Tape

Tape

Son dakika tape haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tape ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tape haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tape

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tape gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 tape haberi bulunmuştur. Tüm tape haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
İŞKUR'da 20 milyon liralık vurgun! 10 ilde operasyon: 35 gözaltı var
İŞKUR'da 20 milyon liralık vurgun! 10 ilde operasyon: 35 gözaltı var İŞKUR'da ihale yoluyla düzenledikleri meslek edindirme ve iş başı eğitim programlarında usülsüzlük yaparak kurumu 2014-2018 yılları arasında 20 milyon TL zarar uğrattıkları ortaya çıkan 21'i İŞKUR personeli toplam 58 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 10 ilde düzenlenen operasyonda 35 şüpheli yakalandı. 
22.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
İspanya'da tape skandalı patlak verdi Pique özür dilemeyi düşünmüyorum dedi
İspanya'da tape skandalı patlak verdi Pique özür dilemeyi düşünmüyorum dedi İspanyol El Confidencial gazetesinde yer alan habere göre; Barcelona'nın dünyaca ünlü defans oyuncusu Pique ile İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales arasındaki konuşmalar bir anda ülke gündemine oturdu.
19.04.2022 İspanya
İdrar kaçırmadan korunmanın 7 yolu
İdrar kaçırmadan korunmanın 7 yolu Her 3 kadından birinin yaşadığı idrar kaçırma, gizlenen sağlık problemleri arasında yer alıyor. Tamamen doğuştan olan ya da sonradan gelişen, zorlu doğumlarla pelvik taban kaslarının zayıflaması sonucu da meydana gelebilen idrar kaçırma, özellikle kadınlarda ciddi bir sosyal ve psikolojik sorun olarak görülüyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Barın, kadınlarda yaşanan idrar kaçırmanın nedenlerini ve tedavi yöntemlerini anlattı.
2.03.2022 Sağlık
Leyla Aydemir olayı son durum! Leyla Aydemir cinayetinde savcı mütalaasını tamamladı!
Leyla Aydemir olayı son durum! Leyla Aydemir cinayetinde savcı mütalaasını tamamladı! Ağrı merkeze bağlı Bezirhane köyünde dedesinin evine ailesi ile birlikte giden ve 15 Haziran 2018 tarihinde kaybolduktan 18 gün sonra cenazesi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir davasında savcı mütalaasını tamamladı. İşte Leyla Aydemir olayı son durum…
20.06.2020 Gündem
Leyla cinayetinde korkunç detaylar! Kıyafetsiz olduğunu...
Leyla cinayetinde korkunç detaylar! Kıyafetsiz olduğunu... Ağrı'da, 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili tutuklu yargılanan amca Yusuf Aydemir (43) ile akrabaları Mehmet Ali Aydemir (33) ve köylüleri Besim Dursun (48) hakkında mütaalasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, 3 sanığın fikir ve eylem birliği içerisinde Leyla'yı öldürdüklerinin anlaşıldığını belirterek, ağırlaştırılmış müebbet ile 14'er yıla kadar hapis cezası verilmesini istedi. Tutuksuz sanıklar Ayşe Artam (38) ve Yıldırım Artam (41) hakkında cinayete ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçuna yardımdan 29 yıl 4'er aya kadar hapis cezası talep eden savcı, amca Musa Aydemir (29) ile Besim Dursun'un eşi Hatun Dursun'un (56) ise beraat ettirilmesini istedi.
17.06.2020 Gündem
Müyesser Yıldız'ın tutuklandığı soruşturmada çarpıcı detaylar! 'Eşimin Whatsapp'ına gönder'
Müyesser Yıldız'ın tutuklandığı soruşturmada çarpıcı detaylar! 'Eşimin Whatsapp'ına gönder' Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız Uğur ve Hadımköy Kışla Komutanlığı'nda görevli Astsubay Erhan B.'nin tutuklandığı, Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel'in adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı soruşturmasında çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Erhan B.'nin ifadesinde, Yıldız'ın Suriye sınır hattının Türkiye ve Suriye tarafından bulunan Türk askeri personelinin karışmış olduğu disiplinsizlik olaylarını içeren raporu kendisine göndermesini istediğini söylediği öğrenildi. Erhan B.'nin, Müyesser Yıldız'a Libya'da görevlendirilen birliklerin komutanın adını verdiği de ortaya çıktı.
12.06.2020 Gündem
TROYKA adı altında toplanan derin devlet yapılanması çökertildi
TROYKA adı altında toplanan derin devlet yapılanması çökertildi 15 Temmuz sonrası FETÖ’yle mücadele kılıfıyla devlet içinde yeni bir yapılanmaya giden TROYKA çetesi çökertildi. Örgütün mağdurları arasında milletvekili ve rektör de var.
6.11.2018 Gündem
Gizli tanık 'Ayçiçeği' dilekçeyle kimliğini açıkladı
Gizli tanık 'Ayçiçeği' dilekçeyle kimliğini açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 17-25 Aralık yargısal darbe girişiminde yasa dışı ses kayıtlarını servis ettikleri gerekçesiyle haklarında dava açılan kapatılan Karşı gazetesinin sahibi Turan Ababey ve 10 çalışanına yönelik iddianamede, sanık Ababey'in, gizli tanık "Ayçiçeği"nin kendisi olduğunu beyan ettiği ortaya çıktı.
2.08.2018 Gündem
DEAŞ, 'illegal mescitlerde' hücre yapılanması yürütmüş
DEAŞ, 'illegal mescitlerde' hücre yapılanması yürütmüş Van'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, örgütün "illegal mescitlere" dönüştürdüğü bazı evleri örgütün merkezi olarak kullandığı, faaliyetlerini ve görüşmelerini bu evlerde yaptıkları ortaya çıktı.
24.04.2018 Gündem
Kumpasın adı ‘Projeli Dosya’
Kumpasın adı ‘Projeli Dosya’ Eski Kilis Savcısı Yüksel Gök’ün ByLock yazışmaları yolsuzluk iddiasıyla siyasilere yönelik yapılan 17/25 Aralık soruşturmalarındaki kumpas izlerini ortaya koydu. Bu davalar için “Projeli Dosya” denilmesi dikkat çekti
11.02.2018 Gündem
Terörist Mihraç Ural hakkında kırmızı bülten
Terörist Mihraç Ural hakkında kırmızı bülten Hatay'da hakkındaki 3 dava kapsamında, THKP-C Acilciler terör örgütü elebaşısı ve 2013'te Reyhanlı'da 52 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının firari sanığı da olan terörist Mihraç Ural'ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarıldı
2.02.2018 Gündem
‘Savcı bizden delil sakladı’
‘Savcı bizden delil sakladı’ Rıza Sarraf’ın “Yapmadığım şeyleri bile yapmış gibi anlatmam gerek” dediği telefon konuşması ile bazı delillerin Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla’nın avukatlarından saklandığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın kardeşine 7 milyon lira aktarmış!
Öcalan'ın kardeşine 7 milyon lira aktarmış! Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Feridun Çelik hakkında, 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da ilk FETÖ kararı: 7.5 yıl hapis cezası
Diyarbakır'da ilk FETÖ kararı: 7.5 yıl hapis cezası FETÖ/PDY terör örgütünün Diyarbakır'daki mütevelli heyeti ve esnaf sorumlusu olduğu iddiasıyla 'Silahlı terör örgütü yöneticiliği' iddiasıyla yargılanan Süleyman Türk'e 7.5 yıl hapis cezası verildi. Türk'ün aldığı ceza, Diyarbakır'da FETÖ/PDY terör örgütüne ilişkin ilk karar oldu.
29.09.2021 Gündem
Valbuena'nın mahkemesi sonuçlanıyor
Valbuena'nın mahkemesi sonuçlanıyor "Valbuena sex-tape" skandalı ile ilgili davanın temyiz aşaması tamamlanıyor.
21.06.2017 Galatasaray
'Rap'in yükselen yıldızı Resul!
'Rap'in yükselen yıldızı Resul! O Ses Türkiye'de Gökhan-Hakan kardeşlerin takımında yer alan Resul Aydemir, belki şampiyon olamadı; ancak performansıyla hafızalara kazındı.
20.03.2017 Magazin
Resul Aydemir kimdir? (O Ses Türkiye finalisti)
Resul Aydemir kimdir? (O Ses Türkiye finalisti) O Ses Türkiye'de dün akşam muhteşem bir final yaşandı. İzleyicilerin nefeslerini tutarak izlediği O Ses Türkiye'nin finalistlerinden biri Resul Aydemir oldu. Resul Aydemir ikinci olsa da gündemde oldukça araştırılmaya başlandı. İşte Resul Aydemir kimdir sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü polis memurundan dinleme itirafı
FETÖ'cü polis memurundan dinleme itirafı Ankara İstihbarat Dairesi'nde görevli FETO mensubu eski polis memuru F.A., gazeteci ve hâkimlerin dinlenmesine ilişkin önemli itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Galatasaray'da skandal üstüne skandal
Galatasaray'da skandal üstüne skandal Neredeyse her üyesinden başkan çıkarabilecek kalitede yönetimleriyle tanıdığımız Galatasaray, son dönemde yaşanan trajikomik olaylarla, “Nereden nereye” dedirtiyor... “Bizim takım bazı puanları bilerek kaybetti” sözleriyle bir anda ortalığı karıştıran Nasuhi Sezgin, skandallar zincirinin son halkası oldu.
8.03.2017 Galatasaray
İlhan Ekşioğlu'ndan Şenol Güneş'e cevap
İlhan Ekşioğlu'ndan Şenol Güneş'e cevap Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin yankıları sürüyor.
6.02.2017 Fenerbahçe
"Askeri casuslukta kumpas" davasında 3 yeni tutuklama
"Askeri casuslukta kumpas" davasında 3 yeni tutuklama FETÖ/PDY üyelerinin sahte delil üreterek, kumpas kurdukları iddialarına ilişkin 11'i tutuklu 68 sanığın yargılandığı davada, mahkeme heyeti tutuklu yargılanan 4 sanığın tahliye edilmesine, tutuksuz sanıklardan 3'ünün ise tutuklanmasına karar verdi
29.09.2021 Gündem
‘Sırlar gizli servislerin eline geçti’
‘Sırlar gizli servislerin eline geçti’ FETÖ çatı iddianamede örgütün, gizli belgeleri kullanımına ilişkin iddialar yer alıyor. İddianameye göre TİB’e kurulan düzeneklerle bütün dinleme kayıtları yabancı ülke istihbaratlarına da düşüyordu
29.09.2021 Gündem
Cebine ‘Sen Şia’sın’ yazan not konulmuş!
Cebine ‘Sen Şia’sın’ yazan not konulmuş! İtirafçı “Fırtına”, Beşir Atalay’ın İçişleri Bakanı iken cebine not bıraktıklarını, Cumhurbaşkanı ve MGK’nın dinlendiğini, Abdullah Gül’ü ‘Diken’, Tayyip Erdoğan’ı ‘Ozan’ diye andıklarını anlattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tape ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tape haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.