Tarım Ürünleri

Tarım Ürünleri

Son dakika tarım ürünleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarım ürünleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarım ürünleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarım Ürünleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarım ürünleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.193 tarım ürünleri haberi bulunmuştur. Tüm tarım ürünleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 5 milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.04.2024 Gündem
Tarım ÜFE'si yıllık yüzde 61,87 arttı
Tarım ÜFE'si yıllık yüzde 61,87 arttı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarım ürünleri üretici fiyatlarının mart ayında aylık yüzde 5,57, yıllık yüzde 61,87 arttığını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Memişoğlu Tarım Ürünleri kimin? Şerafettin Memiş kimdir, TAT Gıda kime satıldı, Memişoğlu Tarım’ınn sahihi kim?
Memişoğlu Tarım Ürünleri kimin? Şerafettin Memiş kimdir, TAT Gıda kime satıldı, Memişoğlu Tarım’ınn sahihi kim? Koç Holding, Tat Gıda Sanayi A.Ş. paylarının yüzde 49,04'ünü ve bazı intifa senetlerini Memişoğlu Tarım Ürünleri'ne sattığını duyurdu. Peki, Memişoğlu Gıda kimin? Memişoğlu Tarım ürünleri sahibi kimdir?
9.01.2024 Ekonomi
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli Koç Holding, Tat Gıda paylarının Memişoğlu Tarım'a satışına yönelik Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı. Tat Gıda 80.9 milyon dolara satılmış oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesi ile ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
27.12.2023 Ekonomi
Türkiye’nin ilk tescilli kenevir tohumu ‘Narlı’ hasat edildi
Türkiye’nin ilk tescilli kenevir tohumu ‘Narlı’ hasat edildi Tekstil, kozmetik, ilaç, inşaat ve otomotiv sektörü gibi birçok alanda kullanılacak olan ve Türkiye’nin ilk tescilli endüstriyel kenevir tohumu ‘Narlı’nın hasadı Amasya’da yapıldı. 
18.11.2023 Ekonomi
Yeni güzergahı kullanan ilk tahıl gemileri Ukrayna limanına demirledi
Yeni güzergahı kullanan ilk tahıl gemileri Ukrayna limanına demirledi 20 bin ton tahıl yüklenecek gemiler, yeni rotadan hareket edip İstanbul Boğazı'na ulaşacak. Buğday kargosunun son durağı ise Mısır ve İsrail olacak.
17.09.2023 Gündem
Kenya Bayrağı Anlamı Nedir? Kenya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kenya Bayrağı Anlamı Nedir? Kenya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Kenya bayrağının ne anlama geldiği pek çok kişi tarafından merak edilen bir konudur. Kenya bayrağında bulunan renklerin çeşitli anlamları vardır. Kenya bayrağında siyah, kırmızı ve yeşil renkleri bulunur.
10.09.2023 Eğitim
59 Plaka Neresi? 59 Hangi Şehrin Plakası? 59 Hangi İlin Plaka Kodu?
59 Plaka Neresi? 59 Hangi Şehrin Plakası? 59 Hangi İlin Plaka Kodu? Alfabetik sıra ele alındığı zaman 59 plakası T harfine denk gelmektedir. Bu doğrultuda plakanın şu an için yasal olarak Tekirdağ şehrine ait olduğunu söylemek mümkündür. Buradan çıkacak olan araçlar arka ve ön plakalarında 59 numarasını kullanmaktadır.
28.08.2023 Yaşam
Putin'den şartlı tahıl anlaşması onayı
Putin'den şartlı tahıl anlaşması onayı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’na ilişkin “Yükümlülükler gerçek anlamda yerine getirilirse tahıl anlaşmasına geri dönmeye hazırız.” dedi.
22.08.2023 Dünya
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir...
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir... Dünya günlerdir rekor sıcaklıklarla kavruluyor. Dünya iklim dengesini sağlayan “Gulf Stream” olarak bilinen Atlantik Meridyonel Devir Dolaşımı’nın (AMOC) küresel iklim değişikliği nedeniyle çökebileceği açıklandı. Peki bu olasılık gerçekleşirse dünyayı nasıl bir değişim bekliyor? İşte detaylar...
27.07.2023 Gündem
Uzmanı uyardı: Türkiye’de süt tüketimi yetersiz seviyede
Uzmanı uyardı: Türkiye’de süt tüketimi yetersiz seviyede Bireylerin sağlıklı beslenme ve yaşam biçimlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesinin toplum sağlığı açısından büyük öneme sahip olduğunu belirten Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halit Tanju Besler, Türkiye’de süt tüketiminin yetersiz seviyede olduğunu kaydetti.
30.05.2023 Sağlık
Bakan Çavuşoğlu: Şimdiden gaz ticaretinde önemli bir ülke haline geldik
Bakan Çavuşoğlu: Şimdiden gaz ticaretinde önemli bir ülke haline geldik Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, “Şu anda Doğu, Güneydoğu Avrupa ve Balkanlar başta olmak üzere Avrupa’ya gaz tedariki yapmaya başladık. Azerbaycan’dan gelen boru hattının kapasitesini iki katına çıkarıyoruz. Cezayir ve Nijerya gibi 15 farklı ülkeden LNG’yi tankerle getiriyoruz, terminallerde gaza dönüştürüp boru hattı ile gaz ihracatı ve ticaretine başladık. Bulduğumuz doğal gazın bir kısmını sisteme bağladık, bu bizim için yeterli değil. Şimdiden gaz ticaretinde önemli bir ülke haline geldik” dedi.
8.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama Bakan Kirişci "Şu anda et fiyatları geriliyor, ileri gidiş söz konusu değil. İstanbul'da başladık, Ankara'ya geldik. Şu anda fiyatlarda ciddi gerileme var. Marketlere ürün veriyoruz, bunun bilinmesinde yarar var. Marketçilik yapmak gibi görevimiz yok. Et Süt Kurumu regülasyonu sağlayacak" dedi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci: Bu mevzuat ile tarımda adeta bir devrim başlayacak
Bakan Kirişci: Bu mevzuat ile tarımda adeta bir devrim başlayacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda 9 kanun ve 40 maddelik mevzuat değişikliği yaptıklarını belirterek, "Bu mevzuat ile tarımda adeta yeni bir dönem başlayacak. 2023'te yeni bir yüzyıla başladık, işte bu yeni yüzyıla yakışacak şekilde planlı üretimin ve sözleşmeli üretimin yine ekilmeyen alanların boş kalmaması için bu üretimin gerçekleştirilmesi; elbette yeni yüzyıla yakışan davranış" dedi.
2.04.2023 Ekonomi
TÜİK: Tarım-ÜFE şubatta arttı
TÜİK: Tarım-ÜFE şubatta arttı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarım ürünleri üretici fiyat endeksinin (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 127,56; aylık yüzde 6,58 arttığını açıkladı.
15.03.2023 Ekonomi
G-20 dışişleri bakanları toplantısında Ukrayna gerilimi
G-20 dışişleri bakanları toplantısında Ukrayna gerilimi Hindistan'da düzenlenen G-20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları girişimi damgasını vurdu. ABD ve Rusya, birbirlerini toplantıya gölge düşürmekle suçladı.
2.03.2023 Dünya
Bakan Kirişci: Tahıl koridorundan 694 gemi geçti
Bakan Kirişci: Tahıl koridorundan 694 gemi geçti Türkiye Yüzyılı Zirvesi ve Para Sohbetleri programının ardında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, dün itibariyle 694 geminin tahıl koridorundan geçtiğine ve 19.3 milyon ton tahıl ve gıda ürünü taşındığına vurgu yaparak, "Türkiye'nin yerinde zamanında, dozunda atmış olduğu adımların bunlar tezahürü. Türkiye artık bir bölgesel oyuncu değil, global bir aktör" dedi.
2.02.2023 Ekonomi
AK Parti'nin 'torba kanun teklifi' Meclis'e sunuldu
AK Parti'nin 'torba kanun teklifi' Meclis'e sunuldu AK Parti, 7 ayrı kanunda değişiklik öngören, 21 maddelik torba kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.
13.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda konuştu. Erdoğan çiftçilere yeni destek paketini açıklayarak "Çiftçi destek kredisini uygulamaya geçireceğimizin müjdesiyle başlıyoruz. Çiftçilerimiz hasat döneminde kadar her türlü harcama için kullanabilecekltir. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek kredinin yıllık faiz oranı 9,75'tir ve 36 ay vadeli olacaktır." dedi.
6.01.2023 Gündem
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli'
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli' Fahiş fiyat tartışmasında tansiyon düşmüyor. Marketler artan girdi maliyetlerini gösterip “Biz fahiş fiyatlı etiket koymuyoruz” diyor. Bazı ürünler haftadan haftaya hatta günden güne zamlanıyor. Vatandaşlar da ‘Her gün etiket değişir mi’ diye soruyor. Uzmanlar ise “Bazı ürünlerde maliyetten kaynaklı artış normal ama piyasada art niyetli zamlar da var” diyor.
2.12.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan'ın bize yönelik bir saldırıya hazırlanması demek, Yunanistan'ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi bir şey. Arkanızda kim var, ona bakmayın. Yanı başınızda kim var, komşu ve karşınıza almaya çalıştığınız kim var; ona bakın. İş birliği istiyorsanız hazırız; ama Türkiye'yi karşılarına almak ne demek bunu da iyi biliyorlardır" dedi.
2.11.2022 Siyaset
e-Devlet'ten yapılacak, 1 Ekim’de başlıyor! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor
e-Devlet'ten yapılacak, 1 Ekim’de başlıyor! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) işlemlerinin 1 Ekim’den itibaren e-Devlet üzerinden yapılabileceğini açıkladı. Kirişci, “Artık e-Devlet üzerinden birçok iş ve işlemi yapabiliyoruz. İnşallah 1 Ekim itibarıyla bütün çiftçilerimiz ÇKS işlemlerini, kayıtlarını e-Devlet uygulamamız üzerinden yapabilecekler. Üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
21.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye net mesaj: Hesap verecek değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye net mesaj: Hesap verecek değiliz Birleşmiş Milletler 77'inci Genel Kurulu çerçevesinde ABD’nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili olarak, "200 rehinenin takası konusunda mutabakat sağlandı. Bu güzel bir gelişme. Çünkü bu rehinelerle birlikte orada çok çok önemli bir adım atılmış oluyor." ifadelerini kullandı. F-16 konusuna da değinen Erdoğan, "F-16 konusunda eğer biz Amerika’dan istediğimiz neticeyi alamazsak ne yapacağız? Başımızın çaresine bakacağız." açıklamasında bulundu. Öte yandan Erdoğan, Avrupa Birliği'ne "Hesap verecek değiliz" diyerek tepki gösterdi.
20.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tarım Ürünleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarım ürünleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.