Tel Aviv

Tel Aviv

Son dakika tel aviv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tel aviv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tel aviv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tel Aviv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tel aviv gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 tel aviv haberi bulunmuştur. Tüm tel aviv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belgrad'da 3. kayıp! Fenerbahçe Beko, Maccabi'ye maçı hediye etti!
Belgrad'da 3. kayıp! Fenerbahçe Beko, Maccabi'ye maçı hediye etti! THY Euroleague'de sarı lacivertli temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Belgrad'da seyircisiz oynanan maçta İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'e 78-73 yenilerek üst üste 3. maçını da kaybetti. Tarık Biberoviç'in 18 sayıyla kariyer rekoru kırdığı maçta, maçın ilk çeyrek ve devreye giderken iyi oyun ortaya koyan Fenerbahçe, maçın ikinci yarısında temposuyla maçı Maccabi'ye verdi.
16.11.2023 Basketbol
Çift maç haftasında Fenerbahçe Beko Maccabi Tel Aviv oynanıyor! Fenerbahçe Beko Maccabi Tel Aviv hangi kanalda?
Çift maç haftasında Fenerbahçe Beko Maccabi Tel Aviv oynanıyor! Fenerbahçe Beko Maccabi Tel Aviv hangi kanalda? THY Euroleague çift maç haftasında Fenerbahçe Beko Maccabi Tel Aviv karşı karşıya geliyor. Euroleague temsilcimiz son iki maçını kaybetti. Çıkış arayan sarı lacivertliler maçlarını Belgrad'da seyircisiz oynayan Maccabi Tel Aviv ile yeni bir sayfa açmak istiyor. Peki Maccabi Tel Aviv Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Detaylar haberimizde.
16.11.2023 Futbol
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar Türk Hava Yolları (THY), Hamas'ın askeri kanadının İsrail'e karşı başlattığı Aksa Tufanı operasyonu nedeniyle Tel Aviv uçuşlarıyla ilgili yolculara ilave haklar tanındığını duyurdu.
7.10.2023 Ekonomi
Karamollaoğlu: Tel Aviv'e gösterilen hoşgörünün hiç olmazsa binde biri Şam'a gösterilmeli
Karamollaoğlu: Tel Aviv'e gösterilen hoşgörünün hiç olmazsa binde biri Şam'a gösterilmeli Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "AK Parti iktidarının, Tel Aviv'e gösterdiği hoşgörünün hiç olmazsa binde birini de Şam'a göstermesi gerekir kanaatindeyiz" dedi. 
24.08.2022 Siyaset
Tel Aviv nerede, Tel Aviv hangi ülkede? Haritadaki konumu
Tel Aviv nerede, Tel Aviv hangi ülkede? Haritadaki konumu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail ile Türkiye arasında büyükelçi atama kararı alındığını duyurdu. Peki, Tel Aviv nerede, İsrail Tel Aviv’in haritadaki konumu ne?
17.08.2022 Gündem
İsrail Gazze'ye açılan sınır kapılarını kapattı
İsrail Gazze'ye açılan sınır kapılarını kapattı Tel Aviv yönetimi, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne İsrail'den ticari ürün girişinin sağlandığı Kerm Ebu Salim ile yolcu geçişi için kullanılan Beyt Hanun (Erez) sınır kapılarını kapatma kararı aldı.
23.05.2021 Dünya
THY'den flaş iptal kararı! Cumartesi ve Pazar da...
THY'den flaş iptal kararı! Cumartesi ve Pazar da... İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar devam ederken, Türk Hava Yolları (THY) güvenlik sorunu nedeniyle Tel-Aviv'e bugün yapacağı tarifeli seferini iptal etti.
14.05.2021 Ekonomi
ABD'li hava yolu şirketleri Tel Aviv'e uçuşları iptal etti
ABD'li hava yolu şirketleri Tel Aviv'e uçuşları iptal etti ABD'li büyük hava yolu şirketlerinden United Airlines, Delta Air Lines ve American Airlines, Tel Aviv'e uçuşlarını iptal etme kararı aldı.
12.05.2021 Dünya
Fenerbahçe Beko 82-75 Makkabi Tel Aviv
Fenerbahçe Beko 82-75 Makkabi Tel Aviv Turkish Airlines EuroLeague 22’nci hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, kendi sahasında İsrail temsilcisi Maccabi Playtika Tel Aviv’i 82-75 mağlup etti.
26.01.2021 Basketbol
İsrail'de rezalet! Sivasspor mahsur kaldı
İsrail'de rezalet! Sivasspor mahsur kaldı Dün akşam İsrail'de Maccabi Tel Aviv maçından sonra Türkiye'ye dönmek isteyen Sivasspor kafilesine İsrailli yetkililerden rezalet bir muamele sergilendi.
11.12.2020 Sivas Spor
İsrail Doğu Akdeniz'de bir kez daha Yunanistan'a desteğini açıkladı
İsrail Doğu Akdeniz'de bir kez daha Yunanistan'a desteğini açıkladı İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haiat, Tel Aviv yönetiminin Doğu Akdeniz'de deniz yetki alanı konusunda Yunanistan'ın yanında olduğunu yineledi.
23.10.2020 Dünya
Gizlice görüştüler: İsrail'den Suudi Arabistan'a skandal teklif
Gizlice görüştüler: İsrail'den Suudi Arabistan'a skandal teklif Tel Aviv yönetiminin Suudi Arabistan ile İsrail arasında petrol boru hattı inşa edilmesi için Riyad'a teklif götüreceği belirtildi.
16.09.2020 Dünya
İsrail için 'iç savaş' uyarısı
İsrail için 'iç savaş' uyarısı İsrail'de muhalefet partilerinden Yesh Atid'in (Gelecek Var) lideri Yair Lapid, Tel Aviv kentinde salı akşamı düzenlenen gösteride yaşanan şiddet olaylarının "ülkeyi iç savaşa sürükleyebileceği" uyarısında bulundu.
29.07.2020 Dünya
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve ailesi Tel Aviv'deki havalimanında 5 saat alıkonuldu
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve ailesi Tel Aviv'deki havalimanında 5 saat alıkonuldu Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı'nda İsrailli yetkililer tarafından uçaktan indirilerek eşi ve çocuklarıyla 5 saat boyunca alıkonuldu. Hiçbir açıklama yapmayan yetkililer işlemlerini bitirdikten sonra İstanbul’a dönüş için izin verdi.
1.02.2020 Siyaset
İsrail'den Körfez ülkelerine çağrı!
İsrail'den Körfez ülkelerine çağrı! Eski İsrail İletişim Bakanı Eyüb Kara, Twitter hesabından Körfez ülkelerine "İran'ın şerri karşısında güçlü bir cephe oluşturmak için ekonomi ve güvenlik konularında Tel Aviv'le birlik olmaları" çağrısında bulundu.
10.01.2020 Gündem
Madonna'ya tepkiler sürüyor
Madonna'ya tepkiler sürüyor Filistin destekçileri, Amerikalı şarkıcı Madonna’dan, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması’nı boykot etmesini istedi.
14.05.2019 Magazin
Özcan Deniz izdihamı
Özcan Deniz izdihamı Özcan Deniz, İsrail’in başkenti Tel Aviv’deki Menora Mictachim Arena’da sahne aldı.
7.04.2019 Magazin
İsrail’in başkenti Tel Aviv'in kuzeyine roket düştü
İsrail’in başkenti Tel Aviv'in kuzeyine roket düştü Gazze Şeridi'nden atıldığı söylenen bir roketin başkent Tel Aviv'in kuzeyindeki bölgede bir eve düşmesi sonucu 7 kişinin yaralandığı belirtildi
25.03.2019 Dünya
"ABD İsrail'in Çin ile ilişkilerinden rahatsız"
"ABD İsrail'in Çin ile ilişkilerinden rahatsız" ABD'nin gelişen İsrail-Çin ilişkilerinden rahatsız olduğu ve Tel Aviv yönetimini sert bir şekilde uyardığı öne sürüldü.
7.01.2019 Dünya
İsrail'de patlama! Ölüler var
İsrail'de patlama! Ölüler var İsrail'in Tel Aviv kentinde bomba yüklü olduğu iddia edilen bir aracın patlaması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Patlama nedeniyle çok sayıda aracın da zarar gördüğü öğrenildi.
5.11.2018 Dünya
İsrail, Ağlama Duvarı'ndaki istasyona Trump'ın adını verecek
İsrail, Ağlama Duvarı'ndaki istasyona Trump'ın adını verecek Kudüs ile Tel Aviv arasındaki yolculuk süresini yaklaşık 1,5 saatten 28 dakikaya düşürecek tartışmalı hızlı tren projesinin ana bölümü tamamlandı.
1.11.2018 Dünya
ABD'li öğrenci bir haftadır İsrail'e giremiyor!
ABD'li öğrenci bir haftadır İsrail'e giremiyor! İsrail polisi, İsrail'i boykot hareketine destek verdiği gerekçesiyle ABD vatandaşı ve öğrenci vizesi bulunan Lara Alkasım'a ülkeye giriş izni vermeyerek bir haftadır başkent Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda tutuyor.
9.10.2018 Dünya
Son dakika: Kriz çözüldü! Ebru Özkan Türkiye’ye döndü
Son dakika: Kriz çözüldü! Ebru Özkan Türkiye’ye döndü Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye gitmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alındıktan sonra şartlı tahliye edilen, tutuksuz yargılanmak üzere çarşamba günü serbest bırakılan Ebru Özkan, tarifeli uçakla Türkiye'ye döndü.
16.07.2018 Gündem
İsrail'den skandal! Ebru Özkan'ı böyle getirdiler
İsrail'den skandal! Ebru Özkan'ı böyle getirdiler İsrail savcılığının, Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye dönmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan ile ilgili iddianameyi hazırladığı bildirildi.
9.07.2018 Dünya
ABD, Rusya ve Ürdün'den üçlü görüşme!
ABD, Rusya ve Ürdün'den üçlü görüşme! Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı, ABD, Rusya ve Ürdün'ün Suriye'nin güneyindeki gerilimi azaltma bölgesi için görüşmelere başlama kararı aldığını açıkladı. İsrail basını da Moskova ve Tel Aviv'in Suriye'nin güneyini Esad'a bırakma konusunda anlaştığını iddia etti.
29.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tel Aviv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tel aviv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.