Tokyo Olimpiyatları

Tokyo Olimpiyatları

Son dakika Tokyo Olimpiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tokyo Olimpiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tokyo Olimpiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tokyo Olimpiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tokyo olimpiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 tokyo olimpiyatları haberi bulunmuştur. Tüm tokyo olimpiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Kadının rolünü, misyonunu birlikte güçlendireceğiz
Bakan Kasapoğlu: Kadının rolünü, misyonunu birlikte güçlendireceğiz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmirli kadınlarla bir araya geldiği, 'Kadın Sivil Toplum Kuruluşları, Kooperatifler ve Muhtarlar Toplantısı'nda, "Sporuyla, siyasetiyle, sanatı ve iş dünyasıyla kadının rolünü, misyonunu birlikte artıracağız, birlikte güçlendireceğiz. Son 21 yıllık çabamız, bu anlamdaki liderimizin ortaya koyduğu performans, bizim en büyük referansımızdır" dedi.
23.05.2023 Gündem
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı Türkiye A Milli Güreş Takımı, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nı ağır sıkletlerde 3 altın madalya, toplamda ise 4'ü altın olmak üzere 7 madalyayla tamamladı. Yasemin Adar Yiğit, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ile altın madalya kazanan Türkiye, ağır sıkletlerin hepsinde şampiyon olarak ülke adına bir ilke imza attı.
18.09.2022 Şampiy10
Yurtlarda kalan öğrencilere internet kotası müjdesi! İki kat artırılacak
Yurtlarda kalan öğrencilere internet kotası müjdesi! İki kat artırılacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kasapoğlu, 2021 yılında gerçekleşen ve 2022 yılında gerçekleşmesi hedeflenen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. Kasapoğlu, bahar döneminde yurtlardaki ücretsiz internet kotasının iki kat artırılarak 32 GB’ye çıkarılacağını açıkladı.
7.02.2022 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon!
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon! Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Yaşam
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi!
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi! Saygın haber ve politika dergilerinden Time, dünyanın en zengin olan insanı olan Elon Musk’ı yılı kişisi seçti. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan milyarder iş insanı otomobillerin ve uzay yolculuğunun geleceğini şekillendirmeye devam ederken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünyanın en etkili kişisi olmayı başardı.
13.12.2021 Dünya
Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli? Simge Aköz Berkay Ateş ile sevgili mi?
Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli? Simge Aköz Berkay Ateş ile sevgili mi? 'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras' karakterine hayat veren Berkay Ateş'in Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Söz konusu iddiaların ardından Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli?
6.12.2021 Magazin
Ünlü voleybolcu Zehra Güneş pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 'Böbreklerini üşüteceksin'
Ünlü voleybolcu Zehra Güneş pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 'Böbreklerini üşüteceksin' Tokyo Olimpiyatları'nda dünya çapında kitle yakalayan Milli voleybolcumuz Zehra Güneş Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.
15.11.2021 Magazin
Dünya rekortmeni Agnes Tirop evinde ölü bulundu!
Dünya rekortmeni Agnes Tirop evinde ölü bulundu! Kenya'nın dünya rekortmeni atleti Agnes Tirop, evinde ölü olarak bulundu. Federasyondan yapılan açıklamada, karnından bıçaklanan Tirop'u eşinin öldürebileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Olimpiyatları'nda yaklaşık 450 milyon siber saldırı önlendi
2020 Olimpiyatları'nda yaklaşık 450 milyon siber saldırı önlendi 2020 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda resmi internet sitesi ve turnuva sistemine karşı yaklaşık 450 milyon siber saldırının önlendiği bildirildi.
6.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Buse Naz Çakıroğlu: Bütün sporcuların hedefi İstiklal Marşı'nı dinletebilmek
Buse Naz Çakıroğlu: Bütün sporcuların hedefi İstiklal Marşı'nı dinletebilmek Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu "Bütün sporcuların hedefi İstiklal Marşı'nı dinletebilmek" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'döviz rezervi' açıklaması! 118 milyar doları aştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'döviz rezervi' açıklaması! 118 milyar doları aştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Geçen seneyi 93,3 milyar dolarla kapattığımız döviz rezervlerimiz, 27 Ağustos itibarıyla 118 milyar doları aşmış durumdadır. Enflasyonun tek haneli rakamlara düşmesini hedefliyoruz. Büyüme Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının temel şartıdır. Bu yılı %9 civarında büyümeyle kapatmayı ümit ediyoruz. Ekonominin yıllık %5,3 oranında büyümesini öngörüyoruz." dedi. Erdoğan, kamu taşıtlarının tedarikinde, kullanımında ve tasfiyesinde verimliliği artırmak için Kamu Taşıt Filo Yönetim Sisteminin kurulacağını bildirdi. Salgınla mücadelede hala tek ve en önemli kozun aşı olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Vatandaşlarımızı bir kez daha aşılarını yaptırmaya ve tamamlamaya davet ediyorum." diyerek aşı çağrısında bulundu. Çeltik fiyatlarına ilişkin de açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ton başına baldo çeşidi için 5 bin 500 lira, Osmancık çeşidi için 4 bin 500 lira, Luna çeşidi için 4 bin lira alım fiyatı uygulanacaktır." ifadelerini kullandı.
6.09.2021 Gündem
Türkiye Çekya voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye Çekya voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda finallere yükselen Filenin Sultanları bugün Çekya ile çeyrek final mücadelesi verecek. Sporseverler maç saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Türkiye - Çekya maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanları voleybol maçı saati ve kanalı...
29.08.2021 Gündem
Türkiye Çekya voleybol maçı ne zaman? CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası hangi kanalda, Filenin Sultanları Çekya maçı saat kaçta?
Türkiye Çekya voleybol maçı ne zaman? CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası hangi kanalda, Filenin Sultanları Çekya maçı saat kaçta? 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda 5'te 5 yaparak son 8'li finallere yükselen A Milli Takım'ın rakibi B Grubu'nu dördüncü sırada tamamlayan Çekya oldu. Peki, Çekya Türkiye voleybol maçı ne zaman, Türkiye Çekya voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?
26.08.2021 Gündem
Lambda varyantı nedir? Aşı lambda variantına karşı koruyor mu? 2020 Tokyo Olimpiyatları ile bağlantılı çıktı!
Lambda varyantı nedir? Aşı lambda variantına karşı koruyor mu? 2020 Tokyo Olimpiyatları ile bağlantılı çıktı! Lambda varyantı nedir? Japonya'da ilk kez görülen Kovid-19'un "Lambda" varyantının 2020 Tokyo Olimpiyatları ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Laboratuvar çalışmaları, Lambda varyantının aşıların ürettiği antikorlara dirençli olduğunu ortaya koymuştu.
17.08.2021 Gündem
Ebrar Karakurt sevgilisi İmge kimdir?
Ebrar Karakurt sevgilisi İmge kimdir? Tokyo 2020 olimpiyatlarında göğsümüzü kabartan Ebru Karakurt'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Ebru Karakurt'ın instagram hesabında sevgilisinin fotoğrafını paylaşması takipçilerini şarşırttı. Bir süredir küs olan iki sevgilinin barışmaları ise yüzlerce yorum aldı. Peki, Ebru Kararkurt'un sevgilisi İmge kimdir? İmge kaç yaşında? İşte detaylar...
15.08.2021 Gündem
Tokyo'da şampiyon Brezilya!
Tokyo'da şampiyon Brezilya! Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda İspanya ile final oynayan Brezilya güçlü rakibini uzatmalarda 2-1'lik skorla devirdi ve şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi!
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi! Tokyo 2020'de Türk kadınları boksta tarih yazdı. Milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu'ndan gümüş madalya geldi. 2020 Tokyo Olimpiyatları milli boksör Buse Naz Çakıroğlu ise 51 kiloda Bulgar rakibi Stoyka Zhelyazkova Krasteva'ya mağlup oldu ve gümüş madalyada kaldı. Peki, Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? İşte Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi!
7.08.2021 Gündem
Busenaz Sürmeneli'den altın madalya
Busenaz Sürmeneli'den altın madalya Busenaz Sürmeneli 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda 69 kilo finalinde Çinli rakibi Hong Gu'yu devirerek altın madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eda Tuğsuz final maçı ne zaman? Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları cirit atma elemesi! Maç saat kaçta, hangi kanalda, canlı mı?
Eda Tuğsuz final maçı ne zaman? Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları cirit atma elemesi! Maç saat kaçta, hangi kanalda, canlı mı? Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları'nda yarışan milli sporcu Eda Tuğsuz, cirit atma elemeleri sonrası finale çıktı. Tuğsuz'un final müsabakası için nefesler tutuldu. Eda Tuğsuz final maçı ile şampiyonluk için mücadele edece. Peki, Eda Tuğsuz final maçı ne zaman saat kaçta?
6.08.2021 Gündem
Eray Şamdan kimdir, aslen nereli, boyu ve kilosu ne? Tokyo karate grubunda yarışan Eray Şamdan’ın yarı final maçı ne zaman?
Eray Şamdan kimdir, aslen nereli, boyu ve kilosu ne? Tokyo karate grubunda yarışan Eray Şamdan’ın yarı final maçı ne zaman? 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda Eray Şamdan yarı finale yükseldi. Olimpiyat madalyasını garantileyen Eray Şamdan, yarı finalde B Grubu'nu birinci bitiren Ürdünlü Abdel Rahman Almasatfa'yla eşleşti. Peki, Eray Şamdan kimdir, kaç yaşında, nereli? Eray Şamdan maçı ne zaman?
5.08.2021 Gündem
Taha Akgül’ün maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Serbest güreş Taha Akgül Tokyo 2020 maçının günü ve saati!
Taha Akgül’ün maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Serbest güreş Taha Akgül Tokyo 2020 maçının günü ve saati! Taha Akgül olimpiyat maçı ne zaman, Taha Akgül ne zaman güreşecek? Taha Akgül maçını izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Serbest sitilde 8 Avrupa şampiyonluğuna ulaşan 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da serbest stil 125 kiloda Türkiye’yi temsil eden Akgül’ün maçı heyecanla bekleniyor. Peki, Taha Akgül’ün maçı ne zaman yapılacak? Taha Akgül maçı hangi gün, saat kaçta?
3.08.2021 Gündem
Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman? Türkiye Güney Kore voleybol maçı canlı izlenebilecek mi, hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi yayınlanacak?
Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman? Türkiye Güney Kore voleybol maçı canlı izlenebilecek mi, hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi yayınlanacak? Türkiye Güney Kore voleybol maçı saat kaçta ve hangi kanalda? 2020 Tokyo Olimpiyatları B Grubu'nda mücadele eden Türkiye bu kez Güney Kore ile karşı karşıya gelecek. Filenin Sultanları, bu maçtan galibiyet ayrılmak istiyor. Peki, Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman, canlı ve şifresiz yayınlanacak mı?
3.08.2021 Gündem
Ebrar Karakurt kimdir? Voleybolcu Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor, nereli, boyu ve yaşı kaç?
Ebrar Karakurt kimdir? Voleybolcu Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor, nereli, boyu ve yaşı kaç? Ebrar Karakurt için yapılan araştırmalar arttı. A Milli Kadın Voleybol Takımında smaçör pozisyonunda oynayan Ebrar Karakurt oynadığı maçlarda dikkatleri üzerine çekti. Sempatik tavırları ve performansıyla 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda genç yaşında büyük başarılara imza atıyor. Peki, Ebrar Karakurt boyu kaç cm? Ebrar Karakurt nereli, yaşı kaç? İşte Ebrar Karakurt hayatı…
3.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tokyo Olimpiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tokyo olimpiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.