Thorbjorn Jagland

Thorbjorn Jagland

Son dakika Thorbjorn Jagland haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Thorbjorn Jagland ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Thorbjorn Jagland haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thorbjorn Jagland

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thorbjorn jagland gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 thorbjorn jagland haberi bulunmuştur. Tüm thorbjorn jagland haberleri aşağıda listelenmiştir.
NATO Genel Sekreteri kimdir? Jens Stoltenberg Türkiye ziyareti ne zaman? NATO Genel Sekreteri Türkiye ziyareti!
NATO Genel Sekreteri kimdir? Jens Stoltenberg Türkiye ziyareti ne zaman? NATO Genel Sekreteri Türkiye ziyareti!  NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Türkiye'ye gelecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini ve depremler nedeniyle dayanışma mesajı vereceğini bildiren Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın bitiminde düzenlediği basın toplantısında, NATO'nun Türkiye'ye desteği ve yarın Türkiye'ye yapacağı ziyaret hakkında bilgi verdi. Peki, NATO Genel Sekreteri kimdir? Jens Stoltenberg Türkiye ziyareti ne zaman? 
15.02.2023 Dünya
Jens Stoltenberg kimdir? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg hayatı!
Jens Stoltenberg kimdir? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg hayatı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü. Görüşmede İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik talebine ilişkin konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu iki ülkenin terör örgütü PKK/PYD/YPG’ye karşı somut ve samimi adımlar atması gerektiğini vurguladı. Bu görüşmenin ardından Jens Stoltenberg merak ediliyor. Peki, Jens Stoltenberg kimdir? NATO Genel Sekreteri Stoltenberg hayatı!
25.06.2022 Dünya
Rusya rest çekmeye hazırlanıyor: Çekilebiliriz!
Rusya rest çekmeye hazırlanıyor: Çekilebiliriz! Rusya Devlet Duması Başkanı Vyaçeslav Volodin 'Bu böyle devam ederse elbette, Avrupa Konseyi’nden çekilmeyi değerlendirebiliriz' açıklamasını yaptı.
13.10.2018 Dünya
Avrupa Konseyinden OHAL açıklaması
Avrupa Konseyinden OHAL açıklaması Avrupa Konseyi, Türkiye'de olağanüstü halin (OHAL) tekrar uzatılmaması yönünde karar alınmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.
18.07.2018 Dünya
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland Türkiye’ye geliyor
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland Türkiye’ye geliyor Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland'ın 15-16 Şubat tarihlerinde Ankara’ya bir çalışma ziyareti gerçekleştireceğini açıkladı.
12.02.2018 Gündem
Türkiye'den Avrupa'ya ağır darbe! Sarsıldılar
Türkiye'den Avrupa'ya ağır darbe! Sarsıldılar Ankara, üyesi olduğu Avrupa Konseyi'nin bütçesine yaptığı katkıyı, protesto amacıyla azaltıyor. Rusya’nın da benzer kararı ile Konsey’in milyonlarca euro kaybı söz konusu.
29.09.2021 Gündem
Popülizm büyük tehlike
Popülizm büyük tehlike CHP lideri Kılıçdaroğlu, Dünya Demokrasi Forumu’nda, popülizmin büyük bir tehlike olduğunu belirterek, “Popülizmle mücadele zeminlerinden biri de AB” dedi
8.11.2017 Siyaset
Macron'dan AİHM'de Türkiye ve Rusya mesajı!
Macron'dan AİHM'de Türkiye ve Rusya mesajı! Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "Türkiye ve Rusya, Avrupa’ya demirlenmiştir. Tarihleri, coğrafyaları, edebiyat ve siyasi bilinçleri Avrupa’ya sürtüşerek oluşmuştur. Bu iki ülkeye kapıları kapatarak, dışarıda bırakarak veya dışarıda kalmalarına ses çıkarmayarak konuşulmamalıdır. Yoğun bir diyalog ile yaklaşılmalıdır" dedi.
31.10.2017 Dünya
Avrupa Konseyi'nden Macron'a Türkiye uyarısı!
Avrupa Konseyi'nden Macron'a Türkiye uyarısı! Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a, 1949'dan beri Avrupa Konseyi üyesi olan Türkiye'nin Avrupa ailesinin bir parçası olarak kalması gerektiğini belirtti
31.08.2017 Dünya
Başbakan Yıldırım'dan 2 kritik görüşme!
Başbakan Yıldırım'dan 2 kritik görüşme! Başbakan Yıldırım, Iraklı mevkidaşı İbadi ve Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland ile telefonda görüştü.
19.07.2017 Siyaset
Rusya'dan flaş karar: Durdurulacak
Rusya'dan flaş karar: Durdurulacak Rusya, Avrupa Konseyi'ne ödemelerin durdurulacağını açıkladı.
30.06.2017 Dünya
FETÖ'cülerin sorulduğu Jagland'dan Türkiye açıklaması!
FETÖ'cülerin sorulduğu Jagland'dan Türkiye açıklaması! Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland: Türk yönetimiyle daha yakın ve birlikte çalışmayı sürdürmeliyiz. Bunu AB ile birlikte yapmalıyız. Mahkeme zaten iç hukuku göstermişti. İç hukuk yolunun olması zaman kazanmak adına önemli ve komisyon çalışmaya başlıyor
29.09.2021 Gündem
‘Avrupa Konseyi bizim evimiz’
‘Avrupa Konseyi bizim evimiz’ AB Bakanı Başmüzakereci Çelik, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland’la görüştü, “Biz burada ev sahibiyiz, misafir değiliz” dedi
29.09.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan sürpriz görüşme
Bakan Çavuşoğlu'ndan sürpriz görüşme Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ile karşı tarafın talebi üzerine telefonla görüştü. Görüşme, Jagland'in talebi üzerine gerçekleşti
29.09.2021 Gündem
Avrupalı siyasetçiden flaş referandum yorumu
Avrupalı siyasetçiden flaş referandum yorumu Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland, hiçbir uluslararası kurumun herhangi bir ülkedeki referandum sonucunu geçersiz sayma hakkı bulunmadığını söyledi.
20.04.2017 Dünya
Avrupa Konseyi'nden Hollanda açıklaması: İzin veremeyiz!
Avrupa Konseyi'nden Hollanda açıklaması: İzin veremeyiz! Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland, diyalog çağrısı yaparak "Bu durum demokrasi ve diplomasiye zarar veriyor. Bu gerginliğin daha fazla tırmanmasına izin veremeyiz"
29.09.2021 Gündem
24 saatte 35 diplomatik görüşme!
24 saatte 35 diplomatik görüşme! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ilk 24 saatinde kendisini telefonla arayan, aralarında 30 dışişleri bakanının bulunduğu 35 üst düzey yetkiliyle yoğun telefon diplomasisi yürüttü.
29.09.2021 Gündem
292 talep 11 iade
292 talep 11 iade Türkiye topraklarında düzenlenen hain saldırılarda taziyelerini ileten AB ülkelerinden son 9 yılda PKK, DHKP-C ve FETÖ terör örgütlerine üye oldukları tespit edilen 292 kişi için yapılan iade taleplerinin sadece 11’i kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan gelen tepkiler
İstanbul'daki terör saldırısına dünyadan gelen tepkiler NATO, BM gibi uluslararası kuruluşların yanı sıra birçok ülkenin devlet başkanından kınama mesajı geldi. Rusya Devlet Başkanı Putin, Filistin Devlet Başkanı Abbas, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Katar Emiri Al Sani ve Kuveyt Emiri es-Sabah, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Fransa, İsrail ve Ukrayna'nın Ankara büyükelçilikleri Türk halkıyla dayanışmalarını göstermek için bayraklarını yarıya indirdi. Rusya Devlet Başkanı Putin, bu suçu işleyenlerin ve onları azmettirenlerin hesap vereceklerinden emin olduğunu ifade etti. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Müttefikimiz Türkiye ile dayanışmada birleşiyoruz. Terörizmin her türlüsüne karşı savaşmakta kararlıyız"
17.06.2021 Dünya
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri: Yas tutuyoruz
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri: Yas tutuyoruz Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland, İstanbul'da düzenlenen terör saldırısını kınadığını bildirdi.
11.12.2016 Dünya
Gözler o toplantıdaydı, iptal edildi!
Gözler o toplantıdaydı, iptal edildi! Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Rusya ve ABD arasında Halep'le ilgili Cenevre'de yapılması planlanan toplantının ABD'nin katılmaması nedeniyle iptal olduğunu bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Rusya ve ABD'nin Halep toplantısı iptal oldu
Rusya ve ABD'nin Halep toplantısı iptal oldu Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya ve ABD arasında Suriye'nin Halep kentiyle ilgili Cenevre'de yapılması planlanan toplantının ABD'nin katılmaması nedeniyle iptal olduğunu bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Avrupa Konseyi’nden idam cezası uyarısı
Avrupa Konseyi’nden idam cezası uyarısı Avrupa Konseyi Türkiye’yi idam cezasını geri getirmek konusunda uyardı.
17.06.2021 Dünya
Türkiye vizesiz AB için formülü buldu
Türkiye vizesiz AB için formülü buldu Türkiye ile AB vize serbestisi için eksik kalan 5 kriterden 4’ünün yerine getirilmesi için anlaştı. Terör yasalarında değişikliğe ilişkin kriter üzerindeki anlaşmazlık “dürüst arabulucu” yöntemiyle çözülecek
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu'nun diplomasi trafiği
Çavuşoğlu'nun diplomasi trafiği Bakan Çavuşoğlu, AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Timmermans, 71. Dönem BM Genel Kurulu Başkanı Thomson, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Eide, AB Dönem Başkanı Slovakya Dışişleri Bakanı Lajcak, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland ve ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Engel ile görüştü
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Thorbjorn Jagland ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thorbjorn jagland haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.