Tepki Gösterdi

Tepki Gösterdi

Son dakika tepki gösterdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tepki gösterdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tepki gösterdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tepki Gösterdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tepki gösterdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.602 tepki gösterdi haberi bulunmuştur. Tüm tepki gösterdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet koruması altında olmak ne demek? Devlet koruması altında olanlar kimler, devlet koruması nedir, nasıl olunur?
Devlet koruması altında olmak ne demek? Devlet koruması altında olanlar kimler, devlet koruması nedir, nasıl olunur? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı ve psikolojik destek sağlamaya başladı. Söz konusu gelişmenin ardından “Devlet koruması altında olmak ne demek, devlet koruması nedir, nasıl olunur? Kimler devlet koruması altına alınır?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
28.05.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Mazlumların çığlığı, vicdanlarımızda yankılanıyor
Emine Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Mazlumların çığlığı, vicdanlarımızda yankılanıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde bulunan çadır kampa düzenlediği hava saldırısına sert tepki gösterdi. Emine Erdoğan, "Yanarak can veren mazlumların çığlığı, vicdanlarımızda yankılanıyor! Bu vahşetin tanığı olmanın verdiği derin üzüntünün ve içimizdeki öfkenin tarifi yok." dedi.
27.05.2024 Gündem
Fenerbahçe taraftarına çok sert tepki ve ağır küfürler! Astrolog Meral Güven'den canlı yayında şok sözler
Fenerbahçe taraftarına çok sert tepki ve ağır küfürler! Astrolog Meral Güven'den canlı yayında şok sözler Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyon olmasının ardından astrolog Meral Güven açtığı canlı yayında Fenerbahçeli taraftarlara sert tepki gösterdi ve ağır küfürler etti.
27.05.2024 Şampiy10
Motosiklet çarpması sonucu yaralandı! Kardeşleri birbirine sarılıp ağladı
Motosiklet çarpması sonucu yaralandı! Kardeşleri birbirine sarılıp ağladı Kütahya'nın Yıldırım Beyazıt Mahallesi Erdoğan Atasoy Caddesi'nde olun karşısına geçerken motosikletin çarptığı Türkmenistan uyruklu Kyzlarhan Rozyyeva, ağır yaralandı. Başını kaldırıma çarpan Rozyyeva’nın ablası ve kardeşi, birbirine sarılıp ağladığı belirtildi.
24.05.2024 Gündem
Çay alım fiyatlarına tabutlu protesto
Çay alım fiyatlarına tabutlu protesto Rize'nin Fındıklı ilçesinde düzenlenen yürüyüşte ilçe ziraat odası, esnaf odası ve üreticiler, 19 lira olarak açıklanan 2024 yılı yaş çay alım fiyatına tepki gösterdi. Gösteride yaş çayların konulduğu tabut, omuzlarda taşındı.
23.05.2024 Gündem
Euroleague'de Final-Four öncesi rezalet! Ergin Ataman ve Fenerbahçe taraftarı arasında gerginlik
Euroleague'de Final-Four öncesi rezalet! Ergin Ataman ve Fenerbahçe taraftarı arasında gerginlik Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da Fenerbahçe Beko ile Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u eşleşti. Karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli taraftarlar ile Ergin Ataman arasında gerginlik yaşandı.
23.05.2024 Fenerbahçe
Velilerin ilkokul önünde tır sürücülüğü eğitimi isyanı! Yetkililerden çözüm bekliyorlar
Velilerin ilkokul önünde tır sürücülüğü eğitimi isyanı! Yetkililerden çözüm bekliyorlar Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki Yahya Kemal Beyatlı 100. Yıl İlkokulu önünde verilen sürücü kursu eğitimleri çocuklar için tehlikeli olduğu gerekçesiyle veliler tepki gösterdi.
20.05.2024 Adana
Fenerbahçe formalı taraftara Florya'da tepki
Fenerbahçe formalı taraftara Florya'da tepki Derbi öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, o sırada tesislerin önünden geçen Fenerbahçe formalı bir kadına tepki gösterdi.
19.05.2024 Vatan TV
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Arda Kardeşler tepkisi!
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Arda Kardeşler tepkisi! Sarı-kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Metin Öztürk, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine hakem Arda Kardeşler'in atanmasına tepki gösterdi.
17.05.2024 Galatasaray
Adliyede tuvalet kavgası!
Adliyede tuvalet kavgası! Kaş Adliyesi'nde dün mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, "Bu olay son derece üzücü ve kabul edilemezdir" dedi.
16.05.2024 Gündem
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor Antalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, meslek grubu açısından son derece kabul edilemez olduğunu söyledi.
16.05.2024 Gündem
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi Ankara'da taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.
15.05.2024 Gündem
Taksi şoförüne satırla saldırdı!
Taksi şoförüne satırla saldırdı! Ankara'nın Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi Ukrayna Caddesi'nde taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, saldırganı yakalama çalışmaları başlattı.
15.05.2024 Gündem
Wilfried Zaha'ya çirkin saldırı! Sosyal medyadan tepki gösterdi
Wilfried Zaha'ya çirkin saldırı! Sosyal medyadan tepki gösterdi Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, kendisine yapılan ırkçılığı ifşa etti ve "Tipik" ifadesini yazdı.
14.05.2024 Galatasaray
Uçurtma ipine takılan motosiklet sürücüsü kaza yaptı
Uçurtma ipine takılan motosiklet sürücüsü kaza yaptı Adana'da uçurtma ipi kafasına takılan motosiklet sürücüsü kaza yapınca uçurtmayı kırıp, çocuklara tepki gösterdi. Yaşananlar saniye saniye görüntülendi.
14.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin tasarısının BM'de kabul edilmesine tepki gösteren İsrailli diplomat için 'İsrail'in BM Büyükelçisinin, Filistin kararı sonrası kürsüde kağıt öğütücü makinesiyle BM Anlaşması'nı parçalaması İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha göstermiştir' dedi.
11.05.2024 Gündem
Serenay Sarıkaya ‘Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı?’ diyerek tepki gösterdi!
Serenay Sarıkaya ‘Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı?’ diyerek tepki gösterdi! Serenay Sarıkaya başrolünü üstlendiği “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin galasında Mert Demir’le ilişkisi hakkında yapılan ‘reklam aşkı’ yorumlarına sert tepki gösterdi. Ünlü oyuncu tepkisini “Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı? Bana çok komik ve inanması güç geliyor. Ben öyle yaşamıyorum” diyerek gösterdi.
9.05.2024 Magazin
Kerem Aktürkoğlu gol atamayınca patladı: Saçma sapan haberler yapıyorsunuz
Kerem Aktürkoğlu gol atamayınca patladı: Saçma sapan haberler yapıyorsunuz Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray’ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Sivasspor'u mağlup ettikleri maçın ardından hakkında çıkan haberlere sert bir şekilde tepki gösterdi. İşte detaylar...
6.05.2024 Fenerbahçe
Hamit Altıntop 'kabul edilebilecek bir şey değil' deyip sert tepki gösterdi: Mobbing nedir ya
Hamit Altıntop 'kabul edilebilecek bir şey değil' deyip sert tepki gösterdi: Mobbing nedir ya Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Beşiktaş Kulübü'nün Semih Kılıçsoy tepkisine sert yanıt verdi. Altıntop o süreçte yaşananları tek tek anlattı.
4.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin eski yıldızı patladı: Karımı bu işe karıştırmayın
Fenerbahçe'nin eski yıldızı patladı: Karımı bu işe karıştırmayın Almanya'da amatör bir takım Dersimspor ile sahalara dönen ve kiloları şaşkınlığa neden olan eski Fenerbahçeli yıldız, maçın ardından eşine yönelik küfürlü tezahürata büyük tepki gösterdi. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık"
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık" Adana’da klima tamiri nedeniyle kocası öldürülen kendisi de yatalak bırakılan kadın, katile iyi hal uygulanarak 16 yıl hapis cezasın verilmesine tepki gösterip, “Biz ömür boyu hapis beklerken bu karar ile bir kez daha yıkıldık” dedi.
28.04.2024 Adana
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk bayrağını kabullenemeyenler, vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı, mallarına-mülklerine el konulmalı, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmalı" açıklamasını yaptı.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tepki Gösterdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tepki gösterdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.