Tarhan Erdem

Tarhan Erdem

Son dakika Tarhan Erdem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarhan Erdem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarhan Erdem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarhan Erdem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarhan erdem gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 tarhan erdem haberi bulunmuştur. Tüm tarhan erdem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski bakan Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı
Eski bakan Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı.
11.06.2022 Yaşam
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri ve Konda Araştırma Şirketi'nin kurucusu Tarhan Erdem, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede, 89 yaşında yaşamını yitirdi.
8.06.2022 Gündem
Bu kez taça çıkmadılar
Bu kez taça çıkmadılar Referandumda taça çıkan Adil Gür seçime saatler kala sonucu doğru bildi. Tarhan Erdem de bu kez isabetli tahmin yaptı.MHP’yi kimse bilemedi.
24.06.2018 Gündem
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli vekil olamayabilir!
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli vekil olamayabilir! Dokunulmazlık görüşmelerinde ‘siyasetin dengelerini değiştirecek’ detay. Yarınki ikinci tur oylamadan ‘Evet’ çıkarsa, fezlekeleri bulunan Kılıçdaroğlu ile Bahçeli’nin durumu riske girecek. İki lider en az 1 yıl ceza alırsa Anayasa’nın 76’ncı maddesine göre ilk seçimde vekil olamayacak.
29.09.2021 Gündem
CHP'de tarihi sıfırlama!
CHP'de tarihi sıfırlama! CHP'de hafta sonu yapılacak kurultayın ardından örgüt yapısını kökten değiştirecek çalışma başlayacak. Aktif üyelik sistemine geçilerek 'üye sıfırlaması' yapılacağı belirtiliyor. CHP'nin son dönem tarihinde tek üye sıfırlaması 1999 yılında eski Genel Başkan Altan Öymen döneminde yapıldı. O dönemde 1 milyon 800 bin üyesi olan CHP'nin üye sayısı yapılan 'sıfırlama' ile 148 bine düştü.
29.09.2021 Gündem
Leyla Abla’yı uğurladık
Leyla Abla’yı uğurladık Türk basınının duayeni ‘röportajın kraliçesi’ Leyla Umar, Teşvikiye Camii’ndeki cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Umar’ı son yolculuğuna çalışma arkadaşları, meslektaşları gazeteciler, iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim uğurladı.
18.11.2015 Yaşam
KONDA'nın sahibi Tarhan Erdem'den itiraf
KONDA'nın sahibi Tarhan Erdem'den itiraf 1 Kasım seçim sonuçları konusunda yanılan Tarhan Erdem itiraf etti. Tarhan Erdem 'AK Parti'nin bu düzeyde oy alacağına inanmıyordum' dedi.
29.09.2021 Gündem
Anketçiler fena yanıldı
Anketçiler fena yanıldı 1 Kasım, anket şirketlerinin hedeften en çok uzaklaştığı seçim oldu. Hiçbiri zaferi bilemedi
29.09.2021 Gündem
Seçime katılım oranı yüzde 90'ı bulabilir!
Seçime katılım oranı yüzde 90'ı bulabilir! 1 Kasım öncesi seçim havası fazla hissedilmese de araştırmalar yüksek katılıma işaret ediyor. YSK verilerine göre de katılım oranı her seçimde artıyor.
29.09.2021 Gündem
Hükümet için son viraja girildi
Hükümet için son viraja girildi Ak Partililere teklif götürürken şu anda görev yapan kabinesini büyük oranda koruması beklenen Davutoğlu, teklifi reddeden HDP’li Tüzel’in yerine bağımsız bir isim atayacak...
29.09.2021 Gündem
3 dönemlikler için karar verildi
3 dönemlikler için karar verildi Geçici seçim hükümeti konusunda AK Parti’de önemli tartışmalar yaşanıyor...
29.09.2021 Gündem
Ünlü anketçiler açıkladı! Bunu yapan kazanır
Ünlü anketçiler açıkladı! Bunu yapan kazanır AK Parti ile CHP 'büyük koalisyon'da uzlaşamadı...
29.09.2021 Gündem
'Erken seçim bir şeyi değiştirmez'
'Erken seçim bir şeyi değiştirmez' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Koalisyon görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmaması durumunda 'seçime götürmek kaydıyla bir azınlık hükümeti pekâlâ mümkündür” sözlerinin ardından Al Jazeera araştırmacılara AKP -CHP koalisyon görüşmelerini, olası bir erken seçimin ortaya çıkaracağı tabloyu sordu...
29.09.2021 Gündem
Anketçiler sonuca yaklaştı!
Anketçiler sonuca yaklaştı! Anket şirketlerinin seçim öncesi açıkladığı rakamlar büyük tartışma konusu olmuştu...
7.06.2015 Siyaset
İki anket firmasından HDP açıklaması!
İki anket firmasından HDP açıklaması! Siyasi partilerin, Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sunduğu aday listeleri tartışılırken, araştırma firmalarından KONDA’nın sahibi Erdem HDP’nin baraşı aşacağını sandığını belirtirken, Optimar’ın sahibi Daşdemir’e göre ise aşamayacak...
29.09.2021 Gündem
Cam’ın Ruhu
Cam’ın Ruhu Cama ruh veren Ayşen Savcı’nın ‘’Cam’ın Ruhu’’ sergisi başlıyor! Türkiye’de cam sanatına hayat veren Ayşen Savcı’nın ‘Cam’ın Ruhu’ adlı kişisel sergisi, 20Mart tarihinde İsveç Başkonsolosu Jens Odlander, ABB Başkanı Sami Sevinç, Autoliv Başkanı Mustafa Alaca, Tarhan Erdem, Okan Tapan, Kagider Başkanı Gülden Türktan ve Cüneyt Türktan, Leyla Laleli, Zeynep ve Faruk Tahsildaroğlu, Kadir ve Papatya Aydın, Fehmi Yaşar, Tayfun ve Suzan Bayazıt, Sevdil ve Servet Yıldırım, Denizbank Başkanı Hakan Ateş ve Leyla Alaton gibi birbirinden değerli isimlerin katılımıyla Ortaköy Kültür Merkezi Sanat Galeri’sinde başlıyor! Camın saydamlığı sayesinde üç boyutluluğa getirdiği olanakları kullanarak, renk ve form kombinasyonlarını farklılaştırarak cama hayat veren sanatçı Ayşen Savcı, tek tek tasarladığı cam heykellerini doğal malzemelerle özellikle de doğal taşlarla birleştirerek; utanç, çaresizlik, umut, hırs, aşk, hakimiyet gibi bir çok duyguyu işlediği çalışmalarını, ‘Cam’ın Ruhu’ adlı sergisinde sanatseverlerin beğenisine sunuyor...
20.03.2015 Kültür Sanat
Hasta mahkumlar için ‘çözüm’ adımı
Hasta mahkumlar için ‘çözüm’ adımı Adalet Bakanı Bozdağ, “Hasta tutuklu ve hükümlülerle ilgili adım atacağız” dedi
29.09.2021 Gündem
Öcalan konusunda mutabık kaldık!
Öcalan konusunda mutabık kaldık! Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu Üyesi Celalettin Can, "HDP'nin şu son olaylardaki rolü biraz abartıldı...
29.09.2021 Gündem
İşte toplantıya katılan isimler
İşte toplantıya katılan isimler Davutoğlu 'Akil İnsanlar'la bir araya geldi
29.09.2021 Gündem
Tarhan Erdem: CHP yıkılıp yeniden kurulmalı
Tarhan Erdem: CHP yıkılıp yeniden kurulmalı CHP ve MHP’nin ayrı aday çıkarması ya da hiç aday göstermemeleri halinde şu an ikinci turun konuşuluyor olacağını kaydeden Erdem, değişimin de CHP’yi kurtaramayacağını tek çarenin yıkılıp yeniden kurulması olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Erdoğan bağış miktarını açıkladı
Başbakan Erdoğan bağış miktarını açıkladı Başbakan Erdoğan ATV ve A Haber ortak yayınında Mahmut Övür'ün sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'nin yeni genel başkanı Gül olacak
AK Parti'nin yeni genel başkanı Gül olacak Toplumsal araştırmalar yapan KONDA’nın sahibi Tarhan Erdem ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Köşk için AK Parti adayı olmasının olası sonuçlarını, Cumhurbaşkanı olmasıyla yaşanacak gelişmeleri Al Jazeera'ya değerlendirdi. Erdem’e göre, Erdoğan'ın Köşk’e çıkmasıyla Abdullah Gül de AK Parti’nin yeni genel başkanı ve Başbakan adayı olacak.
29.09.2021 Gündem
İhsanoğlu Erdoğan'ı ilk turda seçtirir
İhsanoğlu Erdoğan'ı ilk turda seçtirir İsabetli seçim tahminleriyle bilinen KONDA Araştırma Şirketi’nin sahibi ve aynı zamanda CHP eski Genel Sekreteri Tarhan Erdem, CHP’nin MHP’ye önerdiği Cumhurbaşkanı Çatı Adayı İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) eski Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim şansını STAR’a değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
CHP, AK Parti'ye fark attı!
CHP, AK Parti'ye fark attı! KONDA Araştırma şirketinin TÜSİAD toplantısında sunmuş olduğu analize göre; kendinin modern diye tanımlayanların yüzde 47'si CHP'ye oy vermiş.
29.09.2021 Gündem
Konda'dan en geniş seçim analizi
Konda'dan en geniş seçim analizi Tarhan Erdem ve Bekir Ağırdır yönetimindeki araştırma kuruluşu KONDA, 30 Mart yerel seçim sonuçlarını, seçmen profiline ilişkin saha araştırmaları eşliğinde bugüne kadarki en geniş raporda değerlendirdi.
16.04.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tarhan Erdem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarhan erdem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.