Gazete Vatan Logo
Magazin Gelin-kaynana yan yana!

Gelin-kaynana yan yana!

Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu Açıkhava’daki konseri küs olduğu söylenen kayınvalidesi Neşe Tevetoğlu ile birlikte, kol kola izledi

Gelin-kaynana yan yana!

Eylül ayındaki Açıkhava maratonunun ikinci gecesinde Megastar Tarkan’ı dinlemeye gelenler arasında eşi Pınar Tevetoğlu’yla annesi Neşe Tevetoğlu da vardı. Konseri yan yana en önde izleyen gelin kaynana aralarının bozuk olduğu iddialarını yalanlarcasına samimi pozlar verdi.

Megastar, “Anneciğim, canım annem! Beni burada buruk buruk izliyorsun. Ben sahnede terler döktükçe ‘ah evladım, ah evladım!’ diyorsun değil mi içinden? Heyecandan, içimdeki enerji patlamasından terliyorum. Senin için rahat olsun anam. Sevgili eşim de burada, sizi çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Biz akrabayız

Bergüzar Korel, “Hayatımda ilk defa Tarkan konserine geliyorum. Arkadaşlarım her zaman ‘Mutlaka git’ derdi. Sonunda gelebildim” dedi. Korel röportaj verdiği sırada yanına gelen İrem Derici “Dur kız, ben de konuşayım” diye takıldı. Korel, “Bu arada biz İrem’le akrabayız. Benim kuzenimle onun kuzeni evli” dedi.

İrem havluyu kaptı!

Tarkan, İrem Derici’ye de sahnesinden takılmayı ihmal etmedi. Sanatçı, “İremcim senin sesini, o çılgın hallerini ve her şeyini çok seviyoruz” dedi. İrem Derici’de “Ya boşver onu, bana havlunu at” diye bağırınca Tarkan elindeki havluyu Derici’ye fırlattı. Oturduğu sandalyenin üzerine çıkan İrem Derici havluyu sallayarak adeta sevinç krizi yaşadı.

Haberin Devamı