Migros

Migros

Son dakika migros haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan migros ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını migros haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Migros

haberleri sayfasında son dakika yaşanan migros gelişmeleri de dahil olmak üzere 972 migros haberi bulunmuştur. Tüm migros haberleri aşağıda listelenmiştir.
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Söz konusu olayın gündem olmasının ardından Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, atiswiss kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi kim?
22.04.2024 Yaşam
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor?
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor? Bayramda marketlerin çalışma saatleri ile ilgili aramalar devam ediyor. Bayramın 3. günü Migros, A101, ŞOK, BİM marketler açık mı? Sorusuna alışveriş yapacak vatandaşlar yanıt arıyor. Bayram nedeniyle birçok yerin kapalı olmadı marketlerin çalışma durumunun araştırılmasına neden oldu. Bugün Ramazan Bayramı'nın ikinci günü idrak edilirken gözler "Bayramın 3. Günü BİM, A101, ŞOK, Migros marketler açık mı, kaçta açılıyor, kapalı mı?" sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte, 12 Nisan 2024 Ramazan Bayramı'nın 3. Günü marketlerin çalışma saatleri…
15.04.2024 Yaşam
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı İzmir'de, soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal'ın (19) akıl sağlığı yerinde çıktı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı.
28.02.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi katletmişti! Delil Aysal için istenen ceza belli oldu
İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi katletmişti! Delil Aysal için istenen ceza belli oldu İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonu ile kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede, Aysal için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
6.02.2024 Gündem
1 Ocak Şok marketler açık mı? Bugün marketler çalışıyor mu? ŞOK, BİM, Migros 1 Ocak'ta açık mı?
1 Ocak Şok marketler açık mı? Bugün marketler çalışıyor mu? ŞOK, BİM, Migros 1 Ocak'ta açık mı? 1 Ocak ŞOK marketler açık mı merak ediliyor. Bugün yeni yılın ilk günü ve resmi tatil. Birçok kurum ve kuruluş resmi tatil nedeniyle kapalı. Ancak vatandaşlar "ŞOK, BİM, Migros 1 Ocak'ta çalışıyor mu" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte marketler çalışma gün ve saatleri..
1.01.2024 Gündem
Migros yılbaşı paketi 2024: Migros yılbaşı paketi kaç TL? Pakette neler var?
Migros yılbaşı paketi 2024: Migros yılbaşı paketi kaç TL? Pakette neler var? Zincir marketlerin yılbaşı paketleri şubelerde yerini almaya başladı. Migros'un da her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı paketinde neredeyse yok yok! Peki 2024 Migros yılbaşı paketi ne kadar, kaç TL? İşte Migros'un yeni yıl paketinde yer alan ürünler...
28.11.2023 Ekonomi
Filistin’e destek sansürü! Fazıl Say'ın İsviçre konserleri iptal edildi
Filistin’e destek sansürü! Fazıl Say'ın İsviçre konserleri iptal edildi İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını eleştiren dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın, Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) tarihlerinde vereceği konserleri İsviçre Migros tarafından iptal edildi. Fazıl Say yaşanan konuyla alakalı sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı.
21.10.2023 Magazin
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın İsviçre’nin Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) vereceği konserler Filistin’e destek açıklamaları nedeniyle iptal edildi.
21.10.2023 Kültür Sanat
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacak.  İndirimli ürünleri satın almak isteyen vatandaşlar “Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girer, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?” sorularına yanıt aranmaya başladı.
12.10.2023 Ekonomi
300 mağazanın enerjisi GES’le karşılanacak
300 mağazanın enerjisi GES’le karşılanacak MİGROS ve Aksa Elektrik, 16 MWp gücünde arazi tipi güneş enerjisi santralını (GES) hayata geçirmek üzere işbirliği yaptı.
17.08.2023 Ekonomi
Bayramın 2. günü marketler açık mı? Kurban Bayramının 2. Gününde BİM, ŞOK, A101, Migros açık mı, bugün zincir marketler çalışıyor mu? 29 Haziran market çalışma saatleri
Bayramın 2. günü marketler açık mı? Kurban Bayramının 2. Gününde BİM, ŞOK, A101, Migros açık mı, bugün zincir marketler çalışıyor mu? 29 Haziran market çalışma saatleri Bayramın 2. günü marketler açık mı, bugün BİM, A101, ŞOK kaçta açılıyor? Kurban Bayramı’nın ilk günü zincir marketlerden bazılarının kapalı olması nedeniyle, bayramın 2. Günü bugün de marketlerin kapalı olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, zincir marketler kaça kadar açık? ŞOK, A101, BİM, Migros, Kim, Seç, Örnek, Carrefour marketler bayramın 2. Günü açık mı? Bayramda marketler kapalı mı, açık mı?
29.06.2023 Ekonomi
BİM, A101, Migros, ŞOK bayramda açık mı? Marketler bayramda açık mı, bugün (Bayramın 1. günü) marketler hizmet veriyor mu, kapalı mı, bayramda a101 açık mı?
BİM, A101, Migros, ŞOK bayramda açık mı? Marketler bayramda açık mı, bugün (Bayramın 1. günü) marketler hizmet veriyor mu, kapalı mı, bayramda a101 açık mı? Bayramda A101 açık mı, ŞOK, BİM, Migros, Carrefour, bayramda açık mı? Bayramın başlamasıyla marketlerin bayram mesaisi sorgulanmaya başlandı. Kurban Bayramı'nda marketlerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Zincir marketler, aktüel katalogları ile bayrama özel indirim fırsatlarını sürdürürken bayramda marketler açık olup olmadığı arama motorları üzerinden öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, BİM-A101-ŞOK marketler Kurban Bayramı'nda saat kaçta açılacak, saat kaçta kapanacak? BİM, A101, Migros, ŞOK bayramda açık mı? Marketler bayramda açık mı?
28.06.2023 Gündem
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı Koç Holding yılın ilk çeyreğinde karını yüzde 150 oranında artırdı. Migros da 2023’ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Fiziki ve online mağazaları ile beraber yaygınlığını artıran Migros, rekabetçi fiyatları ve güçlenen bilançosuyla yatırımlarını ve pazar payını artırdı.
4.05.2023 Vitrin
Bayramın 2. günü marketler açık mı, BİM, A101, ŞOK, MİGROS, CARREFOUR bayramda kapalı mı? Bayramın 2. günü  (22 Nisan) marketler çalışıyor mu?
Bayramın 2. günü marketler açık mı, BİM, A101, ŞOK, MİGROS, CARREFOUR bayramda kapalı mı? Bayramın 2. günü (22 Nisan) marketler çalışıyor mu? Bayramda marketler açık mı, bayramın ikinci günü (22 Nisan) marketler kapalı mı? Bayram nedeniyle marketlerin çalışma saatleri sorgulanıyor. Resmi tatil günlerinde kurumlar gibi bazı işletmeler de faaliyetlerine ara veriyor ya da çalışma saatlerine bayram ayarı veriyor. Zincir marketler de bayram tatili süresince belirli gün ve saatlerde kapalı kalıyor. Bayramda evde olmayı tercih edenler ya da misafir ağırlayanlar market alışverişi için BİM, A101, ŞOK, MİGROS, CARREFOUR gibi marketlerin açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bayramın 2. günü marketler açık mı, kapalı mı? Zincir marketler bayramın 2. günü saat kaça kadar çalışıyor? İşte BİM, A101, ŞOK, MİGROS, CARREFOUR bayram çalışma saatleri…
22.04.2023 Ekonomi
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitledi. Vatandaş Tarım Kredi'ye akın etti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor
26.03.2023 Ekonomi
Ramazan kolisi 2023 fiyatları ve ürünler! A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kooperatif, Carrefour, Metro ramazan kolisi fiyatları ne kadar, ramazan kolisi içinde neler olur?
Ramazan kolisi 2023 fiyatları ve ürünler! A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kooperatif, Carrefour, Metro ramazan kolisi fiyatları ne kadar, ramazan kolisi içinde neler olur? Ramazan kolisi fiyatı ve içeriği hakkında araştırmaları Ramazan ayına az bir süre kala araştırılıyor. Büyükşehir belediyeleri, şehirlerin ilçe belediyeleri dışında vatandaşlar da Ramazan Ayı’nda muhtaç vatandaşlara Ramazan kolisi dağıtıyor. Ramazan Ayları’nda muhtaç ailelerin ve geçim sıkıntısı çeken ailelerin adreslerine kadar içerisinde birçok erzağın bulunduğu koliler yapılıyor. Peki, A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kooperatif, Carrefour, Metro ramazan kolisi fiyatları ne kadar, ramazan kolisi içinde neler olur? İşte Ramazan kolisi 2023 fiyatları ve ürünler…
15.03.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Şarj ağı işletmeci lisansı alan ilk perakende şirketi Migros oldu
Şarj ağı işletmeci lisansı alan ilk perakende şirketi Migros oldu Elektrikli araçlara şarj hizmeti sunmak ve Türkiye’deki elektrikli araç dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla kurulan Migen Enerji ile Migros, “Şarj Ağı İşletmeci Lisansı” alan ilk perakende şirketi oldu.
3.02.2023 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi! Marketlerden peş peşe indirim açıklaması geldi
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi! Marketlerden peş peşe indirim açıklaması geldi Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Marketler tek tek indirim açıklamasında bulundu. Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinden Şok, Migros, CarrefourSA ve Happy Center yaptığı açıklamalar ile binlerce üründe fiyatları sabitlediğini ve indirime gittiğini duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum” diye konuştu. İşte indirime giden marketler ve ürünleri...
6.01.2023 Ekonomi
Zincir marketlerde fiyatlar sabitlendi! Ocak ayında zam yok
Zincir marketlerde fiyatlar sabitlendi! Ocak ayında zam yok Asgari ücrete yapılan zammın ardından vatandaşlar marketlerde etiketlerin değiştiğini, birçok üründe fiyat artışı olduğunu iddia etti. Konu ile ilgili harekete geçildi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş zincir marketlerin yöneticileri ile toplantı yaptı. Yapılan görüşmenin ardından 3 market binlerce üründe fiyatları sabitlediğini duyurdu. Uzmanlara göre, diğer zincir marketler de benzer uygulamalara gidebilir.
4.01.2023 Ekonomi
1 Ocak marketler kaçta açılıyor, bugün Migros, BİM, A101, Şok, Carrefoursa açık mı? Yılbaşında marketler açık mı 2023?
1 Ocak marketler kaçta açılıyor, bugün Migros, BİM, A101, Şok, Carrefoursa açık mı? Yılbaşında marketler açık mı 2023? 1 Ocak (bugün) 2023 marketler kaçta açılıyor, Yılbaşında Migros, BİM, A101, Şok, Carrefoursa açık mı? Yeni yıl geldi. Yılın ilk günü marketlerin açılış saatleri ise merak konusu oldu. Market zincirleri arasında yer alan BİM, A101, ŞOK, Migros ve Carrefour marketlerin 1 Ocak (bugün) açık olup olmadığı sorgulanıyor.
1.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Migros ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki migros haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.