Konda

Konda

Son dakika konda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konda gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 konda haberi bulunmuştur. Tüm konda haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi?
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi? Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketleri, öngörülerinde yanıldı. İşte kamuoyu araştırma şirketlerinin seçimden önceki son günlerde yayımladığı anket sonuçları
15.05.2023 Gündem
Eski bakan Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı
Eski bakan Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı.
11.06.2022 Yaşam
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri ve Konda Araştırma Şirketi'nin kurucusu Tarhan Erdem, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede, 89 yaşında yaşamını yitirdi.
8.06.2022 Gündem
Anket, kulislere bomba gibi düştü! Kılıçdaroğlu'na şok Meral Akşener hamlesi...
Anket, kulislere bomba gibi düştü! Kılıçdaroğlu'na şok Meral Akşener hamlesi... Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir yıl kadar süre kalmasıyla adayı henüz belli olmayan Millet İttifakı'nın ne yapacağı merak konusu oluyor. Son olarak Millet İttifakı'nın adayı için kulislerde konuşulan ismi Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin köşesine taşıdı. Şahin, İYİ Parti lideri Akşener'in CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla şansı olduğu köşesinde belirterek, "Popüler iki belediye başkanının adaylıklarının önünü kesen Kemal Bey’i de aynı akıbet bekliyor. Ankara’da muhalefetin Cumhurbaşkanı adayının İYİ Parti lideri Meral Akşener olması için düğmeye basıldığı iddiası kulaktan kulağa yayılıyor." ifadelerini kullandı.
3.06.2022 Gündem
Pandemi raporunun sonuçları açıklandı! Toplumun yüzde 70'i 'şansa' koronaya yakalanmadığını söyledi
Pandemi raporunun sonuçları açıklandı! Toplumun yüzde 70'i 'şansa' koronaya yakalanmadığını söyledi Türkiye’de pandemi ile geçen 2 yılın mercek altına alındığı, ‘Değişen Hayat; Pandemi ve Türkiye 2020-2022’ araştırma raporunun sonuçları açıklandı. Hazırlanan rapora göre toplum, önlemlerle kademeli normalleşme başlasa da salgının bitmediği; mesafe ve maske alışkanlıklarına belirsiz bir süre daha devam edeceği kanısında. Araştırmada ortaya çıkan en önemli verilerden biri, son dönemde esnetilen tedbirlere rağmen insanların virüse karşı önlem almaktan vazgeçmedikleri. Maske kullanmaya ve ellerini sıklıkla yıkamaya devam eden, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayan ve toplu taşıma kullanmayanların oranı yüzde 88’i bulurken hiçbir önlem almıyorum diyenlerin oranı ise sadece yüzde 12’de kalıyor. Toplumun yüzde 70’i Kovid-19’a yakalanmadığını söylüyor. Derin görüşmeler de bu veriyi destekliyor. Hastalığa bugüne dek yakalanmamayı aldığı önlemlerle açıklayanlar olduğu kadar şansla, kaderle açıklayanlar da var.
10.03.2022 Gündem
İstanbul depremiyle ilgili korkutan açıklama!
İstanbul depremiyle ilgili korkutan açıklama! TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Esenler Belediyesi ile Avcılar Belediyesinin depremle mücadele çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarını, projelerini ve önerilerini dinledi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, İstanbul'da olası bir depremde 200 bin binanın orta ve ağır hasar almasının beklendiğini, bunun da 3 milyon insanı etkileyebileceğini söyledi.
18.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a MKYK toplantısında seçimlerin ardından yapılan son anket sunuldu. Ankette, kararsız ve oy kullanmayacağını söyleyen seçmen sayısında artış olduğu gözlendi. AK Parti’nin oyu ise yüzde 40 olarak belirtildi.
9.12.2019 Siyaset
Kulisler bununla çalkalanıyor! Kurultay yapmadan İnce’ye devredecek
Kulisler bununla çalkalanıyor! Kurultay yapmadan İnce’ye devredecek Ankara kulisleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edeceği iddiası ile çalkalanıyor. Bugün saat 12.00'de MYK'yı toplayan Kılıçdaroğlu 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek.Gözler yapacağı açıklamalara çevrildi. CHP yöneticileri ise istifa iddialarını reddediyor. Yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan oldu. Meclis’te çoğunluğu da ‘cumhur ittifakı’ kazandı. Anketlerde sonuca en yakın tahminleri yapan Konda Araştırma’nın genel müdürü Bekir Ağırdır, MHP’nin yükselişini, Tayyip Erdoğan’ın başarısının sırrını açıkladı. Hürriyet'ten İpak Özbey'e konuşan Ağırdır’a göre Kılıçdaroğlu kurultay yapmaksızın koltuğu İnce’ye takdim edecek.
26.06.2018 Siyaset
Bu kez taça çıkmadılar
Bu kez taça çıkmadılar Referandumda taça çıkan Adil Gür seçime saatler kala sonucu doğru bildi. Tarhan Erdem de bu kez isabetli tahmin yaptı.MHP’yi kimse bilemedi.
24.06.2018 Gündem
Zengin kırmızı etle fakir makarnayla
Zengin kırmızı etle fakir makarnayla Türkiye’de en sevilen yemek açık ara kırmızı et. Ancak toplumun en alt kesimi haftada 1.2 kez, 279 gram yiyebiliyor. Zengin kesim, 645 gram et tüketiyor. En düşük gelir grubu, et olmayınca makarnaya ve sebzeye yükleniyor. Kahvaltıda pastırma, sucuk hasreti çekiliyor
8.01.2018 Ekonomi
Referandum sonuçlarını 3 anket firması bildi!
Referandum sonuçlarını 3 anket firması bildi! 16 Nisan referandum sonuçlarını sadece 3 anket firması doğru tahmin edebildi. İşte o firmalar
29.09.2021 Gündem
Referandumda sonucu onlar belirleyecek!
Referandumda sonucu onlar belirleyecek! Siyaset bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, referandumun en önemli belirleyicileri parti sadakati zayıf hareketli seçmenlerin tutumu ve MHP seçmeninin stratejik oyları 16 Nisan’da sonuçta etkili olacak.
7.03.2017 Siyaset
"Para artık herkes için en önemli motivasyon değil"
"Para artık herkes için en önemli motivasyon değil" İtibarı yönetenler “Kurumsal İletişim ve İtibar Zirvesi”nde buluştu
13.12.2016 Ekonomi
AK Parti bu anketi konuşuyor
AK Parti bu anketi konuşuyor AK Parti MYK’da masaya yatırılan KONDA’nın son araştırmasına göre AK Parti’nin oyları yüzde 51.1’e yükselirken terör konusundaki tavırları nedeniyle CHP ve HDP’nin oylarında gerileme yaşandı.
29.09.2021 Gündem
KONDA'dan itiraf!
KONDA'dan itiraf! Seçimlerin kamuoyu araştırma şirketleri cephesinde de, ilk kez yaygın ve derin ölçüm hataları yaşandı...
29.09.2021 Gündem
KONDA ezber bozdu: AK Parti MHP'den oy almadı
KONDA ezber bozdu: AK Parti MHP'den oy almadı ''Milliyetçi oylar AK Parti'ye gitti'' yorumları yapılırken KONDA'dan çarpıcı bir analiz geldi.
29.09.2021 Gündem
KONDA'nın sahibi Tarhan Erdem'den itiraf
KONDA'nın sahibi Tarhan Erdem'den itiraf 1 Kasım seçim sonuçları konusunda yanılan Tarhan Erdem itiraf etti. Tarhan Erdem 'AK Parti'nin bu düzeyde oy alacağına inanmıyordum' dedi.
29.09.2021 Gündem
Anketçiler fena yanıldı
Anketçiler fena yanıldı 1 Kasım, anket şirketlerinin hedeften en çok uzaklaştığı seçim oldu. Hiçbiri zaferi bilemedi
29.09.2021 Gündem
Konda'dan son anket
Konda'dan son anket KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, seçime yüzde 91'lik bir katılımın gerçekleşeceğini belirtti...
29.09.2021 Gündem
Seçime katılım oranı yüzde 90'ı bulabilir!
Seçime katılım oranı yüzde 90'ı bulabilir! 1 Kasım öncesi seçim havası fazla hissedilmese de araştırmalar yüksek katılıma işaret ediyor. YSK verilerine göre de katılım oranı her seçimde artıyor.
29.09.2021 Gündem
Son seçim anketinde birinci parti yüzde 41 oy aldı
Son seçim anketinde birinci parti yüzde 41 oy aldı Türkiye pazar günü yapılacak genel seçimlere kilitlenirken KONDA araştırma şirketi de yaptığı son seçim anketinin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı...
29.09.2021 Gündem
'CHP'de seçimler için en çok kadınlar çalışıyor'
'CHP'de seçimler için en çok kadınlar çalışıyor' Türkiye'de 7 Haziran seçimleri ve seçimlerden bu yana yaşanan önemli siyasal gelişmeler, CHP örgütü ve tabanında önemli etkileri neden oldu.
29.09.2021 Gündem
KONDA'nın 1 Kasım anketinde CHP bombası!
KONDA'nın 1 Kasım anketinde CHP bombası! KONDA'nın, 10 Ekim'deki Ankara katliamının ardından kamuoyuna yansıyan ilk anketine göre CHP, ilk kez yüzde 30 barajını aşmış görünüyor En güvenilir kamuoyu araştırma şirketlerinden KONDA'nın, 10 Ekim'deki Ankara katliamının ardından kamuoyuna yansıyan ilk anketinde CHP'ye seçmen desteği ilk kez yüzde 30 barajını aşmış görünüyor...
29.09.2021 Gündem
GENAR'ın son seçim anketi
GENAR'ın son seçim anketi Seçime iki hafta kala kamuoyu araştırma şirketlerinin Ekim ayının ilk haftasında elde ettiği sonuçlar netleşmeye başladı. Ancak araştırma şirketlerinin uzmanları, Ankara Katliamı sonrasında seçmenin tercihlerinde bazı değişimler yaşanabileceğini öngörüyor.GENAR araştırma şirketinin sahibi İhsan Aktaş da şimdiye kadar yaptıkları araştırmalara göre, 1 Kasım'da, 7 Haziran'dakiyle kıyaslandığında çok büyük oy değişimlerinin olmayacağını belirtiyor. Konda ve Andy-Ar'da seçime 13 gün kala ellerindeki son verileri açıkladı. 3 seçim anketinin ortak sonucu ise MHP 1 Kasım'da oy kaybedecek
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.