Tekerlekli Sandalye

Tekerlekli Sandalye

Son dakika tekerlekli sandalye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tekerlekli sandalye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tekerlekli sandalye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekerlekli Sandalye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekerlekli sandalye gelişmeleri de dahil olmak üzere 788 tekerlekli sandalye haberi bulunmuştur. Tüm tekerlekli sandalye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Ceyhan’da hayata engel yok! 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti
Ceyhan’da hayata engel yok! 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti Sosyal ve toplumsal belediyeciliği elden bırakmayan, Türkiye’ye örnek çalışmalarla dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 50 Ceyhanlı komşusunun yarasına merhem oldu. İlçe genelinde yiyecekten giyeceğe, ısınmadan barınmaya, beslenmeden kişisel bakıma kadar ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarını düşünen Başkan Hülya Erdem, 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.
4.03.2024 Adana
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Fatih'te tekerlekli sandalye ile gelip eski eşini vurdu
Fatih'te tekerlekli sandalye ile gelip eski eşini vurdu Fatih'te yürüme engelli kişi, eski eşini evinin önünde 2 el ateş ederek yaraladıktan sonra akülü sandalye ile olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken polis ekipleri , saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
28.12.2023 Gündem
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu Hamas'ın İsrail'e karşı son yılların en büyük operasyonunu düzenlemesi ile adı bir kez daha gündeme gelen Deif'in akıbeti belli oldu. Mossad'ın ölüm listesinde ilk sıralarda olan ve defalarca suikast düzenlediği Deif'in görüntüleri İsrail kamuoyunda şok etkisi yarattı.
20.12.2023 Dünya
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
Kız çocuğuna istismarda bulunduğu öne sürülen muhtar, görevden alındı
Kız çocuğuna istismarda bulunduğu öne sürülen muhtar, görevden alındı Şanlıurfa'da 2 yıl boyunca Z.K. (14) isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen mahalle muhtarı Nihat Y. (69), görevinden alındı.
3.11.2023 Yaşam
Çalınan tekerlekli sandalye yerine yenisi Merve’nin kapısına bırakıldı
Çalınan tekerlekli sandalye yerine yenisi Merve’nin kapısına bırakıldı Gaziantep'in Nurdağı İlçesinde, tekerlekli sandalyesi çalınan doğuştan engelli Merve Hazal Bülbül’e (5) ismi öğrenilemeyen bir hayırsever kaldığı konteynerin önüne tekerlekli sandalye bıraktı. Sabah dışarı çıktıklarında yeni tekerlekli sandalye görünce şaşıran Merve’nin anneannesi Medine Bülbül, ‘’Bir hayırsever mağduriyetimizin haber yapılmasından sonra duymuş ve kapımızın önüne tekerlekli sandalye bırakıp gitmiş. Hayırseveri tanımıyorum. Görenler genç birisi diyor’’ dedi.
5.06.2023 Yaşam
Bakan Varank, yürüme zorluğu çeken 70 yaşındaki kadını Togg ile sandığa getirdi
Bakan Varank, yürüme zorluğu çeken 70 yaşındaki kadını Togg ile sandığa getirdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk turda yürüme güçlüğü çektiği için oy kullanamayan 70 yaşındaki Hatice Sevinç’i Türkiye'nin yerli akıllı otomobili Togg ile oy kullanacağı okula getirdi.
28.05.2023 Gündem
Oy vermeye bastonları ve tekerlekli sandalyelerle geldiler
Oy vermeye bastonları ve tekerlekli sandalyelerle geldiler Muğla'da sabah erken saatlerden itibaren çok sayıda kişi oy kullanmak için sandık başına gitti. Tekerlekli sandalye ve bastonlarıyla oy vermeye gelenlere yakınları, görevliler ve polisler yardım etti.
14.05.2023 Gündem
Miller ve Rıdvan Yılmaz'dan Ali Koç'a transfer kıyağı
Miller ve Rıdvan Yılmaz'dan Ali Koç'a transfer kıyağı Fenerbahçe'ye transferi öncesi Sarı Lacivertli kulübü araştıran Ryan Kent, Rıdvan Yılmaz ve Miller'ın kapısını çaldı.
7.05.2023 Fenerbahçe
Kendilerine çarpan kamyona ateş edince kendi arkadaşı olan kadını öldürdü
Kendilerine çarpan kamyona ateş edince kendi arkadaşı olan kadını öldürdü Samsun'da bir kişi kendilerine çarparak yaralayan kamyon sürücüsüne tabancayla ateş açınca bu sırada kamyon sürücüsü ile tartışan kendi arkadaşı 3 çocuk annesi kadını vurarak ölümüne yol açtı.
28.04.2023 Yaşam
Esenyurt'taki çatışmadan yeni detaylar! Çalışma başlatıldı
Esenyurt'taki çatışmadan yeni detaylar! Çalışma başlatıldı Esenyurt'ta 2 motosikletle gelen 4 kişi cadde üzerindeki bir kafede oturanlara kurşun yağdırdı. Olayda yaralanan 1 kişi arkadaşlarının yardımıyla özel hastaneye gitti. Olay yerindekiler polisten yaralı olduğunu saklarken, durum hastane yetkililerinin polisi aramasıyla ortaya çıktı. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
8.04.2023 Gündem
En çok evlenip boşanan adam kocalıktan emekli oldu: Eski karılarım vücudumu yıprattı
En çok evlenip boşanan adam kocalıktan emekli oldu: Eski karılarım vücudumu yıprattı Yaptığı evliliklerle ülkede gündem olan adam kocalıktan emekli olduğunu açıkladı. 'En çok evlenen adam' olarak basında geniş yer bulan Ron Sheppard (74), kocalıktan emekli olduğunu açıkladı. Evliliklerin vücudunu yıprattığını söyleyen Sheppard yeni hedefini açıkladı.
30.03.2023 Dünya
Depremden kurtulup  Anıtkabir'e koştular
Depremden kurtulup Anıtkabir'e koştular Mustafa ve İnce Erbaş çifti, asrın felaketini Malatya’da yaşadı. Evleri yıkıldı canlarını zor kurtardılar. Zorlu bir yolculuğun ardından Ankara’ya çocuklarının yanına gittiler. Hayalleri hep Anıtkabir'i görmekti. Kente gelir gelmez de işte o büyük hayallerini gerçekleştirdiler
20.02.2023 Yaşam
Loto milyoneri Kürşat servetini dağıtıyor! Tek şartını açıkladı
Loto milyoneri Kürşat servetini dağıtıyor! Tek şartını açıkladı Almanya bu Türk'ü konuşuyor. Geçtiğimiz yılın eylül ayında Alman lotosundan yaklaşık 10 milyon Euro kazanan Kürşat Yıldırım 3 kişiye para dağıtacağını duyurdu. İşte loto milyonerinin tek şartı...
17.01.2023 Dünya
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 kadrosu belli oluyor. Acun Ilıcalı kadroda yer alacak isimleri açıkladı. Barış Telli de 2023 Survivor yer alacak. Peki, Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 kadrosunda yer alan Barış Telli’nin biyografisi…
25.12.2022 Magazin
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Geçen yıl 40 bin lira olan araçlar bu yıl 149 liraya çıktı, uyarılar art arda geldi. ÖTV gelişmesi sonrası da yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları ve ikinci el otomobil piyasasında son durum...
10.12.2022 Otomobil
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı Araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ÖTV gelişmesi sonrası yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları...
8.12.2022 Ekonomi
Bestemsu Özdemir korkuttu! Tekerlekli sandalyede görüntülendi
Bestemsu Özdemir korkuttu! Tekerlekli sandalyede görüntülendi Modelliği bırakıp 2012'de oyunculuk kariyerine başlayan Bestemsu Özdemir, önceki akşam Maslak’ta bulunan özel bir hastaneden çıkarken objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz yıl aynı hastanede böbrek rahatsızlığı nedeniyle 11 gün boyunca tedavi gören ve hastane bahçesinde tekerlekli sandalyede oturduğu sırada görüntülenen 30 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
22.11.2022 Magazin
Tekerlekli sandalyeyle gelip yaralı adamın telefonunu çaldı
Tekerlekli sandalyeyle gelip yaralı adamın telefonunu çaldı Cihangir’de yolda yürürken kafasına taş düşen adam yaralanarak yere düştü. Yardım beklediği esnada yaralı adamın yanına yaklaşan tekerlekli sandalyeli bir kadın, adamın cep telefonunu çaldıktan sonra "geçmiş olsun" diyerek kaçtı. Hırsızlık anları kameralara yansırken, polis kadın hırsızı ve yanındaki şahsı tekerlekli sandalyedeki süsten tespit ederek yakaladı.
20.11.2022 Yaşam
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı Dünyada 2 kıtada koşulan tek koşu olan 44. N Kolay İstanbul Maratonu 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşuyu kazanan Kenyalı atlet Robert Kimkemboi rekor kırdı. Kadınlarda ise Sechale Dalasa kariyer rekoru kırdı.
6.11.2022 Şampiy10
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
ABD’de korkunç olay! Verilen karar ülkeyi ikiye böldü
ABD’de korkunç olay! Verilen karar ülkeyi ikiye böldü ABD’de bir mahkum için verilen idam kararı tepkilere neden oldu. Kimileri şizofreni tanısı konulan mahkuma verilen cezanın acımasız olduğunu belirtirken bazıları da geç kalmış bir karar olarak değerlendirdi. Kurbanın akrabaları ise idamın ardından şok eden açıklamalarda bulundu.
21.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tekerlekli Sandalye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekerlekli sandalye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.