Tarhan Telli

Tarhan Telli

Son dakika tarhan telli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarhan telli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarhan telli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarhan Telli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarhan telli gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 tarhan telli haberi bulunmuştur. Tüm tarhan telli haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 milyon adet maske üretildi! 2.5 liraya satılacak
5 milyon adet maske üretildi! 2.5 liraya satılacak Corona virüs salgınından korunmak için maske büyük önem taşıyor. 2.5 liraya maske satın alınabilecek.
24.03.2020 Corona Virüsü
Ünlü şarkıcı 700 bin TL'yi gözden çıkardı
Ünlü şarkıcı 700 bin TL'yi gözden çıkardı Kendi vücut ölçülerine uygun ve tarzını yansıtacak motosiklet siparişi veren Murat Boz’un, 700 bin TL’yi gözden çıkardığı öğrenildi
10.03.2020 Magazin
Aşk bir yıl sürdü! İvana Sert...
Aşk bir yıl sürdü! İvana Sert... İvana Sert, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli’yle ilişkisini bitirdi.
11.12.2019 Magazin
Ivana Sert’e Kapadokya’da doğum günü sürprizi
Ivana Sert’e Kapadokya’da doğum günü sürprizi Ivana Sert'e sevgilisi Kapadokya’da sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.
27.10.2019 Magazin
İvana Sert ve Tarhan Telli adada aşk tazeliyor
İvana Sert ve Tarhan Telli adada aşk tazeliyor İvana Sert ile 6 aydır aşk yaşadığı motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli, Bozcaada’da görüntülendi.
1.08.2019 Magazin
"Ivana sayesinde romantik oldum"
"Ivana sayesinde romantik oldum" Ivana Sert, Aralık 2018’de rallici Can Çelebi’den ayrılmış, ocakta motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli ile aşk yaşamaya başlamıştı.
30.07.2019 Magazin
Ivana Sert yorumladı: Pembeli Quaresma bir olay
Ivana Sert yorumladı: Pembeli Quaresma bir olay Ivana Sert, Ricardo Quaresma’nın geçen hafta giydiği pembe kombinini yorumladı.
27.06.2019 Magazin
'Ben memnunum, sevgilim daha da memnun'
'Ben memnunum, sevgilim daha da memnun' Modacı İvana Sert, karın kaslarını gösteren bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Takipçilerinden "Bu kadar kas bir kadına yakışmıyor" şeklinde eleştiriler aldı.
20.06.2019 Magazin
Ivana Sert ve Tarhan Telli'nin üç buçuk aylık hasreti sona erdi
Ivana Sert ve Tarhan Telli'nin üç buçuk aylık hasreti sona erdi Ivana Sert ve Tarhan Telli nihayet birbirlerine kavuştu. Yeni kavuşan ikili soluğu tatilde aldı.
4.06.2019 Magazin
Ivana Sert ve Tarhan Telli'nin telefonda kıskançlık kavgası!
Ivana Sert ve Tarhan Telli'nin telefonda kıskançlık kavgası! Ivana Sert, 3 yıl aşk yaşadığı Can Çelebi’den, Aralık 2018’de ayrılmıştı.
26.03.2019 Magazin
İvana Sert: Sevgilimi öyle özledim ki
İvana Sert: Sevgilimi öyle özledim ki İvana Sert ve Tarhan Telli bir haftadır ayrı
21.02.2019 Magazin
Ivana Sert mutluluğunu takipçileriyle paylaştı
Ivana Sert mutluluğunu takipçileriyle paylaştı Modacı Ivana Sert, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma sevgilisi Tarhan Telli'yi de etiketleyerek, "Nasıl mutlu olmak istiyorsanız öyle yaşayın" dedi.
1.02.2019 Magazin
İvana Sert'in uyumlu aşkı
İvana Sert'in uyumlu aşkı Modacı İvana Sert ile motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli’nin, aşktaki uyumu stillerine de yansıdı.
29.01.2019 Magazin
Ivana Sert-Tarhan Telli, Dubai tatilinde
Ivana Sert-Tarhan Telli, Dubai tatilinde Modacı İvana Sert, “Sonunda ruh ikizimi buldum” dediği sevgilisi Tarhan Telli ile Dubai’de tatil yapıyor.
21.01.2019 Magazin
Ivana Sert: Bizimki yıldırım aşkı
Ivana Sert: Bizimki yıldırım aşkı Ivana Sert Tarhan Telli ile aşk yaşıyor. İlişkilerinin Tarhan Telli evliyken başladığı iddia edildi. İvana Sert bu iddialara cevap verdi.
4.01.2019 Magazin
Yeni yılın ilk aşk bombası!
Yeni yılın ilk aşk bombası! Görüntüler ortaya çıktı. İvana Sert ve Tarhan Telli aşk yaşıyor.
2.01.2019 Magazin
'Yeni yıl hedefimiz düğün ve bebek'
'Yeni yıl hedefimiz düğün ve bebek' Dünyaca ünlü motosiklet markası ‘TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli ve Avusturya’da kayak yaparken tanışıp evlendiği Aylin Telli ile yıldırım aşklarını konuştuk. Aylin-Tarhan Telli çifti, yeni hayatlarını Şamdan Plus’a anlattı...
24.01.2015 Magazin
Bir daha basketçiye motor yapmam
Bir daha basketçiye motor yapmam TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli son olarak NBA’de oynayan Hidayet Türkoğlu’na bir motor yaptı...
11.05.2013 Arşiv
‘Dünyanın en pahalı motosikleti’
‘Dünyanın en pahalı motosikleti’ Motorsiklette boya yerine 24 ayar altın kullanılmış...
29.09.2021 Gündem
Yeterli desteği alamayınca...
Yeterli desteği alamayınca... TT Motor fabrikasını Türkiye yerine bakın nereye kurdu?
26.11.2012 Ekonomi
Test sürüşü
Test sürüşü Kenan Doğulu, kendisi için özel olarak üretilen motosikletiyle test sürüşü yaptı
1.10.2011 Magazin
Özge Ulusoy'u unutturan güzel
Özge Ulusoy'u unutturan güzel Manken Özge Ulusoy, Ferruh Taşdemir’le yaptığı günübirlik evlilikten sonra TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli ile yeni bir aşka yelken açmıştı...
3.08.2011 Magazin
Karısından boşanan motosiklet binmeye başlıyor
Karısından boşanan motosiklet binmeye başlıyor Kenan Doğulu´nun motoruna ondan önce ben bindim
22.07.2011 Arşiv
Özge’nin kısmeti açıldı!
Özge’nin kısmeti açıldı! Özge Ulusoy’un ilgiden başı döndü. Ulusoy’u elde etmek için çapkınlar yapmadıklarını bırakmıyorlar...
23.06.2011 Magazin
Bedeli ağır oldu!
Bedeli ağır oldu! “Survivor” yarışmasından elenen Özge Ulusoy için, yarışmanın bedeli çok ağır oldu
10.06.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tarhan Telli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarhan telli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.