Teklifi

Teklifi

Son dakika teklifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teklifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teklifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teklifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teklifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.317 teklifi haberi bulunmuştur. Tüm teklifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda!
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda! İmar Barışı Kanun teklifini değerlendiren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Teklif özellikle yapının depreme dayanıklılığını belirli şartları karşılayan yapıların kapsamına alınması hedefliyor. Bu şartlar arasında zemin etüt raporları, fay hattı araştırmaları, depreme dayanıklılık raporları ve ilave kat yapılmışsa teknik rapor alınması gibi koşullar bulunuyor'' dedi.
7.05.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, barajlardaki kullanılabilir rezervuar alanları ile göl ve göletlere yüzebilen güneş enerjisi santrallerinin (GES) kurulabileceğini bildirdi.
3.05.2024 Ekonomi
Süper Lig ekibinden Gedson Fernandes bombası! Beşiktaş'ın kararı belli oldu
Süper Lig ekibinden Gedson Fernandes bombası! Beşiktaş'ın kararı belli oldu Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin kararı da ortaya çıktı.
3.05.2024 Beşiktaş
Su altında sürpriz evlilik teklifi yaptı!
Su altında sürpriz evlilik teklifi yaptı! Muğla'nın ilçesinde esnaf Ufuk Kolsuz, kız arkadaşı Ceylan Cengiz'e denizde 5 metre derinlikte pankart açarak evlilik teklifi etti, o anlar su altı kamerasıyla objektiflere yakalandı.
2.05.2024 Vatan TV
Su altında sürpriz evlilik teklifi yaptı!
Su altında sürpriz evlilik teklifi yaptı! Muğla'nın ilçesinde esnaf Ufuk Kolsuz, kız arkadaşı Ceylan Cengiz'e denizde 5 metre derinlikte pankart açarak evlilik teklifi etti, o anlar su altı kamerasıyla objektiflere yakalandı.
2.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu! Yeni ve sivil anayasa görüşmelerine devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde DEM Parti, Saadet Partisi Meclis Grubu ve İYİ Parti'yi ziyaret etti. Kurtulmuş, ""Bizim temennimiz TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla siyasi partilerin üzerinde anlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun kabul edilmesidir"dedi.
2.05.2024 Gündem
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Ekonomi
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Gündem
Zaha, Tete'yi es geçti, yıldız isme teklif yağıyor! Okan Buruk vazgeçecek
Zaha, Tete'yi es geçti, yıldız isme teklif yağıyor! Okan Buruk vazgeçecek Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezon kadrosu için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yıldız oyuncusunun durumuna odaklandı. Çok sayıda transfer teklifi alan yıldız ismin geleceğine ilişkin vereceği karar merak ediliyor.
30.04.2024 Galatasaray
Simit fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Zorunlu hale getirildi
Simit fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Zorunlu hale getirildi Simit fiyat tarifelerinde Ticaret Bakanlığı'nın görüşünün alınması zorunlu hale getirildi. Böylece ekmek fiyat tarifelerindeki sistem simit tarifileri için de geçerli olacak. Bu kapsamda hazırlanan tarifeye Bakanlığın olumsuz görüş vermesi halinde yeni tarife talebi gerekçeleriyle birlikte Bakanlığı gönderilecek. Bakanlık görüşünün ardından tarife yürürlüğe girecek.
30.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Dursun Özbek aday olduğunu duyurdu
Galatasaray'da Dursun Özbek aday olduğunu duyurdu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı!
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı! Euroleague'in tanınmış hakemi Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrası Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde parfüm çalarken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı.
27.04.2024 Şampiy10
Okan Buruk, Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidiyor! Teklifi açıklayıp bombayı patlattı
Okan Buruk, Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidiyor! Teklifi açıklayıp bombayı patlattı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup etti. Eski futbolcu Mehmet Topal'ın Okan Buruk ile ilgili bombayı patlattı. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı TBMM’de salı günü 23 Nisan nedeni ile özel oturum gerçekleştirilecek. Önemli yasa tekliflerinin görüşüleceği haftada gözler ticaret kanunda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatla mücadeleye yönelik adımlara bir yenisi daha eklenecek. Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatla mücadele yasası" için çalışmalara başladı. Yeni düzenlemeyle Türkiye genelindeki fahiş fiyat cezalarının tamamı artırılacak.
21.04.2024 Gündem
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı Mevduat faizlerinin bir yılda ikiye katladığını, yüzde 110’dan fazla arttığını ifade eden Hesapkurdu Bankacılık İş Geliştirme Yöneticisi Orhun Çağlar Atilla, bazı bankaların üç aylık vadeli güncel mevduat faiz oranının yüzde 58’e dayandığını açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
'Baldızım, bacanağım istemedi' dedi! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım, bacanağım istemedi' dedi! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024 Vatan TV
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024 Gündem
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine yarın yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
Bayram sonrası 3 burç için aşk müjdesi! Astrolog Dinçer Güner: Sürpriz bir evlilik teklifi gelirse şaşırmayın
Bayram sonrası 3 burç için aşk müjdesi! Astrolog Dinçer Güner: Sürpriz bir evlilik teklifi gelirse şaşırmayın Gökyüzündeki gezegenlerin oyun alanındaki dansı bu hafta da merak uyandırıcı bir şekilde devam ediyor. Her burcun enerjisini etkileyen bu hareketlilik, heyecan verici ve belirsiz bir dönemi işaret ediyor. Bu hafta, aşk hayatından kariyere, finansal durumdan sağlığa kadar pek çok alanda önemli gelişmeler yaşanabilir. Jüpiter ve Uranüs artık birlikte hareket ederlerken Astrolog Dinçer Güner’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
14.04.2024 Magazin
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Kıbrıs'ta sahne alan Zara, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlarken, estetik yapan ünlülere de seslendi.
13.04.2024 Magazin
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Teklifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teklifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.