Tikrit

Tikrit

Son dakika tikrit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tikrit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tikrit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tikrit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tikrit gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 tikrit haberi bulunmuştur. Tüm tikrit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polenin doğurganlık arttırıcı etkisi
Polenin doğurganlık arttırıcı etkisi Arı ürünü polenin vitamin ve mineral takviyesi özelliğinin yanısıra doğurganlık artırıcı etkisinin de olduğu bildirildi. Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı, "Shiraz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde gerçekleştirilen çalışmada, polenin sperm parametreleri ve üreme fonksiyonları üzerindeki etkisi araştırılmıştır. Çalışmanın sonucunda, polenin sperm sayısı, hareketliliği ve morfolojisi ile DNA kalitesini iyileştirdiği ortaya konulmuştur” dedi.
10.08.2019 Sağlık
Irak'ta bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var!
Irak'ta bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var! Irak'ın Tikrit kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 5 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
19.11.2018 Dünya
Kimyasal silaha gümüş, helikopter düşürmeye altın ödeme
Kimyasal silaha gümüş, helikopter düşürmeye altın ödeme Irak’ta IŞİD’in militanlarına yaptıkları hizmete göre dolgun ücretler ödediğini ortaya koydu. Tarifeye göre, helikopter düşürmek için altın, kimyasal silah için gümüş parayla ödeme yapılacak.
15.11.2018 Dünya
Irak'ta DEAŞ saldırısı: 4 ölü, 13 yaralı
Irak'ta DEAŞ saldırısı: 4 ölü, 13 yaralı Irak'ın çeşitli bölgelerinde terör örgütü DEAŞ'ın gerçekleştirdiği saldırılarda 4 sivil hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
6.10.2018 Dünya
Irak'ta bombalı saldırı: 5 ölü, 32 yaralı
Irak'ta bombalı saldırı: 5 ölü, 32 yaralı Irak'ın Salahaddin vilayetinde bir restoranı hedef alan bombalı saldırıda 5 kişi öldü, 32 kişi yaralandı.
12.09.2018 Dünya
'Öldü' denilen Saddam'ın sağ kolu yeniden ortaya çıktı
'Öldü' denilen Saddam'ın sağ kolu yeniden ortaya çıktı ABD işgaliyle Irak'ta Baas rejiminin devrilmesinin 15. yıldönümünde Saddam Hüseyin'in sağ kolu İzzet İbrahim el Duri'nin Facebook'ta canlı yayımlanan bir videoda boy göstermesi şaşkınlıkla karşılandı. Zira Nisanda 2015'te Duri'nin Irak güçleriyle girdiği çatışmada öldürüldüğü haberi ceset fotoğraflarıyla desteklenmişti.
9.04.2018 Dünya
Irak'ın Tikrit kentinde bombalı saldırı
Irak'ın Tikrit kentinde bombalı saldırı Irak'ın Tikrit kentinde düzenlenen bombalı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
9.12.2017 Dünya
Son dakika... Vahim haberler! 'İlan etmeye hazırlanıyor! 'Bölünecek'
Son dakika... Vahim haberler! 'İlan etmeye hazırlanıyor! 'Bölünecek' Suriyeli bir muhalif komutana göre, ABD bölgeyi büyük bir felakete sürükleyerek, 2018 yılı ikinci yarısında Irak ve Suriye’de 7 ayrı butik devlet ilan etmeye hazırlanıyor.
4.11.2017 Dünya
Ovaköy’e 50 kilometre
Ovaköy’e 50 kilometre Irak Ordusu, Irak Federal Polisi ve Haşdi Şabi güçlerinden oluşan Irak merkezi hükümet güçleri tartışmalı bölgeler düzenlediği operasyonun üçüncü gününde birçok bölgenin kontrolünü peşmergeden aldı.
18.10.2017 Dünya
Irak hükümeti Kerkük'ün tamamında kontrolü sağladı!
Irak hükümeti Kerkük'ün tamamında kontrolü sağladı! Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağladığı bildirildi.
16.10.2017 Dünya
Kerkük’te yüz yüze
Kerkük’te yüz yüze Irak Ordusu, Kerkük’teki Peşmerge’ye havalimanı ve petrol kuyularını teslim etmeleri için 48 saat süre tanıdı. Kürtler mevzilerini 3 km geriye çekti. Şii milis grubu Haşdi Şabi şehrin kapısına dayandı. Şii milisler ile Peşmerge arasındaki mesafe 500 metre
14.10.2017 Dünya
‘Derbeder olduk kimse anlamaz ki...’
‘Derbeder olduk kimse anlamaz ki...’ DEAŞ tarafından Irak’ta kaçırılan binlerce kadından biri olan Şii Türkmen N.B. korkunç hikayesini BBC Türkçe’den Mahmut Hamsici’ye anlattı.
29.09.2021 Gündem
Irak'taki Telafer operasyonunun bilançosu açıklandı
Irak'taki Telafer operasyonunun bilançosu açıklandı Irak'ta Türkmenlerin yaşadığı Musul'a bağlı Telafer'i DEAŞ'tan kurtarma operasyonunda 115 askerin öldüğü, 679 kişinin yaralandığı belirtildi.
2.09.2017 Dünya
Musul'da cezaevi yakınlarında iki toplu mezar bulundu
Musul'da cezaevi yakınlarında iki toplu mezar bulundu Irak'ın Musul kentinde bulunan Badoş Cezaevi yakınlarında, terör örgütü DEAŞ tarafından öldürüldüğü tahmin edilen 500 tutuklunun cesetlerinin yer aldığı iki toplu mezar bulundu.
25.08.2017 Dünya
Toplu mezarda 550 ceset bulundu
Toplu mezarda 550 ceset bulundu Irak’ın Tikrit kentinde 2014’te terör örgütü DEAŞ tarafından öldürülen 550 kurbanın cesedi bulundu. Yetkililer bölgede daha fazla ceset olduğunu tahmin ediyor.
8.08.2017 Dünya
Koalisyondan Irak'a 100 seyyar karakol!
Koalisyondan Irak'a 100 seyyar karakol! Uluslararası koalisyon güçleri, terör örgütü DEAŞ'la mücadele eden Irak'a 100 seyyar polis karakolu desteğinde bulundu.
3.07.2017 Dünya
Terör örgütü yüzde 80'i kaybetti!
Terör örgütü yüzde 80'i kaybetti! 2014'te Irak'ın üçte birini ele geçiren terör örgütü DEAŞ, 3 yılda hakimiyet alanının yüzde 80'ini kaybetti
31.05.2017 Dünya
Teröristler Tikrit'e saldırdı! Onlarca ölü ve yaralı!
Teröristler Tikrit'e saldırdı! Onlarca ölü ve yaralı! Terör örgütü IŞİD'in Irak'ın başkenti Bağdat'ın kuzeyindeki Tikrit'e saldırı düzenlediği öğrenildi. Saldırı sonucu onlarca ölü ve yaralının olduğu bildirildi.
5.04.2017 Dünya
Irak'ta çifte saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Irak'ta çifte saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Irak'ın başkenti Bağdat'ta ve Tikrit'te meydana gelen patlamalarda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi
15.03.2017 Dünya
Etnik temizlik tehdidi!
Etnik temizlik tehdidi! Musul'da Sünni Araplar tehdit edilerek 24 saat süre verildi. Haşdi Şabi tehlikesi büyüyor...
17.06.2021 Dünya
Haşdi Şabi 300 genci kaçırdı iddiası
Haşdi Şabi 300 genci kaçırdı iddiası Irak'ın Selahattin bölgesini DEAŞ'tan kurtarmak için iki yıldır operasyon düzenleyen Şii milis güçlerden oluşan Haşdi Şabi’nin, bölgedeki sunni gençleri zorla kaçırdığı iddia edildi.
18.01.2017 Dünya
DAEŞ'in yerine geçecekler!
DAEŞ'in yerine geçecekler! Haşdi Şabi ile ilgili korkunç gerçek gün yüzüne çıktı. Irak ve Suriye’de Müslümanlar’a yönelik katliamlar yapan İran destekli terör örgütü Haşdi Şabi'nin, 16 ülkeden silah ve mühimmat desteği aldığı ve 100’den fazla farklı silah türü kullandığı Uluslararası Af Örgütü'nün raporlarına yansıdı.
10.01.2017 Dünya
Kürtler ayaklandı! Kabul edilemez
Kürtler ayaklandı! Kabul edilemez Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) yetkilileri, Peşmerge'nin mevcut olduğu alanlarda başka bir silahlı gücün varlık göstermesinin "kabul edilemez" olduğunu belirtti.
17.06.2021 Dünya
'Kürt birliği kurdular'
'Kürt birliği kurdular' Irak'ın Selahaddin iline bağlı Tuzhurmatu ilçesinde Haşdi Şabi bünyesinde Kürt birliği kurulduğu yönündeki iddialar, bölgedeki yerel yetkililerin tepkisine sebep oldu.
17.06.2021 Dünya
Maliki Sadr'ı tehdit etti
Maliki Sadr'ı tehdit etti Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuri el-Maliki, ülkenin güney kentlerinde protesto edilmesinin arından Sadr Hareketi Lideri Mukteda es-Sadr yandaşlarını "askeri operasyonla" tehdit etti.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tikrit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tikrit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.