Tesco

Tesco

Son dakika tesco haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tesco ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tesco haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tesco

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tesco gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 tesco haberi bulunmuştur. Tüm tesco haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Erol Misli’nin yeni CMO’su oldu
Okan Erol Misli’nin yeni CMO’su oldu Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu misli, CMO (Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı) pozisyonuna Okan Erol'un atandığını duyurdu. Erol, önceden uzun yıllar Yemeksepeti'nde görev yapmış olup, son dönemde Yemeksepeti CMO’su olarak markanın pazarlama stratejilerini başarılı bir şekilde yürütmüştür.
2.08.2023 İddaa
Yurt dışında yaşamak isteyenleri ilgilendiren flaş karar! O meslekler için vize veriliyor
Yurt dışında yaşamak isteyenleri ilgilendiren flaş karar! O meslekler için vize veriliyor Yurt dışında yaşamak isteyen binlerce vatandaşı ilgilendiren flaş karar! İngiltere o mesleklerden 5 bin kişi alınacağını duyurdu. Noel yaklaşırken tedarik sorununa çözüm bulmak isteyen hükümet, 'Hızlandırılmış Vize Programı'nı başlattı.
3.10.2021 Dünya
İngiltere'de 'akılalmaz kriz!' Askerler harekete geçiyor
İngiltere'de 'akılalmaz kriz!' Askerler harekete geçiyor İngiltere'de enerji şirketi BP ve Tesco Alliance'ın tır sürücüsü eksikliği nedeniyle ülkede "çok az sayıda" petrol istasyonunun kapatılacağını duyurmasının ardından, benzin istasyonlarında yaşanan akaryakıt krizi ve araç kuyrukları devam ediyor.
2.10.2021 Dünya
İngiltere'de son dakika kararı! Askerler şehre iniyor
İngiltere'de son dakika kararı! Askerler şehre iniyor İngiltere'de silahlı kuvvetler personeli, pazartesiden itibaren benzin istasyonlarına akaryakıt taşımaya başlayacak.
6.10.2021 Dünya
İngiltere'de akaryakıt krizi! Benzin istasyonlarına akın ettiler
İngiltere'de akaryakıt krizi! Benzin istasyonlarına akın ettiler İngiltere'de enerji şirketi BP ve Tesco Alliance'ın, ülkede "çok az sayıda" petrol istasyonunun kapatılacağını duyurmasının ardından benzin istasyonları önünde uzun kuyruklar oluştu.
26.09.2021 Dünya
İngiltere'de kriz gittikçe büyüyor! Market rafları boşaldı
İngiltere'de kriz gittikçe büyüyor! Market rafları boşaldı İngiltere'de tır ve kamyon şoförü eksikliğinden kaynaklanan tedarik sorunları bazı süpermarketlerde rafların boş kalmasına yol açtı. Süpermarket zinciri Tesco, sıkıntının devam etmesi durumunda, Noel öncesinde müşterilerin panik halinde marketlere yönelebileceği konusunda hükümeti uyardı.
25.09.2021 Dünya
Dev şirket teklifi beğenmedi! 66 milyar liralık satış iptal oldu
Dev şirket teklifi beğenmedi! 66 milyar liralık satış iptal oldu Market zincirinden şaşırtan karar! 66 milyarlık dev anlaşma iptal edildi. İngiltere'nin en büyük dördüncü süpermarket zinciri Vm Morrisonms, Clayton ve Dubilier&Ricer'ın yaptığı 5.5 milyar sterlinlik satın alma teklifini reddettiğini duyurdu.
21.06.2021 Ekonomi
Market zincirine büyük ceza! Tarihi geçmiş ürün...
Market zincirine büyük ceza! Tarihi geçmiş ürün... Tesco, Birmingham'daki üç mağazada tarihi geçmiş yiyecekleri sattığı için 7.56 milyon sterlin para cezasına çarptırıldı.
20.04.2021 Gündem
Tesco, Polonya'daki iştirakini sattı
Tesco, Polonya'daki iştirakini sattı İngiltere'nin en büyük perakende zincirlerinden Tesco, Polonya'daki iştirakinin satıldığını duyurdu.
18.06.2020 Ekonomi
İflas eden Forever 21'e Türk iş adamı talip oldu
İflas eden Forever 21'e Türk iş adamı talip oldu Geçtiğimiz hafta iflas başvurusunda bulunan Forever 21 ile ilgili önemli gelişme yaşandı. Select Yönetim Kurulu Başkanı ve Avrupalı Türk Markalar Birliği Başkanı Cafer Mahiroğlu “Forever 21 markasının Avrupa’daki mağazalarının satın alınması için görüşmeler yapıyoruz” dedi.
4.10.2019 Ekonomi
Walmart erken davranıp Flipkart'ı Amazon'un elinden kaptı
Walmart erken davranıp Flipkart'ı Amazon'un elinden kaptı Walmart, internet perakendeciliğinin yükselişi karşısındaki hamlelerine bir yenisi daha ekledi. Amazon'un da istediği Hindistan merkezli Flipkart'ı 15 milyar dolara satın alarak büyük bir çalım attı
4.05.2018 Ekonomi
İki süpermarket birleşiyor! Yeni bir dev doğuyor
İki süpermarket birleşiyor! Yeni bir dev doğuyor Birleşik Krallık'ın en büyük ikinci süpermarket zinciri olan Sainsbury, Asda ile 13.3 milyar sterlin, yaklaşık 18 milyar dolar karşılığında anlaştığını açıkladı.
30.04.2018 Ekonomi
Markette cinsel ilişki skandalı! 'Ülkeyi terk etmek istiyorum'
Markette cinsel ilişki skandalı! 'Ülkeyi terk etmek istiyorum' İngiltere'nin en büyük bir süpermarket zincirlerinden birinde yaşanan cinsel ilişki skandalının kahramanlarından olan 19 yaşındaki Caitlyn Kirby yaşananlarla ilgili konuştu. Genç kadın ülkeyi terk etmek istediğini söyledi.
19.02.2018 Dünya
Migros yatırımcıdan habersiz Makro’yu alıyor
Migros yatırımcıdan habersiz Makro’yu alıyor Migros, geçtiğimiz günlerde konkordato talebinde bulunan Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Makro Market’i almak için harekete geçti. Fiyat görüşmeleri yapılırken, KAP’a henüz açıklama yapılmadı.
9.11.2017 Ekonomi
Dev satışta flaş gelişme
Dev satışta flaş gelişme Rekabet Kurulu, Migros Ticaret tarafından Tesco Kipa Kitle Pazarlama hisselerinin belli oranda devralınmasına verilen koşullu izin kapsamında, elden çıkarılacak mağazalar arasındaki 20 mağazanın sabit değerlerinin ve mağazalara ilişkin sözleşmelerin CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi'ne devri işlemini onayladı.
3.10.2017 Ekonomi
Sermaye artırım başvurusu onaylandı
Sermaye artırım başvurusu onaylandı SPK, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin 86 milyon 355 bin TL bedelli sermaye artırım başvurusunu onayladı
22.06.2017 Galatasaray
Kipa'nın hisse devri tamamlandı
Kipa'nın hisse devri tamamlandı Tesco Kipa'nın toplam sermayesinin yaklaşık yüzde 95,5'ini temsil eden payların Migros'a devrinin tamamlandığı açıklandı.
1.03.2017 Ekonomi
Kipa'nın Migros'a devri onayladı
Kipa'nın Migros'a devri onayladı Kipa hisselerinin yüzde 95,5'nin Tesco Overseas Investments Limited'den Migros Ticaret AŞ'ye devri işlemi, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.
9.02.2017 Ekonomi
Avrupa’da sebze krizi büyüyor, fiyatlar yükseliyor
Avrupa’da sebze krizi büyüyor, fiyatlar yükseliyor Avrupa’nın sebze deposu İspanya’nın güney kesimlerini etkisi altına alan kış başta İngiltere, İrlanda ve Finlandiya olmak üzere Avrupa’yı vurdu. Kabak, patlıcan, marul, brokoli gibi ürünlerde sıkıntı başladı, fiyatlar hızla yükseliyor.
7.02.2017 Ekonomi
Avrupa’da sebze kıtlığı
Avrupa’da sebze kıtlığı İspanya’daki sel ve don, sebze ihracını dramatik ölçüde düşürünce İngiltere’deki süpermarket rafları boş kaldı. Sebze ürünlerinin satışına kısıtlama geldi
17.06.2021 Dünya
Hackerler İngiliz bankasının 20 bin müşterisinden para sızdırdı
Hackerler İngiliz bankasının 20 bin müşterisinden para sızdırdı İngiltere’nin önde gelen perakende grubu Tesco’nun bankacılık iştiraki Tesco Bank, hackerların yaklaşık 20 bin müşterisinin hesaplarına girerek para sızdırdığını bildirdi...
7.11.2016 Ekonomi
Migros, Tesco Kipa’yı 302 milyon TL’ye alıyor
Migros, Tesco Kipa’yı 302 milyon TL’ye alıyor Migros, İngiliz perakende zinciri Tesco’nun Türkiye’deki Tesco Kipa AVM ve mağazalarını 302 milyon TL’ye satın alıyor. Tesco’nun Türkiye’de 21 ildeki 26 AVM ve 168 mağazası Migros bünyesine katılacak.
10.06.2016 Ekonomi
Türk devi Tesco Kipa resmen satıldı!
Türk devi Tesco Kipa resmen satıldı! Tesco, Türkiye'deki iştiraki Tesco Kipa'nın yüzde 95,5 hissesini Migros Ticarete sattı. Migros Tesco Kipa için 302,3 milyon TL ödeyecek
10.06.2016 Ekonomi
'Migros Tesco Kipa'yı satın aldı'
'Migros Tesco Kipa'yı satın aldı' Sky News’in haberine göre Migros Ticaret, İngiliz sermayesi Tesco Kipa'yı satın aldı
8.06.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tesco ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tesco haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.