Tarkan Konseri

Tarkan Konseri

Son dakika Tarkan konseri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarkan konseri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarkan konseri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarkan Konseri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarkan konseri gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 tarkan konseri haberi bulunmuştur. Tüm tarkan konseri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gündoğdu Meydanı nerede, Gündoğdu Meydanı konser alanına nasıl gidilir? Araba, otobüs, metro ile Gündoğdu Meydanı’na gidiş!
Gündoğdu Meydanı nerede, Gündoğdu Meydanı konser alanına nasıl gidilir? Araba, otobüs, metro ile Gündoğdu Meydanı’na gidiş! 9 Eylül İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlanacak. 100. Yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri de Tarkan konseri olacak. Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak konserin nerede olacağı ve nasıl gidileceği araştırılıyor. Peki, Gündoğdu Meydanı nerede, nasıl gidilir? Gündoğdu Meydanı'na araba, otobüs, metro ile nasıl gidilir?
9.09.2022 Gündem
Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü: Platformun altında kalanlar var
Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü: Platformun altında kalanlar var Tarkan’ın 9 Eylül’de vereceği konser için, prodüksiyon ekibi tarafından kurulan platform çöktü. Yıkılan platformun altında kalan vatandaşların olduğu iddia edildi. Olay yerine ekipler sevk edildi. Yaralanan 1 kişi Alsancak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
7.09.2022 Magazin
Balkondan konser 500 dolar
Balkondan konser 500 dolar İzmir Gündoğdu Meydanı’nda, 9 Eylül Cuma günü gerçekleşecek Tarkan konseri için Kordon’daki balkonlu evler, geceliği 100 dolardan başlayıp 500 dolara kadar kiraya veriliyor. Bölgedeki emlakçılar gelen taleple ilgili, “Telefonlar susmuyor” açıklamasını yaparken; neredeyse tüm balıkçı teknelerinin de aynı gün için kiralanacağı belirtiliyor. Akşam saat 7’den gece 12’ye kadar kiralanabilecek tekneler için verilen fiyat ise 8 bin TL .
6.09.2022 Yaşam
Kıbrıs’ta Tarkan konseri ve muhteşem bir yılbaşı tatili!
Kıbrıs’ta Tarkan konseri ve muhteşem bir yılbaşı tatili! Yediden yetmişe büyük bir hayran kitlesine sahip, Türkiye’nin dünyaca ünlü yıldızı Tarkan eşliğinde muhteşem bir yılbaşı eğlencesine ve de Kıbrıs’ın tüm güzelliklerini yansıtan görkemli bir otelde 5 yıldızlı bir tatile ne dersiniz?
10.12.2019 Advertorial
Galatasaray'da Tarkan endişesi!
Galatasaray'da Tarkan endişesi! Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u ağırlayacağı maçla aynı saatte, TT Stadı'nın yanı başında organize edilen Tarkan konseri sıkıntı doğurdu.
9.05.2018 Galatasaray
Gelin-kaynana yan yana!
Gelin-kaynana yan yana! Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu Açıkhava’daki konseri küs olduğu söylenen kayınvalidesi Neşe Tevetoğlu ile birlikte, kol kola izledi
9.09.2017 Magazin
Merve Özbey’den Tarkan itirafı
Merve Özbey’den Tarkan itirafı Megastar Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Tarkan'ı dinlemeye gelenler arasında şarkıcı Merve Özbey de vardı.
3.07.2017 Magazin
Tarkan’ın kulisi çok eğlenceli
Tarkan’ın kulisi çok eğlenceli Oyuncu Büşra Pekin, sevgilisi Ersay Üner ile Amerika’da Tarkan konserini izledi
7.03.2017 Magazin
Tarkan'a büyük darbe! Resmen çakıldı
Tarkan'a büyük darbe! Resmen çakıldı Kanalın 600 bin liraya anlaştıklarını duyurduğu Megastar Tarkan Star'a pahalıya patladı.
2.01.2017 Magazin
Lopez’den Türk bayraklı final!
Lopez’den Türk bayraklı final! Geceyi Türk bayrağına sarılarak bitirdi
19.11.2012 Magazin
Kıvanç kendini tutamadı!
Kıvanç kendini tutamadı! Tarkan konserine sevgilisiyle gelen Tatlıtuğ müziğin ritmine kendini kaptırıp böyle göbek attı
4.09.2012 Magazin
Ünlü sanatçılardan alkışlanacak hareket
Ünlü sanatçılardan alkışlanacak hareket Murat Boz, Dağlıca'da şehit olan 8 askerimiz için bu akşam Kuruçeşme Arena'daki düzenlenecek olan konserini iptal ettiğini söyledi.
20.06.2012 Magazin
Tanrı Tarkanı seviyor
Tanrı Tarkanı seviyor Salı akşamı Tarkan konserine gittim Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'a 7 büyük etkinlik
İstanbul'a 7 büyük etkinlik İstanbul, yarın resmen 2010 Avrupa Kültür Başkenti oluyor
16.01.2010 Arşiv
Şerefine İstanbul
Şerefine İstanbul Avrupa Kültür Başkenti İstanbul için 2010 bugün başlıyor.
29.09.2021 Gündem
Tarkan'a İzmir şoku!
Tarkan'a İzmir şoku! Beyazlar içinde sahneye çıktı ancak...
22.06.2009 Magazin
'Puşi'li Tarkan
'Puşi'li Tarkan Diyarbakırlılar Tarkan'la coştu...
8.08.2008 Magazin
Arçelik’in Beko operasyonu herkesi memnun edecek
Arçelik’in Beko operasyonu herkesi memnun edecek Arçelik Genel Müdürü Özdemir, Beko Elektronik’in çoğunluk hisselerini almalarının önemli tasarruf sağlayacağını söyleyerek, “Bu adımdan küçük hissedar da memnun kalacak” dedi
17.10.2006 Ekonomi
BU GECE
BU GECE Megastar beşinci kez Açıkhava’da
25.08.2006 Arşiv
Tarkan konseri izdihama dönüştü
Tarkan konseri izdihama dönüştü Manken Doğa Bekleriz'in de konser sırasında ezilme tehlikesi yaşadığı açılış Tarkan yüzünden büyük izdihama sahne oldu
7.10.2003 Magazin
Adana'da Tarkan konseri
Adana'da Tarkan konseri Ünlü pop müzik sanatçısı Tarkan, OPET tarafından organize edilen Tarkan&Full Force Konserleri'nin altıncısında Adanalı hayranlarıyla buluştu
12.09.2003 Magazin
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı! Ünlü isimlerin yeni yıl konser programları belli oldu. Geçtiğimiz seneye göre yılbaşı için sahne fiyatlarını iki ya da üç katına çıkaran sanatçıların, aldıkları astronomik rakamlar ise adeta dudak uçuklattı. İşte ünlü sanatçıların nerede sahne alacakları ve ücretleri...
17.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tarkan Konseri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarkan konseri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.