Tarantula

Tarantula

Son dakika tarantula haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarantula ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarantula haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarantula

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarantula gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 tarantula haberi bulunmuştur. Tüm tarantula haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında hayvan kaçakçılığı yaptıkları değerlendirilen kişilere operasyon yaptı. operasyonda, aralarında komodo ejderi, timsah yavruları, tarantula, papağan, parmak maymun, geyik ve yılanların da bulunduğu 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Rüyada Tarantula Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tarantuladan Korkmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Tarantula Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tarantuladan Korkmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada tarantula görmek rüyayı gören kişinin bir düşmanı olduğu ve bu düşmanın kendisine zarar vermekte olduğunu gösterir. Rüyada görülen tarantula bir uyarı özelliği taşır ve rüya sahibinin çevresindeki kişilere dikkat etmesi önerilir.
15.01.2024 Eğitim
İnternetten tarantula satıyorlar; 26 bin 390 lira cezası var
İnternetten tarantula satıyorlar; 26 bin 390 lira cezası var Dünyanın en zehirli örümcek türleri arasında yer alan ve ana vatanı Avustralya ile Amazon ormanları olan tarantulalar, Türkiye'de internet ortamında tanesi 2 bin 500 liraya kadar fiyatla satışa çıkarılıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nce satışın tespiti halinde, hayvan başına 26 bin 390 lira ceza uygulanıyor.
2.02.2023 Gündem
26 tüp içerisinde canlı olarak ele geçirildi! Savcılık talimat verdi, ekipler el koydu
26 tüp içerisinde canlı olarak ele geçirildi! Savcılık talimat verdi, ekipler el koydu Ticaret Bakanlığı İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince, İzmir Yolcu Salonu Posta Gümrüğü'nde 26 tüp içerisinde tarantula cinsi canlı örümcek ele geçirildi.
13.09.2022 Gündem
Yasa dışı hayvan kaçakçılarına operasyon!
Yasa dışı hayvan kaçakçılarına operasyon! Sancaktepe'de H.Ö.'nün evine düzenlenen operasyonda ticareti yasak olan 21 hayvan ele geçirildi. Ele geçirilen hayvanlar Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edilirken, H.Ö.'ye de toplam 99 bin 400 lira para cezası kesildi.
11.07.2021 Yaşam
Evindeki 12 hayvana el konuldu! 'Satmadım, hepsi çocuğum gibi'
Evindeki 12 hayvana el konuldu! 'Satmadım, hepsi çocuğum gibi' İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbar üzerine Bakırköy’de bir eve düzenlediği baskında satışı ve beslenmesi yasak 12 hayvan ele geçirmişti. Hayvanlarına el konulan Tutku Filizli, “Hepsini internetteki ilanlardan kedi köpek satın alır gibi aldım. Yasak olduğunu bilmiyordum. Herkes besliyor. Satmam için para teklif ettiklerinde bile satmadım. Çocuğum gibi hepsi” dedi.
19.11.2020 Gündem
Duyanlar şoke oluyor! İnternetten satıyorlar
Duyanlar şoke oluyor! İnternetten satıyorlar Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirilen veya doğal ortamdan yakalanan akrepler, yasak olmasına rağmen internet siteleri üzerinden 190 liraya kadar fiyatla satışa çıkarılıyor.
3.12.2018 Yaşam
Kırmızı etten fazla protein içeren hamam böcekli ekmek
Kırmızı etten fazla protein içeren hamam böcekli ekmek Bu ekmek fotoğrafı normal görünüyor değil mi? Oysa bu ekmek, kısmen hamam böceklerinden üretildi. Nasıl mı? Devamı detayda...
5.10.2018 Dünya
ABD'de müzeden 40 bin dolarlık böcek hırsızlığı
ABD'de müzeden 40 bin dolarlık böcek hırsızlığı ABD'nin Philadelphia eyaletinde bir müzeden böcek hırsızlığı yapıldı.
8.09.2018 Dünya
Almanya’da bir yolcunun bagajında 22 tarantula çıktı
Almanya’da bir yolcunun bagajında 22 tarantula çıktı Almanya'nın Düsseldorf Havaalanı'nda, Essen şehrinden Güney Amerika'ya seyahat etmekte olan bir yolcunun bagajında 22 tarantula çıktı.
19.06.2018 Dünya
Kardashian'ı korkutan anlar!
Kardashian'ı korkutan anlar! Kardashian kardeşlerden Kourtney televizyon programında korku dolu anlar yaşadı.
11.02.2018 Magazin
Kardashian böyle korktu
Kardashian böyle korktu Gündelik yaşantılarına ait neredeyse tüm detayları televizyon kameraları karşısında yaşayan Kardashianların yeni bölümüne Tarantula korkusu damga vurdu. Kendisini ziyarete gelen arkadaşı Larsa’yla evinin bahçesinde güneşlenmeye çıkan Kourtney bahçelerinde Tarantula’yı görünce hemen böcek ilaçlama şirketini arıyor.
21.01.2022 Magazin
Terörümcek operasyonu!
Terörümcek operasyonu! Sosyal medyada terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin evinde, ‘tarantula’ cinsi 15 örümcek ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
Terör zanlısının evinden tarantula çıktı
Terör zanlısının evinden tarantula çıktı İstanbul'da terör propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şahsın evinde anavatanı Avustralya ve Amazon Ormanları olan değişik tür ve ebatlarda 15 örümcek ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Örümcek yedi
Örümcek yedi Yönetmenliğini üstlendiği ‘First They Killed My Father’ın ilk gösterimi için Kamboçya’da bulunan Angeline Jolie, bu kez de örümcek yemesiyle gündeme geldi.
21.02.2017 Magazin
Tarantulanın günlüğü 800 TL
Tarantulanın günlüğü 800 TL Tolga Çevik’in kızı Tuna ile kamera karşısına geçtiği ‘Sen Benim Her Şeyimsin’ filminde ilginç bir isim kamera karşısına geçti!
8.11.2016 Magazin
Ünlü yönetmenin hayvanat bahçesi gibi evine baskın
Ünlü yönetmenin hayvanat bahçesi gibi evine baskın Tarkan başta olmak üzere pek çok ünlüye klip çeken yönetmen Murat Küçük’ün evindeki piton cinsi yılan, tarantula, bukalemun gibi hayvanlara el konuldu.
3.07.2016 Yaşam
Ünlü yönetmenin evi hayvanat bahçesi!
Ünlü yönetmenin evi hayvanat bahçesi! Yurda kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen hayvanları koleksiyon ve beslemek amacıyla evinde tuttuğu iddia edilen Tarkan, Murad Boz gibi isimlerin klip yönetmeni Murad Küçük gözaltına alındı
3.07.2016 Magazin
Ünlü klip yönetmeni Murad Küçük gözaltında
Ünlü klip yönetmeni Murad Küçük gözaltında İstanbul'da ticareti yasak olan, yurda kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen hayvanları koleksiyon ve beslemek amacıyla evinde tuttuğu iddia edilen Murad Küçük gözaltına alındı.
3.07.2016 Magazin
İstanbul’da nefes kesen park!
İstanbul’da nefes kesen park! Hafta sonları 150 bin kişinin geldiği İstanbul’un en büyük eğlence merkezi Vialand bünyesinde şimdi de Türkiye’nin ilk vahşi yaşam parkı Wild Park açıldı. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu ile konuştuk.
7.08.2015 Arşiv
ASALA ile savaş beyaz perdede
ASALA ile savaş beyaz perdede Seksenli yıllarda Türkiye’nin kabusu olan Ermeni terör örgütü ASALA’ya karşı Türk istihbaratının Avrupa’da gerçekleştirdiği operasyonlar, tanıkların anlatımlarıyla beyaz perdeye taşınıyor...
9.04.2015 Dünya
Göğüslerinin arasından çıktı!
Göğüslerinin arasından çıktı! Evinde beslediği tarantulayı göğsünden çıkaran genç kız izleyenleri şaşkına çevirdi.
18.03.2015 Yaşam
Tarantula eşşek arısına mağlup oldu!
Tarantula eşşek arısına mağlup oldu! Tarantula eşşek arısına mağlup oldu!
26.09.2014 Yaşam
Akıllı telefonla kaygı bozukluğu ve fobi giderilir mi?
Akıllı telefonla kaygı bozukluğu ve fobi giderilir mi? Fobilerden panik ataklara kadar, kaygı bozuklukları kişilerin hayatında ciddi aksamaya neden olabilir...
4.05.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Tarantula ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarantula haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.