Pınar Tevetoğlu

Pınar Tevetoğlu

Son dakika Pınar Tevetoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Tevetoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Tevetoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Tevetoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar tevetoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 pınar tevetoğlu haberi bulunmuştur. Tüm pınar tevetoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan’ın klip güzeli ortaya çıktı
Tarkan’ın klip güzeli ortaya çıktı Tarkan’ın “Yap Bi Güzellik” klibinde oynayan kadının kimliği ortaya çıktı.
26.07.2022 Magazin
Cem Yılmaz'dan Tarkan'a esprili gönderme!
Cem Yılmaz'dan Tarkan'a esprili gönderme! Megastar Tarkan'ın, "80 milyon TL'ye yat satın aldı." haberlerini yalanlamasının ardından ünlü komedyen Cem Yılmaz da esprili bir paylaşımda bulundu
12.04.2022 Magazin
Tarkan ile Pınar Dilek Tevetoğlu'nun romantik akşam yemeği!
Tarkan ile Pınar Dilek Tevetoğlu'nun romantik akşam yemeği! Şimdilerde yeni çıkacak şarkısıyla gündemden düşmeyen Tarkan, '14 Şubat Sevgililer Günü'nde Pınar Dilek Tevetoğlu'nu romantik bir akşam yemeğine çıkardı. Ünlü şarkıcı, gecede eşiyle birlikte objektif karşısına geçti.
15.02.2022 Magazin
Megastar Tarkan koronavirüs aşısı oldu!
Megastar Tarkan koronavirüs aşısı oldu! Tarkan, koronavirüs aşısı yaptırdı ve sosyal medyadan çağrıda bulundu. "Benim de kafam karışıktı. Ama görüyorum ki her gün binlerce insanın hayatını kurtarıyor. Aşı olmamak için direnmenin manası yok" dedi.
27.08.2021 Magazin
Tarkan gizlice Londra'ya gitti!
Tarkan gizlice Londra'ya gitti! Pandemi süresinde Almanya’daki evinde yaşayan Tarkan’ın gizlice Londra’ya gittiği ortaya çıktı.
25.07.2021 Magazin
Tarkan: Eşin, benzerin yok
Tarkan: Eşin, benzerin yok Tarkan, normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte henüz Türkiye'ye dönüş yapmadı.
31.07.2020 Magazin
Tarkan ve kızının orman yürüyüşü
Tarkan ve kızının orman yürüyüşü Avrupa turnesinde olan Tarkan 1.5 yaşındaki kızı Liya’yla yaptığı orman yürüyüşünü Instagram’da paylaştı.
11.11.2019 Magazin
Tarkan duyurdu! İkinci kez baba oluyor...
Tarkan duyurdu! İkinci kez baba oluyor... Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu 2 aylık hamile.
28.10.2019 Magazin
Tarkan kızı Lila ile fotoğrafını paylaştı
Tarkan kızı Lila ile fotoğrafını paylaştı Tarkan ile Pınar Tevetoğlu'nun kızları Liya, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında dünyaya gelmişti. Tarkan, kızı Liya'nın yüzünün görüldüğü ilk kareyi Instagram hesabından " İyi pazarlar " notuyla paylaştı.
20.10.2019 Magazin
Habercileri görünce panik yaşadı! Pınar Tevetoğlu'nun olaylı akraba ziyareti
Habercileri görünce panik yaşadı! Pınar Tevetoğlu'nun olaylı akraba ziyareti Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu Bağdat Caddesi’nde bir apartmana girerken görüntülendi. Tevetoğlu gazetecileri görünce panik yaşadı
13.10.2019 Magazin
Tarkan bir ayda 15 milyon TL kazandı
Tarkan bir ayda 15 milyon TL kazandı İstanbul Açıkhava’da verdiği 7 konserden 7 milyon lira kazanan Tarkan, Avrupa turnesine Londra’dan başladı
8.10.2019 Magazin
1 milyonluk bebek
1 milyonluk bebek Tarkan, geçen yıl dünyaya gelen kızı Liya için banka hesabı açtı. Ayrıca Tarkan'ın banka hesabına 1 milyon TL yatırdığı ortaya çıktı.
8.09.2019 Magazin
Liya'ya kardeş istiyorlar
Liya'ya kardeş istiyorlar 10 ay önce kızı Liya’yı kucağına alan Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, ikinci çocuğu istiyor.
18.05.2019 Magazin
Megastar ilk kez kızını paylaştı!
Megastar ilk kez kızını paylaştı! Eşi Pınar Tevetoğlu’nun Anneler Günü’nü sosyal medya hesabından kutlayan Tarkan bu paylaşımında kızı Liya'nın fotoğrafını da ilk kez paylaşmış oldu.
13.05.2019 Magazin
5 milyonluk teklifi reddetti!
5 milyonluk teklifi reddetti! Megastar Tarkan, 8 aylık olan kızı Liya'ya gelen 5 milyonluk reklam teklifini elinin tersiyle itti.
24.03.2019 Magazin
Murat Boz ve Aslı Enver'den çifte hazırlık!
Murat Boz ve Aslı Enver'den çifte hazırlık! Bu yaz nikah masasına oturmayı planlayan Aslı Enver ile Murat Boz, iddiaya göre çifte hazırlık içinde... İkili, geçen yıl ayrılınca iptal olan düet fikrine barışmayla birlikte sıcak baktı. Çift, Boz’un yeni albümündeki bir aşk şarkısını birlikte seslendirmek için kolları sıvadı.
25.02.2019 Magazin
Tarkan'dan 4 milyon 200 bin TL'lik sefer
Tarkan'dan 4 milyon 200 bin TL'lik sefer Kızının doğumundan sonra konserlerine ara veren Tarkan, startı yurt dışından verecek. Popçunun martta Rusya’da vereceği dört konser için de 4 milyon 200 bin TL alacağı konuşuluyor
26.01.2019 Magazin
Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti?
Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti? Tarkan ile Pınar Tevetoğlu 29 Nisan 2016'da, sade bir törenle evlenmişti. Kızları Liya 6 ay önce dünyaya geldi. Çiftin bir süredir arasının bozuk olduğu, geçen hafta kavga ettikleri, Tarkan'ın evi terk ettiği iddia edildi.
20.01.2019 Magazin
'Ben de seni çok seviyorum canım kızım'
'Ben de seni çok seviyorum canım kızım' Megastar Tarkan, sosyal medya sayfasından kızı Liya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaştı. Tarkan, yaptığı bu paylaşımına duygusal bir not ekledi. İşte Tarkan'ın paylaşımı...
12.11.2018 Magazin
Tarkan misafir kabul etmiyor
Tarkan misafir kabul etmiyor Geçen temmuz ayında kızları Liya'yı kucaklarına alan Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu'nun, evlerine misafir kabul etmediği ortaya çıktı.
4.11.2018 Magazin
Liya'nın odası hazır
Liya'nın odası hazır Tarkan - Pınar Tevetoğlu çiftinin kızları Liya 3 ay önce Almanya’da dünyaya gelmişti.
28.10.2018 Magazin
Tarkan'dan eşine büyük yasak!
Tarkan'dan eşine büyük yasak! Tarkan, Temmuz ayında dünyaya gelen kızı Liya ve eşi Pınar Tevetoğlu'nun sağlığı için ambalajlı gıdayı yasakladı.
9.10.2018 Magazin
Tarkan'dan eşi Pınar'a üç yardımcı birden
Tarkan'dan eşi Pınar'a üç yardımcı birden 2 ay önce dünyaya gelen kızları Liya, Tarkan-Pınar Tevetoğlu çiftinin hayatını değiştirdi.
23.09.2018 Magazin
Kızının geleceğine şimdiden yatırıma başladı
Kızının geleceğine şimdiden yatırıma başladı Megastar Tarkan, kızı Liya'nın geleceği için şimdiden hazırlık yapmaya başladı.
10.08.2018 Magazin
Megastar Tarkan baba oldu
Megastar Tarkan baba oldu Türkiye'nin yıldızı megastar Tarkan'ın kızı dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıllarda Pınar Tevetoğlu ile dünyaevine giren Tarkan'ın bebekleri dünyaya geldi.
13.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Tevetoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar tevetoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.