarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “ yol arkadaşım” tabirini kullandı
29.09.2021 Gündem
Avrupa’da tüm düzen değişiyor
Avrupa’da tüm düzen değişiyor Avrupa’da son dönemde yaşanan göçmen krizinin etkisiyle güçlenen popülist liderler, sandıkta ABD’nin yeni başkanı Trump gibi sürpriz yaratma peşindeler
21.11.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tony Blair ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tony blair haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.