Tom Brady

Tom Brady

Son dakika Tom Brady haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tom Brady ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tom Brady haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tom Brady

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tom brady gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 tom brady haberi bulunmuştur. Tüm tom brady haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi!
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi! Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk, geçtiğimiz aylarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenerek, kafaları karıştırmıştı. 37 yaşındaki güzelin adı son olarak Gisele Bündchen'in eski eşiyle anılıyor. İddiaya göre Rus model, katıldığı düğünde ünlü Amerikan futbolcusundan gözünü ayıramadı. Irina Shayk bu iddialara yanıt verdi.
12.06.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor'
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor' Dört çocuğunun babası Kanye West'ten geçtiğimiz sene boşanan Kim Kardashian, ayrılık sürecinde aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ağusyos ayında yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz aylarda NFL yıldızı Tom Brady ile bir ilişkisi olduğu iddia edilen reality şov yıldızının, gizemli bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
8.06.2023 Magazin
Tom Brady aşk acısıyla eridi!
Tom Brady aşk acısıyla eridi! Gösteri dünyasının gözde çifti Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Tom Brady, Gisele Bündchen ile evliliğini sonlandırmasının ardından 7 kilo verdi. Brady'nin çalkantılı özel hayatı nedeniyle futbol kariyerinin olumsuz etkilendiği ileri sürüldü.
29.01.2023 Magazin
Tom Brady ve Gisele Bundchen’in evlilik anlaşması ortaya çıktı
Tom Brady ve Gisele Bundchen’in evlilik anlaşması ortaya çıktı Dünyanın gözde çiftlerinden olan Tom Brady ve Gisele Bundchen yıllarca kameralara gülümseyerek poz verdiler. Peri masallarını 13 yıl boyunca anlattılar ama yolları ayrıldı. Herkesin merak ettiği bir soru ise bugün itibarıyla cevaplandı.
3.11.2022 Magazin
Gisele Bündchen'den hayat dersleri: Ya panikler boğulursunuz...
Gisele Bündchen'den hayat dersleri: Ya panikler boğulursunuz... Brezilyalı model Gisele Bündchen, 2021'in kendisine verdiği dersleri takipçileriyle paylaştı. Hayatı sörf yapmaya benzeten Bündchen, "Ya panikler boğulursunuz ya da sakin kalıp rahatlamayı seçersiniz. Hayat da böyledir" ifadelerini kullandı
4.01.2022 Magazin
Super Bowl için nefesler tutuldu!
Super Bowl için nefesler tutuldu! ABD'de yıl boyunca sabırsızlıkla beklenen Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl için nefesler tutuldu.
2.02.2019 Şampiy10
Kosta Rika çıkarması
Kosta Rika çıkarması Brezilyalı model Gisele Bündchen (37) Kosta Rika’da objektiflere takıldı.
18.07.2018 Magazin
Tam 9 yıl geçti! Gisele'den duygusal paylaşım...
Tam 9 yıl geçti! Gisele'den duygusal paylaşım... Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, önceki gün evliliklerinin 9'uncu yılını kutladı.
1.03.2018 Magazin
'Geçen pazardan daha güzel bir pazar'
'Geçen pazardan daha güzel bir pazar' Brezilyalı model Gisele Bündchen, geçtiğimiz hafta Süper Bowl'da maçı kaybeden futbolcu eşi Tom Brady'ye destek olmuştu.
13.02.2018 Magazin
Sıfır makyaj kapak kızı
Sıfır makyaj kapak kızı Brezilyalı model Gisele Bündchen moda tarihine geçti! Vogue dergisinin İtalya edisyonu için kamera karşısına geçen model, dergi kapağında sıfır makyajla yer alan ilk isim oldu.
2.02.2018 Magazin
NFL şampiyonu Patriots, Beyaz Saray'ı ziyaret etti
NFL şampiyonu Patriots, Beyaz Saray'ı ziyaret etti Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) bu seneki şampiyonu New England Patriots takımı, Beyaz Saray'ı ziyaret etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gisele Bündchen kendinden geçti!
Gisele Bündchen kendinden geçti! Efsanevi bir geri dönüşün yaşandığı ABD Ulusal Futbol Ligi final maçı Super Bowl'a Tom Brady ve Gisele Bündchen damga vurdu.
6.02.2017 Magazin
'Kendimi 30 yaşımdaki kadar iyi hissediyorum'
'Kendimi 30 yaşımdaki kadar iyi hissediyorum' Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, ABD'de yaşayan Türk asıllı ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz'ün, Fox TV'deki programında yaptığı açıklamada, sağlığının "mükemmel" olduğunu belirterek, "Şu an kendimi 30 yaşımdaki kadar iyi hissediyorum" dedi.
15.09.2016 Dünya
Zaman ve sabır kavramı hız ile birleşiyor!
Zaman ve sabır kavramı hız ile birleşiyor! İsviçre’nin köklü saat markalarından Tag Heuer’ın saat atölyesindeyim... Tek bir saatin ikonlaşma aşamalarına şahit oluyorum. Markanın son kuşak üyesi Jack Heuer’ın dediği gibi; “Zaman, en iyi yazardır. Her zaman mükemmel sonu yazar”
4.09.2016 Magazin
Problem yok
Problem yok Emekli model Gisele Bunchen (34) boşanacakları iddia edilen Amerikan futbolu oyuncusu eşi Tom Brady ve iki çocuklarıyla kız kardeşinin düğününde görüldü...
6.10.2015 Magazin
Ayrılmadık mesajı
Ayrılmadık mesajı Amerikan futbolcusu eşi Tom Brady’den ayrılacağı haberleriyle gündeme gelen top model Gisele Bunchen, eşinin oynadığı New England Patriots takımının stadyumuna giderken görüldü...
5.09.2015 Magazin
Tom Brady'nin cezası onandı
Tom Brady'nin cezası onandı NFL, Tom Brady'nin 4 maçlık cezasını onadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federasyondan 1 milyon dolarlık ceza
Federasyondan 1 milyon dolarlık ceza Amerika'yı sarsan New England Patriots skandalından rekor cezalar çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Memleket avantajı
Memleket avantajı Geçen memleketinde tatil yapan Brezilyalı model Gisele Bündchen, Vogue dergisine veridiği pozlarla bronz güzelliğini sergiledi...
3.02.2015 Magazin
Bu kez buz üstünde
Bu kez buz üstünde Kısa bir süre önce ünlü ayakkabı markası Stuart Weitzman’ın 2015 yüzü olduğu duyurulan Brezilya’lı top model Gisele Bündchen (34), hafta sonu tatilini tropik plajlar yerine, Boston’ da 2 yaşındaki kızı Vivia’a buz pateni öğretmekle geçirmeyi tercih etti...
23.12.2014 Magazin
10 parmağında 10 marifet
10 parmağında 10 marifet Süper model Gisele Bundchen kendi tasarımlarından oluşan iç çamaşırlarını tanıttı...
29.08.2014 Magazin
Futbol yıldızı Gisele!
Futbol yıldızı Gisele! Amerikan futbolcusu Tom Brady ile evli olan Gisele Bundchen, ailede tek futbol yeteneğinin eşinde olmadığını kanıtladı...
24.08.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tom Brady ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tom brady haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.