Tepkiler

Tepkiler

Son dakika tepkiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tepkiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tepkiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tepkiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tepkiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.720 tepkiler haberi bulunmuştur. Tüm tepkiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin "Utanması gereken, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi katleden İsrailli yetkililerdir" dedi.
20.04.2024 Gündem
Uraz Kaygılaroğlu'na tepkiler dinmiyor! Sevgilisinin sergisinde verdiği pozlar yorum yağmuruna tutuldu
Uraz Kaygılaroğlu'na tepkiler dinmiyor! Sevgilisinin sergisinde verdiği pozlar yorum yağmuruna tutuldu Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Sergide yer alan eserlerde başı kesik bir kadının yer alması üzerine tepkiler dinmiyor.
17.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor Psikiyatrist Dr. Süreyya Işık Coşkun, kanser teşhisinin tıpkı yas sürecine benzer psikolojik tepkilere yol açtığını ve hastaların yas sürecine benzer evrelerden geçtiğini vurgulayarak, tedavi boyunca uyum bozuklukları, anksiyete, depresyon, azalan yaşam memnuniyeti ya da öz güven kayıplarının yaygın görülebileceğini söyledi. Coşkun, bu süreçte psikonkoloji alanının hastaya destek olduğunu ifade etti.
5.04.2024 Adana
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman?
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman? Fenerbahçe kongresi saat kaçta, ligden çekilecek mi? Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyi oylayacağı olağanüstü genel kurul toplantısı taraftarlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Fenerbahçe Genel Kurul Toplantısı ne zaman, sorusunun yanıtı…
2.04.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı. Erdoğan, “Hem aldığımız tedbirlerin hem de uyguladığımız ekonomik programın etkisiyle yılın ikinci yarısında enflasyonda hızlı bir düşüşe şahit olacağız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Ankaragücü yenilgisi deliye çevirdi! İsmail Kartal bunu beklemiyordu: Samandıra’yı terk et
Ankaragücü yenilgisi deliye çevirdi! İsmail Kartal bunu beklemiyordu: Samandıra’yı terk et Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda Ankaragücü ile karşılaştı. Başkent ekibi karşısında ağır bir yenilgi alan sarı-lacivertli ekip, kupaya veda etti. Yeniden lige ve Avrupa'ya konsantre olacak Fenerbahçe'de tepkiler de çığ gibi büyüdü. Ankaragücü karşısında alınan ağır mağlubiyet, taraftarları da adeta çılgına çevirdi. İşte son dakika haberinin detayları…
28.02.2024 Fenerbahçe
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları Türkiye Twitch abonelik ücreti ne kadar? Twitch abonelik fiyatları zam haberleri bir anda en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Ülkemizde 9,90 TL olan Twitch abonelik ücreti güncellendi. Peki, Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi?
21.02.2024 Yaşam
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmek istemedi
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmek istemedi CHP'de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş çıkmazı sürüyor. Hatay adayı değişecek mi değişmeyecek mi merak konusu olurken Özgür Özel’den açıklama geldi ve Lütfü Savaş ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Lütfü Savaş'ın adaylıktan çekilmek istemediğini Özgür Özel'e ilettiği öğrenildi. Öte yandan Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi. CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür, CHP'deki sıcak gelişmeleri anlattı.
19.02.2024 Gündem
Sacha Boey, Bayern Münih'te ortalığı karıştırdı! Taraftarlar çılgına döndü: Hemen gönderin
Sacha Boey, Bayern Münih'te ortalığı karıştırdı! Taraftarlar çılgına döndü: Hemen gönderin UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Lazio'ya 1-0 mağlup olan Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'e tepkiler çoğaldı. Alman taraftarlar Leverkusen maçında sol bekte oynatılan, Lazio maçında ise süre bulamayan Sacha Boey üzerinden Tuchel'e tepki gösterdi.
15.02.2024 Galatasaray
Dr. Öğr. Başbuğ, “Travmatik olaylar hayatı tersyüz eder”
Dr. Öğr. Başbuğ, “Travmatik olaylar hayatı tersyüz eder” Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Klinik Psikolog, Çocuk ve Ergen Psikoterapisti Dr. Sezin Andiç Başbuğ, “Psikolojik Dayanıklılık Penceresinden Afet ve Travmalarla Başa Çıkma” konulu verdiği konferansta, travmalarla başa çıkmanın yolunun yalnız olunmadığının hissedilmesi ile mümkün olabileceğini söyledi.
13.02.2024 Adana
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Gündem
Küçükçekmece saldırısına siyasilerden peş peşe tepkiler
Küçükçekmece saldırısına siyasilerden peş peşe tepkiler AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı oldu. Bakanlar ve siyasiler, saldırıya tepki gösterdi.
10.02.2024 Gündem
Madrid derbisinde Real Madrid uzatmalarda yıkıldı! Maç sonrası Carlo Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi: Korkaksın
Madrid derbisinde Real Madrid uzatmalarda yıkıldı! Maç sonrası Carlo Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi: Korkaksın La Liga'nın 23. haftasında oynanan derbi maçında Real Madrid sahasında Atletico Madrid, Diaz ve Llorente'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Zorlu derbide yedek kulübesinde olan ancak süre şansı bulamayan Arda Güler için Carlo Ancelotti'ye tepkiler yağmaya devam ediyor. Sosyal medyada Türk ve Real Madrid'li taraftarlar Arda Güler'e destek vererek Ancelotti'yi adeta topa tuttu.
5.02.2024 İspanya
Alper Gezeravcı'nın uzayda yapacağı 13 deneyin 4'üne kadın eli değdi
Alper Gezeravcı'nın uzayda yapacağı 13 deneyin 4'üne kadın eli değdi Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzayda yapacağı 13 deneyin 4'üne kadın eli değdi. Deneylerde, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden 2 kadın bilim insanın çalışması yer aldı. Bir çalışmada uzayda bitkiler üzerine gen aktarımının yapılıp yapılmayacağı test edilirken, diğerinde ise Türkiye'nin Antarktika bölgesindeki istasyonundan toplanan mikroalglerin üretimi ilk kez uzayda deneniyor.
1.02.2024 Gündem
Kerem Aktürkoğlu'na büyük tepki! Taraftarı yok saydı, Okan Buruk hareketini affetmedi
Kerem Aktürkoğlu'na büyük tepki! Taraftarı yok saydı, Okan Buruk hareketini affetmedi Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar adeta direkleri dövdüğü maçta zor da olsa 3 puanı çıkardı. 5 kez direğe takılan Cim Bom'a galibiyeti getiren golleri 71'de Wilfried Zaha ve 89'da Barış Alper Yılmaz kaydetti. Öte yandan mücadelede tribünlerden Kerem Aktürkoğlu'na tepkiler yükseldi. İşte detaylar...
30.01.2024 Galatasaray
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Bu testte yanlış cevap yok: Kişiliğinizin bilmediğiniz yönlerini ortaya çıkarıyor!
Bu testte yanlış cevap yok: Kişiliğinizin bilmediğiniz yönlerini ortaya çıkarıyor! Her bir olay ve durum için doğru ve yanlış verilecek iki cevap vardır. Ancak bu kişilik testinde tüm cevaplar doğru. Verdiğiniz yanıtlar sizin baskın özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Zor kısmı ise hangi durumda nasıl tepkiler verdiğiniz olacak.
29.01.2024 Yaşam
İsrail kararına Türkiye'den peş peşe tepkiler! 'Harekete geçilmeli'
İsrail kararına Türkiye'den peş peşe tepkiler! 'Harekete geçilmeli' İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nda soykırım suçuyla yargılanacak. Tarihi karara Türkiye'den de peş peşe tepkiler geldi.
26.01.2024 Gündem
Soykırım davasında tarihi karar: İsrail yargılanacak
Soykırım davasında tarihi karar: İsrail yargılanacak  Uluslararası Adalet Divanı, Soykırım Sözleşmesi maddelerindeki fiillerin işlenmesini önlemek için İsrail’in ihtiyati tedbirler alması gerektiğine karar vererek davanın esastan görülmesine hükmetti. UAD ayrıca ihtiyati tedbirlerle ilgili İsrail’e rapor sunması için 1 ay süre verdi.
26.01.2024 Dünya
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun oto yıkamasında minibüs içindeki sucukların yıkanmasına ilişkin mikrobiyal incelemede, sucuklarda sağlığa zararlı bir bulgu elde edilmedi. H.H.Y. (55), F.M. (35) ve İ.Y. (48) ile ilgili adli soruşturma sürerken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, şüphelilere 'etiketsiz sucuk' sattıkları gerekçesiyle toplamda 150 bin liraya kadar ceza kesileceğini söyledi.
12.01.2024 Gündem
Batman'ın 'seksek' kaldırımı; çocuklar kadar yetişkinler de sekerek geçiyor
Batman'ın 'seksek' kaldırımı; çocuklar kadar yetişkinler de sekerek geçiyor Batman'da, esnaf Abdulkadir Tatlı, okul çıkışlarında iş yerinin önünden geçen çocukların oynamaları için, kaldırıma, belirli mesafelerle 'seksek' oyununun karelerini çizip, çeşitli renklerde boyadı. Bebek arabasıyla geçen annelerin ve alışverişten dönenlerin de ellerinde poşetlerle seksek oynadığı kaldırımla ilgili olumlu tepkiler aldığını söyleyen Tatlı, "Çocukların yanı sıra ebeveynlerinin ve yetişkinlerin de oynadığını görünce, çok şaşırdım. Çok basit dokunuşların bile insanları ne kadar mutlu ettiğini fark ettim" dedi.
11.01.2024 Gündem
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış İstanbul’da Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralayan ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklanan Ömer Salgın’ın (40), 2019 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Berra B.’ye (33) de evlilikleri süresince zaman zaman şiddet uyguladığı ortaya çıktı. DHA’nın ulaştığı Berra B., “Biz de büyük sıkıntılar yaşadık evlilik sürecinde. Şiddet de gördüm. Ayrılma faktörlerimizden biri de şiddetti” dedi.
10.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tepkiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tepkiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.