The Wall Street Journal

The Wall Street Journal

Son dakika The Wall Street Journal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The Wall Street Journal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The Wall Street Journal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Wall Street Journal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the wall street journal gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 the wall street journal haberi bulunmuştur. Tüm the wall street journal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor Google, belirli verilerle haber yazabilen yapay zeka aracını test ediyor.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor!
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor! Google, belirli verilerle haber yazabilen yapay zeka aracını test ediyor.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Dikkat çeken muhalefet analizi: Çöküşün eşiğinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Dikkat çeken muhalefet analizi: Çöküşün eşiğinde Meral Akşener'in açıklamaları ile muhalefet cephesinde ortaya çıkan çatlak sonrası Erdoğan'ın ilk değerlendirmesi dünya basınında geniş yer buldu. Erdoğan'ın 'Oturdular, konuştular, dağıldılar' sözünü okurlarına aktaran Bloomberg haberinde dikkat çeken bir analize yer verdi.
5.03.2023 Dünya
Biden F-16 satışı için onay istedi
Biden F-16 satışı için onay istedi ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye’ye F-16 satmak istediğini ABD kongresinin ilgili komitelerine bildirdi.
14.01.2023 Gündem
BlockFİ iflas mı etti?  Kripto para piyasasında iflas çalkantısı!
BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflas çalkantısı! Kripto para piyasalarında iflas dalgası başladı. FTX'in iflası sonrası kripto para piyasalarında olumsuz dalga devam ediyor. Kripto para alım-satımı yanında faizli mevduat ve kredi hizmetleri de sunan BlocFi iflas başvurusunda bulunacağı iddia edildi. Peki, BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflaslar mı başladı? Kripto para piyasalarında son durum ne? İşte BlockFİ hakkın merak edilenler…
16.11.2022 Ekonomi
FTX müşterilerine ve zengin hayırseverlere şok! Akıl hocası da isyan etti: Utanç duyuyorum!
FTX müşterilerine ve zengin hayırseverlere şok! Akıl hocası da isyan etti: Utanç duyuyorum! Kripto dünyasının harika çocuğu Sam Bankman-Fried, iş başarısı kadar bir vakıf aracılığıyla yürüttüğü hayırseverlik çalışmalarıyla da tanınıyordu. FTX'in iflasının ardından aralarında Bankman-Fried'in akıl hocasının da bulunduğu vakıf yöneticilerinin topluca istifa etmesiyle yangın yeni bir noktaya sıçradı. İşte son gelişmeler...
16.11.2022 Ekonomi
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu!
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu! ABD, terör örgütü El Kaide'nin lideri Eymen el Zevahiri'yi Afganistan'da silahlı insansız hava aracından ateşlenen füzeyle öldürdü. Dünya, Zevahiri'nin öldürüldüğünü gece yarısı 00.27'de Amerikan Associated Press (AP) haber ajansının 'acil' koduyla geçtiği haberle öğrendi.
2.08.2022 Dünya
Rus ordusunun öldüremediği adam! Ukrayna'da kardeşlerinin cesetleri ile diri diri gömüldü ama...
Rus ordusunun öldüremediği adam! Ukrayna'da kardeşlerinin cesetleri ile diri diri gömüldü ama... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusu binlerce sivilin ölümüne neden oldu. Rusya'nın harabeye çevirdiği ülkeden dehşete düşüren haberler gelmeye devam ediyor. Dizlerinin üzerine çökmüş gözleri bağlı üç Ukraynalı kardeş... Arkalarında bir Rus askeri... Susturucu takılmış bir silah... O kardeşlerin ikisi kafalarına sıkılan kurşunlarla infaz edildi, üçüncüsü ise ister şans deyin ister kader, küçücük bir detay sayesinde kurtuldu ve bugün yaşadıklarını dünyaya duyurmak istiyor. İşte savaşın korkunçluğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren bir hayatta kalma hikayesi...
18.05.2022 Dünya
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttıracak mı? FED Başkanı Powell’dan faiz sinyali!
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttıracak mı? FED Başkanı Powell’dan faiz sinyali! Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası (Fed) haziran ayı toplantısını beklerken FED başkanı Jerome Powell faiz kararı ile ilgili açıklama geldi. Powell, FED’in faiz artırımı ile ilgili 'Finansal koşullar uygun, enflasyonun düştüğünü görüyoruz' diyebileceğimiz bir noktada olduğumuzu hissedene kadar gideceğiz" dedi. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttıracak mı? FED faiz arttırırsa ne olur? İşte FED Başkanı Powell’dan faiz açıklaması…
18.05.2022 Ekonomi
ABD'den flaş Türkiye hamlesi! F-16 satışı için harekete geçtiler
ABD'den flaş Türkiye hamlesi! F-16 satışı için harekete geçtiler ABD'den flaş hamle geldi. Türkiye'ye F-16 satışı için harekete geçtiler. ABD'de Biden yönetimi Kongre'den Türkiye'nin F-16 savaş uçağı filosu için gelişmiş silah ve diğer teçhizatların satışına onay verilmesini istedi. İşte son dakika haberinin detayları...
11.05.2022 Dünya
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi Rusya-Ukrayna arasında aylardır devam eden ve son günlerde tansiyonu giderek artan krizin topyekûn bir savaşa dönüşmesi artık an meselesi haline geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerini resmen tanıma kararı dünyayı alarma geçirdi. Karara dünya devletlerinden tepki yağarken tüm dünya basınının da manşetlerinde bu kararın yankıları yer aldı.
22.02.2022 Dünya
Savaş çanları çalıyor! Biden onayladı, askerler Rusya'ya karşı harekete geçiyor
Savaş çanları çalıyor! Biden onayladı, askerler Rusya'ya karşı harekete geçiyor Ukrayna-Rusya krizinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. ABD Başkanı Joe Biden ABD birliklerinin daha fazla askerinin Rusya-Ukrayna krizinin yaşandığı Doğu Avrupa'ya yollanmasına onay veren kararı imzaladı.
2.02.2022 Dünya
Omicron mutasyonlara yol açar mı? Omicron için aşıya ihtiyaç var mı?
Omicron mutasyonlara yol açar mı? Omicron için aşıya ihtiyaç var mı? Dünya koronavürüsün yeni varyantı Omicron ile mücedele ediyor. Omicron varyantı ile ilgili çalışmalar devam ederken bilim insanları ve ilaç şirketlerinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Paniğe neden olan Omicron varyantı ile ilgili ABD’li ilaç şirketi Pfizer’dan açıklama geldi. Pfizer’ın CEO’su Albert Bourla Omicron varyantının önceki türlere göre daha hafif olduğunu, ancak daha hızlı yayıldığını belirtti. Yeni ortaya çıkan omicron varyantının gelecekte daha fazla mutasyona yol açabileceğini dikkat çekti. Peki, Omicron mutasyonlara yol açar mı? Omicron için aşıya ihtiyaç var mı? Aşılar Omicron varyantında etkili mi? Aşılar omicron varyantından koruyor mu? İşte Omicron varyantı ile ilgili son bilgiler…
8.12.2021 Sağlık
ABD Hazine Bakanı Yellen: Ülkenin temerrüde düşmesi tarihi bir mali  krizi tetikleyebilir
ABD Hazine Bakanı Yellen: Ülkenin temerrüde düşmesi tarihi bir mali krizi tetikleyebilir ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ülkenin temerrüde düşmesinin "tarihi bir mali krizi" tetikleyebileceğini belirterek, Kongre'nin federal borç limitini yükseltmesi için bir kez daha çağrıda bulundu.
20.09.2021 Dünya
ABD'nin Xiaomi'yi kara listeye aldığı ortaya çıktı
ABD'nin Xiaomi'yi kara listeye aldığı ortaya çıktı ABD Savunma Bakanlığının belgeleri, Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin, kurucusu ve Üst Yöneticisi Lei Jun'a Çin devletine yaptığı hizmetlerden dolayı verilen ödül nedeniyle "ordu bağlantılı şirketler" listesine alındığını ortaya koydu.
6.03.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'nin Çinli Xiaomi'yi kara listeye aldığı ortaya çıktı
ABD'nin Çinli Xiaomi'yi kara listeye aldığı ortaya çıktı ABD Savunma Bakanlığının belgeleri, Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin, kurucusu ve Üst Yöneticisi Lei Jun'a Çin devletine yaptığı hizmetlerden dolayı verilen ödül nedeniyle "ordu bağlantılı şirketler" listesine alındığını ortaya koydu.
5.03.2021 Dünya
ABD basını dünyaya böyle duyurdu: Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi dışlamak artık çok zor
ABD basını dünyaya böyle duyurdu: Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi dışlamak artık çok zor ABD'li The Wall Street Journal gazetesi, Türkiye'nin Doğu Akdeniz stratejisini masaya yatırdı. Haberde bölgede denizcilik programı başlatan Türkiye'nin hamlelerinin beklenmesi gereken bir durum olduğu belirtildi.
3.08.2020 Dünya
Otomobil devinden flaş karar! Yeniden başlıyorlar
Otomobil devinden flaş karar! Yeniden başlıyorlar Otomotiv üreticisi Ford Motor Co, ABD’deki fabrikalarında corona nedeniyle Mart ayında ara verdiği üretime kısmen de olsa 18 Mayıs’ta yeniden başlayacağını açıkladı.
8.05.2020 Ekonomi
ABD'den bomba petrol hamlesi!
ABD'den bomba petrol hamlesi! ABD’nin, ülkedeki askerlerini çekmesini isteyen Irak yönetimini New York Federal Bankasındaki hesaplarına erişimi kaybetme riski ile tehdit ettiği ifade edildi.
12.01.2020 Dünya
Ortalığı karıştıracak iddia: 14 bin ABD askeri...
Ortalığı karıştıracak iddia: 14 bin ABD askeri... Amerikan medyasında yer alan ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) Orta Doğu'ya 14 bin asker sevk etmeyi düşündüğü iddiası Kongre ile Pentagon'u karşı karşıya getirdi.
5.12.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diğerleri harekete geçmekte başarısız olunca Türkiye adım attı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diğerleri harekete geçmekte başarısız olunca Türkiye adım attı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD merkezli The Wall Street Journal gazetesine 'Başkaları harekete geçmezken Türkiye adım atıyor' başlıklı makale yazdı. Erdoğan, "Türkiye'nin Suriyeli sığınmacıları vatanlarına kavuşturma çabalarından bu kadar rahatsızlık duyan bu ülkeler, kaç savaş mağduruna kapılarını açmıştır? Suriye'de yaşanan insani krizin sona erdirilmesi için ne tür katkılarda bulunmuşlardır? İç savaşı bitirmek için hangi siyasi girişimleri desteklemişlerdir? Açıklamaları Arap halkının gerçek görüş ve duygularını yansıtmayan Arap Birliği artık meşruiyetini tamamen kaybetmiştir." dedi.
15.10.2019 Siyaset
CEO'nun sesini taklit edip 1.4 milyon lira dolandırdılar
CEO'nun sesini taklit edip 1.4 milyon lira dolandırdılar Almanya merkezli bir şirketin CEO'sunun sesini yapay zeka ile taklit eden dolandırıcılar 1.4 milyon lirayı hesaplarına geçirdiler.
3.09.2019 Dünya
Facebook'a 5 milyar dolar ceza
Facebook'a 5 milyar dolar ceza ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), sosyal paylaşım sitesi Facebook'a kişisel bilgilerin izinsiz ve usulsüz kullanıldığı gerekçesiyle 5 milyar dolar ceza kesti!
13.07.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

The Wall Street Journal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the wall street journal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.