Tataristan

Tataristan

Son dakika tataristan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tataristan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tataristan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tataristan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tataristan gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 tataristan haberi bulunmuştur. Tüm tataristan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı Rusya’nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu önüne çiçek ve oyuncak bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
Rus Ressam Aleksandr Shadrin'in hayali gerçek oldu!
Rus Ressam Aleksandr Shadrin'in hayali gerçek oldu! Ünlü ressam Aleksandr Shadrin kendi sergisi için Ankara'da bulunduğu süreyi yıllardır gelmeyi hayal kurduğu Nemrut Dağı’na gitti. Shadrin,“Yıllardır Nemrut'ta gelme hayaliyle zaman kolluyordum. Ortaokul yıllarında Mezopotamya ve Kommageneye büyük ilgi duydum"dedi
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Bakan Ersoy, 'Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali' tanıtım toplantısına katıldı
Bakan Ersoy, 'Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali' tanıtım toplantısına katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali" tanıtım toplantısına katıldı . Bakan Ersoy, "Korkut Ata, Türk dünyasının sinemadaki varlığını en geniş kapsamıyla perdeye taşıyacağımız, tartışacağımız, fikir alışverişi yapıp ortak projeler üretmek için yol haritası belirlemeye çalışacağımız sanat ve sonuç odaklı bir birliktelik olacak" dedi.
3.11.2021 Kültür Sanat
Uçak kazası sonrası Türkiye'den Rusya'ya taziye mesajı
Uçak kazası sonrası Türkiye'den Rusya'ya taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı paylaştı.
10.10.2021 Gündem
Tataristan'da uçak düştü: Çok sayıda ölü var...
Tataristan'da uçak düştü: Çok sayıda ölü var... Rusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde paraşütçü taşıyan uçak düştü, 16 kişi öldü.
10.10.2021 Dünya
Bakan Muş, temmuz ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı
Bakan Muş, temmuz ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Son 12 aylık ihracatımız 201,5 milyar dolara yükselerek yeni bir Cumhuriyet rekoruna imza atmıştır. İlk defa 200 milyar doları geçmiş bulunuyoruz." dedi.
2.08.2021 Ekonomi
Uluslararası sanat sempozyumuna Türkiye'den 6 sanatçı
Uluslararası sanat sempozyumuna Türkiye'den 6 sanatçı Yelabuga Ulusal Tarih ve Mimarlık Müzesi'nin düzenlediği IV. Uluslararası Bashnya Sanat Sempozyumu Tataristan’da başlıyor. Türkiye’den 6 sanatçının katıldığı sempozyum, 1-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
30.07.2021 Kültür Sanat
Tataristan ile önemli anlaşma! İmzalar atıldı
Tataristan ile önemli anlaşma! İmzalar atıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Rekabetçi üretim yapısı, kalifiye iş gücü, stratejik konumu, modern lojistik altyapısı, kapsayıcı destek ve teşvik programlarıyla Türkiye, uluslararası yatırımcılar için güvenli bir limandır." dedi.
24.06.2021 Ekonomi
Tataristan Cumhurbaşkanı: Türkiye topraklarına yatırım gerçekleştirmek istiyoruz
Tataristan Cumhurbaşkanı: Türkiye topraklarına yatırım gerçekleştirmek istiyoruz Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bulunan Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunarak, "Tataristan'da birçok Türk şirketi kendi yatırımlarını gerçekleştirdi. Bizim de öyle bir düşüncemiz var. Türkiye topraklarına yatırım gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
23.06.2021 Ekonomi
Lüks otoya Türk malı gövde parçası!
Lüks otoya Türk malı gövde parçası! Coşkunöz Holding, Rusya’nın prestij projelerinden biri olan Aurus otomobillerinin üretiminde ana üreticiler arasında yer aldı.
11.06.2021 Otomobil
Tataristan'da okula silahlı saldırı!
Tataristan'da okula silahlı saldırı! Tataristan'da okula silahlı saldırı!
11.05.2021 Dünya
Tataristan'da okula silahlı saldırı!
Tataristan'da okula silahlı saldırı! Tataristan'da okula silahlı saldırı!
11.05.2021 Dünya
Tataristan'da okulda silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var...
Tataristan'da okulda silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var... Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da okulda çıkan silahlı çatışmada ilk belirlemelere göre, 11 kişi hayatını kaybetti.
11.05.2021 Dünya
Rusya'da 26 kadını öldürmekle suçlanıyor! Seri katil yakalandı
Rusya'da 26 kadını öldürmekle suçlanıyor! Seri katil yakalandı Rusya'daki Volga Nehri boyunca 12 farklı şehirde toplam 26 yaşlı kadını öldürdüğü iddia edilen ve 'Volga Manyağı' olarak bilinen seri katil yakalandı. Seri katilde sorgusunda 26 kadını öldürdüğünü itiraf etti.
2.12.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yerleşkesi’nde ‘Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Fidan Dikim Programı’nda konuştu. Erdoğan, "İlk ve ortaokul çocuklarımıza yeni bir proje başlatıyoruz. Tohum ver fidana dönüşsün diyerek her yıl yaklaşık 12 milyon yavrumuza fidan kapları ve tohumları teslim ederek kendi fidanlarını kendilerinin yetiştirmesini sağlayacağız. Böylece çocuklarımız toplam 8’er fidanı yetiştirmiş olacak." dedi.
11.11.2020 Siyaset
Tuan Tunalı'dan sevgilisine evlilik teklifi!
Tuan Tunalı'dan sevgilisine evlilik teklifi! Oyuncu Tuan Tunalı, Rus sevgilisi Yana Mazanova’ya Tataristan-Kazan’da bulunan Kul Şerif Camii önünde evlenme teklifi etti.
11.09.2020 Magazin
Küçük çocuk bir anda lağım çukuruna düştü!
Küçük çocuk bir anda lağım çukuruna düştü! Rusya’da annesiyle birlikte parkta yürüyen çocuk rögar kapağı ters dönünce kuyuya düştü. Anne, çukura düşen çocuğunu saniyeler içerisinde kurtardı.
25.10.2019 Dünya
Uyuşturucu taşıyan kurye kedi gözaltına alındı
Uyuşturucu taşıyan kurye kedi gözaltına alındı Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyetindeki bir cezaevine uyuşturucu taşıdığı belirtilen kedi, hapishane görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.
24.10.2019 Dünya
Küçük çocuk yüzme dersinde boğuldu
Küçük çocuk yüzme dersinde boğuldu Rusya'da havuzda yüzme eğitimi alan 7 yaşındaki çocuk, yüzme hocası kendisini yalnız bırakınca boğuldu.
2.10.2019 Dünya
Rusya’dan Türk iş insanlarına imtiyaz
Rusya’dan Türk iş insanlarına imtiyaz Rusya’dan, Türk iş insanlarına imtiyazlı şartlar oluşturulduğuna dair sinyal geldi.
9.07.2019 Ekonomi
Ünlü şarkıcı sahnede hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı sahnede hayatını kaybetti Rusya'da bir programda sahne alan Tatar şarkıcı Fania Khalilova, şarkı söylediği sırada kalp krizi geçirip, hayatını kaybetti.
23.01.2019 Dünya
Ünlü sanatçı Türkiye'ye aşık oldu
Ünlü sanatçı Türkiye'ye aşık oldu Tataristanlı opera sanatçısı Elvira Gimatdinova Marmaris’te konser verdi. Türkiye’ye hayran kaldığını belirten Gimatdinova, “Türkiye’ye aşık oldum. Burada her şey var, deniz kum, güneş. Türkiye müthiş bir yer. Sizler burada yaşadığınız için çok şanslısınız” dedi.
16.12.2018 Magazin
Kazan’da Rusya’nın en güzel öğrencisi seçildi
Kazan’da Rusya’nın en güzel öğrencisi seçildi Rusya’ya bağlı Tataristan’ın başkenti Kazan’da düzenlenen ‘Rusya Öğrenci Gençliğinin Güzelliği 2018' adlı güzellik yarışmasının son etabını kazanan Penza Devlet Üniversitesi öğrencisi Alina Zareynik, Rusya’nın en güzel öğrencisi unvanına kavuştu. ?Yarışmayı kazanan Alina Zareynik, ‘Rus Öğrenci İlkbaharı' adlı festivale katılacak ve 100 bin ruble (yaklaşık bin 500 dolar) tutarındaki ödülün sahibi olacak.
23.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tataristan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tataristan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.